am vazut acum prima repriza a meciului Dinamo - Vaslui si am devenit putin cam ingrijorat... campionatul e lung samd, dar am senzatia ca Dinamo are cel putin 6-7 mijlocasi in lot mai buni decat titularii nostri, Lovin si Croitoru. de fapt, poate cu exceptia fundasilor, parca ei stau mai bine la toate capitolele. noroc ca jegurile lor de actionari de-abia asteapta sa iasa din cupele europene sa poata sa mai vanda si ei 2-3 jucatori.
pe de alta parte, citeam ieri un interviu cu Becali in care afirma ca pentru a avea fata de Liga Campionilor, ne-ar mai trebui 2 jucatori de cate 30-40 de milioane, dar fiindca el nu are asa bani trebuie sa asteptam sa gasim asa jucatori in Romania. nu m-a suparat deloc Becali cand si-a pus fularul lui Dinamo la gat, dar declaratia asta e exact genul de declaratie care face sa ma enerveze si pe mine Becali.
cu alte cuvinte, extrapolandu-i logica, pentru a castiga Liga Campionilor ne-ar trebui vreo 5-6 galactici, ceea ce e evident imposibil de realizat, deci mergem in Liga cu Lovin si Croitoru titulari - si o sa jucam din nou un meci intreg cu Lyon fara sa iesim cu mingea la picior din jumatatea noastra.
cumpara mai Becali 2 jucatori de cate 3-4 milioane ca altfel iar o sa ajungi la primavara sa-i dai bani lui Borcea, arbitrilor si jucatorilor lui CFR ca sa 'intram in Liga' doar ca sa ne penibilizam din nou.