FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Farul Constanța - Steaua București 0 - 1

«123456»
pangica04.08.2007 09:37
"Jocul Stelei inca o data n-a incantat dar eu cred in tarie ca in 2-3 saptamani, Steaua va juca cum isi doresc toti, numai ca Gica Hagi sa fioe lasat sa muceasca."

Eu de 1 an de zile astp sa joace si Steaua mai spectaculos.. dar vad ca nu sunt sanse.. in fine e bun si asa 3 pct sa fie la urma.. nush cum o putu Craiova sa le dea 4 goluri si noi numai decat 1 dar astra e poate au fost mai motivati..

atata timp cat o sa ne lipseasca unul sau doi jucatori de valoare la mijloc pentru creatie,constructie sau cum vrei sa ii zici,jocul Stelei o sa ramana asa.Radoi,Lovin sau copacul de ov.Petre sunt jucatori defensivi.Avem nevoie de un jucator de constructie

cristinelly04.08.2007 09:58
radusor, baiatule, sa te speli la gura inainte sa vorbesti de Steaua si de Hagi, ca ar fi pacat, mare pacat sa spurci aceste doua nume. meciul asta, la cum a jucat Farul, Oli nu il castiga nici 2 zile daca se juca intr-una, oricati inchizatori si deschizatori ar fi bagat in teren. inainte sa vorbim de ce face Hagi, cine-l lauda si cine nu, sa ne uitam la circumstante. adica 3 victorii in 3 meciuri nu e bine?

hai salut, fara suparare!

Pai da bai baiatule , dar daca era Oli pe banca si castiga in maniera asta, il faceati in toate felurile. Sa sti ca nu e suficient sa te numesti Steaua si sa il ai intrenor pe Hagi ca sa joci bine. Cand era Oli aveati pretenti sa facem spectacol. Acum conteaza decat rezultatul. Esti praf!!

DanStan04.08.2007 10:13
Cand era Oli aveati pretenti sa facem spectacol. Acum conteaza decat rezultatul.

Nu poti face nici o diferenta intre felul in care juca (prost) Steaua lui Oli si felul in care joaca (prost) Steaua lui Hagi ? Ai remarcat macar faptul ca Steaua lui Hagi reuseste sa ajunga pana la 30 de metri de poarta adversa prin combinatii intre 2-3 jucatori si nu prin degajari de 50 de metri ?

onlySteaua04.08.2007 10:15

Vad ca se fac prea multe comparatii Hagi-olita. Haide sa fim corecti. Cat timp olita a avut rezultate nu a fost criticat. Protestele au inceput din momentul in care au fost ratate 3 obiective din 4. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca in ultima perioada, mult "regretatul" olita era mai mult un simplu obiect de decor pe banca Stelei.

bodanelu04.08.2007 10:27

doar 2 concluzii trag din meciul de ieri:

-Croitoru si Eric trebuie titulari

-Doamne tine-l sanatos pe Dica si fereste-l de accidentari si suspendari.

revolutionaru04.08.2007 10:33
vezi-ti de treaba ta mai cetateanule.?MArs

[...] cine te crezi tu.....,sa susti, cine trebue sa fie si cine nu, suporter al Stelei.Eu suntSuporter al Stelei de 32 de ani si spun ca cel care vine cu inima in familia Stelei este orcand bine venit....si ma refer mai ales la acei fani care iubesc Steaua si mai ales stiu cum so iubeasca.Adica,sa se comporte civilizat oriunde ar fi si sa sprijine echipa si la bine si la rau,si mai ales fara triviliatati sau violenta cum procedeaza dusmani nostri deghizati in suporteri ai Stelei.

asa ca [...]

colaps04.08.2007 10:51

in prima repriza mi-au iesit peri albi, dar din pacate nu e mare diferenta intre stiuatia de acum si cea de la sfarsitul sezonului trecut, suntem decimati de accidentari. in conditiile in care nu avem atac, asta e, tre sa ne multumim cu un stil prgamatic, italian, in care victoria e totul

schimbarile din repriza a doua au fost meseriashe, Croitoru si eric la mijloc is un mare castig (in sfarsit il vad pe Croitoru mijlocash central si nu e o idee rea deloc), de mai vine si camus si cand s-or reface accidentatii o sa fie meserie pe campie

greenyes04.08.2007 11:38

Chiar n a vazut nimeni ca Zaharia a deviat mingea cu capul pana la Dica????????? Pelea mea, astia din presa ca astia din presa, mama lor ca s vai de ei, nici jucatorii nu i cunosc dar macar noi sa aratam ca ne cunoastem echipa. Pai ma uitam la Zaharia cand s a facut meleul bucuriei de dupa gol si era baiatul putin dezamagit, nimeni nu i acorda nici o atentie, doar Biclafi s a uitat spre el, in rest toti pe Dica!!!!

N a jucat stralucit aseara, dar cine a jucat???, dar macar sa i dam cezarului ce i al cezarului!!!!

Astept sa straluceasca soarele si peste jocul Stelei nu numai al rezultatelor!!!!

cristinelly04.08.2007 11:38
cumetre..:)) 1) daca il injuram pe Gigi e pentru ca o merita :-@ 2) ai vazut si tu ca la meciu de la cta galeria a ramas afara din cauza ca Gigi nu a platit biletele pe care le-a primit anul trecut Steaua pentru deplasarea de la faru

eu nu ma refer la faptul ca il injurati pe Becali. Ci la faptu ca Steaua, anul trecut (in retur),a jucat doar 2 meciuri pe Ghencea cu spectatori. Si asta nu sa intiplat din cauza "cetatenilor" de la trib 1.

Anais_stelistu04.08.2007 11:41

Steaua a castigat foarte greu ieri cu Farul C-ta din cauza oboselii acumulate in meciul cu Zaglebie Lubin......Banel Nicolita in afara de centrarea aia de la gol nu a avut ieri treaba cu meciul....gresea aproape toate mingiile....dar sper sa se refaca pana la meciul de miercuri.....FORZZA Steaua

The Flyer04.08.2007 11:46
Importante sunt cele 3 puncte..in forma maxima tre sa fim miercuri si in meciul cu Cluj..in rest in campionat tre sa ne astyeptam la echipe care se ultumesc cu un npunct in meciul cu Steaua si se vor baricada 75% din meci in aparare.

Cu Oli anul trecut in aceste meciuri cu echipe mici care se aparau nonstop am pierdut campionatul asa ca eu sunt foarte multumit.

S-a vazut ca Neaga ajuta f mult prin presingurile si viteza sa tocmai prin absenta sa!

Cand isi vor reveni Iacob, Badea, Ochirosii si Cristocea alta va fi fata echipei...asta e sigur!

Ma bucur pentru ca nu prea jucam si totusi echipele adverse nu prea pun in pericol poarta Stelei.. In forma maxima tre sa fim din etapa a 7a cand intalnim Rapid..iar dupa aia cam toate meciurile vor fi foarte grele tinanad cont si de meciurile din LC (meciuri f importante pana atunci e cel cu Zaglebie acasa, Clujul in deplasare si cel cu Bate din deplasare)

Forza Steaua!!!!!!

gogule,pina atunci avem si meciul cu CFR care nu e usor!oricum,chinuita victoria,da' sper ca gicanu' sa-i aseze mai bine in teren!Banel e tot bezmetic,finul nu e in cea mai buna forma,badoi n-a prins un meci bun,zaharia cred ca are inca emotii...............bine ca macar e Dica valid!astept meciul de miercuri!

The Flyer04.08.2007 11:52
Ar fi foarte bine daca nu ai mai vorbi fara sa stii nimic despre subiectul in cauza!!!

Nu sta nimeni la mana ciobanului astuia imputit, decat voi, fanii lui.

Noi am fost la Constanta, pe banii nostri ( si nu am fost decat vreo 500 ), am vrut sa cumparam bilete din banii nostri, dar nu aveam de unde, pentru ca sluga aia de Bosanceanu a primit ordin de la idolul tau si a retras toate biletele de la peluza 1, acolo unde ar fi trebuit sa stea galeria noastra, astfel incat nu aveai de unde sa cumperi bilete! A mai fost aceeasi situatie si anul trecut cand am jucat cu Nationalul, dar atunci Iacov nu a vrut sa stea capra, asa cum a facut-o bosanceanu.

Una peste alta, eu am intrat la tribuna farului, cumparandu-mi bilet ( deci nu stau la mana nimanui ) , am stat intre localnici, m-am bucurat tot timpul la realizarile Stelei si puteam isca oricand un conflict daca localnicii erau mai agresivi. Ce zici, a cui ar fi fost vina?

Per total, deplasarea ne-a costat pe fiecare din prietenii mei 1 mil-1 mil jumate. Crezi ca stam la mana ciobanului?

Parerea mea este ca VOI stati la mana si la mila lui.

corect,cu nationalul m-am dus sa-mi iau bilet pe la 13.30,sa fiu sigur de el!nu scapam de cioby's fans,stai linistit!

Pai da bai baiatule , dar daca era Oli pe banca si castiga in maniera asta, il faceati in toate felurile. Sa sti ca nu e suficient sa te numesti Steaua si sa il ai intrenor pe Hagi ca sa joci bine. Cand era Oli aveati pretenti sa facem spectacol. Acum conteaza decat rezultatul. Esti praf!!

ia vezi,ce face ratoiul?e linga tine,sufera in tacere?termina,tati,cu timpeniile,ala de care vorbesti tinea si trei inchizatori,doar,doar o scoate un egal!si era si presh!

ecallex04.08.2007 12:09

Din cate am inteles eu galeria a beneficiat de acel tratament din cauza unor pagube facute de a noastra galerie la meciul precedent, si care nu au fost platite. deci, ati meritat`o sa zic asa. nu`l inghit pe jijiot dar nici chiar asa sa vi se puna totu la bot si dupa ce rupetzi si spargeti sa va datzi cocosi.

In legatura cu meciul de aseara cred ca toata lumea a vazut ca Steaua are nevoie de cateva neoane bune ca sa straluceasca. inca mai am incredere in capacitatea lui Hagi, insa dupa ce revine Badea, Iacob vreau sa vad intradeavar daca este vb de capacitatea jucatorilor sau e vb de capacitatea antrenorului cea care nu face fata la nivelul asta.

fiara704.08.2007 12:54
Se vede ca nu ai mai fost pe stadion de cel putin 15 ani.Deplasarile se fac pe cont propriu de cel puitn 5 ani,iar biletele se platesc mai mereu ,exceptie facand cazurile de reciprocitate intre cluburi.Care nu prea mai exista.Deci dak nu ai nici o treaba nu mai posta nimic mai gospodare pupincurist

[...], am fost la mai multe meciuri decat ai vazut tu de cand ai fost [...]. Bineinteles ca nu ma duc in deplasari cu cretini ca tine, ca mai am si alta treaba.

Daca zici ca va platiti singuri tot, atunci de ce dati vina pe cioban la meciul asta? :rolleyes: Se pare ca Farul nu a vrut sa va dea drumul pentru niste incidente din trecut. Asa ca inainte sa rupi niste scaune mai bine te gandesti ca s-ar putea intoarce impotriva ta. Dar cer prea mult de la un animal needucat si complexat care se crede mare "huligan".

Daca te uitai la avatar vedeai ca nu sunt fan Becali. Ce mentalitate de kkt aveti: "Cine nu e cu noi e impotriva noastra". Cei care va critica actiunile violente sunt automat considerati fani Becali (de ex. cazul nefericitului galben de la meciul cu Charleroi) Prin asta va asemanati foarte mult cu ciobanul. Aveti conducatorul pe care il meritati!

Oricum, ma bucur ca din scandalul cioban vs. huligani aveti ambele tabere de pierdut :))) Poate scapam dreacu si de el si de voi.

cristi selist04.08.2007 12:58

In primele etape nici o echipa nu joaca la cel mai mare potential :tongue: asa ca o sa il vedem p Hagi dupa primele 5 etape FORZA Steaua steaua_ro

rosualbastru04.08.2007 13:03
mare diferenta intre ce juca olitza cu ce a jucat aseara Hagi nu este....asta e clar. Ca am castigat e partea a doua....ceea ce olitza nu prea facea prin deplasari...si asta e bine. Si da.... Hagi a jucat iar cu 2 mijlocasi defensivi. In schimb, modificarile facute pe mine m-au surprins intr-un mod mai putin placut, mi se pareau ca au fost facute de nervi, parca nu mai gandea. Eu unul nu i vad locul lui Lovin(d) la Steaua de nici o culoare...

Doamne-fereste! nu zic ca echipa joaca mai spectaculos decat anul trecut, zic ca un astfel de meci, Oli il termina egal.

eu cred ca e necesara prudenta in joc, fiind la inceput de campionat si de relatii de joc. Hagi isi face treaba.

mie mi-a placut Oleg la nebunie, si a inceput sa joace fotbal spectacol, fotbal total. dar nu avem in echipa pe C.Ronaldo, Messi, Kaka, Ronaldinho, etc, sa dea mingea in ate din orice pozitie. Oleg ducea echipa spectaculos pana in 16 m, de acolo se rata enorm. asa ca am pierdut supercupa, calificarea in Liga, dar cand s-a jucat in deplasarile din grupele UEFA, a jucat mult mai prudent si a avut rezultate bunicele(egalurile din deplasarile de la Sampdoria si Berlin)

eu zic sa avem rabdare si sa ne bucuram de rezultate, si sa sustinem echipa.

Hai Steaua!

sorin_g04.08.2007 13:59

Desi sincer nu as vrea sa fac comparatii, meciul slab de aseara nu a semanat cu meciurile slabe din perioada Olaroiu (pe care sigur nu le castigam cand jucam slab, ba chiar de multe ori pierdeam) fie si prin:

- schimbarile efectuate, facute cu cap si cu tupeu

- faptul ca stim sa pastram rezultatul si altfel decat introducandu-i pe Baciu si Gigel Coman

- faptul ca am tras totusi si suturi pe poarta

Macar de-am castiga astfel toate meciurile in care intalnim echipe super mobilizate, cum a fost cazul Farului aseara.

Tupac Amaru04.08.2007 14:31

Bai!

Terminati si nu va mai legati de febletea mea, Harap Alb!

Mai bine spuneti-mi si mie ce mai face el prin Arabia, daca aveti vreo informatie, ceva, cat de cat...

Mor de dorul lui!

Adica mor de ras, vreau sa zic!

Salutari daffy, salutari miaus, salutari harap alb!

salve04.08.2007 14:31
Desi sincer nu as vrea sa fac comparatii, meciul slab de aseara nu a semanat cu meciurile slabe din perioada Olaroiu (pe care sigur nu le castigam cand jucam slab, ba chiar de multe ori pierdeam) fie si prin:

- schimbarile efectuate, facute cu cap si cu tupeu

- faptul ca stim sa pastram rezultatul si altfel decat introducandu-i pe Baciu si Gigel Coman

- faptul ca am tras totusi si suturi pe poarta

Macar de-am castiga astfel toate meciurile in care intalnim echipe super mobilizate, cum a fost cazul Farului aseara.

Concluzia , in urma razboiului dintre ultrasi si Becali e una singura: daca se tot continua asa echipa va avea de suferit si atunci toata lumea pe ultrasi o sa-i acuze si nu pe Becali. Si stiti de ce? Pentru ca vine ala si spune ca el a bagat bani la echipa, a adus jucatori dar acestia au fost demoralizati in urma scandarilor si atitudinii suporterilor impotriva echipei. Pentru ca el in prezent se confunda cu echipa si problema e ca multi chiar cred asta. Asa ca daca se continua asa NIMENI nu are de castigat. Nici chiar ultrasii.

Serilius04.08.2007 14:34
(Serilius - ce treaba avea Becali sa cumpere biletele?... Doamne.. oameni buni... nu mai aberati , e o tara democratica,toti avem dreptul la o parere, intr-adevar.. fie ea chiar si absurda

stiu 100 % ca Becali a cumparat biletele...am fost la stadion ;) sper sa se scrie despre asta in presa...de ce?-de oaie

danimarcu04.08.2007 14:40
Bai!

Terminati si nu va mai legati de febletea mea, Harap Alb!

Mai bine spuneti-mi si mie ce mai face el prin Arabia, daca aveti vreo informatie, ceva, cat de cat...

Mor de dorul lui!

Adica mor de ras, vreau sa zic!

Salutari daffy, salutari miaus, salutari harap alb!

Harap alb face bilute printre dune...

De ceilalti doi o sa te saturi cat de curand...Stai sa vezi cand incep cu analizele,s-a dus dracului linistea...

Nu e nevoie sa ii mentionezi pe amandoi:daca te legi de Miaus,sare Duffy ca ars; cand ii dai lui Duffy replica,apare Miaus sa-l ajute!...astia doi ,plus un antrenor ca Oli ar fi tot ce mi-ar lipsi ca sa ma las la mana mea ... :biggrin: :biggrin:

Zilele astea nu cred ca or sa apara pe aici,cred ca asteapta prima infrangere,sa ne explice ei ce si cum...

radusor04.08.2007 17:40
radusor, baiatule, sa te speli la gura inainte sa vorbesti de Steaua si de Hagi, ca ar fi pacat, mare pacat sa spurci aceste doua nume. meciul asta, la cum a jucat Farul, Oli nu il castiga nici 2 zile daca se juca intr-una, oricati inchizatori si deschizatori ar fi bagat in teren. inainte sa vorbim de ce face Hagi, cine-l lauda si cine nu, sa ne uitam la circumstante. adica 3 victorii in 3 meciuri nu e bine?

hai salut, fara suparare!

nu spurc nimic mai baiatule, si nu tre sa ma spal la gura ca sunt destul de curat...fara suparare, si Oli a castigat multe meciuri cu 2 inchizatori. Circumstante? am intalnit 3 echipe slabe si de abia le'am batut, intr'un meci am primit si penalty aiurea. asa ca nu comenta aiurea...il sustin si pe Hagi la fel cum l'am sustinut pe Oli, doar ca detest oamenii care pupa in fund pe cate unu si il critica pe altu pentru lucruri facute asemanator de respectivii. ai inteles?

radusor04.08.2007 17:45
Nu poti face nici o diferenta intre felul in care juca (prost) Steaua lui Oli si felul in care joaca (prost) Steaua lui Hagi ? Ai remarcat macar faptul ca Steaua lui Hagi reuseste sa ajunga pana la 30 de metri de poarta adversa prin combinatii intre 2-3 jucatori si nu prin degajari de 50 de metri ?

poftim? doamne..la ce meciuri te'ai uitat de cand a venit Hagi. au fost nenumarate mingii lungi date aiurea, si Hagi chiar le cere asta(sa nu mai dea pase numa aproape). si nu e nici asta marea problema, dar Oli se baza pe Iacob cand erau mingiile alea lungi, Hagi nu prea are pe cine se baza acum.

vasilestelistul04.08.2007 17:46

un meci castigat greu in fata unei echipe care s-a aparat pe doua linii,insa este o victorie importanta

FORZA Steaua steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu steaua_ro

cristian8604.08.2007 17:48
...mentalitate de oi sclave..cred ca pana la urma o sa ramanem ori noi,ori genul acesta de oi sclave la meciurile Stelei...

Ar fi un dezastru sa ramana oile, s-ar alege praful de ce inseamna Steaua, ar ramane doar un strigoi .

Daca iti pierzi identitatea esti mort.

Aceste oi care fac de ras clubul Steaua, si nu atat FC Steaua 2002-2003? cat vechiul club Steaua care a reusit cele mai mari performante in Europa, clubul Armatei Romane, nu au ce cauta in Ghencea. Dupa cum spuneam si in alte ocazii, sunt multe echipe prin Divizia D care au nevoie de voi.

Cu o mizerie de patron, cu un fost manager, care pe langa cateva transferuri care au confirmat, a avut multe derapaje, care au facut mult rau imaginii clubului, cu unii jucatori care au "invatat pe de rost crezul" , cu niste pseudo suporteri nascuti dupa ultima ploaie, urmasi de nadejde ai marelui voievod, al inculturii, al prostului gust si lipsiti de ratiune NU se poate iesi la lumina prea curand.

Fenomenul OAIA este unul acut, prezent de altfel si in presa spurktiva, de sorginte medievala incompatibil cu o civilizatie evoluata cum ar trebui sa fim.

Luptati pentru Steaua! Luptati pentru credinta voastra.

Revenind la meciul cu Farul , prefer sa suferim acum si sa zdrobim(poate e cam mult spus) pe ciori si pe caini cat si pe Poli Stiinta Bragadiru Rocar Autobuzul SA 1921 Timisoara si pe U Craiova.

Insanatosire grabnica accidentatilor, avem nevoie neaparata de atacanti pur sange. Momentan stam doar in Zaharia.

Si in final, adaug : Contemplati victoria, credeti in ea, hraniti-va cu ea si in acelasi timp ramaneti flamanzi de victorie.

«123456»