FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Farul Constanța - Steaua București 0 - 1

«123456»
radusor04.08.2007 17:53
ia vezi,ce face ratoiul?e linga tine,sufera in tacere?termina,tati,cu timpeniile,ala de care vorbesti tinea si trei inchizatori,doar,doar o scoate un egal!si era si presh!

vezi cum vorbesti prostii? vrei sa iti zic cine juca cu 3 inchizatori aseara? hm..cum il chema..ah da! Hagi

sa iti numar? Lovin ov Petre si bicfalvi...asta daca nu il crezi si tu vreun nr 10 pe bicfalvi. Si da frate, si io eram suparat cand Oli nu baga 3 atacanti si inca un mijlocas ofensiv, cand meciul era egal, dar de ce sa il pupam in dos pe Hagi? nici Hagi nu a facut schimbari prin care sa schimbe sistemu de joc...si a avut noroc ca am dat IAR gol din faza fixa.sa dea domnu sa ne tina norocu asta mai mult, macar pana l'or intelege jucatorii pe Hagi, daca l'or intelege vreodata :|

armanovici04.08.2007 18:10

Spune-ne dom profesor Radusor,pe cine ai fi vrut sa bage Hagi ca sa jucam ofensiv?

Pe Baciu, pe Gigel sau pe Nesu?

Sau suferi de orbul gainii si nu ai observat ce rezerve a avut Steaua in meciul de aseara?

Era bun urcat Cernea in atac??

Pe cine dracu vroiai in atac ca sincer nu inteleg!!!

mikutu04.08.2007 18:40
Mai, nu sunt sigur ca schimbarea lui Golansky cu Croitoru a avut un FOARTE mare caracter ofensiv. S-a retras Radoi in defensiva si-a ramas Lovin mare stapan la mijloc, inlocuit apoi de O. Petre, care n-a facut nici el mare branza. Cred ca a avut mai mult un ASPECT ofensiv.

una e sa schimb un jucator defensiv cu unul ofensiv si alta e sa schimbi formula de joc din 4-4-2 in 4-3-3 de exemplu

Hagi a inlocuit practic un mijlocas defensiv cu unul ofensiv (daca vrei sa zici asa pana la urma) , ideea e ca nu-l vedeam pe Oli sa faca treaba asta!

radutheodor04.08.2007 18:42
Spune-ne dom profesor Radusor,pe cine ai fi vrut sa bage Hagi ca sa jucam ofensiv?

Pe Baciu, pe Gigel sau pe Nesu?

Sau suferi de orbul gainii si nu ai observat ce rezerve a avut Steaua in meciul de aseara?

Era bun urcat Cernea in atac??

Pe cine dracu vroiai in atac ca sincer nu inteleg!!!

Sunt o multime de omuleti penibili pe aici. Nu conteaza comparatia Oli - Hagi, conteaza ardoarea cu care vor unii useri sa dea ora exacta.

Si Oli i-a avut pe Baciu Gigel si Nesu. Pe cine trebuia sa bage Oli si nu a bagat? Si el tot pe Radoi, Ov Petre si Lovin ii avea.

Aceiasi ii are si Hagi.

Si Oli juca cu doi inchizatori, si Hagi joaca.

Sunt doua aspecte: daca il iubesti mai mult pe Hagi decat pe Olaroiu si daca e mai bun antrenor Hagi sau mai bun antrenor Olaroiu. Desigur il iubesti mai mult pe Hagi pentru ce a facut pentru Steaua ca jucator, iar pe Oli nu-l poti iubi intr-un mod anume, pentru ca performante au adus la Steaua mai multi antrenori ... in general un numar 10 intra in inimile suporterilor, un antrenor mai greu.

DAR, Hagi este 10 clase sub Olaroiu ca antrenor. Sa ne intelegem: cele mai proaste schimbari in istoria Stelei le-a facut Hagi in cele doua etape scurse.

In prima am inceput 4-4-2 si am terminat 4-3-3, cu 1 mijlocas central defensiv (Lovin) si doi mijlocasi dreapta (Banel si Badoi). fara al doilea mijlocas central si fara mijlocas stanga.

La meciu cu faru am terminat 4-5-1, cu Dica pe post de atacant impins!!! Nici macar in era ultra defensivului Olaroiu nu am mai pomenit sa incheiem vreun meci FARA ATACANT mai sus decat Dica ...

Am castigat 3 meciuri? Da. Daca le mai castigam si pe celalalte 32 din campionat jucand la fel, o sa fiu multumit. Dar JOCUL E JALNIC. Nu asta urlati tot pe aici, ca vreti un joc frumos? Am castigat toate meciurile din faze fixe: penalty si corner cu Ceahlaul. Corner cu Zaglebie si Farul. Faze fixe pe care "si le amintesc jucatorii de la Olaroiu".

De cand a venit Hagi, calitatea jocului e din ce in ce mai proasta. Pasele sunt gresite, pasele sunt date cand jucatorii pleaca pe viitoare pozitie, am vazut la C-ta o gramada de pase direct in aut. Jucatorii nu stiu unde sa stea pe teren, parca sunt bulversati. Daca la Olaroiu ma disperau pasele de 50m INESTETICE, lumanari, macar 75% ele ajungeau unde trebuie. La Hagi nici 30% din pase nu ajung unde trebuie. Steaua nu joaca acum nici cu pase pe jos scurte si rapide, nici cu mingii lungi.

Hagi ii injura in continuu pe jucatori, ii face praf la orice faza. Se vede astea pe toate reluarile TV. Inteleg ca nu ii avem pe Raul si Robinho, dar nici sa-i faci praf la orice faza pentru ca nu joaca cum o facea REGELE pe vremuri.

Nu il mai laudati atat, nu este antrenor si cu asta basta. E un fost mare jucator si atat o sa ramana. Este mai contestat dupa 3 meciuri si 3 victorii decat a fost Olaroiu dupa 3 meciuri, din care doua erau 0-0 ...

Echipa nu este pe nici un drum bun, nu urmeaza nici o omogenizare, echipa va juca din ce in ce mai prost si va trai din noroc sau din straluciri ale unor jucatori precum Dica, sau din centrari inspirate cum a dat Golanski. Dupa 2 luni, Steaua lui Hagi nu are nici o viziune, nici o idee, nu sta nicicum in teren. Ma uit in continuu la jucatori, iar acestia alearga unde ii duce capul, se vede ca nu stiu dinainte de meci cum trebuie sa abordeze adversarul ... se joaca haotic si la intamplare.

Doamne ajuta, a fost cineva SUS si ne-a harazit drumul asta usor pana in grupele CL. Ma bucur ca nu va avea Steaua de suferit din cauza antrenorului Hagi, pentru ca daca ramaneam anul asta in afara grupelor CL, eram jos rau de tot ... macar asa vom ramane sus acolo in elita, cu sau fara Hagi.

Nu-l pup in fund pe Oli, nu-l fac praf pe Hagi. Hagi a fost idolul copilariilor noastre, ca jucator, magicul numar 10, dar nu are nici o tangenta cu antrenoratul. E de-a dreptul ridicol sa faci intelept un om care nu poate lega corect 2 fraze in limba romana.

La revedere.

P.S.: vad aici ca niste priceputi in fotbal sustin itelepciunea ofensiva a lui Hagi prin schimbarea lui Golanski cu Croitoru. Hai sa le explic eu de ce a avut loc schimbarea aia:

1. Rada se accidenteaza. E introdus Bicfalvi pentru a putea fi mutat Radoi fundas central. in mom asta eram tot 4-4-2

2. Golanski nu mai poate fizic. trebuie inlocuit. e fundas dreapta. Badoi din mijlocas dreapta e trecut fundas dreapta. Banel Nicolita din mijlocas stanga e trecut in locul lui Badoi mijlocas dreapta. Ramanem fara mijlocas stanga. e introdus Croitoru. deci nu vad unde e MUTAREA AIA INTELEAPTA ofensiva a lui Hagi aici

3. dam gol. il scoate pe zaharia, unicul atacant veritabil, bagam mijlocas defensiv si ne bagam cu curu in poarta. la revedere, ce era de spus s-a spus. Traiasca "super ofensivu" de Hagi

Bravo radusor, da numai Don Quijote se lupta cu morile de vant si nu cred ca a avut castig de cauza :D. lupti pentru o cauza pierduta, pentru ca nu sunt 10% din utilizatorii acestui site care sa aiba minima teorie de fotbal in cap

colaps04.08.2007 19:09

radutheodor tu cum ai fi procedat? zaharia nu a facut absolut nimic in meciul cu Farul, e inca picat din cer, abia a venit si oricum a fost bagat pe post de altul n-avem.. comparatia intre Hagi si Oli este fara rost, amandoi au fost/sunt in situatia ingrata de a juca cu jumate de echipa in carje, discutiile astea le vad inutile.. suntem cu totii nerabdatori, e chinul suporterului unei echipe ce a fost mereu in top, dar in momentul asta nu putem decat sa ne vedem ineteresul, indeferent de mijloace.. sau mai ales cand mijloacele ne sunt limitate...

mikutu04.08.2007 19:11
Sunt o multime de omuleti penibili pe aici. Nu conteaza comparatia Oli - Hagi, conteaza ardoarea cu care vor unii useri sa dea ora exacta.

Si Oli i-a avut pe Baciu Gigel si Nesu. Pe cine trebuia sa bage Oli si nu a bagat? Si el tot pe Radoi, Ov Petre si Lovin ii avea.

Aceiasi ii are si Hagi.

Sunt doua aspecte: daca il iubesti mai mult pe Hagi decat pe Olaroiu si daca e mai bun antrenor Hagi sau mai bun antrenor Olaroiu. Desigur il iubesti mai mult pe Hagi pentru ce a facut pentru Steaua ca jucator, iar pe Oli nu-l poti iubi intr-un mod anume, pentru ca performante au adus la Steaua mai multi antrenori ... in general un numar 10 intra in inimile suporterilor, un antrenor mai greu.

DAR, Hagi este 10 clase sub Olaroiu ca antrenor. Sa ne intelegem: cele mai proaste schimbari in istoria Stelei le-a facut Hagi in cele doua etape scurse.

In prima am inceput 4-4-2 si am terminat 4-3-3, cu 1 mijlocas central defensiv (Lovin) si doi mijlocasi dreapta (Banel si Badoi). fara al doilea mijlocas central si fara mijlocas stanga.

La meciu cu faru am terminat 4-5-1, cu Dica pe post de atacant impins!!! Nici macar in era ultra defensivului Olaroiu nu am mai pomenit sa incheiem vreun meci FARA ATACANT mai sus decat Dica ...

Am castigat 3 meciuri? Da. Daca le mai castigam si pe celalalte 32 din campionat jucand la fel, o sa fiu multumit. Dar JOCUL E JALNIC. Nu asta urlati tot pe aici, ca vreti un joc frumos? Am castigat toate meciurile din faze fixe: penalty si corner cu Ceahlaul. Corner cu Zaglebie si Farul. Faze fixe pe care "si le amintesc jucatorii de la Olaroiu".

De cand a venit Hagi, calitatea jocului e din ce in ce mai proasta. Pasele sunt gresite, pasele sunt date cand jucatorii pleaca pe viitoare pozitie, am vazut la C-ta o gramada de pase direct in aut. Jucatorii nu stiu unde sa stea pe teren, parca sunt bulversati. Daca la Olaroiu ma disperau pasele de 50m INESTETICE, lumanari, macar 75% ele ajungeau unde trebuie. La Hagi nici 30% din pase nu ajung unde trebuie. Steaua nu joaca acum nici cu pase pe jos scurte si rapide, nici cu mingii lungi.

Hagi ii injura in continuu pe jucatori, ii face praf la orice faza. Se vede astea pe toate reluarile TV. Inteleg ca nu ii avem pe Raul si Robinho, dar nici sa-i faci praf la orice faza pentru ca nu joaca cum o facea REGELE pe vremuri.

Nu il mai laudati atat, nu este antrenor si cu asta basta. E un fost mare jucator si atat o sa ramana. Este mai contestat dupa 3 meciuri si 3 victorii decat a fost Olaroiu dupa 3 meciuri, din care doua erau 0-0 ...

Echipa nu este pe nici un drum bun, nu urmeaza nici o omogenizare, echipa va juca din ce in ce mai prost si va trai din noroc sau din straluciri ale unor jucatori precum Dica, sau din centrari inspirate cum a dat Golanski. Dupa 2 luni, Steaua lui Hagi nu are nici o viziune, nici o idee, nu sta nicicum in teren. Ma uit in continuu la jucatori, iar acestia alearga unde ii duce capul, se vede ca nu stiu dinainte de meci cum trebuie sa abordeze adversarul ... se joaca haotic si la intamplare.

Doamne ajuta, a fost cineva SUS si ne-a harazit drumul asta usor pana in grupele CL. Ma bucur ca nu va avea Steaua de suferit din cauza antrenorului Hagi, pentru ca daca ramaneam anul asta in afara grupelor CL, eram jos rau de tot ... macar asa vom ramane sus acolo in elita, cu sau fara Hagi.

Nu-l pup in fund pe Oli, nu-l fac praf pe Hagi. Hagi a fost idolul copilariilor noastre, ca jucator, magicul numar 10, dar nu are nici o tangenta cu antrenoratul. E de-a dreptul ridicol sa faci intelept un om care nu poate lega corect 2 fraze in limba romana.

La revedere.

P.S.: vad aici ca niste priceputi in fotbal sustin itelepciunea ofensiva a lui Hagi prin schimbarea lui Golanski cu Croitoru. Hai sa le explic eu de ce a avut loc schimbarea aia:

1. Rada se accidenteaza. E introdus Bicfalvi pentru a putea fi mutat Radoi fundas central. in mom asta eram tot 4-4-2

2. Golanski nu mai poate fizic. trebuie inlocuit. e fundas dreapta. Badoi din mijlocas dreapta e trecut fundas dreapta. Banel Nicolita din mijlocas stanga e trecut in locul lui Badoi mijlocas dreapta. Ramanem fara mijlocas stanga. e introdus Croitoru. deci nu vad unde e MUTAREA AIA INTELEAPTA ofensiva a lui Hagi aici

3. dam gol. il scoate pe zaharia, unicul atacant veritabil, bagam mijlocas defensiv si ne bagam cu curu in poarta. la revedere, ce era de spus s-a spus. Traiasca "super ofensivu" de Hagi

Bravo radusor, da numai Don Quijote se lupta cu morile de vant si nu cred ca a avut castig de cauza :D. lupti pentru o cauza pierduta, pentru ca nu sunt 10% din utilizatorii acestui site care sa aiba minima teorie de fotbal in cap

in meciul care l-am vazut eu prima schimbare a fost rada-Croitoru , dar ma rog . bicfalvi in opinia mea nu prea e defensiv...ma rog iarasi , poate revine Protasov in Ghencea si ciobanu s-o duce la oile lui...si daca tu ai fi vrut sa atacam incontinuu la 1-0 si la al doilea meci in trei zile....imi dau seama ca rugile mele nu au nici un rost. zic mai bine sa-l lasam pe Hagi sa-si faca treaba cum o sti el mai bine si sa comentam ceva mai incolo ce stie si ce nu . pana la urma a fost un 1-0 cu o echipa aflata pe terenul ei si forte motivata... acum cateva luni in urma se termina 0-0 si povesteam de autobaze(expresia asta a durat mai mult decat cealalta aiureala '' fanta de lumina'') . FORZA Steaua. FORZA Hagi.

predatorpulse704.08.2007 19:24

Fratilor nu mai va dati cu parerea acum,sa treaca meciurile din preliminariile CL(cu calificarea nostra desigur) si vreo 10 etape(in care o sa dam de Cluj si rapid) si atunci o sa vedem cu adevarat unde stam. Primele meciuri cu Oli anul trecut le-am castigat la fel de chinuit si dupa ce am intrat in CL ni s-a dus naibii campionatul. Cand si daca lucrurile vor merge prost,Hagi va pleca nu va sta ca un musafir nepoftit ca Oli. Un singur lucru pozitiv am vazut la Steaua lui Hagi fata de cea a lui Oli,si anume faptul ca se da drumul repede la minge,chiar daca asta inseamna si multe pase gresite. Nu-l mai criticati atat pe Hagi,important e sa castigam meciurile,pentru ca odata cu revenirea accidentatilor jocul va creste(mai ales daca Nicolita va fi lasat pe banca). Daca lucrurile vor merge prost(ca rezultate) sa criticam,pana atunci insa ne trebuie rabdare fratilor,si cu Hagi si cu lotul acesta improvizat.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

radutheodor04.08.2007 19:26
in meciul care l-am vazut eu prima schimbare a fost rada-Croitoru

Ai dreptate, dar cele doua schimbari s-au facut la 4 minute si au fost gandite in aceasta logica. Sa ramanem tot 4-4-2. Am vrut doar sa arat ca nu a avut vreo intentie ofensiva prin mutarea asta, ci doar sa ramana cu jucatori pe aceleasi posturi ca inainte.

Tupac Amaru04.08.2007 19:34

Aceiasi ii are si Hagi.

La revedere.

He he... ratoiul s-a maturizat, are si el un pseudonim serios...dar, parafrazand un proverb, on peut dire:

ratoiul isi schimba penele, dar naravul, ba!

Inca putintica rabdare, va veni si pentru Hagi prima infrangere, o sa aveti atunci, in sfarsit, motive de bucurie....

...da, acum serios, ai incercat bre si matale prin Arabia, poate cauta Harap Alb vreun culegator de bilute pe plantatie...

sile-jardel04.08.2007 19:43

dinamu-Vaslui 0-2!m..e dinamooooooooo

Vyo_Radoi04.08.2007 19:48

il urasc pe Jiji asta!!!!!!!!din tot sufletul!!!!!!peste 1 500 de suporteri pe langa gardul stadionului,inclusiv eu!M*** Gigi Becali!!!pleaca!!!

DanStan04.08.2007 19:49

Textul subliniat spune multe despre obiectivitatea autorului.

In alta ordine de idei, imi poate explica cineva cum e posibil ca un antrenor cu 10 clase peste Hagi sa obtina rezultate atat de slabe in aceasta primavara ?

A, si inca doua perle ce probabil necesita multa (citez) "teorie de fotbal in cap"

Daca la Olaroiu ma disperau pasele de 50m INESTETICE, lumanari, macar 75% ele ajungeau unde trebuie

Adica la adversar ? Ia hai sa bagam pe tracker vreo doua meciuri de-ale lui Oli, sa vedem si noi cum e cu 75 % ...

Dupa 2 luni, Steaua lui Hagi nu are nici o viziune

Hagi a semnat pe data de 24 iunie si a intrat in paine in 26 iunie. Au trecut de atunci fix 40 de zile. Deci mai nou luna calendaristica are 40/2 = 20 de zile.

(Hagi) Este mai contestat dupa 3 meciuri si 3 victorii decat a fost Olaroiu dupa 3 meciuri, din care doua erau 0-0 ...

Intr-adevar. Se pune intrebarea de ce ? Poate stelistilor le place scorul de 0-0 ? Ca jocul a fost exact la fel de infect in primele 3 meciuri atat in 'era Olaroiu' cat si in 'era Hagi'

Un omulet penibil de pe-aici

zob7904.08.2007 19:52

Cum au incercat sa joace si ei un meci corect, s-au facut de ris maidanezii in vazul intregii tari. Daca Borcea nu mai baga banii din butelii in blaturi/arbitri, cred ca javrele paduchioase retrogradeaza anul asta. Sau stati, poate s-au menajat pentru Lazio :biggrin:

andyro04.08.2007 19:56

Aceiasi ii are si Hagi.

La revedere.

- Olaroiu i-a avut pe Elton si pe Thereau "in plus"; cat l-a folosit pe Elton, asta e problema lui si a relatiei speciale pe care a avut-o cu Jiji.

- Ma bucur ca ai ochiul atat de format incat dupa 3 meciuri (btw, toate 3 castigate) sa iti dai seama ca Hagi e cu 10 clase sub Olaroiu. Nu mai zic de schimbari. Probabil ca daca mai castiga 2 meciuri o sa fie cel mai prost antrenor din istoria Stelei.

- Totodata, ma bucur ca reusesti sa iti dai seama din cele 2-3 imagini cu Hagi de pe parcursul meciului ca ii injura tot timpul pe jucatori. Sau ai fost de fata la toate meciurile, inclusiv la ala cu Ceahlaul fara spectatori si inclusiv ala de la Lubin ?

- Prostii astia de specialisti in fotbal care vorbesc de omogenizare sunt degeaba. E clar ca poti lua 11 jucatori de la 11 echipe diferite, sa ii pui sa joace impreuna si sa fie perfect. Terminand cu sarcasmul, asta e si cauza pentru care jucatorii dau atat de multe pase gresite si nu se gasesc pe teren. Am avut 6 (sase, adica mai mult de jumatate de echipa) jucatori noi in echipa de la Constanta, jucatori care au jucat impreuna (unii dintre ei) doar in perioada de pregatire. Si tu vrei ca dupa 3 meciuri oficiale sa iasa totul perfect ?

In rest, nimic interesant in postul tau. Daca scrii mult si aberezi la fel de mult, nu dovedesti nimanui nimic. Decat ca poti plictisi extrem de usor.

Inca o data, RABDARE. Daca dupa jumatate de campionat jocul echipei va arata la fel, voi fi primul care va cere schimbarea lui Hagi. Dar sa incepi cu acuze dupa 3 meciuri (castigate) mi se pare prea...spurcat.

P.S. Javrele cu echipa aia care are "sanse reale" sa bata pe Lazio si-au luat-o acasa de la Vaslui cu 2-0. Sunt curios cine si cum o sa sara daca vom avea si noi o infrangere asemanatoare...

DanStan04.08.2007 20:04

Cica au fost descoperite cauzale infrangerii potailor. Era un stelist in tribuna care i-a stresat tot meciul. Se-aude ca maidanezii urmeaza sa depuna la LPF o plangere in care sa solicite suspendarea Stelei pe termen nelimitat din toate competitiile pe motiv ca existenta acestui club nu le permite sa se pregateasca linistiti pentru Champions League.

pangica04.08.2007 20:07
[...], am fost la mai multe meciuri decat ai vazut tu de cand ai fost [...]. Bineinteles ca nu ma duc in deplasari cu cretini ca tine, ca mai am si alta treaba.

Daca zici ca va platiti singuri tot, atunci de ce dati vina pe cioban la meciul asta? :rolleyes: Se pare ca Farul nu a vrut sa va dea drumul pentru niste incidente din trecut. Asa ca inainte sa rupi niste scaune mai bine te gandesti ca s-ar putea intoarce impotriva ta. Dar cer prea mult de la un animal needucat si complexat care se crede mare "huligan".

Daca te uitai la avatar vedeai ca nu sunt fan Becali. Ce mentalitate de kkt aveti: "Cine nu e cu noi e impotriva noastra". Cei care va critica actiunile violente sunt automat considerati fani Becali (de ex. cazul nefericitului galben de la meciul cu Charleroi) Prin asta va asemanati foarte mult cu ciobanul. Aveti conducatorul pe care il meritati!

Oricum, ma bucur ca din scandalul cioban vs. huligani aveti ambele tabere de pierdut :))) Poate scapam dreacu si de el si de voi.

bolovane nu s-a lasat liber pentrugalerie din cauza faptului ca toate biletele din sectorul respectiv erau cumparate de idolul tau nea Jiji

roman66604.08.2007 20:14

Lasa-ti mah atata polemica cu care a fost mai bun antrenor. Ce am bservat eu din '' Era Hagi'' e ca se ajunge destul de usor in preajma careului dar de acolo..cam atat, nu stiu sa patrunda, poate un-doi sau ceva. Oricum condoleantele mele Borcica, dInamu 0 2 Vaslui.

JDERUL04.08.2007 20:18

@ DanStan.

Imi place.Gandesti in perspectiva.La mintea lor ar fii in stare.Dar sa nu reclame si Vasluiul ca au avut un stelist in teren:Dorinel Munteanu.

danimarcu04.08.2007 20:48

@radutheodor-cel mai penibil omulet de pe-aici esti chiar tu...

Expozeul tau m-a umplut de greata!

Mai bine ti-ai bate capul cu echipa ta,ca e in degringolada:a pierdut cu 0-2 acasa,primul meci dintr-o serie(sper eu) cat mai lunga...

radutheodor04.08.2007 21:08
@radutheodor-cel mai penibil omulet de pe-aici esti chiar tu...

Expozeul tau m-a umplut de greata!

Mai bine ti-ai bate capul cu echipa ta,ca e in degringolada:a pierdut cu 0-2 acasa,primul meci dintr-o serie(sper eu) cat mai lunga...

@danimarcu, @TupacAmaru

Cum n-aveti argumente, cautati in gramatica, in ortografie, il faceti pe user dinamovist sau betiv, orb sau prost, rau intentionat, inflamator de spirite, etc.

Asta stii de ce? Pentru ca nu aveti NICI UN ARGUMENT VALID cum ca Hagi ar fi antrenor bun. PUNCT ! Asa ca sunteti chiar comici cum incercati sa faceti maxim posibil neavand nimic la dispozitie: Hagi antrenor mare pentru ca bate loviturile libere la antrenamente, Hagi antrenor mare pentru ca e intelept si si-a dat seama ca daca nu trecem de Zaglebie ar fi un dezastru, Hagi un antrenor MARE pentru ca a jucat cu doi inchizatori la Zaglebie dandu-si seama de VALOAREA adversarului, etc etc etc ...

P.S.: in locul vostru nu as mai intra in discutii pana nu as avea acele argumente valide despre Hagi, sunteti obositori sa repetati aceleasi lucruri: "mi-e greata, postezi prea mult, esti dinamovist, sunteti fani Al Hilal", etc.

Singurii doi MARI antrenori ai Stelei din ultimii 10 ani au fost Zenga si Protasov. Adica doi straini. Ei au schimbat si mentalitatea, au avut si rezultate, si joc frumos, in conditiile in care la venirea lor eram terminati in Europa de ~10 ani ...

Noapte buna.

P.S.: toti utilizatorii care nu-l cred pe Hagi antrenor sunt fie Miaus, fie daffyduck? (pe rand). Imi aduce aminte de mentalitatea aia care s-a terminat in 1989: toti care nu erau comunisti erau simplu: imperialisti dusmani ai poporului. Nu aveau nume, nu avea nimic. Nu se avea nici un argument real in defavoarea lor, dar trebuiau "starpiti".

Asa ca de la noi astia care suntem fie Miaus fie daffyduck, pentru toti cei care nu cauta lantisoare de aur in parizer si nu-l cred pe Hagi un antrenor MARE si INTELEPT, respect (mai e unu chiar radusor, ala cine e, daffyduck sau Miaus?)

colaps04.08.2007 21:15

din pacate unele comentarii dovedesc ca unii dintre noi abia asteapta ca Hagi s-o dea in bara ca sa-si reverse pe aici teoriile de atotstiutori in ale fotbalului, incepand bineineteles cu nemuritorul si neaoshul "v-am spus eu".. chestii de genul ca l-am sustinut pe Oli sau sunt/nu sunt cu Hagi, e/nu e antrenor mi se par copilaresti.. unii cred ca se sustin mai mult pe ei insisi decat sa sustina echipa, dar chiar asa sa astepti o greseala a lui Hagi ca sa sari in schema cu teorii si sa te bati cu pumnii in piept, mi se pare efectiv penibil...

parerea mea, la resursele pe care le avem acum si la ce campanie ne asteapta, meciul de la Constanta a fost abordat perfect de Hagi, iar schimbarile au fost facute cu cap.. restul sunt polemici si teorii, care ar trebui trimise lui Becali, sun forma unui concurs: cine dintre noi va fi viitorul antrenor?

radutheodor04.08.2007 21:23
din pacate unele comentarii dovedesc ca unii dintre noi abia asteapta ca Hagi s-o dea in bara ca sa-si reverse pe aici teoriile de atotstiutori in ale fotbalului

Nu asteapta nimeni s-o dea Hagi in bara. Iubesc Steaua mai mult decat il iubesc pe Hagi, pentru ca Steaua s-a nascut mult inaintea lui Hagi si va dainui MUUUULT si dupa Hagi. Am sa-l sustin pe Hagi pentru ca IUBESC Steaua si implicit ii sustii pe toti care lucreaza la Steaua. Imi doresc sa castigam meci de meci, sa fim cei mai buni.

Restu' e POLEMICA, iar cand cineva spune ca NU CREDE ca Hagi este ANTRENOR BUN, nu trebuie crucificat, aruncat in foc, jumulit, nu e dinamovist, etc.

Daca unu' care nu crede in "Steaua" lui Hagi ca antrenor, este "in ultimul hal", cum este unul pentru care Tudorel Stoica e betiv si Boloni ungur? De ce nu il aduce pe Stefan Iovan antrenor la Steaua? Si Piturca a fost un mare fost jucator stelist, cati fani are pe aici ca antrenor?

Deci hai s-o lasam mai moale si pe asta cu "de-abia asteptam sa piarda Steaua ca sa ne bucuram ca nu e Hagi antrenor" ... Doamne, ce mentalitate INGUSTA ... adica daca eu vin si spun "nu puneti destul asfalt aici, iese drumu prost" inseamna ca de-abia astept prima iarna ca sa se strice drumu si sa strig ce destept am fost? Nu, poate ca spun aia ca sa se faca drumul bine.

Mama, super tare, daca o sa am un copil si o sa fie handicapat fizic, de mult ce-l iubesc eu o sa-l trimit la atletism de mic, pentru ca e copilul meu SI SIGUR TREBUIE sa reuseasca.

Noi astia poate ca suntem doar realisti si opinia noastra este ca Hagi nu este antrenor bun. PUNCT. Nicaieri aici nu e vreo dovada ca asteptam esecurile lui. Nu e nevoie de esecuri, tocmai asta si spuneam, ca dupa 3 meciuri castigate echipa joaca atat de HAOTIC incat se poate vedea deja de la o posta ca Hagi nu are nici o treaba cu antrenoratu'.

P.S.: si mai cer ceva celor care arunca pe aici cu injective de tot felul: decat sa cautati in text ca am zis ca e de doua luni si e defapt DOAR de 40 de zile, rezumati-va sa aduceti argumentele voastre pentru care ESTE Hagi un mare antrenor. Pana acum nu am vazut decat scuze, "echipa joaca de la ZEROlaroiu", "nu avem omogenitate", "am fost obositi", etc. Asta inseamna ca in subconstient chiar aprobati ca jucam prost, numai ca avem SCUZE pentru asta. Inca astept inceperea argumentelor conform carora Hagi e antrenor mare. (n-o bagati p-aia ca promoveaza tineri, ca si eu daca ma puneai la Steaua il jucam la C-ta titular din secunda 1 pe Bicfalvi, ca multi alti antrenori de pe aici de pe forum. Dar mai mult de atat nu prea am stii. A, si as mai stii sa-l injur si eu in continuu pe Banel ca face stop in aut. Dar daca pe el il am la dispozitie, cu el trebuie sa-mi fac treaba). Desigur, cu selectionata "cei mai buni jucatori din Champions League pe 2007" la dispozitie cred ca si Hagi ar fi un mare antrenor, asa ca incetati sa-i gasiti si scuza ca nu au valoare jucatorii de la Steaua ...

danimarcu04.08.2007 21:33

@radutheodor- esti penibil.Daca ai invatat un cuvant nou,"argument",nu inseamna ca trebuie sa-l repeti la nesfarsit...

Ce argument vrei ,bai neterminatule sa-ti aduc in favoarea lui Hagi,dupa 3 meciuri?Cred ca discutia asta isi are rostul doar peste vreo 6-7 etape de campionat si dupa ce ne calificaqm in grupe...

Din tot ce ai scris tu mai sus,in loc sa dau pe spate incep sa te vad ca pe unul plin de cosuri pe fata,care crezi ca stii foarte multa tactica fotbalistica,atat de mare suporter incat nu are rabdare cateva etape ca sa vada daca Hagi este sau nu antrenor...

radutheodor04.08.2007 21:41
@radutheodor- esti penibil.Daca ai invatat un cuvant nou,"argument",nu inseamna ca trebuie sa-l repeti la nesfarsit...

Da-mi te rog mesaj pe Private pentru oricare din frazele "esti penibil", "esti ridicol", "mi-ai provocat greata", "esti daffyduck", "marsh inapoi javra ca ati pierdut cu 2-0 in seara asta". Si adauga la mesaj de ce crezi tu ca este Hagi mare antrenor si justifica-mi (ca sa nu zic ARGUMENTEAZA-MI) si mie schimbarile lui Hagi din primele doua etape, pasele in aut. golurile NUMAI din faze fixe, forma proasta a lui Neaga. La Hagi nu merge actualmente decat apararea, ca pe-aia a facut-o Oli (conform logicii voastre de fier ca Steaua a ajuns in semifinalele UEFA din ce si-a adus aminte de la Protasov).

danimarcu, oboseste-te sa-mi raspunzi la subiect, la intrebari si sa discutam fotbal, nu sa ma jignesti . Ok? Sau nu poti?

P.S.: va cam arde buza sa ziceti ceva acum, dar nu poti sa zici ca Hagi ii are pe Iacob si Badea accidentati, ca si altu i-a avut pe Radoi, Iacob si Dica si nimeni nu mai vedea asta. Acum nu va mai arde buza sa ziceti ca Hagi este vinovat pentru accidentarile lui Ochirosii, Emeghara, V Iacob si Cristocea? Acum nu va mai arde buza sa ziceti ca Neaga este nervos pentru ca nu intelege de la Hagi ce trebuie sa faca pe teren, de unde si starea de nervozitate? Acum nu va mai arde buza sa ziceti ca noi inscriem numai din faze fixe cu ce ne amintim din era Olaroiu? Acum nu va mai arde buza sa va intrebati de ce i-a lasat asa usor Hagi pe Gurita si A Iacob la Buzau, cand noi deocamdata nu avem rezerva de atacant si de fundas central? Acum nu mai ziceti ca Bostina era un super mare jucator pe care l-a stricat Hagi si nu-l avem in echipa? Acum ca joaca Croitoru meci de meci si tot inscriem numai din cornere, nu ziceti ca ce mare mijlocas ofensiv e Croitoru asta si cum il tinea nenorocitu ala de Olaroiu rezerva? Simplu coane sa faci fotbal numai din buze, la misto ... nu-i asa? Uitati-va bine de tot la exemplele astea de mai sus, ca astea sunt argumentele voastre din trecut ... memorati-le.

P.S.: am vazut ca de dragul de a-l sustine "neconditionat" pe Hagi, sunteti gata sa-l sacrificati pe Adi Ilie si sa considerati ca nu i-a pus la dispozitie lui Hagi jucatori valorosi si ca nu a facut nu stiu ce transferuri ...

iov04.08.2007 21:44

Noapte buna.

P.S.: toti utilizatorii care nu-l cred pe Hagi antrenor sunt fie Miaus, fie daffyduck? (pe rand). Imi aduce aminte de mentalitatea aia care s-a terminat in 1989: toti care nu erau comunisti erau simplu: imperialisti dusmani ai poporului. Nu aveau nume, nu avea nimic. Nu se avea nici un argument real in defavoarea lor, dar trebuiau "starpiti".

Asa ca de la noi astia care suntem fie Miaus fie daffyduck, pentru toti cei care nu cauta lantisoare de aur in parizer si nu-l cred pe Hagi un antrenor MARE si INTELEPT, respect (mai e unu chiar radusor, ala cine e, daffyduck sau Miaus?)

Hai ca te culci linistit, i-ai facut pe baieti si chiar am impresia ca de la tine va porni un curent puternic pentru demiterea lui Hagi, vei fi un mic che Guevara un mic rascolitor de rahat care isi va rade in barba cand singura lui realizare a fost ca a avut dreptate ca "Hagi nu e antrenor".Nu spune ca e de rahat pentru ca pe viitor s-ar putea sa fie pe gustul tau.

«123456»