FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Daca Trece De Zaglebie, Steaua Va Juca Cu Invingatoarea Dintre Bate Borisov Si Hafnarfjordur

«1789»
endorama04.08.2007 20:12
Dinamo-Vaslui 0-2.Excelent mijloc a avut Dinamo azi... daca taceai,filozof ramaneai! :biggrin:

mda... :)

mai, eu ma plangeam de mijlocul nostru mai degraba decat sa-i laud pe cei de la Dinamo. eu raman de parerea ca Margaritescu, C.Munteanu, Chiacu, Ad. Cristea, Fernandez, Zicu sunt toti mai buni decat Croitoru si Lovin. in primul rand fiindca majoritatea stiu sa dribleze, spre deosebire de Lovin, si in al doilea rand fiindca atunci cand o fac o fac spre poarta adversa, nu in directii aleatoare cum o face Croitoru. in fine no, cea ce vroiam sa subliniez nu e cat de buni ar fi ei, ci cat de slabi sunt ai nostri...

nu doar ca nu am fost in stare sa marcam un gol din actiune in cele 3 meciuri oficiale de anul asta, dar nici macar n-am avut ocazii de poarta... deocamdata am avut ceva noroc sa zicem si am si jucat cu echipe relativ slabe, dar daca vom continua in acelasi stil (cu aceeasi jucatori) eu nu vad viitorul prea in roz....

danimarcu04.08.2007 20:21

@Endorama -glumeam,sper ca nu te-ai suparat.

Ai dreptate,avem ceva probleme la mijloc,dar inca mai e timp sa cumparam macar un mijlocas ofensiv...

Mijlocul lui Dinamo e destul de bun,dar fara ajutorul arbitrilor le va fi greu sa castige campionatul asta!

Asteptam infrangerea asta,ea a venit exact in momentul oportun,sper sa le zdruncine moralul...

Apropo de moral,pentru cei cu care ma contram pe aici referitor la importanta rezultatelor din meciurile amicale:Dinamo a batut aproape tot in amicale,deci in opinia respectivilor ar fi trebuit sa aiba un moral beton,dar nu este asa,sunt evident pe o panta descendenta...

Varful lor de forma a fost la meciul cu noi din Ghencea,de atunci a inceput coborasul.Sa se opreasca cand i-oi ruga eu...

Gabi04.08.2007 22:38

sper ca Steaua sa-si revina cat mai repede si sa joaca cel putin ca anul trecut

Khalid04.08.2007 23:20

Rezultatul din Stefan cel Mare nu face decat sa confirme ca Liga I a crescut foarte mult in ultimi ani. Vezi echipe ca CFR, Poli Timisoara, Otelul, Gloria etc. care fac campanii de transferuri reusite si pun probleme mari echipelor consacrate ale Romaniei. La Craiova se formeaza o echipa buna, la UTA isi face treaba bine Lacatus, Otelul lui Grigoras face furori prin UEFA, CFR-ul va pune probleme serioase sezonul acesta, pana si Poli Timisoara(care nu s-a ridicat la asteptari in ultimii 2 ani) a aratat un joc placut in prima etapa sub comanda lui Uhrin. Este bine pentru fotbalul romanesc si sa speram ca in scurt timp vom avea doua echipe direct in grupele LC.

P.S: Va fi greu returul cu Zaglebie daca evoluam ca la Constanta.

zamainmenu05.08.2007 01:21

Pe de o parte ma bucur pentru Hagi ca a avut noroc la tragerea la sorti, dar pe de alta parte mi-e clar ca Jiji Fernandel nu va mai cheltui niciun franc pentru intarirea lotului. Deci Lovin va ramane Farul chior de la mijlocul terenului.

Iar obiectiv vorbind, pana acum am avut noroc in cele trei meciuri oficiale... jocul Stelei este varza, constructia la mijlocul terenului este haotica si firava, tendinta jucatorilor este de a juca in stil Olaroiu cu mingi aruncate in fata la ce-o iesi. Nu-mi place deloc cum jucam si nu vad - fara intarirea mijlocului terenului(poate Camus!) - vreo posibilitate de mai bine. Sa nu radem de caini ca vom ajunge si noi curand in ipostaza asta neplacuta.

Repet, cu Radoi si Lovin pe axul central, cu Nicolita care vrea dar nu poate mai mult, cu Croitoru inca dezordonat in joc, acesta nu-i un mijloc demn de pretentiile Stelei.

Astristul05.08.2007 05:48

La meciul javrelor cel mai rau m-a enervat arbitul ala care in loc sa le dea rosu lu' Bratu si Niculescu in a 2-a repriza, le-a dat doar galben. RUSINE.

Aaa si PCH ca l-au injurat tot timpul pe Dorinel. Cum e posibil sa injuri un om care a facut atatea pentru Romania???

FORZA Steaua !!! steag2

1on05.08.2007 08:50

@DanStan: Scuze, credeam cã îmi ziceai mie de linku "ãlora de le place sã se milogeascã". steagro

Wally05.08.2007 10:53
Aaa si PCH ca l-au injurat tot timpul pe Dorinel. Cum e posibil sa injuri un om care a facut atatea pentru Romania???

Dorinel a facut multe si pentru spurcati, nu numai pentru Romania. Inainte de a se transfera in Belgia a jucat la ei 2 sezoane si a castigat un titlu.

«1789»