Spune-ne dom profesor Radusor,pe cine ai fi vrut sa bage Hagi ca sa jucam ofensiv?
Pe Baciu, pe Gigel sau pe Nesu?
Sau suferi de orbul gainii si nu ai observat ce rezerve a avut Steaua in meciul de aseara?
Era bun urcat Cernea in atac??
Pe cine dracu vroiai in atac ca sincer nu inteleg!!!
Sunt o multime de omuleti penibili pe aici. Nu conteaza comparatia Oli - Hagi, conteaza ardoarea cu care vor unii useri sa dea ora exacta.
Si Oli i-a avut pe Baciu Gigel si Nesu. Pe cine trebuia sa bage Oli si nu a bagat? Si el tot pe Radoi, Ov Petre si Lovin ii avea.
Aceiasi ii are si Hagi.
Si Oli juca cu doi inchizatori, si Hagi joaca.
Sunt doua aspecte: daca il iubesti mai mult pe Hagi decat pe Olaroiu si daca e mai bun antrenor Hagi sau mai bun antrenor Olaroiu. Desigur il iubesti mai mult pe Hagi pentru ce a facut pentru Steaua ca jucator, iar pe Oli nu-l poti iubi intr-un mod anume, pentru ca performante au adus la Steaua mai multi antrenori ... in general un numar 10 intra in inimile suporterilor, un antrenor mai greu.
DAR, Hagi este 10 clase sub Olaroiu ca antrenor. Sa ne intelegem: cele mai proaste schimbari in istoria Stelei le-a facut Hagi in cele doua etape scurse.
In prima am inceput 4-4-2 si am terminat 4-3-3, cu 1 mijlocas central defensiv (Lovin) si doi mijlocasi dreapta (Banel si Badoi). fara al doilea mijlocas central si fara mijlocas stanga.
La meciu cu faru am terminat 4-5-1, cu Dica pe post de atacant impins!!! Nici macar in era ultra defensivului Olaroiu nu am mai pomenit sa incheiem vreun meci FARA ATACANT mai sus decat Dica ...
Am castigat 3 meciuri? Da. Daca le mai castigam si pe celalalte 32 din campionat jucand la fel, o sa fiu multumit. Dar JOCUL E JALNIC. Nu asta urlati tot pe aici, ca vreti un joc frumos? Am castigat toate meciurile din faze fixe: penalty si corner cu Ceahlaul. Corner cu Zaglebie si Farul. Faze fixe pe care "si le amintesc jucatorii de la Olaroiu".
De cand a venit Hagi, calitatea jocului e din ce in ce mai proasta. Pasele sunt gresite, pasele sunt date cand jucatorii pleaca pe viitoare pozitie, am vazut la C-ta o gramada de pase direct in aut. Jucatorii nu stiu unde sa stea pe teren, parca sunt bulversati. Daca la Olaroiu ma disperau pasele de 50m INESTETICE, lumanari, macar 75% ele ajungeau unde trebuie. La Hagi nici 30% din pase nu ajung unde trebuie. Steaua nu joaca acum nici cu pase pe jos scurte si rapide, nici cu mingii lungi.
Hagi ii injura in continuu pe jucatori, ii face praf la orice faza. Se vede astea pe toate reluarile TV. Inteleg ca nu ii avem pe Raul si Robinho, dar nici sa-i faci praf la orice faza pentru ca nu joaca cum o facea REGELE pe vremuri.
Nu il mai laudati atat, nu este antrenor si cu asta basta. E un fost mare jucator si atat o sa ramana. Este mai contestat dupa 3 meciuri si 3 victorii decat a fost Olaroiu dupa 3 meciuri, din care doua erau 0-0 ...
Echipa nu este pe nici un drum bun, nu urmeaza nici o omogenizare, echipa va juca din ce in ce mai prost si va trai din noroc sau din straluciri ale unor jucatori precum Dica, sau din centrari inspirate cum a dat Golanski. Dupa 2 luni, Steaua lui Hagi nu are nici o viziune, nici o idee, nu sta nicicum in teren. Ma uit in continuu la jucatori, iar acestia alearga unde ii duce capul, se vede ca nu stiu dinainte de meci cum trebuie sa abordeze adversarul ... se joaca haotic si la intamplare.
Doamne ajuta, a fost cineva SUS si ne-a harazit drumul asta usor pana in grupele CL. Ma bucur ca nu va avea Steaua de suferit din cauza antrenorului Hagi, pentru ca daca ramaneam anul asta in afara grupelor CL, eram jos rau de tot ... macar asa vom ramane sus acolo in elita, cu sau fara Hagi.
Nu-l pup in fund pe Oli, nu-l fac praf pe Hagi. Hagi a fost idolul copilariilor noastre, ca jucator, magicul numar 10, dar nu are nici o tangenta cu antrenoratul. E de-a dreptul ridicol sa faci intelept un om care nu poate lega corect 2 fraze in limba romana.
La revedere.
P.S.: vad aici ca niste priceputi in fotbal sustin itelepciunea ofensiva a lui Hagi prin schimbarea lui Golanski cu Croitoru. Hai sa le explic eu de ce a avut loc schimbarea aia:
1. Rada se accidenteaza. E introdus Bicfalvi pentru a putea fi mutat Radoi fundas central. in mom asta eram tot 4-4-2
2. Golanski nu mai poate fizic. trebuie inlocuit. e fundas dreapta. Badoi din mijlocas dreapta e trecut fundas dreapta. Banel Nicolita din mijlocas stanga e trecut in locul lui Badoi mijlocas dreapta. Ramanem fara mijlocas stanga. e introdus Croitoru. deci nu vad unde e MUTAREA AIA INTELEAPTA ofensiva a lui Hagi aici
3. dam gol. il scoate pe zaharia, unicul atacant veritabil, bagam mijlocas defensiv si ne bagam cu curu in poarta. la revedere, ce era de spus s-a spus. Traiasca "super ofensivu" de Hagi
Bravo radusor, da numai Don Quijote se lupta cu morile de vant si nu cred ca a avut castig de cauza
. lupti pentru o cauza pierduta, pentru ca nu sunt 10% din utilizatorii acestui site care sa aiba minima teorie de fotbal in cap