FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Robinson "Rufay" Zapata

«11112131415»
Ronnie01.08.2010 07:56

Conform gsp, Zapata va semna cu FC Vaslui.

Daniel-Ionut01.08.2010 08:05
Conform gsp, Zapata va semna cu FC Vaslui.

Si ce bine iti pare tie..

ATAT!

257071306_foto.jpg

aristica01.08.2010 09:08

Sursa e Adevarul. Ceilalti au preluat de aici: "Campania de achizitii nu s-a incheiat pentru FC Vaslui. Conducerea clubului moldovean a ajuns la un acord cu Robinson Zapata (32 de ani) fostul portar al Stelei. Pentru că nu a intrat in vederile lui Piturca Zapata a primit o foaie din partea clubului prin care se poate transfera la orice echipă contra sumei de 50.000 de euro. Columbianul, care s-a antrenat de unul singur pană acum, a acceptat imediat oferta lui Porumboiu, mai ales că va primi in jur de 250.000 de dolari pe sezon."

gio_stgloria01.08.2010 09:10

Daca stirea e adevarata , Multumim Rufay si multa bafta in continuare!

I se puteau da mai multe sanse la Steaua .

crys1002.08.2010 10:41

UPDATE // Speriat, probabil, de "pisica neagră" Zapata, Kuciak a revenit la sentimente mai bune și cel mai probabil va semna și prelungirea contractului cu vasluienii, unul dintre motivele pentru care fusese trimis la echipa secunda În aceste condiții, FC Vaslui asistat negocierile pentru Zapata și nu mai este la fel de sigur că stelistul va mai fi transferat la echipa antrenată de galacticul Lopez Caro. g.s.p

RobYnho14.08.2010 11:14

Se pare ca nici Dumitrescu nu-l include pe Zapata in lot.

Astristul14.08.2010 18:01

El se pregateste cu Steaua II sau nu mai e jucatorul Stelei deloc? Intreb asta pentru ca vad topicul mutat la sectiunea "fosti jucatori" si eu stiam ca mai are contract cu Steaua.

Robert Aeroth14.08.2010 18:03

Personal va spun ca nu am inteles niciodata fantezia suporterilor cu Zapata. Cum frate sa spui ca e portar mare dupa atatea gafe? Imi aduc aminte de un Bartez cand evolua ma MUFC ...

RobYnho14.08.2010 18:14
El se pregateste cu Steaua II sau nu mai e jucatorul Stelei deloc? Intreb asta pentru ca vad topicul mutat la sectiunea "fosti jucatori" si eu stiam ca mai are contract cu Steaua.

E la Steaua 2. S-au grabit moderatorii dupa acel zvon ca l-ar lua Vasluiul.

blindica14.08.2010 18:36
Personal va spun ca nu am inteles niciodata fantezia suporterilor cu Zapata. Cum frate sa spui ca e portar mare dupa atatea gafe? Imi aduc aminte de un Bartez cand evolua ma MUFC ...

Sunt curios ce spuneai daca ai fi avut contul in perioada sa de inceput la Steaua.E mai bine cu Stanca,care se arunca la minge cu picioarele in faze in care isi poate folosi mainile ?! Vezi penalty-ul cu Brasov.

Nu zic ca n-a gafat in unele meciuri,dar daca l-am fi avut atunci,in meciul cu Boro,puteam sa fim mandri ca am jucat o finala de cupa europeana si dupa ''Revolutie''.

Astristul14.08.2010 20:31
E la Steaua 2. S-au grabit moderatorii dupa acel zvon ca l-ar lua Vasluiul.

Acum il vad "la loc". Poate va reveni si la prima echipa daca tot n-a plecat. :)

Robert Aeroth14.08.2010 22:20

Bindica am avut cont si imi mentin parerea. Nu pot trece peste ce a facut cu Seriff Tiraspol.

blindica15.08.2010 05:53

Pe mine cel mai mult m-a enervat cand a sarit ca-n piscina la Dinamo vs Steaua,anul trecut,cand i-a pasat Baciu.Am mai vazut minge sa sara in fata portarului,dar n-am mai vazut portar sa sara 2 m cu picioarele in sus,pe langa minge.

Dar,Rufay a facut niste lucruri bune pentru noi,iar peste Stanca este,poate si peste Tatarusanu,desi multi il apara pe tanarul nostru portar.

S.Mariuss17.08.2010 13:56

Cu tot cu gafele lui Zapata este mult peste STANCA si putin si peste Tatarusanu.

Astristul23.08.2010 21:25

In sfarsit o stire oficiala!

Baciu si Zapata, reprimiti la Steaua II

Odată cu venirea lui Ilie Dumitrescu pe banca tehnică a Stelei, Eugen Baciu si Robinson Zapata au primit acceptul de a se antrena cu echipa a doua. Cei doi vor putea fi utilizati de tehnicianul Leo Strizu, fundasul bacauan avand sanse mari de a evolua incă din primul minut in disputa din Cupa Romaniei cu FC Snagov. Stoperul si portarul columbian fuseseră dati afară de Victor Piturcă si nu mai aveau posibilitatea să se antreneze pe terenurile ce apartin Stelei.

Sursa: ProSport

Lari24.08.2010 20:43
Mă bucur că am ramas in sufletele suporterilor după cei trei ani jumate pe care i-am petrecut aici. Și eu am un respect foarte mari pentru fanii acestei echipei. Sper să ajung din nou la prima echipă si pentru acest lucru muncesc din greu. Vorbesc cu colegii de acolo, dar din pacate ma pregatesc separat de ei. Nu stiu ce a fost cu Victor Piturcă sau ce se intimplă acum, dar important este că echipa evoluează bine si are un randament bun.
Astristul25.08.2010 12:32

Interviu pe GSP TV: http://bit.ly/9zNVeT

crys1001.09.2010 12:50

revine la prima echipa 257071306_foto.jpg

Daniel-Ionut03.09.2010 10:03

Interviu pentru gesepe:

- Rufay, cum ai primit vestea că ești reprimit in lotul primei echipe?

- Cu o bucurie fantastică. Nici nu vă inchipuiți cît de fericit pot să fiu că am revenit. Este altceva aici, chiar dacă a fost bine și cîtă vreme m-am pregătim cu echipa a doua. Acum, e o nouă viață pentru mine.

- La echipa a doua zici că a fost bine, dar Pițurcă iți interzisese la un moment dat să te antrenezi și acolo.

- Da, așa este, eram nevoit să mă pregătesc doar cu Baciu. Ne-a fost foarte greu, dar mulțumită domnului Aelenei, care ne-a incurajat in permanență, am avut puterea să rezistăm.

"Doamne, ce coșmar!"

- Dar ce a insemnat acea perioadă in care erai nevoit să te pregătești singur?

- A fost un veritabil coșmar pentru mine. Am avut oferte de prin Turcia, Liga a doua din Spania, dar și din Columbia. În plus, am fost dorit și la Vaslui, insă nu s-a concretizat nimic și am rămas in Ghencea.

- De ce nu ai reușit să te transferi nicăieri?

- Nu m-am ințeles cu clubul, de fapt, mai degrabă nu m-am ințeles cu Florin Marin pentru că el a fost singurul om cu care eu am discutat. El transmitea mai departe la Pițurcă tot ce se intîmpla. M-au anunțat că plec pe o sumă de bani și atunci s-a complicat transferul.

- Dar ți s-a explicat de ce nu ai intrat in vederile lui Pițurcă?

- Păi, știți cum am aflat eu că nu mai fac parte din lotul primei echipe? Prin intermediul unui sms. Pițurcă nu a venit nici un moment să-mi spună mie direct, față in față, că nu are nevoie de mine. Apoi, la jumătatea primului cantonament m-a sunat Argăseală să-mi spună că nu fac parte din vederile lui Pițurcă. Le-am zis: "Nici o problemă, lăsați-mă să plec!", dar nu au dorit și am rămas aici.

"Dacă rămînea Florin Marin, acum il concuram pe Usain Bolt" 1_14_zimbet.jpg

- Erai pe lista neagră, alături de Pleșan, Baciu și Ninu...

- Da, toți trebuia să ne trezim la ora 7:00 dimineața ca peste o oră să fim la stadion că atunci era programat antrenamentul. Nu se poate așa ceva! Din fericire, eu nu prea am prins acea perioadă deoarece am avut in plus o săptămînă de vacanță, dar ce am auzit... Ei se pregăteau cu Florin Marin și, la cît alergau, mai aveau puțin și puteau să-l concureze cu succes pe Usain Bolt! Noroc apoi cu domnul Aelenei, care este un om de caracter și ne-a făcut viața mai ușoară.

"Mister mi-a redat bucuria"

- Acum, Ilie Dumitrescu te-a readus la prima echipă...

- Așa este, și vreau să-i răsplătesc increderea prin muncă și prin rezultate in momentul in care va apela la serviciile mele. Cînd voi intra pe teren, dacă va avea vreodată nevoie de mine, nu contează cînd va fi acel moment, mă voi gîndi in primul rînd la faptul că Mister mi-a redat bucuria de a fi portar de fotbal, bucuria de a veni la antrenamente. Practic, mi-a redat demnitatea dupa tot calvarul prin care am trecut.

- De cît timp vei avea nevoie pentru a te reacomoda?

- Abia am revenit și sper să demonstrez că sînt in formă. Îmi doresc să ajung să fiu măcar rezervă meci de meci. Sper să-l fac astfel și mai bun și să-l susțin pe Ciprian Tătărușanu și să-l ajut să-și continue forma bună prin care trece.

"Tătărușanu e intr-o formă fantastică"

- Apropo de Tătărușanu, ai văzut meciul retur cu Grasshopper?

- L-am urmărit și am suferit enorm pentru că in partea a doua elvețienii au avut multe ocazii. În schimb, cînd s-a ajuns la penalty-uri m-am liniștit, pentru că Ciprian are un talent imens. Vă spun sincer că emoțiile mi-au dispărut complet deoarece știam ce poate Ciprian.

- Cu cine o să vă bateți la titlu?

- Dinamo e o echipă puternică in ciuda faptului că are probleme in apărare. Și CFR e tare, dar sper să profităm de inceputul mai slab. Chiar dacă o să vi se pară ciudat, pe mine m-a impresionat Oțelul in acest debut.

bogdinho_AISS05.09.2010 12:46

Rufay este cel mai valoros portar care a aparat poarta Stelei in ultimii 10 ani...sa speram ca Tatarusanu va fi mai bun ca el... "Rufy" in inimile noastre "forever" !!! fular-campionii !!!

crys1020.09.2010 13:49

A coordonat foarte bine apararea si a dat multa siguranta prin interventile lui.In meciul de sambata.

ebonyc14.12.2010 21:23

Tocmai a renuntat la contract. Succes Rufay!

red&blue_boy15.12.2010 05:32

Sper sa isi gaseasca repede o echipa...

mountytoma28.12.2010 11:26

eu regret plecarea lui. ce i s-a intamplat lui zapata se incadreaza in tiparul deja cunoscut al prostiei nemarginite a maimutei d ela loja, sau in cel necunoscut de catre procuratura al bancrutei frauduloase. adica atunci cand provoci falimentul voit al propriei tale afaceri.

zapata este un portar foarte bun, care a avut de cateva ori nesansa unor interventii ratate/gresite, dar care si-a salvat echipa in aproximativ 90-95% din timpul de joc, mai ales cand avea in fata jucatori catastrofali

muchas gracias Rufay!

Lari13.01.2011 11:12

Robinson Zapata a intrat in atentia celor de la Galatasaray, scrie astazi cotidianul Milliyet. Dat afară de la Steaua pe usa din dos, columbianul se bucură de multă apreciere in randul conducerii echipei din Istanbul. Zapata a ramas in memoria turcilor după ce a aparat foarte bine in dubla Steaua-Galatasaray, din preliminariile Ligii Campionilor, editia 2008.

Însusi Adnan Polat, presedintele Galatei, l-a laudat pe fostul stelist, in fata unui fost oficial, la o reuniune lunară a conducerii gruparii. Bulent Tulun, fostul director sportiv al clublui, i-ar fi spus lui Polat: "Cum stati cu aducerea unui portar? Să nu-l ratati pe cel de la Steaua!". Raspunsul lui Polat? "Zapata? Da, stiu că este un portar foarte bun".

Bulent si-a continuat lobby-ul: "Da, domnule presedinte, in plus, este gratis, cred că nu trebuie să-l ratati". Dialogul a continuat cu replica lui Polat: "Și eu vreau ca transferurile să fie realizate cat mai repede si să mă linistesc. Dar la mijloc sunt sotia, impresarul, jucatorul, echipa... Adică sunt multe proceduri, unii jucatori au chiar trei proprietari. Adică treburile acestea nu sunt usoare".

Afacerea ar putea fi intermediată de Gică Hagi, cel care l-a adus la Steaua si cu care portarul columbian a ramas in relatii foarte bune. În tot acest timp, echipa din Ghencea caută un portar care să fie rezerva lui Tatarusanu.

ProSport

«11112131415»