nepoate.. 1) poti sa il injuri cat vrei pe Gigi dar nu suspenda terenul echipei. 2) nu mai stati la mana lui sa va cumpere el biletele. Organizati-va si cumparati-va singuri bilete
Ar fi foarte bine daca nu ai mai vorbi fara sa stii nimic despre subiectul in cauza!!!
Nu sta nimeni la mana ciobanului astuia imputit, decat voi, fanii lui.
Noi am fost la Constanta, pe banii nostri ( si nu am fost decat vreo 500 ), am vrut sa cumparam bilete din banii nostri, dar nu aveam de unde, pentru ca sluga aia de Bosanceanu a primit ordin de la idolul tau si a retras toate biletele de la peluza 1, acolo unde ar fi trebuit sa stea galeria noastra, astfel incat nu aveai de unde sa cumperi bilete! A mai fost aceeasi situatie si anul trecut cand am jucat cu Nationalul, dar atunci Iacov nu a vrut sa stea capra, asa cum a facut-o bosanceanu.
Una peste alta, eu am intrat la tribuna farului, cumparandu-mi bilet ( deci nu stau la mana nimanui ) , am stat intre localnici, m-am bucurat tot timpul la realizarile Stelei si puteam isca oricand un conflict daca localnicii erau mai agresivi. Ce zici, a cui ar fi fost vina?
Per total, deplasarea ne-a costat pe fiecare din prietenii mei 1 mil-1 mil jumate. Crezi ca stam la mana ciobanului?
Parerea mea este ca VOI stati la mana si la mila lui.