La multi ani, Zapata, si multa fericire!
La multi ani, Zapata, si multa fericire!
Cu ceva intarziere... La multi ani, Robinson/Rufay!
Iti zicem oricum vrei tu, numai sa aperi tot ce se poate la fiecare meci al Stelei. Si sa n-ai parte de accidentari.
Viva Zapata!
steag3
"Ce meci a facut Zapata cu Arsenalul! Eu zic ca merita sa ne "tocim" palmele aplaudandu-l de fiecare data cand mergem la meci! Eu zic ca asta e un inceput bun pentru Steaua! Insa pana vom reusi si noi sa avem o echipa 100% inchegata si bazata... din pacate se pare ca mai avem de asteptat!
Meciul cu Arsenal a speriat fotbalul european! De ce spun asta? Pai suntem cel mai slab cotati... ori jocul de alaltaseara a cam facut echipele care vor avea "de-a face" cu noi sa-si puna intrebarea daca nu cumva e mai greu de trecut de noi decat s-ar fi asteptat!"
BRAVO BAIETI!
TINETI-O TOT ASA!
Eu am fost la meciul cu BATE si cand i-am scandat numele si il aplaudam ne-a aplaudat si el pe noi. Asta mi-a placut cel mai tare. E un portar foarte bun si s-o tina tot asa.
Cu siguranta cel mai bun transfer... sper sa demonstreze in continuare ca e cel mai bun portar al Stelei din ultimii ani!
Fantastic! Portar de 5 stele!
Muchas gracias, SENOR ZAPATA!
Am castigat un portar, parerea mea...
Oare ce ar fi reusit Steaua in Liga anul trecut daca il aveam pe Zapata in poarta? Ii sunt in continuare recunoscator lui Carlos pentru meciul facut impotriva lui Standard, dar gafa cu Lyon a fost impardonabila. Zapata a demonstrat ieri seara ca este un portar de certa valoare.
Cel mai bun milion de euro cheltuit de Steaua!
In sfarsit un portar care are incredere in sine.
Merita tot respectul!
Si azi Zapata a dovedit ca e singurul jucator de mare valoare.
Daca pleaca el, cred ca luptam la evitarea retrogradarii.
Becali, trebuie sa incepi sa platesti adversarele lui U Cluj, Mioveni, Buzau, sa nu ne trezim sub ei in clasament!
Bravo, bai Zapi! Pentru tine tot respectul. Pacat ca joci alaturi de niste dobitoci.
Imi e rusine fata de el, ca joaca cu asemena muraturi!
Si mie mi-e rusine ca joaca cu asemenea oameni lipsiti de talent... si lipsiti de viata si de pofta de joc!
Inca un meci bun pentru 'Rufay'. Portar de 7 stele!
Nu meritam un portar ca Zapata, ma mir ca a venit la Steaua...
Sper sa nu prinda Becali pica pe el... sincer eu cred ca e mai bun decat Lobont si Coman la un loc!
Cred ca aseara a fost singura seara in care a fost si el mandru de echipa la care a venit!
Cel mai bun stelist! Bravo! steag3
Este unul dintre cei mai mari portari care au trecut pe la Steaua, parerea mea.
Nu stiu daca mi-e rusine fata de el ca joaca, cu amatori ca ai nostri, dar pacat.
Eu cred ca mai mult eram noi obisnuiti cu gafeuri in poarta, de-aia ni se pare acuma Zapata cel mai bun dintre cei mai buni.
Ca o parere personala, Zapata nu este peste valoarea Stelei. A aparat ce era de aparat, si ce era NORMAL sa apere. Dar nu a facut parade spectaculoase, si cand spun asta ma refer la faptul ca nu stiu sa-l fi vazut scotand vreo minge de la vinclu sau de la radacina barei. Priviti meciul cu Sevilla, cu Timisoara, meciul tur cu Sevilla... mai toate mingile pe care le-a aparat au fost destul de aproape de pozitia lui din momentul respectiv. Ok, se pozitioneaza bine, veti spune, si da, asa e, dar mie reflexele lui mi se par putin intarziate. La sutul lui Keita din meciul tur, de la 30 de metri, razant cu bara, el a acoperit partea aceea dupa ce mingea era deja trecuta. La golul 2 inscris de Renato, plonjonul lui a fost incredibil de tardiv, pe reluari mi s-a parut chiar de cascadorii rasului. Iar exemplele pot continua.
In concluzie, parerea mea e ca asa pramatii de portari am avut, incat acum ne multumim cu ceva ce odinioara ar fi fost considerat un portar mediu in Ghencea.
Hai, sariti pe mine.
Zapata a dat un gol pentru Columbia in meciul cu Polonia din poarta in poarta.
Un nou video cu Zapata:
Paradoxal, anul trecut, am reusit mai multe puncte, chiar daca portarul era mai slab decat ce avem acum in poarta!
@weeezer... vezi ca nemultumitului i se ia darul.
Nu o fi aparat el "senzational" cum spui tu, dar de multe ori a limitat proportiile rezultatului. Nu cred ca sunt goluri care i se pot imputa, cu exceptia celui din meciul cu Zaglabie, cand a fost faultat. Este ultimul jucator care ar trebui blamat...
Zapata este un mare portar... chiar ma fascineaza acest portar extraordinar... a dat goluri si la cealalta echipa si din poarta in poarta... incredibil... cred ca este cel mai bun stelist la ora actuala!
Si sper sa apere cat mai bine... am foarte multa incredere in el!
BRAVO ZAPATA!
FORZA Steaua pana la MOARTE! ![]()
![]()
@Dani2005, sunt de acord cu tine. Probabil peste 50% din punctele acumulate de Steaua n-ar fi fost acolo daca Zapata nu ar fi intervenit in fata atacantilor adversi. Am zis doar ca mi se pare totusi putin lent in reflexe, mi-ar placea sa-l vad sarind "din bara-n bara".
Hai Steaua!
De la Vasile Iordache incoace nu a mai avut Steaua un portar de calibrul lui.
Spun asta cu tot respectul pe care il am pentru Dukadam, pentru meciurile memorabile facute de Silviu Lung, Ridtli, Martin Tudor sau Hamutovski!