Din turul 3 poate juca pleshan si cred ca o sa ne mearga mijlocu si turu viitor cred ca Hagi o sa joace cu 2 varfuri nu cum a jucat azi il lasa pe Neaga acolo sa se zbata,dar tot n-a prea facut nimik.In schimb Banel a alergat foarte foarte mult
Din turul 3 poate juca pleshan si cred ca o sa ne mearga mijlocu si turu viitor cred ca Hagi o sa joace cu 2 varfuri nu cum a jucat azi il lasa pe Neaga acolo sa se zbata,dar tot n-a prea facut nimik.In schimb Banel a alergat foarte foarte mult
A spus oficial Jiji ca in meciul cu bate borisov .. va juca plesan ... mie imi pare rau ca am luat gol .. era mai frumos 2-0 .. oricum !! Am jucat ff bine ..
io zic ca Banel a fost omu meciului .. a fost pe tot terenul numa el .. iar comentatorul zicea doar Banel la balon .. ![]()
Joc f. slab, e greu sa refaci ce a distrus Olaroiu, mai este de asteptat pana vom putea reveni la un joc de pase pe jos, in viteza, un-doiuri, atac pe centru etc. Jucatorii romani se culca pe o ureche cand stiu ca sunt aproape calificati, singuri si-au ingreunat calificarea.
Ma bucur pentru Hagi, din pacate omogenizarea echipei mai are de asteptat si trebuie rezolvat mijlocul terenului! Acolo e marea buba. Erau momente cand numai polonezi erau in jurul centrului terenului, polonezii erau de cele mai multe ori primii la minge, duelurile de la mijlocul terenului erau in favoarea lesilor.
Una peste alta, ramane rezultatul, grupele Ligii Campionilor sunt mai aproape acum.
Hai Steaua!
Joc f. slab, e greu sa refaci ce a distrus Olaroiu, mai este de asteptat pana vom putea reveni la un joc de pase pe jos, in viteza, un-doiuri, atac pe centru etc. Jucatorii romani se culca pe o ureche cand stiu ca sunt aproape calificati, singuri si-au ingreunat calificarea.Ma bucur pentru Hagi, din pacate omogenizarea echipei mai are de asteptat si trebuie rezolvat mijlocul terenului! Acolo e marea buba. Erau momente cand numai polonezi erau in jurul centrului terenului, polonezii erau de cele mai multe ori primii la minge, duelurile de la mijlocul terenului erau in favoarea lesilor.
Una peste alta, ramane rezultatul, grupele Ligii Campionilor sunt mai aproape acum.
Hai Steaua!
ai foarte multa dreptate .. nu poate repara Hagi in asa timp scurt .. prostiile facute de Olaroiu !
bine ca am terminat cu bine ...avem de lucrat mult la joc . steaua_ro
au trecut emotiile ,, si momentele grele din calificarile CL .. suntem 80% in grupe .. deci vor aparea dinou emotiile in grupe ..sa speram ca vom pica cu echipe accesibile in grupe !
In grupe nu cred ca se mai poate vorbi de echipe accesibile.Cel putzin o echipa va fi din granzii europei Barcelona Millan Chelsea Manchester etc.Dar cel putzin o echipa va fi mai slaba ca noi care ne poate asigura cel putzin Cupa UEFA
In grupe nu cred ca se mai poate vorbi de echipe accesibile.Cel putzin o echipa va fi din granzii europei Barcelona Millan Chelsea Manchester etc.Dar cel putzin o echipa va fi mai slaba ca noi care ne poate asigura cel putzin Cupa UEFA
Eu as vrea ca sa picam cu o echipa puternica gen : Milan \ barsa \real \ Chelsea \ mancester etc .. pentru istoria clubului .. !
Steaua a facut un meci slab dar important este ca ne-am calificat...Hagi trebuie sa gaseasca solutii rapide pentru a imbunatati jocul Stelei.Parerea mea este ca se simte lipsa lui Badea,Iacob,Emeghara(jucatori foarte importanti pentru Steaua).
In privinta jucatorilor, vreau sa remarc o evolutie buna a lui Golanski si o prestatie slaba a lui Dica,Lovin si Neaga..
Forza Steaua!!!!!!
steag2 spre cl
![]()
ai vazut bine faza in reluare ? nici vorba de fault ....prija lui bunaa.....uffff![]()
a fost fault clar la portar !!! se vede cotul adversarului in coastele lui zapatta !!!!
Steaua a facut un meci slab dar important este ca ne-am calificat...Hagi trebuie sa gaseasca solutii rapide pentru a imbunatati jocul Stelei.Parerea mea este ca se simte lipsa lui Badea,Iacob,Emeghara(jucatori foarte importanti pentru Steaua).In privinta jucatorilor, vreau sa remarc o evolutie buna a lui Golanski si o prestatie slaba a lui Dica,Lovin si Neaga..
Forza Steaua!!!!!!
steag2 spre cl
Da vreau sa remarc si eu evolutia fff buna a lu golanski ... el si altaturi de Nicolita .. zic eu ca au fost oamenii meciului ! .. .. sa nu uitam de zapata .. care a avut o parada ff buna la o lovitura libera a lui zaglebie la scorul de 1-1 .
Important e ca suntem in Turul 3 si 80% in grupele CL
spre cl
si eu am avut impresia ca a fost fault la zapata.poate maine cand o sa fiu mai odihnit si o sa vad reluarea o sa imi pot da seama daca a fost sau nu fault
si eu am avut impresia ca a fost fault la zapata.poate maine cand o sa fiu mai odihnit si o sa vad reluarea o sa imi pot da seama daca a fost sau nu fault
A fost fault .. a zis si pe sport.ro .. si a zis si Gigi .. si se tinea zapata si de coaste .. deci parerea mea ca a fost fault !
au trecut emotiile ,, si momentele grele din calificarile CL .. suntem 80% in grupe .. deci vor aparea dinou emotiile in grupe ..sa speram ca vom pica cu echipe accesibile in grupe !
Eu sper sa picam intr-o grupa grea cu o echipa italiana si una englezeasca. Ce d-zeu, noi cand vom fi in stare sa mergem la o lupta adevarata? Cautam numai facilul si apoi ne impaunam cu rezultate stranse in meciuri cu echipe mediocre. Daca avem valoare, vom demonstra asta in grupe indiferent de adversar; daca in schimb nu avem valoare si furam 3-4 goluri pe meci, asta e.
Important este sa intelegem ca doar in meciuri grele, cu adversari buni, ne calim, capatam experienta si aflam exact unde suntem pe scara valorii. Altfel ne imbatam cu apa rece.
Zapata este bun. Are potential, conduce apararea cind va fi si inteles de ceilalti si ascultat o sa fie la locul potrivit.
Banel a muncit ca de obicei.Eu am vazut meciul in poloneza.La numele lui Banel polonezilor li se ridica tensiunea in voce....la Dica nu!
Nu tinem mingea si fara minge este greu de dat gol! Am avut mare noroc ca ne-am calificat, parerea mea ca de jucat doar citeva faze in tot meciul.
Daca nu se schimba ceva nu ajungem departe
Din pacte la ora asta Steaua nu poate mai mult pentru ca nu are jucatori capabili sa joace asa cum ne-am dori cu totii. Olaroiu era acuzat ca joaca defensiv dar iata ca a venit Hagi si vad ca tot asa se joaca. De ce? Simplu - nici unul nici celalalt nu au la dispozitie jucatorii necesari pentru a schimba fata jocului. De la inchizatori in sus, cu exceptia lui Dica, suntem varza!!! Cu totii ne dorim sa avem doar jucatori buni la echipa si tocmai de aceea suntem tentati sa vedem doar calitatile jucatorilor, calitati care de multe ori sunt doar inchipuite.
Daca va aduceti aminte, acum cateva zile am spus ca aducerea lui Plesan nu este o gresala pentru ca oricum este mai bun decat tot ce avem acum la mijloc exceptand inchizatorul. Meciul de aseara mi-a intarit acea impresie.
Nu vreau sa spun mai multe pentru ca sunt destul de suparat si s-ar putea sa fiu mai rau decat este cazul, drept pentru care nu voi caracteriza felul in care au jucat anumiti asazisi fobalisti.
OK, sa incepem mai intai cu lucrurile evidente ... ne-am calificat, conteaza rezultatul, bla, bla, bla.
Si acum sa trecem la subiect : am jucat nu slab, ci execrabil. Mai ales intre minutele 30-70, perioada in care polonezii chiar au crezut ca se poate si s-au aruncat cu toate fortele peste noi. Marea tampenie a inceput insa dinainte de meci, cand am auzit numai prostii. "Joc pragmatic", "nu conteaza spectacolul ci doar rezultatul, etc. Si uite asa jucatorii nostri au intrat pe teren cu idei si figuri in cap, gata de "maretul" rezultat de 0-0. In loc sa ne impunem jocul si sa dominam am inceput cu rahaturi gen "distrus jocul adversarului" & stuff. Dar intrucat nu suntem italieni (chestie care am mai zis-o de 32342323 de ori), era doar o chestiune de timp pana cand cineva sa comita o gafa si sa luam gol. Ca a fost Zapata ala, chiar nu conteaza. Daca nu gresea el, se gasea altul. Colac peste pupaza, a lipsit Goian, ceea ce nu numai ca s-a vazut in aparare, dar trecerea lui Radoi in aparare a insemnat practic cedarea mijlocului polonezilor, panaramele Lovin si Ov. Petre nereusind nici sa participe la ofensiva, nici sa blocheze adversarul departe de poarta Stelei. Au fost jalnici si unul si altul. De pasat n-au pasat decat in spate sau direct la adversar, ori in spate. Fizic vorbind, iar au fost depasiti, i-au dat polonezii la o parte ca pe muste.
Despre tactica lui Hagi ... :groggy::groggy: n-am priceput nimic. Cu Dica si Neaga alergand dupa mingi bubuite pe sus, ori in tusa ori departe de poarta voiam noi sa dam gol ?? Sau cu eternele urcari ale lui Nicolita ?
Primele doua goluri, si al Stelei si al lui Zaglebie, au fost de tot rasul. Al lor - greseala de portar (posibil sa fi fost fault, dar nu e o scuza), al nostru - greseala colectiva. Golul doi a fost intr-adevar in stil de italieni, sut si gol pe respingere, aveam mare nevoie de el.
Daca nu schimbam ceva de urgenta, vin vremuri grele de tot. In primul rand, cu bielorusii trebuie aruncate la cos toate ideile alea de tot rahatul gen "conservare de rezultat", "pragmatism", etc. Macar in meciul din Ghencea, aia trebuie calariti, presati, sufocati in asa fel incat de-abia sa iasa din terenul lor. Secondo, Lovin sa dispara din teren. Daca se poate, sa dispara si din lot, sa-l trimita dracului la Buzau, la arabi, la Polul Nord, oriunde, numai sa fie departe de Steaua.
ce importanta isi dau unii pe aici...
important e ca ne-am calificat si eu zic sa luam in seama ce spune Hagi, faptul ca suntem in crestere de la meci la meci...
S'au adus in lot 12, 13 sau 14 jucatori. Au jucat aseara Zapata, Rada, Golanski si Neaga titulari, jucatori care au maxim 4 meciuri (Rada fiind singurul). A venit Gica antrenor, are 2 luni. A revenit Ovidiu Petre in primul 11 dupa jumatate de an de absenta. Rada si Radoi au jucat pentru prima oara in centru amandoi, la fel ca si Lovin si Petre. Suntem la inceput de campionat si am jucat Vineri, Miercuri, Vineri, Miercuri... 4 meciuri in 2 saptamani. Am jucat cu campioana Poloniei, nu cu cea a Lituaniei, Andorei sau Maltei.
Cu toate aceste aspecte e greu sa faci un joc senzational, sa ai 5-0 inca din minutul 10 si 4 oameni in plus.
4 victorii - 4 meciuri. Personal sunt multumit. Am mare incredere ca jocul se va schimba odata cu venirea lui Plesan.
@c.ronaldo17 uite ca-ti mai dau si tie uneori dreptate ![]()
a fost fault clar la portar !!! se vede cotul adversarului in coastele lui zapatta !!!!
Dar de ce se tinea Zapata de coastele din partea dreapta, cand reluarea arata ca a fost lovit in stanga? Oare a cazut pe dreapta? Ia sa ma mai uit o data la reluare...
Singura chestie pentru care conteaza lucrul asta e sa ne dam seama daca a scapat mingea aia de fraier, sa pentru ca a fost faultat, caz in care are un alibi. Desi parca in nucleul ala de jucatori, ar fi trebuit s-o boxeze...
Dar de ce se tinea Zapata de coastele din partea dreapta, cand reluarea arata ca a fost lovit in stanga?
Exact chestia asta vroiam s-o spun eu adineauri, dar mi-ai luat-o inainte. Cred totusi c-o voi spune si eu.
Dar de ce se tinea Zapata de coastele din partea dreapta, cand reluarea arata ca a fost lovit in stanga?
Gata, am spus-o!
TOATA LUMEA A ZIS ca A FOST FAULT LA PORTAR NUMAI COMENTATORII S-AU UITAT LA ALT FILM
CAND VOM AVEA SI NOI COMENTATORI CAPABILI?
TOATA LUMEA A ZIS ca A FOST FAULT LA PORTAR NUMAI COMENTATORII S-AU UITAT LA ALT FILMCAND VOM AVEA SI NOI COMENTATORI CAPABILI?
da.. exact comentatorii ziceau ca a facut o gafa .. si dupaia cand a scos lovitura aia libera .. a zis ca i sa luat jumate din vina de la golul lui zaglebie ..
Important este ca ne-am calificat si ca jocul Stelei a mers chiar daca cu cateva erori.....Forzza Steaua ne apropiem de grupele CL spre cl