Am inceput la nationala Romaniei, dar mi-am dat demisia dupa ce am ratat calificarea la Euro 2012, aia de onoare.
Am stat vreo 3 luni pe bara dupa care am preluat pe Deportivo, in Segunda, insa m-am certat cu sefii (s-a lasat cu injuraturi, comisii LFP si amenintari cu bataia) si am demisionat dupa vreo 2 sapt si 3 victorii.
Surprinzator pentru un non-talent ca mine, m-a ofertat Interul lu' Chivu, un Inter jalnic pe care l-a luat de pe locul 13 in Serie A (isi bagase pl. Benitez in echipa). Am stat acolo 3 sezoane jumate - prima jumatate de campionat am dus echipa pe un onorabil loc 6 si am pierdut finala cupei, a urmat un loc si o alta infrangere in finala cupei si, in ultimul sezon, am terminat pe 2, la un punct de Milan, am luat Europa League, Cupa Italiei si Supercupa Europei (aici am invins campioana Europei, Palermo
). Moratti a vandut echipa si bulangiul care a venit in locul lui m-a dat afara si l-a adus pe Prandelli.
Am stat vreo 8 luni pe bara, perioada in care am refuzat Villareal, Tottenham, Rubin Kazan si vreo doua echipe din Franta. Am ajuns sa fiu ofertat de cea mai jalnica nationala a Braziliei din istorie, ajunsa pe locul 25 in clasamentul FIFA (Camerunul era pe locul 3 iar Rusia castigase Euro 2012
). Am luat echipa la inceputul preliminariilor pentru World Cup 2018, am batut Uruguayul si Argentina in deplasare si m-am distrat cu Paraguay si Chile si sunt lider detasat. In amicale am facut scor cu Nigeria, Cipru si Romania, i-am facut meci de retragere lu' Robinho si l-am angajat pe Ronaldinho la nationala Under 20.