baieti ce sa fac nu imi merge sa ascult live meciul!!!
baieti ce sa fac nu imi merge sa ascult live meciul!!!
ma dc nu raspundeti
jocul ãsta italian nu merge la Steaua 0-1 nu se poate așa ceva nici nu mai pot sã mã uit simt cã înnebunesc dar am încredere încontinuare
ce ziceti voi de portarasul asta al nostru ? urmasul lui Carlos??? HAI Steaua !!! steaua_ro
Ce e cu arbitrul ala ?? Nu a fost fault la portar la golul lor??
Ce e cu arbitrul ala ?? Nu a fost fault la portar la golul lor??
ai vazut bine faza in reluare ? nici vorba de fault ....prija lui bunaa.....uffff ![]()
cum asa nici vorba de fault.. tu nu ai vazut ce cot i-a tras in coaste lu Zapata polonezul ala?
cum asa nici vorba de fault.. tu nu ai vazut ce cot i-a tras in coaste lu Zapata polonezul ala?
nici macar nu a fost vreo reactie din partea vreunui jucator.....hai sa nu ii dau o bila neagra din prima ii dau doar jumate ...tre sa ma convinga mai mult de atat pentru banii care a costat steaua_ro
Nasol jocul,trebuie neaparat scos unul dintre Lovin sau ov Petre(eu l-as scoate pe al doilea),pus bicfalvi si badoi in locul lui Nicolita. Steaua nu a convins deloc si daca o sa jucam la 1-1 am pus-o fratilor,sa ne scoata descultii astia,cred ca nici primele 8 nu prind in Romania.
Ne trebuie noroc.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
eu nu inteleg chestiunea asta cu reactia jucatorilor?
ce arbitrul arbitreaza dupa reactiile jucatorilor de pe teren? pentru ce sa protesteze ca sa mai ia vreunul cartonas?
plus ca era in careul de 6m unde parca orice jenare a portarului era fault.. dar na.. arbitrul ala e englez..
Oricum nu mai conteaza acum treaba asta.. important e sa reactioneze Hagi si sa schimbe putin tactica sa mai dam macar 1 gol desi 2 ar aduce un final mai linistit ![]()
LE : Ai dreptate predator.. avem un mijloc jalnic mai ales la mijlocasii centrali ![]()
Marius Popa - Poli Timisoara, maxim 1 milion. Si e ortodox.
Nasol jocul,trebuie neaparat scos unul dintre Lovin sau ov Petre(eu l-as scoate pe al doilea),pus bicfalvi si badoi in locul lui Nicolita. Steaua nu a convins deloc si daca o sa jucam la 1-1 am pus-o fratilor,sa ne scoata descultii astia,cred ca nici primele 8 nu prind in Romania.Ne trebuie noroc.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
frate de ce l ai scoate pe Banel? ai prea multi pe teren sa ti dea gol ?
Nasol jocul,trebuie neaparat scos unul dintre Lovin sau ov Petre(eu l-as scoate pe al doilea),pus bicfalvi si badoi in locul lui Nicolita. Steaua nu a convins deloc si daca o sa jucam la 1-1 am pus-o fratilor,sa ne scoata descultii astia,cred ca nici primele 8 nu prind in Romania.Ne trebuie noroc.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
frate vroiai sa`l scoata pe ov . Petre ?? ui ce a facut ov . Petre .. a scos golu !! si uitati toti ca nu nu nu zaharia nu nu .. a dat chiar el gol .. primu lui gol la Steaua intr`un meci oficial in CL !
Mai tu parca plecasei la meci, ce s'a intamplat? Ai uitat sa'ti iei bilet?
e sora lui la calc nu e el !! el e la meci !!
Reluarea din gsp.ro arata ca ar fi fost fault...
Nu a jucat prea bine Steaua dar bine ca a castigat.
Nu-mi place ca ridica mingea in careu in loc sa combine pe jos
cu un-doi rapid cum juca pe vremuri.
O echipa mare trebuie sa aiba si portar bun.daca nici Zapatta nu merge
trebuie altul chiar daca va costa mai mult.
succes Steaua!
Am urlat mai tare la golul lui Zaharia decat la golul lui Ochirosii din meciu' cu Rapid.
e sora lui la calc nu e el !! el e la meci !!
Hai ca asta e cea mai tare faza de azi!!!
Reluarea din gsp.ro arata ca ar fi fost fault...
La zapata , la golul lui zaglebie ?
La zapata , la golul lui zaglebie ?
Nu, la golul lui Zaharia.
Ii multzumesc lu Dumnezeu ca sa terminat meciul pentru ca nu mai rezistam.Cred ca daca imi puneam termometru aveam 40 temperatura
Am urlat mai tare la golul lui Zaharia decat la golul lui Ochirosii din meciu' cu Rapid.
Sa vezi ce a fost acolo .. :O:O .. doamne ... era sa surzesc ..
sunt ragusit .. sunt rupt .. !
Hai ca asta e cea mai tare faza de azi!!!
Adevarul ii ca jucam ff slab...dar din fericire pentru hgi are pe cineva acolo sus care l iubeste:D
in fine Lupta Steaua!!! NB steagsimplu steagsimplu
oricum daca stam sa ne gandim Hagi si echipa stau bine.4 meciuri 4 viictorii
cum a fost posibil sa primim gol ,dintre cinci jucatori ??!! E drept .ca a fost fault la portar .Dar fundasii ,ce aveau de facut .??!! S-a vazut lipsa lui Goian !
La mijloc am fost ,varza . Iar in atac , nu avem om de cap .Desi toti centrau la inaltime . Dar pentru cine ??!!
Una peste alta .sunt multumit de rezultat .
Uf ,dar greu a fost ! steaua_ro