FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Daca Trece De Zaglebie, Steaua Va Juca Cu Invingatoarea Dintre Bate Borisov Si Hafnarfjordur

«1456789»
victor103.08.2007 13:23

Cu ocazia tragerii la sorti o sa avem si noi prilejul de a vedea cat de SPARTANI sunt cainii...o sa strigati AU AU AU de cate ori veti scoate mingea din plasa proprie...

haiduk403.08.2007 13:43
Forza Bate Borisov ! Haideti cu tata cu calificarea in turul III, ca va asteptam acolo cu mare placere. :biggrin:

SUPERRRRRR!

Apolo03.08.2007 13:57

Malefic din fire, zic hai sa intru si eu la spartani pe site-ul oficial sa le urez ceva pentru rezultatul tragerii la sorti de astazi. Gasesc usor site-ul oficial dar trebuie sa ma inregistrez. Mai fratilor sa vedeti formular de inregistrare aculo!!! :sad2:

Te intreaba administratorii despre mancarea preferata, jucatorul preferat, adresa din buletin, date de nastere de nu mai stiam ce aberatii sa scriu acolo. Concluzia e ca nu am putut sa intru. Pacat!!! Dar nu dezarmez. Cand ajung acasa ma asez frumos la calculator si nu ma las pana nu reusescsa intru la ei pe forum. Ocaziile speciale trebuiesc tratate cum se cuvine, merita orice efort.

Lorentzo_77703.08.2007 14:05

Ba da belorusii astia nu se mai calmeaza ??? Mai inainte am vazut ca o lasat unu un topic in care se chinuia saracu ratat sa vb pe eng da nu i-a prea iesit,mai ales cu acordurile !!! Tot ce am intzeles din ce a scris era ceva de genu ca putem sal luam pe Dracula cu noi nush unde !!! Saracii !!! Mi mila de ei,...,dar a fost simpatic unu dintre ei care a zis ca la ei acasa o sa fie ca in iad !!! Sa fim seriosi,au stadion de 5500 de locuri,...,daca la ei o sa fie iad la noi cum o sa fie pentru ei ??? In fine,...,bv moderatorilor care in nici 5 min au sters topicul belorusului ala disperat !!!

Steauaforever3303.08.2007 14:14
Protect the asses, the gipsy, after arrival with your f#cked club and narcotism`s national team to Belarus because will s#ck away on most.

P.S. Take Dracula with itself, we too shall accustom it.

Hey russian, don't be sure you will play with us...... You might stay at home after 0-2 with Hafnarfjordur....:):)

Lorentzo_77703.08.2007 14:18
Hey russian, don't be sure you will play with us...... You might stay at home after 0-2 with Hafnarfjordur....:):)

Foarte bine zis

Steauaforever3303.08.2007 14:20

@admin

Nu mai putem da reply direct din prima pagina pentru articolul principal. Trebuie sa reply la un raspuns deja existent..... si sa click pe "Revizualizati intreg topicul intr-o fereastra noua" pentru a intra pe forumul complet.... sau poate sunt eu prea entuziasmat de tragerea la sorti :) :biggrin:

Belarus03.08.2007 14:23

If we so shall play, I shall not be sad, and here if you so will play I shall be delighted. I have understood at you with mathematics and the rules not by way of.

Instead of to make to you the closed forum where nobody will tell a word against your club? I badly know Romanian, but it is clear that you while are dared, that at us small stadium, the small budget and that you delete our messages. YOU speak that we are not serious, but what such your club, your country? When you are afraid to enter conversation? And further delete the message, but from the truth to not leave.

The Flyer03.08.2007 14:24
my friend, to see Steaua in our town is not such a benefit as you think. It would be much more pleasant to see Liverpool or Arsenal with Alexander Hleb, our former player. And don't be so self-assured. First of all you need to pass Zaglembe. For us the 2nd round is a mere formality. And even if we meet in the 3rd, be sure, when your club comes to Borisov, they will feel in HELL!!!

:laugh: :laugh: :laugh: we will feel like in hell?wtf,with 5000 bate's fans?????go to sleep,my little friend,you'll see the real hell in Ghencea!

Belarus03.08.2007 14:33
:laugh: :laugh: :laugh: we will feel like in hell?wtf,with 5000 bate's fans?????go to sleep,my little friend,you'll see the real hell in Ghencea!

Why you are assured, that there will be 5000 fans, instead of 35000. You do not know, where will play БАТЭ.

Lorentzo_77703.08.2007 14:35

Off Topic : Ce shod ii saracu rus,...,zici ca sar bate cu morile de vant !!! Pana si Apulum Unirea Alba Iulia (echipa din orashul meu) are stadion de 18000 de locuri si ii in Liga 2 :)) !!! In fine,revenind la ale noastre,...,am vazut pe sport.ro un interviu cu Adi Ilie si a refuzat sa raspunda la intrebarea daca vom mai aduce altzi jucatori : a zis ceva de genu ca poate da,dar doar daca Steaua mai are nevoie de jucatori (eu zic ca mai avem nevoie de 1,2 mijlocasi si un fundash central,...,nici un atacant veritabil nar strica :D) !!! Ce zicetzi,...,acuma o sa vina camus ala ??? Eu deja l-am luat in ochi rai de cand am vazut cate figuri face,...,el nu vine numa daca intram in grupe,fitza si impresie de parca el ar fi mare vedeta !!! Oricum,...,sper sa mai aduca Jiji ceva jucatori de valoare ca acum isi scoate banii pe ei daca intram iara in grupele CL !!! Sa aduca vreo 3 jucatori care sa coste vreo 7,8 mil de eur in total si tot ramane cu 2 mil de la UEFA + drepturi de televizare si bilete,...,practic iar aduce pe gratis si la banii aia poate lua niste jucatori buni !!! FORZA Steaua !!! spre cl steag2

forever_STEAUA03.08.2007 14:40

English Talk: HERE!

Vã rog sã nu le mai rãspundeți în englezã. Dacã doresc sã continuie discuția pot sã o facã foarte bine și în secțiunea ENGLISH TALK.

Steauaforever3303.08.2007 14:48
my friend, to see Steaua in our town is not such a benefit as you think. It would be much more pleasant to see Liverpool or Arsenal with Alexander Hleb, our former player. And don't be so self-assured. First of all you need to pass Zaglembe. For us the 2nd round is a mere formality. And even if we meet in the 3rd, be sure, when your club comes to Borisov, they will feel in HELL!!!

If you will qualify to play with the best soccer team in Eastern Europe, next year you will be glad to see Steaua in your town. I bet after you will play with our team, you will learn some secrets of this game (soccer). But I think I know why you don't want to see Steaua there. It's because last year game Dinamo Kiev - Steaua 1-3. I understand now.... :biggrin:

and regarding your 5,500 seats..... just to let you know, our arena has 30,000 seats and sometimes even more because it is flexible (sic!!!) :biggrin:

fular-campionii

Lorentzo_77703.08.2007 14:52

@ Steauaforever33 Dinamo Kiev 1- 4 Steaua ;) !!! steag2

Steauaforever3303.08.2007 14:55
@ Steauaforever33 Dinamo Kiev 1- 4 Steaua ;) !!! steag2

1-4, corect. iar am tastat gresit

:biggrin:

@forever_STEAUA

ok.

cRiss4Steaua03.08.2007 15:05

Dear Bate Fan`s ..

look at here to see the real atmosphere !!!

http://www.youtube.com/watch?v=jGPZrRiFtzo

http://www.youtube.com/watch?v=oX-4iShWk6s

and many others ... I don't think that you have some atmosphere in 5 000 places ...

LeoKinG03.08.2007 15:06

Cum adika daca trecem de Zaglebie?Are cineva emoti ca pierdem in Ghencea sau ce?E clar anul asta suntem iar in grupe!!

RAV3N_rosso-blu03.08.2007 15:20
Ai avut gura aurita :)

gura aurita???????

Ovidiu ssk a prezis asta acum cateva zile

,,Ovidiu

P.S. In turul III, mi-aș dori sã cãdem cu învingãtoarea din meciul BATE Borisov (Belarus) / Hafnarfjordur (Islanda). Pentru ca de "norocul proverbial" al Stelei sã nu se mai indoiascã nimeni! ''

avem un nostradamus aici si nici nu stiam!!!!!!!

Lorentzo_77703.08.2007 15:41
LeoKinG

Cum adika daca trecem de Zaglebie?Are cineva emoti ca pierdem in Ghencea sau ce?E clar anul asta suntem iar in grupe!!

Nu cred ca mai are cineva emotzii cu privire la meciul retur de acasa cu Zaglebie,...,eu cel putzin nu am niciuna,...,trebuie doar sa nu ii subestimam si sa nu ni se urce la cap ca avem adversari usori,...,trebuie sai respectam si pe Zaglebie si pe Bate atat cat merita fiecare,nici mai mult,nici mai putzin si atunci va fi totul bine !!! spre cl steag2

dica_10steaua03.08.2007 15:44

Doi ani consecutivi in grupe.. spre cl

Lorentzo_77703.08.2007 15:46

Scuze pentru Off Topic,dar nu stie cineva de ce jucatori mai e inetresata Steaua sau care ar avea shanse sa ajunga pe la Steaua ??? De Herea ce se mai aude ??? Adi Ilie a zis azi la sport.ro ca Steaua nu mai negociaza cu nici un jucator in momentul de fatza si ca poate o sa inceapa din nou negocierile cu camus dupa ce intram in grupe !!! De Ivic nu mai stie nimeni nimic ??? Sorry din nou pentru Off Topic !!!

roman66603.08.2007 15:57

Daca nu reusim sa trecem de Zagleibe si Borisov atunci chiar ca e rau de noi !

Ne vedem in grupe !!!

Lorentzo_77703.08.2007 16:05
Daca nu reusim sa trecem de Zagleibe si Borisov atunci chiar ca e rau de noi !

Ne vedem in grupe !!!

Reusim,...,nutzi fa griji ;) !!! Suntem cu mult peste cele 2 echipe si ca palmares si ca valoare !!! Se vad grupele CL si se aude imnul CL din ce in ce mai tare !!! Sa sune imnul CL in boxele din Ghencea de cat mai multe ori de acum inainte !!! Daca continuam asa si ne mai calificam 2 ani la rand in grupe,...,o sa avem si buget mai mare si o sa putem sa trecem chiar si de grupe,...,iar in Rom nu o sa avem rivali (nu ca acuma am avea,dar atunci chiar o sa fim de neoprit) !!! steagcruce2 spre cl

Steauaforever3303.08.2007 16:14
Reusim,...,nutzi fa griji ;) !!! Suntem cu mult peste cele 2 echipe si ca palmares si ca valoare !!! Se vad grupele CL si se aude imnul CL din ce in ce mai tare !!! Sa sune imnul CL in boxele din Ghencea de cat mai multe ori de acum inainte !!! Daca continuam asa si ne mai calificam 2 ani la rand in grupe,...,o sa avem si buget mai mare si o sa putem sa trecem chiar si de grupe,...,iar in Rom nu o sa avem rivali (nu ca acuma am avea,dar atunci chiar o sa fim de neoprit) !!! steagcruce2 spre cl

si toata lumea o sa fie fericita peste cativa ani cand vom avea 2 echipe direct in grupe.... si uite asa TOT Steaua mai aduce o echipa in LC

sper intr-o atmosfera de vis miercuri steagcruce2

roman66603.08.2007 16:16

daca trece dInamu de Lazio si noi nu trecem de anonimi astia apoi imi bag @@@@ in tot ce exista in fotbal !!

«1456789»