Din seria: "Ce Ronnie doar viseaza"

Din seria: "Ce Ronnie doar viseaza"

Daniel, fa copy-paste si spune la familie ca e rezultatul tau si poate vine Mos Nicolae.

Dute ba nene ca tu stai 25 de ore din 24 sa joci... si oricum te'a dominat Liv'pool.
Am terminat si eu primul sezon.
Liga 1

Cupa Romaniei

Europa League

Echipa

Am terminat un nou sezon victorios.
Transferurile:

Campionat:

*Rapid ![]()
Grupele UCL:

*am batut pe Liverpool 1-0.
Mai departe in UCL:

Am ajuns pana in sferturi. In optimi am eliminat pe Tottenham (2-0 acasa, 0-1 deplasare)
Am castigat si Cupa Romaniei: 2-1 Urziceni (Stancu x2).
Roonie,o poza cu statusurile lu Stancu?
la scout,incearca jucatori din ivory coast
Poftim:

Referitor la ivorieni.. Nu am gasit cine stie ce jucatori. A luat Dinamo un varf, Hamed Kone, care e tanar si foarte bun. Are 21 de ani si valoreaza 2.5m. Am incercat sa il cumpar de la ei dar se pare ca nu vor sa il dea nici pe 4m.
Noi nu jucam rahaturi.Fifa Manager e pentru Stoichita, sa isi faca el tactica, Football Manager ramane pentru profesionisti.
![]()
)) ooooooooooohhhhh CE PUNCH! Ca bine zici : FM ![]()
![]()
Pana acum nu m-a lasat inima sa renunt la salvarea de la FM 08 in care sunt in sezonu 24 sau ceva de genu. dar mi-ati facut mare pofta de 2010. arata prea bine. cred ca ii fac o incercare. sa vezi nopti nedormite ...
Mersi,daca ar fi in realitate ca in joc acu ar fi la Ajax
referitor la fm...la voi se mai baga oieru' peste transferuri?
o poza cu echipa?
incearca jozy altidore rupe plasa ![]()
un alt jucator bun e cristaldo si juan mata
Pana acum nu m-a lasat inima sa renunt la salvarea de la FM 08 in care sunt in sezonu 24 sau ceva de genu. dar mi-ati facut mare pofta de 2010. arata prea bine. cred ca ii fac o incercare. sa vezi nopti nedormite ...
lasa-ma sa ghicesc....ai echipa plina de regeni? ![]()
aia-s cei mai buni...mai ales cand dai de unu cu 20 finishing
S-a mai bagat si oierul cand am primit oferte bune. De exemplu la Szekely s-a bagat (era normal la Szekely
) cand am primit 1.5m, la un atacant rus cand am primit 5m pe el si mai sunt cateva exemple.
Acum nu sunt acasa, nu pot face poza cu echipa. Diseara o postez.
OK
cine vrea sa facem un joc in retea?
S-a mai bagat si oierul
Si aici ma? ![]()
da mah....pune-l pa abramovich boss si nu se mai baga nici la oferte de 120 de mil
@Stelist 86
Poza cu echipa:

in ce an esti? Mutu? frumos lot...ca portar zapata cum merge?vad ca ai jucatori cu varste pan' in 29....incearca-l pe filip..baga-i un training si il faci nou' kaladze
Onicas ma scoate din minti... de fiecare data cand are mingea la picior si este cu fata la poarta... pac-pac sut afara
o pasa nu da,,, numai sut sut sut!!!!!!!!
player interaction- se rezolva sau training k tactica lu lippi:trebe sa sutam...tata!
@Stelist 86
2013. (am trecut bine de 2012 fara sa imi crape jocul
)
Pe Mutu l-am luat gratis. Era liber de contract. L-am luat si pe Dica dar pe el l-am folosit doar la Steaua 2 ca sa nu retrogradeze aia. Pe Filip nu-l mai am. L-am pierdut gratis. Nu stiam ca ajunge jucator bun si l-am lasat sa plece. Oricum am pe stanga pe Antunes care e super bun si Nesu rezerva.
Zapata l-am folosit doar in returul trecut si a facut un meci senzational in optimile UCL cu Tottenham. Au avut aia vreo 20 de suturi pe poarta si am batut 2-0. In rest multumitor. Titular era Silviu Lung Jr. De cand a plecat tot caut un inlocuitor si nu gasesc.
Sunt foarte multumit de lot. Probabil voi mai cumpara curand un portar si un fundas dreapta. Singurele posturi pe care nu am dubluri.
portari-1. Oscar Ustari
2. Hugo Lloris
3. Remy Riou
4. Igor Akinfeev
5. Bohdan Shust
6. Felipe
7. Kasper Schmeichel
8. Marcel Grohe
cati bani tzia dat oieru de transferuri?
PS-http://footballmanager.neoseeker.com/wiki/Category:Recommended_Players_&_Staff....
Portarii aia ii stiu si eu
. Dar eu antrenez Steaua, nu Real Madrid sau Barcelona. Am vreo 11m de transferuri ca am facut economii. Portarii aia n-o sa vina niciodata la Steaua