fifa manager 10 merge numai originalul de jucat sau il pot lua si de pe net???
Si eu joc Football Manager din 2006, acum m-am apucat de 2010.
Si mai joc managerdefotbal.
Acum sunt cu Vaslui, etapa a 16-a, locul 3, obiectiv 7, 38 puncte.

Originalul daca vrei sa te poti juca si online! ![]()
asta e pe net dar e manager pana la urma.eu joc soccerproject pe net si FM 09
am jucat eu soccerproject...trisam fara jena pana m-am plictisit de joc si am lasat echipa unui prieten! ![]()
O emisiune inregistrata despre Football Manager 2010 http://www.cityfm.ro/content/it-republic-07-noiembrie-2009 pentru amatori.
Primul sezon cap-coada cu Steaua in FM 2010!
In campionat am castigat primul loc la un singur punct sub U Craiova.

In Europa League am reusit o performanta extraordinara! Am ajuns in finala unde din pacate am pierdut cu Villareal 2-2 (2-3, dupa prelungiri).

In Cupa Romaniei am ajuns pana in finala unde am pierdut 1-3 tot impotriva U Craiovei.

Cel mai bun om al acestui sezon a fost Bogdan Stancu cu 38 de goluri.

Transferuri putine. M-am bazat doar pe lotul care il aveam in primul sezon

PS: Ca urmare a sezonului bun am primit oferta de a conduce Coasta de Fildes la Campionatul Mondial.
Da' in derby ce ai facut?
1-1 la ei si 3-1 la mine, parca.
Am jucat cu Dinamo si in semifinalele Cupei Romaniei. 2-0 am castigat acasa si 4-2 am pierdut la ei. ![]()
Stie careva de unde pot sa descarc si eu fm 2010 ? Am incercat odc dar nu am gasit ...
Ai patch ma??? ![]()
Nu. Am patch.
Iata ca se poate grupa mai usuara decat a Urziceniului.

Cum ba nene... ca ai embleme la echipele din Liga 1 si fete la jucatori!!!
Transferurile pentru urmatorul sezon. Ciobanul a fost falit!

Lyon - OM, varianta romaneasca. Mai lipsea un gol pentru a fi perfect. Arbitrul a dat insa doar 3 minute de prelungire.

Am terminat si al 5-lea sezon de managerdefotbal.ro, am jucat cu Vaslui, obiectiv loc 7.

va salut si postez dupa o lunga absenta cauzata de decesul pc-ului meu.si pana am luat altu...in fine acum ma apuc si eu de fm 10 da deja ma seaca la maxim pantelis ca rateaza intr-una...sper sa termin sezonul in noaptea asta..
Revin cu noi performante in Liga Campionilor:
Am trecut de grupele UCL dupa ce in ultima etapa eram nevoit sa nu pierd in Ghencea cu O.Lyon (am reusit 1-1).

Am picat cu Barcelona. Desi nu credeam ca am vreo sansa eu zic ca am facut o figura destul de frumoasa, mai ales ca in retur, pe Camp Nou, am condus cu 0-1. La acest scor am ratat o ocazie uriasa prin Stancu iar la 2-1 pentru ei am avut o bara prin Onicas.

In cupa am fost eliminat de Vaslui la penalty-uri iar in campionat sunt la 7 puncte sub CFR Cluj dar cu un meci in minus.
In al cate'lea sezon esti?
Al 2-lea.
FIFA Manager 10, nimeni ?
Paine calda:
In sezonul 2 am reusit sa pierd titlul in fata CFR-ului care, sa moara Gigi, si-au facut echipa buna.

Transferurile din acest sezon:

Tactica pe care o folosesc:

Un meci frumos din noul sezon:

Si inca unul:

O calificare in sferturile Europa League in minutul 90+4. In tur am pierdut cu 2-1.

Noi nu jucam rahaturi.
Fifa Manager e pentru Stoichita, sa isi faca el tactica, Football Manager ramane pentru profesionisti. ![]()
Uite ca yo mai joc si "rahaturi". ![]()
Am cariera cu Steaua la FIFA Manager 08... si pot sa zic ca am o echipa galactica ![]()
O sa revin cu niste poze si din Fifa Manager, si din Football Manager la finalul turului (unde nu ma pricep prea bine... e prima data cand joc, da nu inteleg dc in cupele europene castig tot, si in campionat ma chinui in mediocritate...)
Esti tu praf si de aia.
sunt dupa sortitoutsi.com