A jucat foarte bine Rufay in aceasta seara. Sper sa nu dezamageasca. Incepe sa ma convinga...
A jucat foarte bine Rufay in aceasta seara. Sper sa nu dezamageasca. Incepe sa ma convinga...
@ Wally
Inteleg de unde aceasta suspiciune ...dupa experientele semi-traumatice cu Carlos si Andrey e oarecum firesc...
Totusi, daca e sa o luam logic....Zapata probabil este un portar bun...in taramul vast ce se intinde intre clovni de genul Carlos si portarii geniali...nu trebuie sa pandim o greseala de`a lui si la prima sa se caste pamantul sub noi...daca e sa o judecam la rece si portari a caror valoare nu o contesta nimeni fac greseli...uneori si gafe...Zapata este posibil sa si greseasca...vom vedea candva din nefericire si asa ceva...dar nu trebuie sa ne pripim....important este ca aparatorii au o oarecare siguranta si incredere ca daca se trece de ei, mai exista o speranta
@DoKiA
Stii cum se spune..."cand te arzi o data, a doua oara sufli si in iaurt". De aceea nu vreau sa ma pripesc cu superlativele la adresa lui.
Cinste lui Zapata . Un portar mare , isi merita banii .
Bravo Zapata!!Ai dovedit ca esti de mare valoarea inca o data,esti cel mai bun portar al Stelei dupa Duckadam.Succes in continuare.
Robinson Zapata, convocat la naționala Columbiei
Antrenorul naționalei Columbiei, Jorge Luis Pinto, a anunțat lotul de jucãtori pentru amicalele cu Peru și Paraguay. Robinson Zapata a fost convocat la naționala țãrii sale care va disputa douã partide amicale, pe 8 septembrie împotriva Perului, iar pe 12 septembrie împotriva Paraguayului.
sursa: gsp
a demonstrat in meciul cu Bate si am incredere in el ca va continua tot asa. Cred ca in sfarsit Steaua si-a gasit portarul
fularsteau2 ![]()
Zapata un portar pentru linistea echipei Steaua ![]()
Imi place mult de tot de Zapata.In sfarsit pot spune si eu ca avem potar ![]()
Bine ca joaca pe 12 sept in amical la mama naibii, la jdemii de km, se intoarce pe 13 sept aici si pe 15 sept avem meciul cu Rapidul. ![]()
Sper sa nu doarma in poarta ca sa recupereze diferenta de fus orar din Columbia pana aici!
Altfel, ma bucur pentru el ca e convocat la nationala lui. Viva Zapata!
Meciul cu subpodarii nu e pe 16?
Pe site-ul oficial scrie asa in calendar:
15 Septembrie 2007 Rapid Divizia A (A) 17:00
Chiar si 3 zile ar fi fost putin pentru a-si reveni dupa o asemenea diferenta de fus orar. Daramite 2 zile.
Ora 17:00? Cred ca nu e corecta informatia. In primul rand 15 e sambata(n-a mai fost un derby sambata de nu mai tin minte, exceptand cel cu spurcatii ca doar nu era sa se joace in prima zi de Paste) si in al doilea rand nu are cum sa inceapa la aceasta ora. E mult prea devreme.
Wally
Meciul cu Rapid cred ca se va juca sambata pentru ca noi avem Marti sau Miercuri deplasare la Praga si Rapid in Germania.
Pfoai...si eu nu sunt sambata in tara si pierd meciul ca ajung duminica...
Nu plange inca pentru ca pe topicul deschis acum pentru meciul cu rapizii scrie duminica 16 sept ora 20.30.
Pe Zapata l-as fi declarat omul meciului si faza etapei la un loc pentru alea 3 deposedari consecutive de la inceputul meciului. Si l-as fi propus de fundas central in locul lui Baciu (care, totusi, n-a fost mai dezastru decat ceilalti azi).
Dar pe urma a scos Rada (foarte bine) mingea dintr-un gol ca si facut si pana la sfarsit a luat si un gol adevarat. Asa ca nu e nimeni omul meciului. Arbitrul, poate.
Robinson Zapata este anunțat titular pentru partida amicalã pe care Columbia o va susține, la Lima, cu Peru, anunțã El Tiempo
Sursa: Gsp
Incepe sa ma convinga. A aparat bine si cu Slavia si cu UTA. A fost foarte aproape sa pareze si penalty-ul lui Edson. Bravo Rufay!
Singurul jucator de valoare in momentul asta!
RESPECT RUFAY!
Un adevarat profesionist. Nu am ce sa-i reprosez ca jucator si nici ca om. Ati remarcat ca este si un jucator religios (isi face cruce si ii multumeste lui D-zeu pentru fiecare gol marcat al Stelei).
Sigur e si pe placul Ciobandantului.
Rufay Rules!
La Multi Ani, Rufay!
Portarul Stelei, Robinson ?Rufay? Zapata, a implineste duminica, 30 septembrie 2007, varsta de 29 de ani. Columbianul venit la inceputul acestui sezon in Ghencea a declarat ca isi doreste sa fie sanatos, inspirat si sa poata ajuta echipa sa obtina rezultate excelente.
La multi ani Rufay! Sa o tii tot asa!
La multi ani, Rufay!
Cat mai multe jocuri ca si cele din campionat!
La multi ani Zapata... si la cat mai putine goluri in poarta Stelei.
La multi ani, Rufay! Sa fii ferit de accidentari ca avem nevoie de tine!
La multi ani, Zapata! ![]()