FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Farul Constanța - Steaua București 0 - 1

«1456»
Roger05.08.2007 18:54

Acum ca Dinamo a pierdut si Rapidul a facut egal acasa, victoria noastra nu mai pare atat de amara, nu?

Recunosc ca in timpul meciului nostru m-am enervat foarte mult din cauza stilului de joc.

dr_ultras05.08.2007 19:27

unde e galeria noastra la ct?

Roger05.08.2007 20:26

Si acum ca CFR si Poli au facut 2-2, cine e primul loc?

Steaua eeee, Steaua eeee. :biggrin:

ros-albastru4ever05.08.2007 20:37

Eu sper ca evolutia absolut neconvingatoare a Stelei la Constanta sa fie ultima de anul asta,altfel vom avea mari probleme.Meciul dintre CFR si Poli(unul foarte frumos) mi-a aratat faptul ca cele 2 echipe sunt extrem de puternice,au demonstrat ca se pot bate la titlu si au dat dovada de multa determinare lucru care noua ne-a cam lipsit in meciul cu Farul.Deci campionatul este unul foarte dur,cu aceste 2 echipe care sunt in forma dar si cu Dinamo si Rapid chiar dak s-au impiedicat etapa asta.Este bine totusi ca suntem pe primul loc si ca avem 2 pct in fata urmatoarelor echipa,diferenta ce sper sa se mareasca in urmatoarele etape unde sper sa aratam un fotbal de calitate.FORZA Steaua steagsimplu forzateaua steagcruce2 fular-campionii

Steauaforever3305.08.2007 21:43
Eu sper ca evolutia absolut neconvingatoare a Stelei la Constanta sa fie ultima de anul asta,altfel vom avea mari probleme.Meciul dintre CFR si Poli(unul foarte frumos) mi-a aratat faptul ca cele 2 echipe sunt extrem de puternice,au demonstrat ca se pot bate la titlu si au dat dovada de multa determinare lucru care noua ne-a cam lipsit in meciul cu Farul.Deci campionatul este unul foarte dur,cu aceste 2 echipe care sunt in forma dar si cu Dinamo si Rapid chiar dak s-au impiedicat etapa asta.Este bine totusi ca suntem pe primul loc si ca avem 2 pct in fata urmatoarelor echipa,diferenta ce sper sa se mareasca in urmatoarele etape unde sper sa aratam un fotbal de calitate.FORZA Steaua steagsimplu forzateaua steagcruce2 fular-campionii

Intr-adevar, meciul de la Cluj a fost unul dintre cele mai interesante din ulatima perioada. 2 echipe care s-au intarit foarte mult in aceasta perioada. Sper ca accidentarile noastre sa nu mai dureze asa de mult si sa fim in echipa completa cat mai repede. Dar pana atunci avem de trecut un examen foarte important miercuri. Sper ca stadionul sa fie plin si sa incurajam echipa si numai echipa sa uitam de celelalte echipe si de altii....

fular-campioniifularsteaua2

carbone06.08.2007 07:57

Dica esti un fenomen...tb sa ramai pe viata la Steaua

fiskeR4SteauA06.08.2007 12:01

ce noroc cu dica10 sa speram ca o sa dea in fiecare meci cate un gol acum ca rapid a facut egal si Dinamo a pierdut suntem pe primul loc CFR a facut egal acum tre sa castigam etapa viitoare cu Poli Iasi si miercuri cu zaglebie steagcruce2

dax4706.08.2007 14:57
unde e galeria noastra la ct?

In afara stadionului. Nici cei veniti de la Bucuresti si nici cei din alte parti n-au fost lasati sa intre. Eu inca de miercuri am cautat bilete si n-am gasit. Bishnitzarii (mana in mana cu cei de la club) mi-au zis ca nu se pun in vanzare bilete la peluza Stelei, si ca doar cei din Bucuresti vor putea intra acolo. Insa in ziua meciului n-au fost lasati sa intre decat cei care aveau bilete. Si cei care au intrat, aveau bilete la cealalata peluza, ca fusesera ori inspirati ori sfatuiti de altii sa cumpere bilete la peluza farului dar sa intre cu ele la peluza Stelei. Si astfel am ramas in afara stadionului cam 1000 de insi si inse, care mai de care mai echipat pentru meci. Prima repriza am stat langa intrarea de la peluza, sperand ca ne vor lasa sa intram la pauza. Dar degeaba. Jandarmii au primit un apel telefonic si apoi au inchis portile si au spus ca si cei cu bilete nu vor mai fi lasati sa intre.

In concluzie : Becali vedea-te-as mort !

fiskeR4SteauA06.08.2007 15:06

pai ne intereseaza si jocu ca de cand a venit Neaga castinag numa cu 1-0 nush dc il baga in teren debia astept sa isi revina Vali Badea sa vedetzi ca o se inbunatateasca jocu steagcruce2 Love Steaua

«1456»