Ma,jocu' e Fotbal manager...si e o chestie.....la cornere..prin care poti sa marchezi multe goluri...
Ma,jocu' e Fotbal manager...si e o chestie.....la cornere..prin care poti sa marchezi multe goluri...
Ma prietene, socializam precum curcile. Despre ce chestie vorbesti? Vreau si eu sa marchez mai multe goluri din cornere.
Adica este o magarie ordinara prin care faci jocul mai usor... un fel de bug cred ![]()
Ma prietene, socializam precum curcile. Despre ce chestie vorbesti? Vreau si eu sa marchez mai multe goluri din cornere.
Se refera la chestia asta:
Try this setup
Two players - Flick
Two players - Keeper
Two players - St Far
Two players - Lurk (one of them is corner taker, the other your best long shooter with good first touch)
Two players - Back
Corners - Penalty Area
This setup leaves lurking player completely free. He can control the ball, advance to the goal and shoot freely...
Nu am testat sa vad cum functioneaza. Dar am vazut pe forumul sigames persoane care spuneau ca marcheaza cate 3 goluri pe meci din corner cu faza asta.
Care imi da un link cu patchuri,pentru sigle cu echipele din Liga I si alte imbunatatiri?
Sau daca vrei doar pentru Romania, www.fmro.ro!![]()
stie careva daca cu ocazia campionatului mondial va aparea si un joc pe aceasta tema?
2010 FIFA World Cup: South Africa produs de EA Sports.
Jocul nu o sa fie disponibil pe PC.
esti sigur ? in acest caz sunt niste idioti.
Sunt sigur.
esti sigur ? in acest caz sunt niste idioti.
Da. S'a anuntat de o luna aceastra treaba. Mortii lor.
Dupa muuuuuuuulte sezoane de chin si jale, Standard Liege a castigat titlul, cupa si Liga Campionilor (in finala am zdrobit Chelsea la care joaca Terry, Lampard, Xavi, Ribery, Giovanni, Ben Sahar, Higuain Joaquin sau Drogba cu 4-1) ![]()
Ba da bine ca mi'ai adus aminte de jocul asta... ca eu incepusem sa joc most wanted de plictiseala ![]()
De fapt vrei sa joci jocul asta ca numai acolo exista o sansa cat de mica sa bata Realul pe Barca intr-un El Clasico
De fapt vrei sa joci jocul asta ca numai acolo exista o sansa cat de mica sa bata Realul pe Barca intr-un El Clasico
Nu joc cu Real pentru ca nu ar avea farmec... as rupe tot... am salvare cu Steaua.
Plus ca nu poti face noua linie de lenjerie cu Real Madrid
Plus ca nu poti face noua linie de lenjerie cu Real Madrid
Merge la FIFA Manager sa faci si astea de marketing ![]()
Ce echipa am facut la Steaua, la managerdefotbal.ro.

mai joaca cineva in retea?
Joaca careva hattrick? Am inceput si eu sa joc de 3 saptamani, chiar tare jocul. ![]()
sincer nu am jucat niciodata.
As vrea sa joc si eu, care mil recomandati? dar sa fie mai simplu de inteles :-p
am jucat eu intrecut. Ajunsesem pana in divizia 5. Dar m-am plictisit si am renuntat.
Am aplicat din nou pentru o echipa acum, dar sincer, nu mai am timp si chef sa citesc toate detaliile.
sincer nu am jucat niciodata.As vrea sa joc si eu, care mil recomandati? dar sa fie mai simplu de inteles :-p
xperteleven
Joaca careva hattrick? Am inceput si eu sa joc de 3 saptamani, chiar tare jocul.![]()
Eu.
De vreo 2-3 ani.