FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Daca Trece De Zaglebie, Steaua Va Juca Cu Invingatoarea Dintre Bate Borisov Si Hafnarfjordur

«156789»
dica_10steaua03.08.2007 16:25
daca trece dInamu de Lazio si noi nu trecem de anonimi astia apoi imi bag @@@@ in tot ce exista in fotbal !!

Sa treca dinam0 de Lazio??=))))

ciudani03.08.2007 16:26

Ma lumineaza si pe mine cineva in legatura cu urmatoarea chestiune:

De ce se "certau" la televizor A.Ilie si ala micu de respira greu (Turcu catelul schiop) si mai era si catelul Dino....in legatura cu datele de disputare a returului turului 3????????

Unul vroia sa joace pe 28 august altul pe 29 etc..

Sa nu imi spuneti ca cateii joaca pe Ghencea?!?!?!?

In speranta unui raspuns negativ va salut pe toti stelistii si Forta Steaua in meciul de peste

o ora!

Lorentzo_77703.08.2007 16:36
Ma lumineaza si pe mine cineva in legatura cu urmatoarea chestiune:

De ce se "certau" la televizor A.Ilie si ala micu de respira greu (Turcu catelul schiop) si mai era si catelul Dino....in legatura cu datele de disputare a returului turului 3????????

Unul vroia sa joace pe 28 august altul pe 29 etc..

Sa nu imi spuneti ca cateii joaca pe Ghencea?!?!?!?

In speranta unui raspuns negativ va salut pe toti stelistii si Forta Steaua in meciul de peste

o ora!

Initzial Steaua si dinam0 s-au intzeles ca Steaua sa joace pe 29 si dinam0 pe 28 da Lazio vrea sa joce in 29 ca au meci cu nush cine inainte cu 2,3 zile de meciu cu dinam0 !!! Cei de la UEFA au zis ca se pot juca ambele meciuri in aceeasi zi ca cica "bucurestiu poate sa le tzina pe aman2 deodata",dar sar putea ca Steaua sa joace totusi in 28 si dinam0 pe 29 . Si nu,...,nu joca javrele pe Ghencea ( multzumesc Doamne),...,joca pe Lia Manoliu ;) !!! spre cl steagcruce2

JDERUL03.08.2007 16:53

Multzi spun ca am avut noroc la tragerea la sortzi,dar eu spun NU categoric !

Acest ,,noroc" Steaua l-a obtzinut adunand puncte in competitziile europene la care a participat cu pretzul a sute si mii de ore de pregatire,cu pretzul multor renuntzari si sacrificii,luptand pentru fiecare punct.

Se plang javrele ca au cazut cu Lazio ? Eu cred ca ar trebui sa multzumeasca cerului pentru ca un adversar mai facil din pozitzia lor de out-sideri nici ca puteau sa aiba(Stie el Borcea ce stie).

Pai cand STELISTII isi rupeau picioarele pe marile stadioane ale Europei aditzionand puncte pentru gloria lor si pentru coeficientul de tara,javrele stateau comozi in fatza televizoarelor sau facand sluj in fatza nevestelor ! Si veneau dupa aceea cu replica lor dintotdeauna:,,Mare lucru...sa ne vedetzi pe noi la anul.

Asa ca,lasatzi-o mai moale cu norocul ca nu este asa.

SSK03.08.2007 17:04

Redpower, ne leshi...?

axl2303.08.2007 18:32

@redpower

Daca te-ai exprima cat de cat civilizat poate ca ti-ar lua cineva in seama post-ul. Dar asa vei primi ban. Si ce-ai rezolvat, in afara de a mai scapa de niste frustrari?

DanStan03.08.2007 19:57

Acum sper ca vor intelege toti naivii de ce oieru' a facut cea mai mare greseala din viata lui punandu-si fularul jigodiilor la gat.

Cez4e Cl03.08.2007 20:24

soooper tragere frate........ce sa mai zici cand cazi :happy: cu bate aia sau cum dreaq ii cheama...

axl2303.08.2007 20:35

Eu sper sa nu jucam cu Bate, sa cadem cu ailalti.

danimarcu03.08.2007 21:28
Inca o data trebuie sa multumim norocului nostru proverbial si cainilor care ne-au permis sa avem acest acces facil in CL.Cu toata umilinta pe care am suferit-o vazandu-l pe Gigi strigand m....Steaua in Stefan cel Mare, eu zic ca pana la urma a meritat

Du-te mah si latra in alta parte!

endorama03.08.2007 22:04
If we so shall play, I shall not be sad, and here if you so will play I shall be delighted. I have understood at you with mathematics and the rules not by way of.

Instead of to make to you the closed forum where nobody will tell a word against your club? I badly know Romanian, but it is clear that you while are dared, that at us small stadium, the small budget and that you delete our messages. YOU speak that we are not serious, but what such your club, your country? When you are afraid to enter conversation? And further delete the message, but from the truth to not leave.

well, this guy's English is pretty bad, but I think that he has a point in that we should not delete their messages - they are quite naive, therefore quite funny

Astristul03.08.2007 22:56
Incetati fratilor cu Forza Lazio !

Incepem si noi sa ne comportam ca ceilalti frustrati care strigau I love you, Boro ?

Nu te supara pe mine Azzido, dar stii ca eu tin si cu Lazio, si iti dai seama ce bucurie e pe mine... Si ca mine sunt multi stelisti!

Nu am cum sa nu zic FORZA LAZIO! spre cl

Sa vezi in 2 zile consecutive si pe Lazio si pe Steaua, IN Romania !!! Unde ai mai pomenit asta? :biggrin:

Cat despre Steaua, sa nu ne vedem deja in UCL ca terminam rau. Azi am batut la Constanta, cu un joc destul de bun (Hagi imi place din ce in ce mai mult), iar mai incolo vine returul cu Zaglebie, care mi se pare mai greu decat 'dubla' cu BATE Borisov.

FORZA LAZIO !!!

FORZA Steaua !!! steag2

Quetzalcoatl04.08.2007 00:33

Off Topic: @ Astristul, jocul de la Constanta a fost foarte slab.....Cat despre preliminarii, sper ca jucatorii sa nu se vada deja-n grupele Ligii, ne asteapta un retur destul de dificil cu polonezii. Oricum, ar fi de neiertat o ratare a calificarii.

Batefan04.08.2007 04:52

Тупыя цыгане,калі вы прыедзіце да нас мы вам пакажам што такое сапраўдны футбол,вы пападзеце ў ад!ENglish:Stupid roumans if you will come to Borisov!we will show you bellarussian fottball and **** all roumans!Welcome to HELL!

ANTIgigi04.08.2007 06:48
Тупыя цыгане,калі вы прыедзіце да нас мы вам пакажам што такое сапраўдны футбол,вы пападзеце ў ад!ENglish:Stupid roumans if you will come to Borisov!we will show you bellarussian fottball and **** all roumans!Welcome to HELL!

Listen you goose..... if you want to write then write in english something, if you want to be understood, ok? Nobody understands what you are writing there in your language. And for the record.... you know you're team is weak, no?

Learn english so we could talk...

Khalid04.08.2007 07:42

Eu zic ca nu trebuie sa ne consideram deja calificati, pentru ca Zaglebie vine la Bucuresti sa bata si sa atace. Credeti ca ei nu au auzit ca in turul III vor intalni o echipa mai slab cotata, daca vor trece de Steaua. Spun ca trebuie sa tratam jocul cu maxima seriozitate.

Astristul04.08.2007 08:47
????? ??????,???? ?? ????????? ?? ??? ?? ??? ??????? ??? ????? ????????? ??????,?? ????????? ? ??!ENglish:Stupid roumans if you will come to Borisov!we will show you bellarussian fottball and **** all roumans!Welcome to HELL!

Stupid roumans? I don't think that you're reffering to us, because we're romanians! :biggrin:

Anyway, if you're team is sooo "great", how come you only have a 3rd romanian league stadium of 5500 places?! :laugh:

Off Topic: @ Astristul, jocul de la Constanta a fost foarte slab.....Cat despre preliminarii, sper ca jucatorii sa nu se vada deja-n grupele Ligii, ne asteapta un retur destul de dificil cu polonezii. Oricum, ar fi de neiertat o ratare a calificarii.

Ti s-a parut slab pentru ca a jucat Farul bine. Aia nu era deloc echipa care si-a furat-o 4-0 de la Craiova. Au jucat cu ambitie contra noastra, si jocul lor mergea pana la un punct. Steaua mai are de lucrat, dar iti zic ca este pe calea cea buna. Badoi si Nicolita au facut legea pe benzi, s-a vazut asta. Badoi = un real castig, bine ca a venit la noi. :biggrin:

FORZA Steaua !!! steag2

oop04.08.2007 09:08

Cateva idei...

1.Jocul nu prea se leaga.Apararea merge bine,Rada e un transfer inspirat si face pereche buna cu Goian dar de la mijloc in sus avem mari probleme...Mi-as dori sa il vad pe Bicfalvi mai mult pe teren,e unul dintre putinii jucatori care ii poate da o pasa buna lui Dica.

2.Mare atentie in returul cu Zaglebie.Polonezii vor juca cu mare ambitie stiind ca in turul 3 ar putea da peste o formatie pe care o poate elimina.

Mi-as dori ca lumea sa vina la stadion sa isi sustina 100% echipa,fara injuraturi la adresa lui Becali(chiar daca nu il suport) sau mai grav sa nu se repete evenimentele de la meciul cu Charleroi...

pentru cei care vor sa il injure pe oier:fratilor,duceti-va la "palat",injurati-l pana faceti rosu-n gat dar la meci hai sa cantam pentru echipa!!

3.Am ajuns rau daca ne certam cu bielorusii care echipa e mai buna...va dati seama cat de terminati sunt aia daca cred ca au vreo sansa in turul III...

ultras_dany04.08.2007 09:15

sooooooooooooooopeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

forta Steaua forta Steaua

in Liga cu noi fular-campionii :biggrin:

By ULTRAS DanyS fularultras fularsteau2

SzabiStelistu04.08.2007 09:57

In ce program va fi televizat meciul Steaua-zaglebie??????sau nu va fi televizat?????

bodanelu04.08.2007 09:58

@SzabiStelistu parca pe Pro TV

Lorentzo_77704.08.2007 10:02
Eu zic ca nu trebuie sa ne consideram deja calificati, pentru ca Zaglebie vine la Bucuresti sa bata si sa atace. Credeti ca ei nu au auzit ca in turul III vor intalni o echipa mai slab cotata, daca vor trece de Steaua. Spun ca trebuie sa tratam jocul cu maxima seriozitate.

Ai mare dreptate si de asta mi-e putzib frica sincer,...,nu ca o sa faca ei un meci extraordinar,ci ca baietzii nostri o sa joce prea relaxat,desi o infrangere din trecut cred ca ia invatzat minte sa nu se mai culce pe ureche si ca nu sunt calificatzi pana cand arbitrul nu a fluierat finalul (ma refer la meciul cu boro,....,Doamne cat urasc eu echipa aia de atunci :(() !!! Eu zic ca de la acea infrangere groaznica cand totul parea rezolvat baietzii nostri sau maturizat si isi respecta adversarii !!! Si anul asta vom intra in CL pentru ca acolo ne este locul !!! spre cl steagcruce2

elika04.08.2007 10:04
In ce program va fi televizat meciul Steaua-zaglebie??????sau nu va fi televizat?????

pe Pro TV steagcruce2

21versus2104.08.2007 10:32

Are cineva informatii despre o eventuala deplasare in Belorusia?

Khalid04.08.2007 10:35

Asta cum de a aterizat aici?!

«156789»