FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Farul Constanța - Steaua București 0 - 1

«12346»
Serilius03.08.2007 21:54

deci imi pare bne ca am deschis discutia cu Becali se pare ca am avt dreptate...Becali a cumparat biletele...iar cei putini care au intrat nu au fost lasati cu bannere si steaguri...este inadmisibil...era normal ca acel coltzishor cu stelisti dp stadion sa strige tot meciul stand p scaune M*** Gigi augh augh augh !!!!!!!!!....el vrea suporteri becalisti nu stelisti p stadion...sa isi faca Steaua Crestina Buzau sau sa candideze ca Patriarh...casa d bilete sa fie asociata cu standul de lumanari etc....sunt sigur ca se vor gasi investitori la Steaua ...Gigi NU e Steaua!!!

Bebe jr.03.08.2007 22:11

steag2

Vad o gramada de persoane care sunt nelinistite - Hagi inca n-a demonstrat ca e antrenor foarte bun, ca nu stiu ce si nu stiu cum..... Vreau numai cateva cuvinte sa spun. Este unul dintre cei care stiu cum se construieste performanta. Are, Slava Domnului cativa jucatori foarte buni si incearca sa formeze o noua echipa. Se va vedea ce e bun si ce nu merge. E un STELIST VERITABIL, iar ca antrenor nu am avut cam de multisor unul ros-albastru sadea. Are sufletul alaturi de echipa, un lucru in plus sa faca tot ce poate pentru a avea rezultate, un atu in plus fata de multi antrenori care au fost prin Ghencea. E momentul sa simta ca in spatele lui se afla al doisprezecelea jucator.

Sunt un optimist moderat, insa cred in S T E A U A!

E momentul sa ne construim linistea de care are nevoie o ECHIPA CAMPIOANA! Hagi spunea ca Steaua e obisnuita cu performanta, iar acest lucru nu e usor. De aceea, sa fim uniti intr-un moment care poate fi un nou inceput, un drum mai frumos.

spre cl fular-campionii steag2 spre cl

startdying03.08.2007 22:55
Becali a cumparat biletele...iar cei putini care au intrat nu au fost lasati cu bannere si steaguri...este inadmisibil...era normal ca acel coltzishor cu stelisti dp stadion sa strige tot meciul stand p scaune M*** Gigi augh augh augh !!!!!!!!!....el vrea suporteri becalisti nu stelisti p stadion...Gigi NU e Steaua!!!

frate,sper sa nu se ajunga la faze de gen numa pupinbecali sa intre pe stadion..e deja prea mult

subscriu:"Gigi nu e Steaua!"

wdoo2904.08.2007 00:02

ªi mai cred cã intrãm într-un rãzboi surd al conducerii cu propriii suporteri. Fãrã scandal prin presã și profitând de momentul prielnic (reacția publicã puternicã fațã de violențele pe stadioane), "finanțatorul" Becali, prin stafful administrativ, reușește sã împiedice suporterii roș-albaștri sã intre pe stadion! O reconciliere realã devine din ce în ce mai puțin plauzibilã.

oviudiule... creezi prost, asta e cel mai frumos cuvant ce ti-l pot adresa.. Dupa 3 victorii, [...]

wdoo2904.08.2007 00:05

(Serilius - ce treaba avea Becali sa cumpere biletele?... Doamne.. oameni buni... nu mai aberati , e o tara democratica,toti avem dreptul la o parere, intr-adevar.. fie ea chiar si absurda

vasyy04.08.2007 00:26
ªi mai cred cã intrãm într-un rãzboi surd al conducerii cu propriii suporteri. Fãrã scandal prin presã și profitând de momentul prielnic (reacția publicã puternicã fațã de violențele pe stadioane), "finanțatorul" Becali, prin stafful administrativ, reușește sã împiedice suporterii roș-albaștri sã intre pe stadion! O reconciliere realã devine din ce în ce mai puțin plauzibilã.

oviudiule... creezi prost, asta e cel mai frumos cuvant ce ti-l pot adresa.. Dupa 3 victorii, du-te mancatias gura si injura, fa atmosfera, date shmeker sa vina infrangerile, ca esti un shmeker tu ... hahalero..

in mare parte sun de acord cu Becali,dar sufera si adevarati suporteri,asa ar trebui sa faca toate echipele poate asa se scapa de ,,vagabonzi,,
cyril21thereau04.08.2007 00:58
Voi astia care va constiderati mari suporteri ati facut mai mult rau echipei decat cei de la trib 1.

cumetre..:)) 1) daca il injuram pe Gigi e pentru ca o merita :-@ 2) ai vazut si tu ca la meciu de la cta galeria a ramas afara din cauza ca Gigi nu a platit biletele pe care le-a primit anul trecut Steaua pentru deplasarea de la faru

radusor04.08.2007 01:32

unde era ala care il lauda pe Hagi si il critica pe Oli ca joaca cu 2 mijlocasi defensivi in meci cu faru? :| presupun ca esti multumit tare de joc...

rosualbastru04.08.2007 01:39
unde era ala care il lauda pe Hagi si il critica pe Oli ca joaca cu 2 mijlocasi defensivi in meci cu faru? :| presupun ca esti multumit tare de joc...

radusor, baiatule, sa te speli la gura inainte sa vorbesti de Steaua si de Hagi, ca ar fi pacat, mare pacat sa spurci aceste doua nume. meciul asta, la cum a jucat Farul, Oli nu il castiga nici 2 zile daca se juca intr-una, oricati inchizatori si deschizatori ar fi bagat in teren. inainte sa vorbim de ce face Hagi, cine-l lauda si cine nu, sa ne uitam la circumstante. adica 3 victorii in 3 meciuri nu e bine?

hai salut, fara suparare!

steaua din chicago04.08.2007 02:52

Lovin si Ov Petre la Steaua, Bostina la altcineva? E clar, Giga Hagi are curaj dar numai cind doarme. Prevad un an la fel de mizerabil ca ala de anul trecut...P.Marin, Badoi, Cristocea, Ochirosii, cautati-va alta echipa ori obisnuiti-va cu niste infringeri usturatoare. Parerea mea.

roman66604.08.2007 05:46
Lovin si Ov Petre la Steaua, Bostina la altcineva? E clar, Giga Hagi are curaj dar numai cind doarme. Prevad un an la fel de mizerabil ca ala de anul trecut...P.Marin, Badoi, Cristocea, Ochirosii, cautati-va alta echipa ori obisnuiti-va cu niste infringeri usturatoare. Parerea mea.

Numai parerea ta...........

Sylvyx04.08.2007 06:01

Jocul Stelei inca o data n-a incantat dar eu cred in tarie ca in 2-3 saptamani, Steaua va juca cum isi doresc toti, numai ca Gica Hagi sa fioe lasat sa muceasca.El este prietenul jucatorului si asta e OK.Joc spectaculos, joc nespectaculos, paa acum totul este OK ,Steaua reusind 3 victorii consecutive in meciuri oficiale.Ne asteapta un viitor stralucit alaturi de Hagi deoarece Dumnezeu este stelist si am avut noroc la tragerea la sorti si avem un drum super accesibil pana in grupe.Plus de asta, Vasili Hamutovski a declarat pentru Gazeta Sporturilor ca BATE Borisov este un adversar mediocru si nu trebuie sa avem nici o emotie ca sigur ne vom califica.

Succes Steaua

FORZA Steaua

ANTIgigi04.08.2007 06:42
radusor, baiatule, sa te speli la gura inainte sa vorbesti de Steaua si de Hagi, ca ar fi pacat, mare pacat sa spurci aceste doua nume. meciul asta, la cum a jucat Farul, Oli nu il castiga nici 2 zile daca se juca intr-una, oricati inchizatori si deschizatori ar fi bagat in teren. inainte sa vorbim de ce face Hagi, cine-l lauda si cine nu, sa ne uitam la circumstante. adica 3 victorii in 3 meciuri nu e bine?

hai salut, fara suparare!

mare diferenta intre ce juca olitza cu ce a jucat aseara Hagi nu este....asta e clar. Ca am castigat e partea a doua....ceea ce olitza nu prea facea prin deplasari...si asta e bine. Si da.... Hagi a jucat iar cu 2 mijlocasi defensivi. In schimb, modificarile facute pe mine m-au surprins intr-un mod mai putin placut, mi se pareau ca au fost facute de nervi, parca nu mai gandea. Eu unul nu i vad locul lui Lovin(d) la Steaua de nici o culoare...

malasorte1304.08.2007 07:18

Ce-ar fi sa te duci tu cu Bostina al tau cu tot sa va cautati,el, alta echipa si tu, eventual alt site ???

Anul trecut Ochirosii a jucat mult mai putine meciuri ca Bostina si a realizat mult mai multe, uita-te si tu pe statistici, nu mai pun la socoteala ca unul are 18 ani iar celalalt 29...

raul stelistu04.08.2007 07:19

Am castigat 3 puncte spectaculoase dupa un meci nespectaculos dar avand in vedere ca a fost in deplasare si ca baietii joaca din 3 in 3 zile a fost de asteptat.

Prefer sa castigam tot cu 1-0 in deplasare fara spectacol si sa castigam in Templu la 3 goluri +spectacol.

Echipa ii inca in formare asa ca rabdare baieti

steagsimplu

fiara704.08.2007 07:54
cumetre..:)) 1) daca il injuram pe Gigi e pentru ca o merita :-@ 2) ai vazut si tu ca la meciu de la cta galeria a ramas afara din cauza ca Gigi nu a platit biletele pe care le-a primit anul trecut Steaua pentru deplasarea de la faru

nepoate.. 1) poti sa il injuri cat vrei pe Gigi dar nu suspenda terenul echipei. 2) nu mai stati la mana lui sa va cumpere el biletele. Organizati-va si cumparati-va singuri bilete

florin_b_*04.08.2007 08:08

Importante sunt cele 3 puncte..in forma maxima tre sa fim miercuri si in meciul cu Cluj..in rest in campionat tre sa ne astyeptam la echipe care se ultumesc cu un npunct in meciul cu Steaua si se vor baricada 75% din meci in aparare.

Cu Oli anul trecut in aceste meciuri cu echipe mici care se aparau nonstop am pierdut campionatul asa ca eu sunt foarte multumit.

S-a vazut ca Neaga ajuta f mult prin presingurile si viteza sa tocmai prin absenta sa!

Cand isi vor reveni Iacob, Badea, Ochirosii si Cristocea alta va fi fata echipei...asta e sigur!

Ma bucur pentru ca nu prea jucam si totusi echipele adverse nu prea pun in pericol poarta Stelei.. In forma maxima tre sa fim din etapa a 7a cand intalnim Rapid..iar dupa aia cam toate meciurile vor fi foarte grele tinanad cont si de meciurile din LC (meciuri f importante pana atunci e cel cu Zaglebie acasa, Clujul in deplasare si cel cu Bate din deplasare)

Forza Steaua!!!!!!

sanbk200204.08.2007 08:21
nepoate.. 1) poti sa il injuri cat vrei pe Gigi dar nu suspenda terenul echipei. 2) nu mai stati la mana lui sa va cumpere el biletele. Organizati-va si cumparati-va singuri bilete

Ar fi foarte bine daca nu ai mai vorbi fara sa stii nimic despre subiectul in cauza!!!

Nu sta nimeni la mana ciobanului astuia imputit, decat voi, fanii lui.

Noi am fost la Constanta, pe banii nostri ( si nu am fost decat vreo 500 ), am vrut sa cumparam bilete din banii nostri, dar nu aveam de unde, pentru ca sluga aia de Bosanceanu a primit ordin de la idolul tau si a retras toate biletele de la peluza 1, acolo unde ar fi trebuit sa stea galeria noastra, astfel incat nu aveai de unde sa cumperi bilete! A mai fost aceeasi situatie si anul trecut cand am jucat cu Nationalul, dar atunci Iacov nu a vrut sa stea capra, asa cum a facut-o bosanceanu.

Una peste alta, eu am intrat la tribuna farului, cumparandu-mi bilet ( deci nu stau la mana nimanui ) , am stat intre localnici, m-am bucurat tot timpul la realizarile Stelei si puteam isca oricand un conflict daca localnicii erau mai agresivi. Ce zici, a cui ar fi fost vina?

Per total, deplasarea ne-a costat pe fiecare din prietenii mei 1 mil-1 mil jumate. Crezi ca stam la mana ciobanului?

Parerea mea este ca VOI stati la mana si la mila lui.

bubylycy04.08.2007 09:02

"Jocul Stelei inca o data n-a incantat dar eu cred in tarie ca in 2-3 saptamani, Steaua va juca cum isi doresc toti, numai ca Gica Hagi sa fioe lasat sa muceasca."

Eu de 1 an de zile astp sa joace si Steaua mai spectaculos.. dar vad ca nu sunt sanse.. in fine e bun si asa 3 pct sa fie la urma.. nush cum o putu Craiova sa le dea 4 goluri si noi numai decat 1 dar astra e poate au fost mai motivati..

onlySteaua04.08.2007 09:22
in mare parte sun de acord cu Becali,dar sufera si adevarati suporteri,asa ar trebui sa faca toate echipele poate asa se scapa de ,,vagabonzi,,

In mare parte prea multe OI au devenit "suporterii" Stelei.

Repulsia care o simt fata de OILE respective este infinit mai mare chiar si decat cea provocata de o cioara sau un spurcat.

MORI CIOBANE!

pangica04.08.2007 09:29
FELICITARI Steaua!!!!!!!!! FELICITARI Becali,POATE ASA SE VOR CUMINTI CEI CE FAC SCANDALURI,RUSINE LOR,SI ZIC CA SE NUMESC SUPORTERI ADEVARATI,SUNT O RUSINE. NE VEDEM IN MADRID INCA O DATA IN GRUPELE LIGII CAMPIONILOR.FELICITARI INCA O DATA!!!!!

vezi-ti de treaba ta mai cetateanule.?MArs

cristihno04.08.2007 09:34

Da, in primul joc, cel cu Ceahlaul mi-am adus aminte de Oleg si m-am entuzuiasmat peste masura.Jocul ala daca ar fo fost dezvoltat putea duce undeva(poate optimi)

A fost doar o amagire pentru ca s-a revenit la jocul infect si fara orizonturi.

O bucurie falsa tragerea asta la sorti.....

pangica04.08.2007 09:34

Se vede ca nu ai mai fost pe stadion de cel putin 15 ani.Deplasarile se fac pe cont propriu de cel puitn 5 ani,iar biletele se platesc mai mereu ,exceptie facand cazurile de reciprocitate intre cluburi.Care nu prea mai exista.Deci dak nu ai nici o treaba nu mai posta nimic mai gospodare pupincurist

DanStan04.08.2007 09:35

jignesti cetatenii. asta e un lingau de-al lui Jiji. cel mai de nimic cetatean e de 100 de ori mai valoros decat lingaii ciobanului.

Ciprians04.08.2007 09:35

Si tu faci parte din aia cu "**** cetateni" ?

«12346»