FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Daca Trece De Zaglebie, Steaua Va Juca Cu Invingatoarea Dintre Bate Borisov Si Hafnarfjordur

«16789»
1on04.08.2007 10:40
Тупыя цыгане,калі вы прыедзіце да нас мы вам пакажам што такое сапраўдны футбол,вы пападзеце ў ад!ENglish:Stupid roumans if you will come to Borisov!we will show you bellarussian fottball and **** all roumans!Welcome to HELL!

In scriere cu alfabet latin: Tupâia țâgane, cali vî prîedzițe da nas mî v-am pacajam șto sapraudnî futbol, vî papadzețe u ad.

Cuvintele "TUPAIA ÞÂGANE", conform dicționarului rus-român se traduc prin "ÞIGANI TÂMPIÞI"

Administratorii site-ului sã ia mãsuri. :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Lorentzo_77704.08.2007 10:52

Mda,...,inca odata rusii imi dovedesc ca sunt asa cum cred eu,prosti (unii,...,or fi si deaia cu capu pe umeri da tre sai cautzi vreo 30 de ani sai gasesti) !!! Astia chiar au impresia ca daca ajung sa aiba onoarea sa joace cu Steaua o pot elimina ??? Eventual daca dorm (la propriu) jucatorii nostri pe teren in timpul meciului !!! Si anul acesta vom intra in grupe (dupa parerea mea avem sanse de 90% sa intram in gr CL) !!! FORZA Steaua !!! spre cl dica10 steag2

SzabiStelistu04.08.2007 10:54
pe Pro TV steagcruce2

mersi mult steagsimplu

DanStan04.08.2007 11:00
Cuvintele "TUPAIA ÞÂGANE", conform dicționarului rus-român se traduc prin "ÞIGANI TÂMPIÞI"

Administratorii site-ului sã ia mãsuri. :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Desenati-i boului un link mare catre site-ul alora de le place sa se milogeasca. A gresit adresa.

Lorentzo_77704.08.2007 11:18

Disperatzi is Doamne astia din mass-media romaneasca !!! Acuma am auzit la rodio ceva de genu ca : Ieri Steaua nu a avut doar un noroc incredibil la tragerea la sortzi,picandui un adversar mai mult decat accesibil,ci un la fel de mare noroc la avut in meciul cu Farul Constantza care a fost castigat de ros-albastrii in urma unei mingi trimise cu shansa de Dica in poarta constantzenilor !!! No,...,oameni prosti si incultzi !!! De acum inainte nu ma mai uit la televizor numa la desene si la meciurile Stelei da pe mut sa nu-i mai aud si pe redusii aia mintal de comentatori handicapatzi !!! Oare toata mass-media romaneasca ii condusa de catzei si zburatoare ???

colaps04.08.2007 11:20

batfun u r somehow right, your city, your stadium (hahaha), the pitch looks like hell.. poor guy, you must be high of too much vodka...

oop04.08.2007 11:28
Disperatzi is Doamne astia din mass-media romaneasca !!! Acuma am auzit la rodio ceva de genu ca : Ieri Steaua nu a avut doar un noroc incredibil la tragerea la sortzi,picandui un adversar mai mult decat accesibil,ci un la fel de mare noroc la avut in meciul cu Farul Constantza care a fost castigat de ros-albastrii in urma unei mingi trimise cu shansa de Dica in poarta constantzenilor !!! No,...,oameni prosti si incultzi !!! De acum inainte nu ma mai uit la televizor numa la desene si la meciurile Stelei da pe mut sa nu-i mai aud si pe redusii aia mintal de comentatori handicapatzi !!! Oare toata mass-media romaneasca ii condusa de catzei si zburatoare ???

Nu inteleg de ce esti revoltat...Au dreptate Steaua a castigat cu sansa!

Bine ca au batut si asa dar nu vrei sa accepti realitatea?

Wake up and smell the coffee!!

Anais_stelistu04.08.2007 11:32

o sa fie televizat pe Pro TV

Anais_stelistu04.08.2007 11:35

Steaua o sa treaca de zaglebie si o sa joace cu siguranta cu Bate Borisov pentru ca a batut in deplasare cu 3-1 si e foarte greu sa intorci acest scor.......si daca trece de zaglebie o sa jukam cu siguranta din nou in Liga Campionilor pentru ca BATE Borisov nu este atat de experimentata cum este Steaua noastra

Din peluza nordului

Skin-arii Berceniului

O strigare, o chemare

Pe garda suntem calare

steagcruce2 steagsahmic fularsteaua2fular-campionii

Lorentzo_77704.08.2007 11:42
Nu inteleg de ce esti revoltat...Au dreptate Steaua a castigat cu sansa!

Bine ca au batut si asa dar nu vrei sa accepti realitatea?

Wake up and smell the coffee!!

Am avut si parte de noroc in meciul cu Faru,nu zic ca nu,...,mai ales la gol,da la fel de bine se poate zice ac am avut si ghinion ca am ratat in cateva randuri,...,si in plus nu sunt de acord cu cei care zic ca am avut noroc la tragerea la sortzi,...,Steaua a muncit ca sa ajunga cap de serie si sai pice adversari de genu Bate,...,sa fim seriosi,dintre totzi adversarii care puteau sa ne pice noua cei mai titratzi erau cei de la fener si de la aek atena care nu mi se pareau de netrecut. Noroc,nenoroc,asta e,am picat cu cine am picat,am castigat cu cine am castigat,...,ceea ce ma dispera pe mine este ca mass-media incearca sa faca Steaua sa arate rau cu orice ocazie prind si orice subiect cat de mic ar fi il exploateaza pana ajunge stire de prima pagina !!! Mie nu mi sa parut ca am avut noroc asa mare in meciul cu Farul,...,la gol da ca a sarit mingea la Dica,dar de restul meciului de ce nu mai zice nimeni nimic ca tot Steaua a dominat chiar daca nu a avut faze de poarta foarte multe,victoria este meritata din punctul meu de vedere,la fel ca si tragerea,am muncit sa ajungem aici,nu ca altzii (catzelusii) care profita de parcursu nostru si a rapidului reusit in europa din ultimii ani !!!

1on04.08.2007 12:34
Desenati-i boului un link mare catre site-ul alora de le place sa se milogeasca. A gresit adresa.

Probabil tu te mândrești dacã cineva îți spune așa.

colaps04.08.2007 13:49

cred ca va trebui sa ne obisnuim cu astfel de meciuri ale Stelei ca cel cu Farul.. echipele astea se vor baricada de numa, deci ne trebuie cineva gen Croitoru si Bicfalvi la mijloc.. de aparare nu mi-e teama, acolo stam beton, Zapata degaja seriozitate si siguranta - e un mare castig concurenta teribila ce va fi in defensiva.. asteptam sa revina toti accidentatii + Camus sau altcineva la mijloc (se zoneste de cautari prin Brazilia)...

Portocalu`04.08.2007 14:09
Тупыя цыгане,калі вы прыедзіце да нас мы вам пакажам што такое сапраўдны футбол,вы пападзеце ў ад!ENglish:Stupid roumans if you will come to Borisov!we will show you bellarussian fottball and **** all roumans!Welcome to HELL!

Ok . I guess we had enough of your speech. Now .. all of us , romanians , can see clearly how "highly educated" you "bellarussians" are !...But hey , after this speech of yours , ..we might just consider attending belarussian colleges ..:) By the way ..have you considered shutting up` ?

SSK04.08.2007 14:35

Portocalu`, you give him too much credit ;)

niki2404.08.2007 15:24

Steaua va juca cu siguranta in UCL, ce dracu echipa e si asta Bate Borisov voi ati auzit de ea eu nu.

vasyy04.08.2007 16:05

Steaua-ZAGLEBIE 3-0. IN TURUL 3 MULT M-AI USOR 7-0 TUR RETUR fular-campionii

endorama04.08.2007 18:54

am vazut acum prima repriza a meciului Dinamo - Vaslui si am devenit putin cam ingrijorat... campionatul e lung samd, dar am senzatia ca Dinamo are cel putin 6-7 mijlocasi in lot mai buni decat titularii nostri, Lovin si Croitoru. de fapt, poate cu exceptia fundasilor, parca ei stau mai bine la toate capitolele. noroc ca jegurile lor de actionari de-abia asteapta sa iasa din cupele europene sa poata sa mai vanda si ei 2-3 jucatori.

pe de alta parte, citeam ieri un interviu cu Becali in care afirma ca pentru a avea fata de Liga Campionilor, ne-ar mai trebui 2 jucatori de cate 30-40 de milioane, dar fiindca el nu are asa bani trebuie sa asteptam sa gasim asa jucatori in Romania. nu m-a suparat deloc Becali cand si-a pus fularul lui Dinamo la gat, dar declaratia asta e exact genul de declaratie care face sa ma enerveze si pe mine Becali.

cu alte cuvinte, extrapolandu-i logica, pentru a castiga Liga Campionilor ne-ar trebui vreo 5-6 galactici, ceea ce e evident imposibil de realizat, deci mergem in Liga cu Lovin si Croitoru titulari - si o sa jucam din nou un meci intreg cu Lyon fara sa iesim cu mingea la picior din jumatatea noastra.

cumpara mai Becali 2 jucatori de cate 3-4 milioane ca altfel iar o sa ajungi la primavara sa-i dai bani lui Borcea, arbitrilor si jucatorilor lui CFR ca sa 'intram in Liga' doar ca sa ne penibilizam din nou.

Leon_ktp04.08.2007 19:00

bai chibatarilor,treziti-va la reliatate....Steaua avut sansa la tragerea la sorti pentru ca-si face norocul singura,ufffff!

ma inerveaza toti oamenii astia din fotbal care afirma ca avut noroc,da dar pe spatele ei,nu e nimeni in club care sa dea o replica pertinenta?.....Doamne mare e gredina ta....

forzza Steaua, vinci per noi!!!

DanStan04.08.2007 19:14
Probabil tu te mândrești dacã cineva îți spune așa.

Daca-ti spune unu' ca esti chinez ce faci ? Te simti chinez ? Sau ii arati omului ca a gresit site-ul si-l directionezi catre un site cu chinezi ?

am senzatia ca Dinamo are cel putin 6-7 mijlocasi in lot mai buni decat titularii nostri, Lovin si Croitoru

Si la ce le foloseste daca restul echipei nu face doi bani ?

Fratee, ce cauta potaile in preliminariile CL ? Sau e Vasluiul mai tare ca Lazio si nu stiu eu ?

colaps04.08.2007 19:25

lasa-i pe mijlocasii lu' Dinamo ca se pare ca vom avea de luptat din greu cu vasluiul pentru. titlu :laugh:

endorama04.08.2007 19:44

a pierdut Dinamo! :) ce fain.... mai nimic nu se compara cu asta...

colaps04.08.2007 19:48

nici zaglebie n-au fost mai breji, au luat-o acasa de la wisla cu 1-0, ce-mi pare rau e ca s-a dat meciul pe sopcast iar eu am stat sa ma uit la javre

1on04.08.2007 19:58

Ce frumos... cãțeluși umiliți... cu toate transferurile lor de 5 stele, sau de 5 câini, sau de 2 bani spre cl :happy: :happy:

danimarcu04.08.2007 20:00
am vazut acum prima repriza a meciului Dinamo - Vaslui si am devenit putin cam ingrijorat... campionatul e lung samd, dar am senzatia ca Dinamo are cel putin 6-7 mijlocasi in lot mai buni decat titularii nostri, Lovin si Croitoru. de fapt, poate cu exceptia fundasilor, parca ei stau mai bine la toate capitolele. noroc ca jegurile lor de actionari de-abia asteapta sa iasa din cupele europene sa poata sa mai vanda si ei 2-3 jucatori.

pe de alta parte, citeam ieri un interviu cu Becali in care afirma ca pentru a avea fata de Liga Campionilor, ne-ar mai trebui 2 jucatori de cate 30-40 de milioane, dar fiindca el nu are asa bani trebuie sa asteptam sa gasim asa jucatori in Romania. nu m-a suparat deloc Becali cand si-a pus fularul lui Dinamo la gat, dar declaratia asta e exact genul de declaratie care face sa ma enerveze si pe mine Becali.

cu alte cuvinte, extrapolandu-i logica, pentru a castiga Liga Campionilor ne-ar trebui vreo 5-6 galactici, ceea ce e evident imposibil de realizat, deci mergem in Liga cu Lovin si Croitoru titulari - si o sa jucam din nou un meci intreg cu Lyon fara sa iesim cu mingea la picior din jumatatea noastra.

cumpara mai Becali 2 jucatori de cate 3-4 milioane ca altfel iar o sa ajungi la primavara sa-i dai bani lui Borcea, arbitrilor si jucatorilor lui CFR ca sa 'intram in Liga' doar ca sa ne penibilizam din nou.

Dinamo-Vaslui 0-2.Excelent mijloc a avut Dinamo azi... daca taceai,filozof ramaneai! :biggrin:

Lorentzo_77704.08.2007 20:01

=))=))=)) au luato catzelusii cu 2-0 la ei acasa de la Vaslui :)) !!! Se vede ca nu o acceptat Dorinel cadourile din partea lu Borcea si deaia or luato,...,au jucat pe bune =)) !!! Bv Dorinele,respectele mele !!! FORZA Steaua !!! spre cl steag2

«16789»