..tre sa batem..jucatorii au un moral bun.. ramane de vazut.. e greu oricum aia nu au ce sa mai piarda o sa joace tot pe cartea atacului...sper sa iasa bine. ne auzim pe stadion..restu aia cu televizoru..
..tre sa batem..jucatorii au un moral bun.. ramane de vazut.. e greu oricum aia nu au ce sa mai piarda o sa joace tot pe cartea atacului...sper sa iasa bine. ne auzim pe stadion..restu aia cu televizoru..
alina_1981Mie mi se pare suficient de clar. În fine...
La ce calitate sunt transmise meciurile pa sport.ro cred ca va fi foarte greu sa vezi meciul pe site!Oricum batem maine,am si eu emotii ca orice stelist e normal da cred ca o sa batem si o sa fim al 2 lea an la rand in grupe!
Ii rupem .... sper sa ii batem la scor sa le aratam cine e Steaua...sa le scoatem declaratiile din cap si sa piarda si bani
...pre`a si`au luat-o in cap....
Nu vreau sa par pesimist, dar parca nu imi vine acum sa ma gandesc la bielorusi, la grupe, la calificari in optimi.....
Sper sa fie totul oK deseara, sa nu vina ghinionul peste noi, sa nu fie una din acele zile negre.....
Inca imi aduc aminte cum traiam meciul de Midlesborough cand conducea cu 2-0......
Ajuta-ne Doamne, pe noi, stelistii, nu pe cioban......
FORZA Steaua!!
moama.. parca am juca cu vreo echipa reusita de top din europa
pana mea ganditi.va ca daca nu ne ii batem pe Zaglebie si sa ne calificam nu avem ce cauta in gruppe
![]()
oricum ii batem cu vreo 3-1 steag2
si ne calificam in gruppe spre cl
si mai e si turul 3 care avem un meci oarecum usoor
steagsahmic
Cum vi se pare echipa de star pronostocate de prosport?
Zapata
Golanski, Rada, Goian, Marin
Nicolita, Lovin, Radoi, Croitoru
Dica, Neaga
Zapata
Dica, Neaga
Stam bine, spre foarte bine in centru, acolo unde este inegalabilul Lovin.
Nu avem cum sa nu ne calificam .. ! eu asa zic .. oricum deseara o sa fie o atmosfera incendiara .. o sa vin cu 3 steaguri ..
am sa strig altaturi de galerie !! pana nu mai pot !! E bine sa jucam si la egal !! nu conteaza numa sa ne calificam .. ca dak trecem de zaglebie suntem 80% in grupe .. meciul se da si pe internet pe siteul sport.ro
Stam bine, spre foarte bine in centru, acolo unde este inegalabilul Lovin.
Eu zic ca se exagereaza putin cu Lovin!
Nu e, nici pe departe cel mai spectaculos sau cel mai prolific jucator al nostru, dar sa nu uitam care e de fapt rolul lui:
Mijlocas defensiv! Haideti sa-l judecam dupa interceptii, dupa acoperirea zonei, etc...
Eu zic ca se exagereaza putin cu Lovin!Nu e, nici pe departe cel mai spectaculos sau cel mai prolific jucator al nostru, dar sa nu uitam care e de fapt rolul lui:
Mijlocas defensiv! Haideti sa-l judecam dupa interceptii, dupa acoperirea zonei, etc...
io zic ca cel mai spectaculos jucat al Stelei e Nicolita .. ! pai la Nicolita dak ii arati Sandwiciu` fuge de rupe pamantu
)
Eu zic ca se exagereaza putin cu Lovin!Nu e, nici pe departe cel mai spectaculos sau cel mai prolific jucator al nostru, dar sa nu uitam care e de fapt rolul lui:
Si dupa pasele gresite . Lovin Nu e jucator de Steaua.
Lovin,G.Coman,Baciu,Zaharia- ce cauta la echipa ? ![]()
cred ca a fost o gluma aia cu Lovin?....
e paralel tipul e jucator de divizia B CLAR
Oare va folosi azi Hagi pe Zapata si Plesan ???
yo asa as vrea ca in poarta sa fie Zapata iar in atac plesan cu Neaga \\ mijlocasi : Dica \ Nicolita \ Croituru \ Lovin \ in partea a 2 sa`l schimbe pe Croitoru si sa intre badoi \\ fundasi : Radoi \ Emegara \ Goian si golansky sau Goian si Rada ...
Plesan din cate stiu nu are drept de joc...da nu vad de ce nu l-ar folosi pe Zapata....
Si dupa pasele gresite . Lovin Nu e jucator de Steaua.Lovin,G.Coman,Baciu,Zaharia- ce cauta la echipa ?
Lovin . Coman . Baciu ,, nu au ce cauta .. dar zaharia .. mai stie ceva si el .. ![]()
Plesan din cate stiu nu are drept de joc...da nu vad de ce nu l-ar folosi pe Zapata....
Ar fi nasol rau de tot dak nu ar juca plesan ..
... oricum ms de informatie ![]()
Lovin . Coman . Baciu ,, nu au ce cauta .. dar zaharia .. mai stie ceva si el ..![]()
Pana acum nu a demonstrat-o .
Echipa pentru azi :
Zapata-Golanski,Goian,Rada,Marin-Badoi,Radoi,Croitoru,Neaga-Dica,Zaharia<ca altul nu avem>
Plesan e inlocuitorul perfect pentru Lovin...
si ..cu placere
Ar fi nasol rau de tot dak nu ar juca plesan ..... oricum ms de informatie
![]()
Cum sã joace Pleșan în meciul cu Zaglebie? A venit ieri-alaltãieri la echipã. Listele s-au trimis la UEFA înainte de turul cu Zaglebie.
asta am zis si eu ca n-are drept de joc...dar a venit perfect pentru a intra pe lista UEFA pentru meciul cu BATE
Zapata
Dica, Neaga
Echipa asta este data si de gsp, evz si Libertatea. Cred ca desi este pentru prima data cand toata aceste ziare dau aceeasi echipa, Hagi o sa trimita in teren alta formula. Poate c ava juca cu Badoi si Nicolita, caz in care Croitiru va fi rezerva.
In alta ordine de ideei, vreau sa spun ca imi place de antrenorul polonez pentru ca are la el simtul umorului, ceea ce denota faptul ca este un tip inteligent, lucru care nu prea este in favoarea noastra. Iata un motiv pentru care ma tem diseara.
asta am zis si eu ca n-are drept de joc...dar a venit perfect pentru a intra pe lista UEFA pentru meciul cu BATE
pai da .. ar fi frumos .. numa`i sa trecem de zaglebie ..
steagsimplu
Pentru toti cei care nu au reusit inca sa isi ia bilet :
Mai am UN BILET la T2 - unul din prietenii mei nu a mai reusit sa ajunga. PRETUL este cel OFICIAL (100.000).
Dati-mi un PM daca sunteti interesati. Prioritate au membrii AISS
.
insfarsit unu care vinde bilet .. oricum io am .. numi mai tre..