Forza Bate Borisov ! Haideti cu tata cu calificarea in turul III, ca va asteptam acolo cu mare placere. :biggrin:
E bineeeee....si ii urez succes lui Mihnea Ionescu, mare suporter al Romei, pe Olimpico, cu fularul Romei la gat
Forza Bate Borisov ! Haideti cu tata cu calificarea in turul III, ca va asteptam acolo cu mare placere. :biggrin:
E bineeeee....si ii urez succes lui Mihnea Ionescu, mare suporter al Romei, pe Olimpico, cu fularul Romei la gat
Yeeeeeeeeeey,...,Grupele CL venim,...,astia is mai slabi ca zaglebie
,...,e bine,...,cat despre javre intr-un fel imi pare bine ca au picat cu Lazzio ca nu se mai califica niciunde in grupe da intr-un fel imi pare rau ca nu trec de ei ca era bine pentru rom,...,mai aduceau si ei cv puncte pentru rom ca oricum or ajuns aici pe spatele Stelei si a rapidului !!! E Bine !!! Avem shanse sa ne calificam in grupe din nou in proportzie de 80% dupa parerea mea !!! Forza Steaua ![]()
!!! Cu Steaua pana la moarte,...,si dupa !!! steagcruce2 spre cl
spre24
fularsteau2 steagcruce2
doamne ce adversari avem BATE Borisov (Belarus) / Hafnarfjordur (Islanda)
DOAR NOI IN CL:)))
Liga Campionilor INTERZISA CAINILOR...
FORZA LAZIO ...SIGUR NU O SA MA DEZAMAGEASCA ![]()
E excelent...atat pentru. faptul ca ne calificam aproape sigur cat si pentru. coeficientul tarii pentru. ca in mod normal vom avea 2 victorii. Dinamo are totusi sansele ei cu Lazio....Important este deasemenea ca ambele echipe romanesti vor juca returul acasa.
FORZA Steaua !
Steaua POATE JUCA IN TURUL III CU BATE BORISOV SAU HAFNARFJORDUR!
si am avut bafta mare! ![]()
si lui borcica uritu' i s-a implinit profetia!!!!!
Drumul spre Liga este deschis.Trebuie sa raminem modesti si sa muncim,sa nu ne culcam pe o ureche ca avem meciuri usoare.Sa moara ciinii de necaz ca o sa ne vada iar la TV in Liga si ei o sa adune puncte prin UEFA.FORZA Steaua!
ii scoatem pe toti..cu fener ar fi mai greutz umpic da sunt convins ca si pe aia ii batem![]()
BATE - Steaua ![]()
suntem cei mai tari
steagsimplu ![]()
Incredibil...incredibil...iiincredibil....Audi A seis!
)
Bate Borisov/Hafnarfjordur - Steaua ![]()
Tampere/Levski - Astana/Rosenborg
Spartak Moscova - Celtic Glasgow
Werder Bremen - Domzale/Dinamo Zagreb
Ventpsils/Salzburg - Pyunik Erevan/Sahtior
Ajax - Zilina/Slavia
Valencia - Debrecen/Elfsborg
Genk/Sarajevo - Dinamo Kiev
Fenerbahce - Anderlecht
Glasgow Rangers/Zeta - Steaua Rosie Belgrad/Levadia
Toulouse - Liverpool
Benfica Lisabona - FC Copenhaga/Beitar Ierusalem
Lazio Roma - Dinamo Bucuresti :laugh:
Sparta Praga - Arsenal
FC Zurich - Besiktas/Seriff Tiraspol
FC Sevilla - AEK Atena
Meciurile vor avea loc pe data de 14/15 august si returul pe 28/29 august. Turul se va disputa pe terenul primelor formatii extrase din urna.
abia astept sa strig:y love you lazio......Liga Campionilor interzisa cainilor!isi bate pola de ei Gigi pe sport.ro...
FORTA Steaua :biggrin: ....am picat super bine ...exact la astea ma gandeam ca picam inainte de tragere...
cat despre dinamu Forza LAZIO ....... steaua_ro
MA bucur nespus, mereu am avut noroc dar aceasta nu inseamna ca suntem slabi. Forzza stelistii !
ce drama pentru spurcati... Lazio va face un cimitir din ei ! ![]()
--
editat de moderatori:
fara fonturi exagerat de mari, te rugam
Incetati fratilor cu Forza Lazio !
Incepem si noi sa ne comportam ca ceilalti frustrati care strigau I love you, Boro ?
Cat despre Steaua, ce pot spune, am cazut bine, dar nu suntem in niciun caz calificati deja.
Treziti-va la realitate ca sa nu avem surprize neplacute.
Traiasca CL ![]()
Gigi, ia dom'le mijlocasu ala, ca acum ai garantia banilor !!
Super caterinca ..si asa patrupezii sufera de rOMA ..SA VEZI CE HAITUIALA O SA PRIMEASCA DE LA IRR ...
ABIA ASTEPT !
sA VDM ATUNCI DACA AU CURAJ PE OLIMPICO SA VINA CU INSEMNELE rOMEi...
Forza Lazio...
ps. Azzido, eu sunt FAN LAZIO dintotdeauna ![]()
Forza LAZIO
Doamne ajuta...sa vede clar ca am avut noroc...acum ramane sa vedem..
Jucam cu Bate, al doilea meci acasa... Ce ne puteam dori mai mult?
)))
)
Era sa uit Dinamo joaca cu Lazio =))))))))))
Incetati fratilor cu Forza Lazio !Incepem si noi sa ne comportam ca ceilalti frustrati care strigau I love you, Boro ?
Recunoaște cã ai zâmbit mãcar puțin când ai vãzut cu cine au picat dinamii.
În rest, ai dreptate. Nu trebuie sã ne coborâm la nivelul subpodarilor. Așteptãm doar ca Lazio sã își facã datoria. :laugh:
Lazio au vrut, Lazio au primit!
Cel mai probabil o sa jucam cu Bate fiindca ei au castigat in tur,oricum cu oricare din cele 2 echipe am juca suntem valoric peste ei cu cel putzin 2 clase,...,se vad grupele CL din nou !!! Intr-un fel era mai frumos un meci cu o echipa mai de Doamne ajuta sa facem spectacol ca acuma iara o sa zica catzelusii ca am avut bulan ca neo picat echipa ushoara si deaia neam calificat si ei o sa se uite la TV cum jucam in grupe cu granzii fotbalului mondial,as vrea sa picam in grupe cu Bacelona si sa facem o surpiza de proportzii si apoi sa se zica de barca ca este Steaua vestului nu de noi ca suntem barca estului !!! Pana atunci insa mai avem de jucat un retur cu zaglebie si un tur 3 care se anuntza favorabil noua !!! Liga Campionilor,interzisa cainilor !!! Spre 24 spre24 ,spre grupele CL spre cl !!! Forza Steaua,mereu superiori !!! Cu Steaua pana la moarte,si dupa !!! steagcruce2 steagsimplu !!!
Incredibil...incredibil...iiincredibil....Audi A seis!)
ce minge din piele , si toate cele ...iiincredibil!
BUN BUN BUN BUN..ar trebui sa ii capacim
da intai sa trecem de zaglebie:X dica10
As vrea mai mult sa picam cu bate decat cu ailalta , ca numele lu bate e mai usor de pronuntat ![]()