FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Daca Trece De Zaglebie, Steaua Va Juca Cu Invingatoarea Dintre Bate Borisov Si Hafnarfjordur

«1345679»
SS Lazio03.08.2007 12:11

Reformulez,eram prea nervos: Suporterii echipei Dinamo vor putea veni la cele 2 meciuri de acasa,ca urmare a ridicarii suspendarii,suspendare care a fost data din cauza batailor dintre suporteri si jandarmi la Buzau.

bgdb03.08.2007 12:14

mor de rasssss! BATE Borisov - Hafnafjordur!!!!

mai bine picam cu lazio!!!!!

ce rau imi pare de caini!!!!!! plang cu lacrimi de sange

malasorte1303.08.2007 12:16

Oameni buni mai terminati odata cu cantatul prohodului pentru javre !!!

Sunt de acord ca intre Bate si Lazio e o diferenta enorma, INSA Lazio e departe de a fi o echipa de rangul 1 (Barca, Man U, Chelsea, Real, Liver...) si nu prea e nici macar de rangul 2 (Sevilla, Vallencia, Lyon, Inter...). Parerea mea e ca dinamovistii au picat binisor tinand cont de posibilele adversare... uitati-va si voi peste lotul lui Lazio, peste transferuri si tineti seama ca in campionatul trecut s-a jucat fara Juve iar Milan si Fiorentina au plecat cu un handicap enorm. La lotul pe care il are eu nu vad Lazio in primele 5-6 echipe in Italia anul asta.

REPET : INTRE BATE SI LAZIO E O DIFERENTA COLOSALA... sa se inteleaga bine ca altceva am vrut sa spun si sa nu se supere pe mine fanii lui Lazio (stiu ca e o echipa populara printre unii dintre noi si eu ii simpatizam intr-o vreme).

fane_casieru03.08.2007 12:16
Рано радуетесь, цыгане! Дома мы вас взъебем, в Румынии попотеем, но пройдем дальше! :tongue: FORZA BATE!!!!

..da mah, asa e....si in rest toate bune ?

Roger03.08.2007 12:19

Are tupeu bielorusu':

"Are early pleased, the gipsy! At home we you ???????, in Romania sweat, but we shall pass further!"

(tradus cu translate.ru)

habarnam8503.08.2007 12:22
Perfect! Am cazut exact cu cine am avrut. Nu o sa avem nici o scuza daca nu intram in grupe.

Red Nick, dresorul de caini, continua in prostia caracteristica: "Echipele cu care a cazut Steaua s-au infiintat acum o luna!". In primul rand, FH Hafnarfjordur s-a infiintat in 1929, cand nu se nascusera nici parintii "puriului". Iar in ceea ce priveste durerea ca Steaua intalneste mereu echipe accesibile, sa-i explice careva si tantalaului de pe banca lui Dinamo cum e treaba cu acei coeficienti, ca poate a uitat cum se uitau le televizor cand Steaua elimina detinatoarea Cupei UEFA, cum s-au facut ei de ras cand au nimerit in cea mai slaba grupa UEFA, terminand pe ultimul loc, in timp ce Steaua si Rapid nu au avut probleme in grupe mai dificile. Oricum, e mai bine ca au cazut cu Lazio, decat sa intalneasca vreo echipa "puternica" gen 17 Nentori sau Knatspirnufelag, ca era jale. Va asteptam in grupe, baieti! Noi avem rabdare, chiar daca o sa va ia zeci de ani sa ajungeti langa noi. Dedicatie: "La Steaua care-a rasarit/ E-o cale-atat de lunga/ Ca mii de ani i-au trebuit/ Haitei sa ne-ajunga".

Prietene cu postul asta m-ai uns la suflet...sincer nu t suport ca esti mereu cu gura mare si vorbesti deseori urat la adresa ULTRASILOR, dar cu postul asta ai o bila alba din partea mea!

Felicitari...

mirceaor03.08.2007 12:23

Fratilor ,suna bine BATE Borisov,dar atentie : in turul precedent ,bielorusii au eliminat pe Apoel Nicosia.Care echipa nu e chiar asa de rea ,are si jucatori bunicei.

Cert e ca ,daca suntem atenti si concentrati,nu vom avea probleme la calificare. Eu unul imi doresc anul asta sa vad Barca pe Ghencea! :)

Cristocea_03.08.2007 12:24
Можешь не сомневаться:) :laugh:

Go and f#ck your self. Stupid Russian!!!

SS Lazio03.08.2007 12:30

OMG,YOU HAVE INTERNET IN BELARUS?

That's new.Anyway,we don't care about 2 frustrated children who don't have nothing to eat,because their parents are vodka heavy-drinkers!

We will destroy you,god-damn comunists!

VIT-person03.08.2007 12:31

my friend, to see Steaua in our town is not such a benefit as you think. It would be much more pleasant to see Liverpool or Arsenal with Alexander Hleb, our former player. And don't be so self-assured. First of all you need to pass Zaglembe. For us the 2nd round is a mere formality. And even if we meet in the 3rd, be sure, when your club comes to Borisov, they will feel in HELL!!!

bgdb03.08.2007 12:31
Are tupeu bielorusu':

"Are early pleased, the gipsy! At home we you ???????, in Romania sweat, but we shall pass further!"

(tradus cu translate.ru)

Imi cer scuze pentru cuvinte, dar am gasit traducerea exacta.Sper sa nu fiu bannat.

Va bucurati devreme tiganilor. Acasa o sa va dam la ****, in Romania o sa fie un pic mai greu, dar mergem mai departe

Joint03.08.2007 12:33

Ce dracu cauta gunoaiele astea rosii pe site ?

Mai sunt si idioti...chiar isi imagineaza ca stie cineva ce scriu ei in limba lor de cacao, in alfabetul lor imputit ?

DorinSTEAUA03.08.2007 12:34

Akm n-o sa mai avem nici o scuza daca nu ne calificam!!!!!!!

,,Pacat de Dinamo''! Cand o sa vada Champions League, la televizor ca de obicei, tot pe noi o sa ne vada!

[

Raduccio03.08.2007 12:40
my friend, to see Steaua in our town is not such a benefit as you think. It would be much more pleasant to see Liverpool or Arsenal with Alexander Hleb, our former player. And don't be so self-assured. First of all you need to pass Zaglembe. For us the 2nd round is a mere formality. And even if we meet in the 3rd, be sure, when your club comes to Borisov, they will feel in HELL!!!

A great boxer said "every fighter has a plan until he gets punched in the face"... let's see how confident you will be after Steaua wins in belarus. And as far as I can tell alexander hleb is't as good as Neaga or Dica, our current players but I guess you already know that after Romania- belarus 3-1

cRiss4Steaua03.08.2007 12:41
Сасите вы хуй,а-заипёте,вы только интернет засоряете, BATE - FOREVER

you don't know english ? stupid russian ! Bate 0 - 3 Steaua , Steaua 5 - 0 Bate

Steauaforever3303.08.2007 12:46

Nici nu se putea mai bine. Miercuri, toata suflarea stelista trebuie sa fie pe stadion. Baietii nostri au nevoie de noi. Au nevoie de sprijinul nostru. Hai sa le aratam ca suntem alaturi de ei si sa-i sprijinim sa treaca de Lubin si poate fac si ceva spectacol.....

HAI STEAUAAAAAAAA!!!!

fular-campioniifularsteaua2 steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsahmic steagcruce2 steaua_ro

:biggrin:

cristinelly03.08.2007 12:46

Un lucru e clar!! Steaua va fi pentru a 2-a oara consecutiv in Grupele UEFA Champions Leagua:)) steagsimplu fular-campionii CE FRUMOS SUNA!!:)) Dinamo o sa vada grupele ligii la anul....si la multi ani!!!:))

2_uefa_champions_league_9698835.jpg

danutz54alb03.08.2007 12:50

ce vrea belorusu' ala? spune ca la ei o sa ne simtim ca in iad? pe un stadion de 5000 locuri.

pai in Ghencea ce va fi pentru ei? mai bine sa nu mai vina. ca vor avea nevoie de pampers

vanfootball03.08.2007 12:52
And as far as I can tell alexander hleb is't as good as Neaga or Dica

:)))

Daca Neaga e mai bun ca Alexander Hleb, Oana Zavoranu e George Clooney travestit.

PS: Nu-i mai bagati in seama pe rusnaci.

Cristocea_03.08.2007 12:53

[...]

Romania-BELARUIS 3-1

Steaua-BATE- 4-0

[...]

FORZA Steaua!!!

Raduccio03.08.2007 13:00
:)))

Daca Neaga e mai bun ca Alexander Hleb, Oana Zavoranu e George Clooney travestit.

PS: Nu-i mai bagati in seama pe rusnaci.

Is stelist, am voie sa fiu oleaca subiectiv. Nu-i mai bag in seama.

SSK03.08.2007 13:02

Asa cum scriam si in articolul de ieri, imi doream sa picam cu bielorusii, ca sa nu ne complicam viata inutil. Avem cu cine sa ne verificam valoarea in Liga.

Daca nu trecem de ei, putem sa ne lasam de fotbal.

Sau daca nu trecem de Zaglebie.

SzabiStelistu03.08.2007 13:07
Forza Bate Borisov ! Haideti cu tata cu calificarea in turul III, ca va asteptam acolo cu mare placere. :biggrin:

Bate Borisov va fi eliminat fara probleme de Steaua!!!!!!Steaua este o forta in Europa,iar Bate este o echipa destul de modesta.Nu va fi nici o problema.......Steaua e ca si calificat in grupe!!!FORzzA Steaua!!!!!!!!!!!!!!!! fularsteaua2 steagsimplu fular-campionii

lucvald-190203.08.2007 13:08

totusi am avut ceva soarta..puteam pica si mai greu..nici nu mai are importanta daca e sau nu trupa buna...atata timp cat sunt din Belarus trebuie sa-i executam. PUNCT !

Am remarcat ca in primul tur preliminar au trecut de campioana Ciprului !

nu trebuie sa fim superficiali ci doar sa ne facem jocul si sa ne vedem in grupe!

Lorentzo_77703.08.2007 13:22

Tragerea asta la sortzi mi-a facut ziua frumoasa :)) !!! De cand am aflat cu cine ne vom bate pentru un loc in grupele CL ascult numa imnul CL si cantece STELISTE !!! Anul acesta va fi mult mai usor sa intram in grupe fatza de anul trecut,dar totusi nu trebuie sa-i subestimam pe belorushi,...,chiar daca sunt unii foarte frustratzi pe site-ul nostru !!! Trebuie sa jucam cum o facem de obicei si sa nu ii luam de sus si totul va fi perfect,...,nu avem cum sa ratam calificarea asta !!! Soarta ne-a suras,...,noi trebuie sa o rasplatim !!! Cat despre catzelushi,...,lasatzi-i sa mai spere cat mai pot,desi nu ii vad eliminand Lazio,...,si nu pentru ca Lazio ar fi echipa prea mare si prea buna,nu ii vad eliminand Lazio pentru simplu fapt ca nu au fatza de CL !!! Asa ca spartziilor sau javrelor ca nush cum sa va mai zic ca numa porecle deastea penibile va gasitzi mai asteptatzi 1 an 2,...,3 (mii) pana sa intratzi si voi in grupe !!! FORZA Steaua !!! spre cl steag2

«1345679»