FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Zaglebie Lubin 2 - 1 (1 - 1)

«12348»
bijoux_bz06.08.2007 18:52

e aiurea asa ca pe patru bilete o sa fie un cnp. tre sa intre toti prin acelasi loc si in acelasi timp.

cel mai mult imi place ca le-a luat painea bisnitarilor. i-a lasat fara servici.

eu sunt din provincie. daca vin miercuri mai gasesc bilet? stie cineva cam in ce ritm se dau?

andyro06.08.2007 22:18
Poti sa iei mai multe bilete pe un singur buletin(4 bilete) dar cand o sa intrati la meci trebuie sa prezentati bulentinul al carui cnp este trecut pe bilet.Deci daca iei 4 bilete 2 la peluza si 2 la tribuna nu merge pentru ca cei care merg in sectorul unde nu merge cel care a cumparat biletele nu or sa poata sa prezinte buletinul cu cnp-ul inscriptionat pe bilet.

Ma, cine v-a zis voua ca trebuie sa prezentati buletinul odata cu biletul? Asa, de curiozitate, ca sa nu mor eu prost.

Vorbiti aiurea si ii mai induceti si pe altii in eroare.

SSK06.08.2007 23:43

Nu trebuie sa prezentati niciun buletin la intrare! Biletul e suficient. In cel mai rau caz, sa aveti buletinul VOSTRU la voi, da' nici asa.

nitnerolf07.08.2007 07:01

N-am vrut sa induc pe nimeni in eroare.Mie asa mi-a zis casierul ieri cand am luat bilete.

c.ronaldo1707.08.2007 07:31

Va fi muzica religioasa la stadion?

(...) Dica... Gooooool (...)

Vesnica pomenire!

-=Danny=-07.08.2007 07:43

Chiar sunt curios ........dar nu cred , ca la mecil cu Charleroy nu a fost asa ......din fericire , si daca ar pune muzica religioasa ar sunta cam asa : " Si Goian da cu capu si e GOLLLL!!!!!! " apoi urmeaza muzica de pe stadioon " vesnica pomenireeee......." , n ar fii amuzant pentru cei care se uita la meci de la TV ??:))))

raducelbun07.08.2007 08:10
meciul este miercuri seara, poate sa bei de fericire pana joi:)

Stiam ca meciul este miercuri, dar vreau sa se faca mai repede joi pentru ca am emotii si vreau sa scap odata de ele. Cand vad cat de greu dam gol ma apuca frica. Nici nu vreu sa ma gandesc le ce ar insemna un eventual rezultat negativ in meciul de maine.

raluca cârcei07.08.2007 09:33

Forza Steaua! steagsimplu cu sigurantza o sa batem si o sa mergem p drumul catre C.L. sprecl2! Doar suntem si vom fi campioni pana vom muri! fular-campioniiforzateaua

love_footb@ll07.08.2007 12:32

fularsteaua2

Miercuri, 8 august Steaua primește vizita echipei Zaglebie Lubin din Polonia, dupã ce în meciul tur roș-albaștri au câștigat cu 1-0. Comentarii aici înainte și dupã partidã.

[Hagi este un expert, va sti cum sa trateze meciul, ai nostri vor castiga cu 2-0]

steaua_ro

forever_STEAUA07.08.2007 12:53

Meciul va fi transmis live si pe sport.ro

stelist nebun07.08.2007 13:06
fularsteaua2 eu zic ca batem la scor strans deoarece Steaua inca mai are probleme in atac ca apararea e de 10 nu ma ce zice mia ales Goian P Marin si Radoi se descurk sooper un prognoastic asa 2-1 spre sfarsit luam golul...............oricum ne vedem in grupe steaua_ro
alex_lef07.08.2007 13:15

maine nu avem voie cu "steaguri cu suporturi din plastic" ?? din ce se spune pe site-ul oficial...astia sunt cretini?!

alina_198107.08.2007 13:24
Meciul va fi transmis live si pe sport.ro

Am intrat pe site-ul sport.ro, nu se intelege prea bine daca transmit live sau dau inregistrarea imediat dupa meci

forever_STEAUA07.08.2007 13:27

alina_1981

In premiera absoluta pe internet, un meci din turul doi preliminar UEFA Champions League va fi transmis live.

Mie mi se pare suficient de clar. În fine...

alina_198107.08.2007 13:28
Am intrat pe site-ul sport.ro, nu se intelege prea bine daca transmit live sau dau inregistrarea imediat dupa meci

Toate golurile meciului Steaua - Zaglebie, vor fi date IMEDIAT cum se vor marca, toate declaratiile lui Hagi, Gigi Becali, Radoi, Dica, Neaga si restul echipei vor fi date VIDEO LIVE de la stadionul Ghencea la SPECIALUL EXCLUSIV de pe www.sport.ro, de la 22:20!

Steaua - Zaglebie, miercuri, 8 august, LIVE la Pro TV si SPECIAL, live si EXCLUSIV pe www.sport.ro, imediat dupa meci, de la 22:20!

-=Danny=-07.08.2007 13:32
maine nu avem voie cu "steaguri cu suporturi din plastic" ?? din ce se spune pe site-ul oficial...astia sunt cretini?!

Daca nu avem voie cu steaguri cu suport de plastc ...... cu steaguri cu soport de lemn :D

forever_STEAUA07.08.2007 13:33

alina_1981

Cred cã degeaba am scris mai devreme!

Pãi și când ai vrea sã dea declarațiile de dupã meci?

Acolo scrie foarte clar: meciul va fi transmis live și pe internet.

Red-Blue Shark07.08.2007 14:39

Castigam la pas cu Zaglebie pentru ca avem o echipa mare si un antrenor pe masura bafta Steaua si Gica Hagi o sa ajungem cu usurinta in grupe petru ca echipa din turul 3 nu o sa puna probleme Stelei....Iar in grupe mi-ar place sa cadem cu LAZIO...... steagsimplu

zamainmenu07.08.2007 15:11

Imi doresc ca jucatorii sa fie montati pentru acest meci si sa nu-l ia la misto, asa cum fac de obicei romanii. Va fi un meci dificil. Hagi poate sa-i prelucreze 7 ore, daca ei nu baga la cap si nu vor juca la 100% potential, atunci isi vor ingreuna singuri soarta calificarii. Si au un culoar favorabil cu care nu se vor mai intalni prea curand, trebuie sa profite de acesta.

Hai Steaua! Sper sa-i vedem iarasi in 6 meciuri in grupele CL.

MALDINI_STEAUA07.08.2007 15:14

Am si eu o intrebare si va rog sa ma lamuriti....eu sunt din Valcea , maine imi trebuie buletin ca sa intru la meci ?Biletul l-a cumparat cineva din Bucuresti...

Multumesc anticipat

c.ronaldo1707.08.2007 16:40

Ce naiba, tot forumu' e din Valcea?!?!

Nu, nu ai nevoie de buletin la intrarea in stadion.

laca_707.08.2007 16:42

am stat 3 ore jumate la bilete organizare de kko

Red-Blue Shark07.08.2007 17:11

Am si eu o intrebare daca ma duc maine dimineata mai gasesc si eu bilete ca astazi nu am avut timp sa ajung... si daca da pe la ce ora sa ma duc? sau mai bine zis cand deschid casele de bilete?.........

FC_STEAUA_194707.08.2007 18:32

Da se pare ca javrele de la Pro TV International nu o sa transmita. Nu vad altfel de ce nu ar fii inclus meciul in program de azi. O rusine mare, noi din afara ce sa facem? Le platim $20 pa luna si nici macar meciul Stelei nu il transmit, in schimb dau toate emisiunile lor de rahat.

vendy7807.08.2007 19:34

spre cl cu siguranta vom castiga.....CU Steaua PANA LA MOARTE

«12348»