FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Farul Constanța - Steaua București 0 - 1

«1236»
fcsteaua.ro03.08.2007 19:51

Meci câștigat greu, chiar dacã meritat, de Steaua la Constanța. În urma unui joc nespectaculos și fãrã prea multe ocazii, Dicã a adus Stelei cele 3 puncte, în urma unei execuții mai degrabã norocoase, cu genunchiul.

Paradoxal, Steaua a jucat mai bine dupã marcarea golului, constãnțenii nereușind sã punã în pericol poarta. În aceste condiții, debutul lui Zapata rãmâne un eveniment statistic, întrucât columbianul n-a avut ce apãra, cu excepția câtorva mingi înalte reținute cu siguranțã.

Apãrarea s-a achitat cu brio de sarcini, doar Petre Marin având câteva probleme cu brazilianul Gerlem, fiind depãșit în câteva rânduri de acesta. În rest, Golanski, dar îndeosebi Goian și Rada (și mai apoi, Rãdoi) au fãcut un meci bun, fãrã probleme deosebite.

Problemele apar în continuare la mijloc, acolo unde Bãdoi nu pare sã intre în jocul echipei. Mijlocașii centrali sunt defensivi, în oricare din combinații (Rãdoi, Lovin, Ovidiu Petre), Steaua ducând clar lipsa unui numãr 10 la mijlocul terenului. Surghiunirea lui Nicolițã pe stânga nu este nici ea de bun augur, dar remarcãm cã în acest moment Steaua nu are mijlocaș stânga, Boștinã fiind exclus din lot, iar Cristocea și Ochiroșii - accidentați.

În atac, Zaharia n-a reușit nimic notabil, iar Dicã ne-a demonstrat încã o datã cã de ani buni este jucãtorul fãrã de care Steaua nu poate mare lucru. Lipsa lui Neaga și a lui Vali Badea (vârful de careu de care Steaua are nevoie, din punctul meu de vedere) atârnã foarte greu, Steaua fiind în situația de a nu avea atacanți pe banca de rezerve în acest moment.

Ce-ar mai fi de spus? Cred cã Steaua a câștigat astãzi pentru cã jucãtorii sãi au o experiențã care și-a spus cuvântul, dar și pentru cã l-a avut pe Dicã. Mai cred cã fãrã un mijlocaș central ofensiv, cu știința jocului, Hagi nu va reuși ceea ce și-a propus la Steaua.

ªi mai cred cã intrãm într-un rãzboi surd al conducerii cu propriii suporteri. Fãrã scandal prin presã și profitând de momentul prielnic (reacția publicã puternicã fațã de violențele pe stadioane), "finanțatorul" Becali, prin stafful administrativ, reușește sã împiedice suporterii roș-albaștri sã intre pe stadion! O reconciliere realã devine din ce în ce mai puțin plauzibilã.

Ovidiu

dica_10steaua03.08.2007 19:55

Un meci neasteptat de greu, dar bine ca am obtinut cele 3 pct.

Natural born drinker03.08.2007 19:57

Ati stricat site-ul. Unde e tabelul cu notele? Ati construit doar pentru informaticieni? Go to Pro Sport & stelisti.ro!

axl2303.08.2007 20:00

Nu stiu daca victoria a fost intradevar meritata. Sincer, atacurile brazilianului ala de la Farul mi-au parut mai periculoase decat ale lui Dica sau, daca au existat, ale lui Zaharia. Pana la urma o dau la pace si zic ca am fost egali, noi castigand norocos. Apararea noastra in continuare buna, foarte buna intrarea lui Radoi la brazilian, aproape c-a salvat un gol. E clar ca Nicolita se descurca mult mai bine pe dreapta decat pe stanga. Cred ca esti un pic rautacios cand spui ca Badoi nu intra in jocul echipei, tot mijlocul a fost la pamant meciul asta. Lovin si Ovidiu Petre au facut un fel de figuratie. Zaharia inexistent, Dica in pasa proasta.

Importante sunt cele 3 puncte, si-aici vreau sa-mi pun niste intrebari legate de atitudinea mea, oare as fi spus aceleasi lucruri si daca pe banca era Oli?

dragos_drlsteaua03.08.2007 20:01

Felicitari in primul rand pentru cele 3 puncte obtinute astazi.

In al doilea rand...jocul echipei e cel putin ciudat, prin prisma antrenorului pe care il avem si a declaratiilor din pregatiri ale acestuia. Daca ai pune un suporter al Stelei sa se uite la ultimele doua meciuri ale echipei si l-ai pune sa ghiceasca cine e antrenorul Stelei, sunt convins ca ar raspunde fara nicio ezitare: Olaroiu! Ma asteptam ca, o data cu venirea lui Gica pe banca Stelei, sa vedem un joc mai spectaculos. Acest lucru nu se intampla insa, poate si din cauza lipsei unui mijlocas ofensiv, un jucator care sa creeze dezechilibru la mijlocul terenului. Si iata cum atat de blamatul joc al lui Olaroiu devine un motiv de felicitari numai pentru ca este altcineva pe banca!

In al treilea rand, comentand tragerea la sorti de astazi, dati-mi voie sa subliniez un singur aspect: ce masura credeti ca va lua ciobanul-sef in conditiile in care, DOAMNE FERESTE, nu ne calificam in grupele ligii?

FORTA Steaua!!!

AmuntBoy03.08.2007 20:05

Meci foarte greu

joc foarte prost

Il vreau pe Eric cu Zaglebie , nu se poate sa jucam mereu infect cu 2 inchizatori

cristinelly03.08.2007 20:07

un singur cuvant am de zis...SLAB!!! Slab de tot!! Sper ca atunci cand o sa revina jucatorii accidentati sa jucam mult mai bn... steagsimplu Oare ce sar face Steaua fara Dica???

vasyy03.08.2007 20:07

FELICITARI Steaua!!!!!!!!! FELICITARI Becali,POATE ASA SE VOR CUMINTI CEI CE FAC SCANDALURI,RUSINE LOR,SI ZIC CA SE NUMESC SUPORTERI ADEVARATI,SUNT O RUSINE. NE VEDEM IN MADRID INCA O DATA IN GRUPELE LIGII CAMPIONILOR.FELICITARI INCA O DATA!!!!!

Serilius03.08.2007 20:14

am auzit ca suporterii Stelei au fost retinuti la portile stadionului...le-au fost confiscate steagurile si bannerele...am aflat doar dupa meci si asta m-a fact sa inteleg de ce au fost atat de putini suporteri care nu au cantat nu au avut steaguri bannere nimik...au strigat doar scandari antigigi probabil el stand la mijlocul acestor intamplari....inteleg sa nu platesti deplasarile....dar dupa ce ca vin la stadion pe banii lor nu ii lasi sa intre...ANTI Gigi

roby_spartacus03.08.2007 20:16

Becali chiar vrea sa fie din ce in ce mai injurat !! **** BA CIOBANE !! nu face in ambitia suporterilor ca echipa pierde ... adevarul e ca te doare in **** de echipa pe tine

radical03.08.2007 20:20

V`a placut coltul ocupat de suporterii nosti ? Obisnuiti`va si multumiti zeului rahatului ambalat in branza de oaie , el Jiji maximo....Ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru multi , chiar si pentru acei care nu fac parte dintr`un grup ...nu se stie cand va ia ciobanos la ochi ca ati scuipat prea multe seminte in partea stanga decat in cea dreapta si nu mai treceti de porti ;) Pentru cei care vor sa se inscrie in noua generatie de stelisti ce vor umple tribunele si peluzele "oaie stail aleluia" trimiteti cv`ul la o***@*** , probe eliminatorii crezu` si 2 cantece bisericesti ;) Candidatii admisi vor primi o talanga si o masina de muls.

Mereu superiori

mikutu03.08.2007 20:22
Nu stiu daca victoria a fost intradevar meritata. Sincer, atacurile brazilianului ala de la Farul mi-au parut mai periculoase decat ale lui Dica sau, daca au existat, ale lui Zaharia. Pana la urma o dau la pace si zic ca am fost egali, noi castigand norocos. Apararea noastra in continuare buna, foarte buna intrarea lui Radoi la brazilian, aproape c-a salvat un gol. E clar ca Nicolita se descurca mult mai bine pe dreapta decat pe stanga. Cred ca esti un pic rautacios cand spui ca Badoi nu intra in jocul echipei, tot mijlocul a fost la pamant meciul asta. Lovin si Ovidiu Petre au facut un fel de figuratie. Zaharia inexistent, Dica in pasa proasta.

Importante sunt cele 3 puncte, si-aici vreau sa-mi pun niste intrebari legate de atitudinea mea, oare as fi spus aceleasi lucruri si daca pe banca era Oli?

mai bine ne-am intreba daca ''Oli'' ar fi facut schimbarile ca Hagi????????????nu comentez eficienta ci apreciez dorinta de vidtorie care reiese clar din aceste schimbari. sunt sigur ca ''fostul'' nu '' risca'' in halul asta. forza Steaua , forza Hagi.

cristinelly03.08.2007 20:23
Felicitari in primul rand pentru cele 3 puncte obtinute astazi.

In al doilea rand...jocul echipei e cel putin ciudat, prin prisma antrenorului pe care il avem si a declaratiilor din pregatiri ale acestuia. Daca ai pune un suporter al Stelei sa se uite la ultimele doua meciuri ale echipei si l-ai pune sa ghiceasca cine e antrenorul Stelei, sunt convins ca ar raspunde fara nicio ezitare: Olaroiu! Ma asteptam ca, o data cu venirea lui Gica pe banca Stelei, sa vedem un joc mai spectaculos. Acest lucru nu se intampla insa, poate si din cauza lipsei unui mijlocas ofensiv, un jucator care sa creeze dezechilibru la mijlocul terenului. Si iata cum atat de blamatul joc al lui Olaroiu devine un motiv de felicitari numai pentru ca este altcineva pe banca!

In al treilea rand, comentand tragerea la sorti de astazi, dati-mi voie sa subliniez un singur aspect: ce masura credeti ca va lua ciobanul-sef in conditiile in care, DOAMNE FERESTE, nu ne calificam in grupele ligii?

FORTA Steaua!!!

Asta inseamna ca nu era Olaroiu de vina pentru jocul prestat de Steaua in finalu campionatului trecut. Nu?? Sunt curios cum ar reactiona suporterii daca jocul Stelei nu sar schimba in urmatoarele meciuri. Oare lar trata pe Hagi asa cum l-au tratat pe Oli??

cyril21thereau03.08.2007 20:27
FELICITARI Steaua!!!!!!!!! FELICITARI Becali,POATE ASA SE VOR CUMINTI CEI CE FAC SCANDALURI,RUSINE LOR,SI ZIC CA SE NUMESC SUPORTERI ADEVARATI,SUNT O RUSINE. NE VEDEM IN MADRID INCA O DATA IN GRUPELE LIGII CAMPIONILOR.FELICITARI INCA O DATA!!!!!

vasyy stai akasa si sparge seminte in continuare sau dute la trib 1 spre cl

stefanVl03.08.2007 20:32

Meci SLAB rau de tot fara faze de poarta fara un joc colectiv.. doar BUF centrare BUF BUF BUF altceva nu stiu sa joace.. Foarte bun brazilianul farului... viteza forta tehnica.. 10 clase peste Badoi care nu stiu daca a reusit 1 centrare tot meciul.. un Zaharia care nici daca juca contra unei echipe de Liga a IVa nu cred ca avea vreo faza de poarta.. lipsa de plasament.. jucator SLAB.. Daca nu am avea NOROC am fi echipa care se bate la retrogradare sincer.. Din min 70 ne-am aparat..

Cred ca daca ramanea Guritza la Steaua altfel ar fi fost scorul..... Sa-l dea pe Zaharia ala la Buzau.. Bravo Bicfalvi ... sincer sufletist si muncitor.. dar trebuie jucat..sa prinda mult mai mult curaj si experienta.. inca odata felicit pe brazilianul ala nici nu-i stiu numele.. dar bun.. dar cine stie poate 1 meci pe sezon prinde.. asa bun

vasyy03.08.2007 20:39

fular-campionii

grupele cl nici nu se pune problema,dar tare am frica de Hagi,a fost si este un jucator bun dar ca antrenor lasa de dorit,sa speram ca a m-ai invatat cate ceva,sa nu uitam ca era sa retrogradeze o echipa cu el antrenor. fular-campioniifularsteaua2 steagsimplu

axl2303.08.2007 20:44
nu comentez eficienta ci apreciez dorinta de vidtorie care reiese clar din aceste schimbari. sunt sigur ca ''fostul'' nu '' risca'' in halul asta. forza Steaua , forza Hagi.

Mai, nu sunt sigur ca schimbarea lui Golansky cu Croitoru a avut un FOARTE mare caracter ofensiv. S-a retras Radoi in defensiva si-a ramas Lovin mare stapan la mijloc, inlocuit apoi de O. Petre, care n-a facut nici el mare branza. Cred ca a avut mai mult un ASPECT ofensiv.

no_good03.08.2007 20:51

Eric este un jucator exceptional iar golansky mi sa parut un pic lent!Poate doar mi sa parut. Zaharia nu a mishcat absolut nimik si tare mult il regret pe Gurita,sunt sigur ca facea ceva frumos in echipa Stelei!!!Spre ca in returul cu Lublin sa joace dtitulari atat Bicfaldi cat si neshu

axl2303.08.2007 20:55

Mai, imi pare ca am numarat pana acum 4 (patru) topicuri ce trateaza acest meci. Ce-ar fi sa fie numai unul? Hai, doua.

stelist24/2403.08.2007 21:06

Dica si-a facut treaba, cum doriti sa aveti rezultate fara atacanti de meserie.. Hagi a facut bine

revine Badea si Steaua va merge la pas in UCL

bad_joke03.08.2007 21:12

Am castigat cu noroc ce sa mai,dar nu mi-a placut comentariul de la Knal D,de ce nu se transmit odata pe TVR 1,aia au profesionisti ce dreaq,asa i aud mereu pe Cosmin ala si nush mai cum si pe Craciunescu cam nici-unu comentaor de meserie,si zice cand iese Golanski"un meci nu prea stralucit pentru el"...cuuuuum??? meci nereusit a alergat baiatu de arase partea drepta si plus a produs o ocazie prin centrarea pentru Dica,plus comneta prost incurca intruna jucatori,o s aziceti ca sunt nebun,sau dute farte pe stadion sa vezi meciu dar cei care le place un lucru bine facut si profesionist intelege ce vreau s aspun de ce ar fi mai bine daca ar comenta cineva de meserie,nu sunt comunist ca vreau TVR1 dar ei au profesionisti de caolo pleaca jurnalisti adevarati,in rest ...ce pots a zic cum se zice la FIFA "IT'S ALL ABOUT RESULTS" deci trebe sa ne multumim deocamdata cu un meci mai slab si acre aduce puncte desi e o liniste a rezultatelor Steaua nu arata ca o echipa sigura,adica mie de acasa ,din fotoliu uitandu-ma la TV mi s-a parut ac o echipa care mai degraba era in stare s anul primeasca gol decat sa tace,nu are de atatia ani,o forta ofensiva,noi atacam cu Dica jucator inconstestabil ca valorae dar el e mijlocas nu e atacant pur sange,singuru din lot care mi se pare bun e Badea desi ala nu are tehnica dar e atacant de gol oportunist,exact stilu lu VanNisterloy(numai ca ala are si tehnica multa),ne trebuie mai multi atacanti adevarati care sa simti cum penetreaza apararea,si mijlocasi ofensivi,Badio pare ca se acomodeaza mai greu dar centrarile de calitate raman,nu vreau sa-mi aduc aminte de Banel,in rest sa speram ca ajungem in grupe la ce tragere am avut nu avem voie s anul ajungem acolo la "masa bogatilor"si JAVRELE Liga AMPIONILOR INTERZISA CAINILOR,YESSSSSSSSS!!!!!FORZA Steaua!! steagsimplu fularsteaua2fular-campionii

vanfootball03.08.2007 21:15

Nu pot raspunde pe celalalt topic, asa ca o fac aici:

@Steauaforever33

"la ce meci de fotbal te-ai uitat? ???"

M-am uitat la rugby.

1. A fost providential la gol;

2. Executa bine cornerele (atat cu Zaglebie, cat si in meciul asta, l-a gasit de fiecare data pe Goian).

Nu era vorba de aceasi faza, daca asta credeai.

Ciofu T Dumitru03.08.2007 21:25

Multam Lovine ca ti-ai bagat teasta si-a ajuns mingea la Dica.

Astia de la Farul chiar au luat 4 goluri in prima etapa?

cristinelly03.08.2007 21:25

Voi astia care va constiderati mari suporteri ati facut mai mult rau echipei decat cei de la trib 1.

LITISH03.08.2007 21:39

ma uit la unele pareri si nu imi vine sa cred...oameni aia s-au dus dupa Steaua atatia km si nu au fost lasati sa intre,pentru ca nu a vrut ciobanul..iar unii ii iau apararea ciobanului...mentalitate de oi sclave..cred ca pana la urma o sa ramanem ori noi,ori genul acesta de oi sclave la meciurile Stelei care nu sunt in stare sa sustina echipa decat prin aplauze,si alea ff rare...

«1236»