Nu-mi vine sa cred ca va mai contraziceti cu bogdinho. ![]()
Ronnie, eu l-as propune pe Zapata la Man Utd, ca il cauta moartea pe Van Der Sar deja.
Nu-mi vine sa cred ca va mai contraziceti cu bogdinho. ![]()
Ronnie, eu l-as propune pe Zapata la Man Utd, ca il cauta moartea pe Van Der Sar deja.
Tot intreb si tot intreb. Cu ce a gresit la gol?
Nimeni nu imi spune cu ce a gresit, doar ca a gresit.
Voi ce ati fi facut in locul lui? Ce ar fi facut alti portari?
bocdinho
Si tu ti-ai dovedit incompetenta si feminitatea, dar nu in timp, ci din prima postare
ca nu degeaba ai luat ban direct ![]()
p.s. Ti-a placut golul luat de Tatarusanu azi?![]()
Kellerman
Da' cine se contrazice cu el. El posteaza, noi radem de el, ii mai aruncam cate un os, asa merge treaba.
El e ca boc, un micut care azi zice ceva si maine se contrazice, avand intotdeauna grija sa pupe mana stapanului ![]()
Adriane draga...
Haideee bai , haideee...
![]()
Auzi gafa la Joe Hart , nici tu nu crezi ce zici , ma ustura ochii de cata perspicacitate dai dovada kyokushinule ![]()
Poate cineva sa imi traduca ce zice bocdinho, ca eu nu vorbesc in limbajul dobitocilor ![]()
Si vad ca nici el nu prea vorbeste in romaneste, ca eu scriu una si el intelege alta ![]()
Ooo da...
Haideee , haidee bai...haideee ![]()
Ai probleme grave la cap sa afirmi ca Joe Hart a gafat la aceea faza ma , nu spui ca a fost mai grav decat la Zapata ?
Apropo , imi provoci sila...
Ai probleme grave la cap sa afirmi ca Joe Hart a gafat la aceea faza ma
Unde am afirmat eu asta?
UPS!
Iar te-a apucat strechea si ai dat-o in bara ![]()
Aoleu, acum am inteles.
Bocdinho e autist din ala, traieste in lumea lui. Acum imi pare rau ca am ras de el. Ca nu e bine sa razi de cei cu probleme la cap ![]()
Ronnie, schimba poza de la avatar ![]()
Tot intreb si tot intreb. Cu ce a gresit la gol?Nimeni nu imi spune cu ce a gresit, doar ca a gresit.
Voi ce ati fi facut in locul lui? Ce ar fi facut alti portari?
Bine ma, Zapata n-are nicio vina. A fost un sut imparabil.
Pai spune, frate, care a fost greseala facuta de el. Atat ti-am cerut.
Daca nu ziceau baietii astia la TV ca a gafat, nimeni nu comenta. Noroc ca s-au apucat frustratii sa zica iar cu gafata si cu nu mai stiu ce.
Hai sa va arat eu ceva.
Lobont a luat golul asta pe sub mana. Nu printre picioare, pe sub mana. Adica ii era mult mai usor sa apere. Plus ca distanta de la care a tras Neaga era mai mare.
Asta e gafa?
Bine ma, nu e gafa, daca tie iti este atat de greu sa recunosti ca Zapata a gresit la gol.
@Kellerman
Prietene, pai Zapata vad ca e obisnuit pe la echipe de pe 7, 8, ar fi perfect pentru Liverpool.
Spune-mi tu cu ce a gresit si o sa recunosc. Dar spune-mi clar.
"A gresit pentru ca.... ", "Trebuia sa fi...".
Eu, in momentul cand vad ca un atacant scapa singur cu portarul, nu dau vina pe portar daca ia gol. E genul de situatie in care totul tine de noroc/inspiratie. Daca iti iasa, esti erou, daca nu, nu e vina ta.
Am inteles ca Zapata sa fie criticat cand scapa mingea in poarta, cand are intrari ca cea la care nu s-a dat penalty acum vreo saptamana si ceva, dar nu cand ia gol dupa ce apararea il lasa in curu'gol.
Da nu tin asa mult sa-ti impun parerea mea.
Daca tu consideri ca a fost un sut imparabil e ok. Eu o vad ca o greseala de portar.
Bocdinho pare cam senil.
O parere obiectiva. Da rateuri la fiecare replica, dar o face vorbind cu superioritate.
@ Adriane draga , haideee...haidee bai , haidee)
In momentul ala nu aratase nimic la Steaua , pentru mine era un simplu necunoscut , cu timpul si-a dovedit valoarea , iar Galamaz imcompetenta...
Tu ori esti prost , ori chior , ori fantastic de idiot . Pai ce reactie sa mai ai ma la o asemenea executie ?
Nu imi vine sa cred ce aberatii postezi , esti " haideee , haidee bai...haideee "
Ooo da...
Haideee , haidee bai...haideee
Doaaaaamneeee!!! ''De ce posteaza baiatul acesta? E de placere,sau de ce posteaza baiatul acesta?''
Ce e asa de greu de ajuns la concluzia clara si scurta : apararea lui Galatasaray este pilaf si Hagi,daca are ghinion,e posibil sa nu mai ajunga sa investeasca in aceasta,iar golul luat de Zapata printre picioare,ar fi trebuit aparat,respins,chiar daca li s-a intamplat si unor portari de milioane de euro sa ''incaseze'' unul asemanator.
@bogdinho mai pune frana.
Mama,e mai palpitant pe topicul asta decat pe cele de mistouri! ![]()
@ Adrian Atotstiutorul Minune :
Imi place sa vad ca te deranjeaza ceea ce zic , insa Rufy al tau este acealasi Gafata , nu il poate schimba nimeni , asa ca lasa gura kyokushinule , nu stii ce vorbesti ![]()
Edit :
Tatarusanu sau Zapata ? Coi ce spuneti ? ![]()
Aici vorbim despre Robinson Zapata, comparatie intre cei doi poti face aici si doar daca ai o parere pertinenta, nu ca pana acum.
Ba, intrebarea care se pune e: au dat jucatorii de camp 2-3 goluri ca sa se dea vina pe portar? A jucat ceva echipa ca sa fie vina lui Zapata ca s-a pierdut meciul? Sau apararea Galatei e culoar de bowling si mijlocul mai bine l-ar folosi ca pista de aterizare pentru elicoptere ca nu se joaca nimic acolo? Cred ca ultima variante e potrivita.
"Îi multumim jucatorului pentru serviciile aduse echipei Galatasaray pină in prezent si ii uram succes in carieră", se arată intr-un comunicat al gruparii din Istanbul, citat de Mediafax.
Zapata, care avea contract cu Galatasaray pină in iunie 2012, va primi 307.912 euro pentru campionatul 2010-2011 si incă 200.000 de euro pentru sezonul 2011/2012.
Robinson Zapata a semnat cu Millonarios, proaspat campioană a Columbiei, anunță presa din tara fostului stelist. Portarul in varstă de 34 de ani a venit de la Itagui, locul 3 in sezonul regulat.
Cei de la Millonarios caută să-și intarească lotul, pentru a-și apara titlul cucerit in acest an, insă si pentru a face față in Copa Libertadores. Zapata este vazut ca o achizitie importanta avand in vedere experienta acumulată la echipe ca Independiente, Steaua sau Galatasaray.
Robinson Zapata a jucat la Steaua in perioada 2007-2011, de la care s-a transferat la Galatasaray. În Turcia a stat insă numai 6 luni.