FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Daca Trece De Zaglebie, Steaua Va Juca Cu Invingatoarea Dintre Bate Borisov Si Hafnarfjordur

«1234569»
vasilestelistul03.08.2007 11:04

tre sa recunoastem am avut noroc dar conteaza sa ne califiacm in grupe ca toate ca mai avem trei meciuri de potai mi se rupe si asa nu se callifica

FORZA STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA steagsimplu steagsimplu steagsimplu

cRiss4Steaua03.08.2007 11:10

sper sa nu avem probleme .. apropo .. cand se joaca meciurile din turul 3 ?

cateva date despre stadion

Name Town Stadium

Capacity 5500 places

Director Michael Dementsevich

Address 222120, Borisov, Gagarina St, 46

Phone +375-01777-45031, -45032

Phone/fax +375-01777-45050

Coast of ticket 2$;

Status qualified for international matches

cateva date despre echipa

Year of foundation 1973

Year of revival 1996

Titles The Champion of Belarus (1999, 2002, 2006), silver (1998, 2000, 2003, 2004) and bronze (2001) prize-winner . Belarus Cup Winner (2005/2006).

Address 222120, Borisov, Revolution Prospect, 16

Phone/fax +375-177-734123, +375-177-732046, +375-177-730695

E-Mail f***@*** , c***@***

The press d***@***

Official site www.fcbate.by

Colours Yellow-blue

sursa: site-ul oficial al clubului BATE

forever_STEAUA03.08.2007 11:12

Turul se joacã pe 14-15 august iar returul pe 24-29 august.

Padrese03.08.2007 11:13

Eu nu m-as avanta sa zic ca jucam cu Bate, daca va uitati in primul tur au luat-o in deplasare cu 2-0 de la Apoel si acasa au reusit calificarea. Avantajul nostru e ca jucam returul din nou acasa si poate ne ajuta si Hamu cu ceva informatii.

Dupa tragerea asta incepe sa se auda sunetul imnului C. L. din ce in ce mai tare

milovan djilas03.08.2007 11:17
Am avut gura aurita... LOL LOL LOL

Nu avem NICI o scuza sa nu ne calificam.

Bravo Brigante, supertare!!!!!!! Nici nu se putea o prevestire mai ok! FORZA Steaua!!!!!! steagcruce2

Motanu D03.08.2007 11:17
P.S. In turul III, mi-aș dori sã cãdem cu învingãtoarea din meciul BATE Borisov (Belarus) / Hafnarfjordur (Islanda). Pentru ca de "norocul proverbial" al Stelei sã nu se mai indoiascã nimeni!

Cata dreptate a avut Ovidiu... :laugh:

Lasati-ne sa ne pregatim de Champions League.

Sper ca macar acuma, pana la grupe, Hagi si Becali sa puna lucrurile la punct atat in privinta lotului cat si a jocului.

Forza Steaua !!! sprecl2

AndyQ03.08.2007 11:18

Pana acum sortii au tinut cu Steaua. Sa vedem daca stim sa profitam de "darul" norocului, pentru ca am avut parte de noroc.

Eu cred ca nu o sa fie probleme cu calificarea, daca stim gestiona meciul cu Zaglebie de acasa si dubla cu cei din Belarus, care par favoriti la calificare in turul 3 dupa scorul inregistrat in tur.

Cat despre Dinamo... din partea mea puteau pica cu oricine. Oricum nu au fata de CL, nu o sa aiba niciodata si sincer, nu-mi pare rau pentru ei.

:)

Azzido03.08.2007 11:27
Recunoaște cã ai zâmbit mãcar puțin când ai vãzut cu cine au picat dinamii.

În rest, ai dreptate. Nu trebuie sã ne coborâm la nivelul subpodarilor. Așteptãm doar ca Lazio sã își facã datoria. :laugh:

evident ca m-am amuzat pe seama colegilor dinamovisti, dar hai sa nu exageram si sa nu incepem cu forza x doar pt ca joaca cu Dinamo.

Sylvyx03.08.2007 11:28

Io zic ca indiferent de adversar BATE Borisov sau Hafnafjordur Steaua tot catiga si cel mai misto va fi ca superba calificare(ca va fi superba) in grupele LC v fi pe Ghencea.Io cred ca adversarul nostru va fi BATE(eu doream sa fie Rosenborg) si ne vom distra cu ei.Dinamo nu are nici o sansa sa se califice in grupe deaorece Lazio este o nuca prea tare de spart.

Steaua se va califica dupa parerea mea

FORZA Steaua ! !

c.ronaldo1703.08.2007 11:31

Mi'as dori sa picam cu HarfNafJourduR.

Atentie la returul cu Zaglebie!!!

ANTIgigi03.08.2007 11:31

Avand in vedere palmaresul echipei belaruse, lotul de jucatori, tara de provenienta....am avea din start prima sansa si cred ca asa si este. Doar ca pana sa ajungem in grupe mai avem totusi 3 meciuri de jucat dintre care primul este cel mai important, chiar mai greu decat dubla cu Bate Borisov. Sa fim la fel de seriosi ca si pana acum....si vom ajunge din nou in grupe....

Timpul le va rezolva pe toate...

SS Lazio03.08.2007 11:35

Pentru suporterii stelisto-laziali: astazi soarta ne-a suras ! :D si pentru cel care zicea ce o vor primi cateii de la irriducibili daca vor purta insemnele Romei ,te anunt de pe acum[si sunt foarte sigur de asta] ca mai mult de 10 suporteri nu vor merge in Italia,vor fi doar romanii din Italia[foarte multi,de altfel],dar nici vorba de ultrasi,nici vorba ca Dinamo sa lase o impresie bune ca si galerie.

Pana la urma,Dinamo si -a primit pedeapsa,e drept,nu-i putem acuza ,probabil titlul l-au castigat pe merit dat fiind faptul ca ne-au batut.Dar cu siguranta Dinamo a mai umblat pe la arbitri,adversari...si uite ca Dumnezeu nu bate cu bata,bate cu Lazio :D:))

Nu vom avea probleme cu bielorusii,concentrare ne trebuie...mi-i ciuda de un singur lucru: cu toate certitudinea rusii astia is foarte "facuti",adica o echipa contondenta,cu jucatori de o mare putere fizica.Poate ma insel,nu cunosc ,n-am avut curiozitatea sa-i cunosc,dar cred ca sunt jucatori cu un mare plus la capitolul fizic.Acum se va vedea daca antrenamentele lui Hagi nu sunt extenuante,daca medicii si preparatorii fizici isi fac treaba.

Speram sa picam cu altcineva,nu chiar amaratii astia din cine stie ce oras,dar...avem timp,cum bine a observat cineva,sa ne pregatim echipa ,sa mai retusam ce se poate retusa,sa mai incercam niste formule,e ca un meci de campionat dar cu o miza ENORMA[oricum ,va dati seama ce ar insemna ca bielorusii sa ajunga in CL?calamitate si nu altceva].

Cristocea_03.08.2007 11:36

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

kaycee03.08.2007 11:36

ce cota are Steaua pe gamebookers ca se califica in grupe? sa vezi ce tun dau! ii batem tur retur pe bielorusi. macar la ora asta sa constientizeze si camus ca sunt calificati si sa vine mai devreme la Steaua.

Azzido03.08.2007 11:37

02.08.2007 Champions League 2007/2008. 2-nd qualifying round.

"Hafnarfjordur" (Iceland) - BATE - 1:3 (1:1).

in tur a fost 3-1 pt Bate, deci o sa jucam cu campioana Belarusului.

Kriushenko_Naftan.jpg

antrenor Bate Borisov, I.Kriushenko

kapski1.jpg

Anatoli Kapski, presedintele consiliului de administratie.

241.jpg

imagine cu stadionul lui Bate.

...fabulos, ce sa zic..un fel de stadionul Dinamo :)

bad_joke03.08.2007 11:43

Cat BULAAAAN AM AVUT!!!!!!!E iara se oftica Dinamo yesssssssssssssssssssssssssssssssssssss.BATE BATEA BATE STEAUAAAAAA!!!!! steagsimplu fularsteaua2fular-campionii

Extremist Stelist03.08.2007 11:43

Suntem in grupe.......si noi si Lazio...

Simionesei03.08.2007 11:45

Steaua BATE si la ei si la noi :D...fara discutii fular-campionii steaua_ro steaua_ro

Cheers

sadeyes03.08.2007 11:47
Pentru suporterii stelisto-laziali: astazi soarta ne-a suras ! :D si pentru cel care zicea ce o vor primi cateii de la irriducibili daca vor purta insemnele Romei ,te anunt de pe acum[si sunt foarte sigur de asta] ca mai mult de 10 suporteri nu vor merge in Italia,vor fi doar romanii din Italia[foarte multi,de altfel],dar nici vorba de ultrasi,nici vorba ca Dinamo sa lase o impresie bune ca si galerie.

Pana la urma,Dinamo si -a primit pedeapsa,e drept,nu-i putem acuza ,probabil titlul l-au castigat pe merit dat fiind faptul ca ne-au batut.Dar cu siguranta Dinamo a mai umblat pe la arbitri,adversari...si uite ca Dumnezeu nu bate cu bata,bate cu Lazio :D:))

Nu vom avea probleme cu bielorusii,concentrare ne trebuie...mi-i ciuda de un singur lucru: cu toate certitudinea rusii astia is foarte "facuti",adica o echipa contondenta,cu jucatori de o mare putere fizica.Poate ma insel,nu cunosc ,n-am avut curiozitatea sa-i cunosc,dar cred ca sunt jucatori cu un mare plus la capitolul fizic.Acum se va vedea daca antrenamentele lui Hagi nu sunt extenuante,daca medicii si preparatorii fizici isi fac treaba.

Speram sa picam cu altcineva,nu chiar amaratii astia din cine stie ce oras,dar...avem timp,cum bine a observat cineva,sa ne pregatim echipa ,sa mai retusam ce se poate retusa,sa mai incercam niste formule,e ca un meci de campionat dar cu o miza ENORMA[oricum ,va dati seama ce ar insemna ca bielorusii sa ajunga in CL?calamitate si nu altceva].

O z cu adevarat fericita.Steaua va avea un adversar facil daca va trece de zaglebie, dar ce e cu adevarat o mare fericire este faptul ca Dinamo va intalni pe S.S. LAZIO in turul 3 preliminar. Ce bucurie va fi cand ambele mele echipe favorite se vor califica in grupe, iar una din ele va elimina chiar pe Dinamo. NON MOLARE MAI, LAZIO PER SEMPRE NEL MIO CUORE.

Florin200403.08.2007 11:55

Sau altfel zis:

Echipele Romane sunt in grupe: Steaua Bucuresti si Lazio Roma :)

vanfootball03.08.2007 11:56

Perfect! Am cazut exact cu cine am avrut. Nu o sa avem nici o scuza daca nu intram in grupe.

Red Nick, dresorul de caini, continua in prostia caracteristica: "Echipele cu care a cazut Steaua s-au infiintat acum o luna!". In primul rand, FH Hafnarfjordur s-a infiintat in 1929, cand nu se nascusera nici parintii "puriului". Iar in ceea ce priveste durerea ca Steaua intalneste mereu echipe accesibile, sa-i explice careva si tantalaului de pe banca lui Dinamo cum e treaba cu acei coeficienti, ca poate a uitat cum se uitau le televizor cand Steaua elimina detinatoarea Cupei UEFA, cum s-au facut ei de ras cand au nimerit in cea mai slaba grupa UEFA, terminand pe ultimul loc, in timp ce Steaua si Rapid nu au avut probleme in grupe mai dificile. Oricum, e mai bine ca au cazut cu Lazio, decat sa intalneasca vreo echipa "puternica" gen 17 Nentori sau Knatspirnufelag, ca era jale. Va asteptam in grupe, baieti! Noi avem rabdare, chiar daca o sa va ia zeci de ani sa ajungeti langa noi. Dedicatie: "La Steaua care-a rasarit/ E-o cale-atat de lunga/ Ca mii de ani i-au trebuit/ Haitei sa ne-ajunga".

cRiss4Steaua03.08.2007 11:57

Doar 5 500 de locuri .. e bine :)

andyro03.08.2007 11:58

Excelent.

Mi-a fost frica de tragerea la sorti, pentru simplul motiv ca un esec al lui Hagi ar fi compromis (definitiv?) cariera lui de antrenor la Steaua, sau in cel mai bun caz ar fi dus la o racire a relatiilor cu Jiji. Atat meciul retur cu Zaglebie, cat si cele 2 meciuri cu Bate Borisov vor ajuta la cresterea omogenitatii echipei si intarirea relatiilor de joc. Mai mult, jucatorii cu putina/inexistenta experienta internationala (Bicvaldi, Ochirosii daca isi revine, ...) vor avea sansa lor.

Sa nu uitam ca o buna parte din "bulanul" pe care l-am avut s-a datorat rezultatelor din ultimii ani, care ne-au adus in pozitia de cap de serie.

Pe de alta parte, cred ca e inceputul sfarsitului pentru Dinamo. Dupa milioane de euro bagati in jucatori si mai ales arbitri/alte echipe, Borcica&Co asteptau cashu' gros din Liga. Ei bine, Milanul si Lazio le-au spulberat sansele. Lazio nu mai e ce era acum cativa ani, au multi jucatori tineri, dar a terminat totusi pe locul 3 in Serie A, cu 8 victorii consecutive in retur; chiar sper ca javrele sa afiseze fulare cu Roma pe Olimpico :P. Si pentru ca nu va veni cashu', vor reaparea certurile intre actionari, actionari-antrenor, actionari-jucatori, si vad cel putin vreo 3 plecari in iarna.

Borcica, ce bine-mi pare ca ai luat tzeapa...!

Apolo03.08.2007 12:03

Cred... ca sunt in asentimentul tuturor... cand spun... :

fular-campioniiIAR AM PUS-O/IAR AM PUS-O fularsteaua2

Pregatitiva fratilor sufleteste pentru stirile de diseara. Sa ne vedem finantatorul cum a prezis el ca asta o sa se intample (noi in grupe, Dinamo la puscarie), cum e el omul lui Dumnezeu si din cauza asta am picat cu saracii aia. Hai sa-l ascultam, sa ne amuzam, sa-l ignoram si sa fim mandrii. Doi ani consecutiv in grupele UCL e ceva. Pentru o echipa ca a noastra. Dupa atata seceta trebuia o data sa se intample. Incet-incet avem dreptul sa speram chiar la mai mult decat grupe. Daca gresesc va rog sa-mi scuzati entuziasmul.

SS Lazio03.08.2007 12:03

Daca-mi permiteti sa fiu off-topic...echipei Dinamo i-a fost anulata suspendarea pentru cele 2 etape ,ca urmare a incidentelor petrecute la Buzau ,intre jandarmi si suporterii dinamovisti,dar i s-a dublat amenda[LOL!].De parca marsavii astia o platesc.

Concluzii: Romania= tara in care puterile trecutului,hidra ramificata a partidului comunist si a Securitatii ,pot sa faca ,sa dispuna si sa schimbe legea precum doresc.

LPF: Nu judeca cu aceeasi unitate de masura.

Fotbalul romanesc: stagneaza daca astfel de nedreptati vor fi comise in continuare,toate pentru un singur club:Dinamo.

Inca un motiv pentru care echipa mea preferata in afara Stelei,SS LAZIO,trebuie sa ZDROBEASCA aceasta umbra a trecutului comunist-Dinamo!

«1234569»