FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pulido Si Golanski La Steaua ! (ols)

«123456»
vanfootball07.07.2007 12:39

"Steaua vrea un columbian!" Sport.ro

Guarin sau Cardenas? (Intrebare pentru impatimitii FM). :biggrin:

radusor07.07.2007 12:44
Cred ca Radoi este fundas central stanga. Dar oricum el koaca mijlocas defensiv de mult timp si am vazut ca si Hagi il prefera pe acest post.

la origine..e fundas central dreapta..de cand juca cu rachita, cu Ghionea...acum a mai jucat central stanga ca era lipsea Ghionea. oricum...e pus acolo sa evidentiez faptu ca avem 3 jucatori pe post. sunt mai multi jucatori polivalenti in echipa. Acum n'ar trebuie sa ne mai plangem de accidentari.

steaua_ro

radusor07.07.2007 12:47

nu stiu de cardenas...dar guarin e super in fm forzateaua

Khalid07.07.2007 13:09

1. Sport.ro e fabrica de stiri sportive din Romania. Maine poimaine scot o stire cum ca Gigi Becali muta echipa la Techirghiol.

2. Guarin e jucatorul lui Saint-Etienne si nu lasa el Franta pentru Romania, chiar daca stirea ar fi adevarata.

P.S: http://img264.imageshack.us/my.php?image=g...ulsteleick9.jpg

@dy_00707.07.2007 13:41

Pulido este un super jucator. sper sa vina sa semneze cat mai repede pana nu nil ia altii facandui o oferta mai buna . Golanski la fel este international polonez si l-am vazut jucand. iar sta bine in ros-albastru :) steagsimplu fularsteaua2

amarel07.07.2007 14:13

In sfarsit se misca ceva , un transfer asa cum avem nevoie, traiam cu frica ,hm, ca nu vom mai vedea nici un transfer vara asta !!

Khalid07.07.2007 14:17

Ruben Pulido va ajunge miercuri la București. "Cel mai probabil voi ajunge în România miercuri, nu duminicã. Nu este nici o problemã în ceea ce privește contractul meu, ci este un impediment legat de modalitatea de a ajunge la București, pentru cã nu mã aflu acum la Madrid. Dupã ce voi semna contractul cu Steaua, la București, voi pleca în cantonamentul din Olanda", a declarat, pentru NewsIn, fundașul lui Getafe.

Sursa: gsp.ro

florinmihai_7307.07.2007 14:29

partari;vatca Cernea ,Andrey nici unul nu este de Steaua deci putem spune slab

mijlocaj inchidere;Petre ,Lovin ,pintilii ,daca nu ar fi Radoi care sigur va juca la mijloc am fi terminati cu cei enumerati mai sus in concluzie slab.

mijlocaj constructie;Bostina, bicfalti, enescu,cred ca este cel mai slab post pe care il avem ,Bostina a jucat mai mult stanga si se stie ca il ultimul timp a fost super slab ,este lent si de multe ori chiar puturos,bicfalti prea tinar si fara experinta pentru importanta acestui post,enescu nici nu cred ca o sa fie in lot .cred ca acest post este cel mai slab.

milocaj stanga ;Cristocea,Coman Ochirosii alt post slab ,Cristocea mai mult este accidentat in ultima vreme ,Coman ma mira faptul ca mai este in lot,Ochirosii bun dar nu te poti baza pe el in meciuri tari,mai este si varianta cu Neaga sau Bostina dar cu am spus Bostina este slabut iar Neaga nu stiu ce randament are ca miljocas stanga ,nu stiu ce sa zic dar nu pot spune ca acest post este bun.

radusor07.07.2007 14:38

@florinmihai_73

io raman la parerea ca Andrey si ov Petre sunt jucatori buni. la fel si Lovin(de rezerva).insa dupa cum am spus..coordonator nu ne'ar strica.

Editat de moderatori!

Horica07.07.2007 14:48

Bun venit...asteptam semnaturile voastre si apoi va vom sustine meci de meci!

BlaUGranA07.07.2007 19:00

Auziti voua nu vi se pare ca Golanski seamana cu Ghionea?

Raul198807.07.2007 19:07

@vanfootball

eu nu il cunosc pe guarin de acea ma-m uitat pe youtube la cateva video cu el si pot sa zic ca nu ii rau baiatu

ma-m informat un pic pe internet

Boca Juniors Buenos Aires la imprumutat pe el la AS Saint-Etienne

are 21 de ani

inaltime 1,84

joaca pe postul de mijlocas central (playmaker)

el ii columbian si joaca pentru nationala columbiei

cota lui ii la 1800000 de euro

nu ar fii rau daca ar fii columbianu asta care Steaua il doreste

(poate nici nu ii adevarat ca Steaua doreste un columbian , poate ii o minciune marca sport.ro)

@BlaUGranA

si mie ma parut cand l-am vazut

vanfootball07.07.2007 19:30

@Raul1988

E si mult mai ieftin decat Herea. :biggrin:

@BlaUGranaA

Si mie mi se pare, parca-s gemeni.

van_andrei07.07.2007 19:32
Doua transferuri bune si in acelasi timp necesare.. dar totusi chiar nu se mai gasesc jucatori pana in 26 de ani? Polonezul e perfect dar.. celalalt din ce am auzit 28 de ani.. si cand ma gandesc Badoi 30, Gurita 34, P.Marin 32 sau cat o avea.. Neaga si el aproape 30 cred.. nu prea rezista la efort am vazut pe Badoi care parerea mea jumate de milion de dolari dati degeaba.. pe un jucator care o sa mai faca fata doar in Liga a IIIa..

Gandeste te cu ce echipa a castigat AC Milan Champions League anul asta

leynad7207.07.2007 19:48

Sper sa avem parte nu de 5 jucatori, ci de 5 titulari !

Jucatori avem destui, titulari nu prea...

Si cum pe la noi vedetele nu prea au cautare, prinde mai repede refrenul "No face, no name, no number" !

Ce ma surprinde e dificultatea cu care se realizeaza transferurile la noi spre deosebire de CFR Cluj, de exemplu, unde au curs pe banda rulanta.

Noi ne chinuim sa cumparam 2-3 jucatori, iar astia au cumparat in 2 saptamani o Armata intreaga !

Singurul pe care il regret e Fabbiani, care cred ca se potrivea ca o manusa in locul lui Thereau.

E rusinos dupa parerea mea sa ne "fure" Clujul un asa jucator, dar ma rog, cu oierul in frunte orice e posibil...

vanfootball07.07.2007 20:37

leynad72, ai dreptate cu transferurile. Probabil se negociaza la sange, sa nu se supere actualii stelisti ca vin straini cu salarii mari. :tongue:

Pe Fabbiani il stii bine? Ca eu doar am auzit cum ca a tot fost imprumutat ba prin Chile, ba prin Israel. Chiar merita sa ne luptam pentru el? Poate o fi bun, nu stiu, timpul va spune daca am ratat un super-jucator sau nu.

Eu i-as prefera pe Dady(macar a dat 12 goluri in campionatul Portugaliei) sau pe Mrdja (titular in puternica echipa de tineret a Serbiei).

SSK07.07.2007 21:07

Intr-adevar, si mie mi-e nitel ciuda ca Clujul se misca atat de repede cu transferurile, mai ales ca aud tot felul de aprecieri foarte laudative la adresa lotului lor. E un avantaj sa ai achizitiile mai devreme, ca sa le poti integra.

Pe de alta parte, nu mi-as dori niciodata ca Steaua sa faca ce-a facut CFR-ul anul asta, adica sa ajungem sa avem 12 sau 15 straini in lot. Modelul Chelsea mi-e total antipatic, iar Steaua aceea nu ma va reprezenta prea mult. Conducatorii CFR-ului vor ca prin bani sa faca minuni si cred ca totul se poate cumpara. Cred ca o sa si-o ia-n freza precum Europoli, macar ca aia transferau mai mult romani.

Important e ca achizitiile sa fie de valoare. Daca mai luam un mijlocas ofensiv care sa poata fi titular, eu ma declar multumit de transferuri. Cu conditia ca si Golanski si Pulido sa confirme, evident. Pana acum, Neaga, Badoi, Bicfalvi si Emeghara sunt oricum niste castiguri.

fcr196908.07.2007 08:31

vad ca toata lumea l-a uitat pe Elton...asa sunt romanii ,uit injosirile repede:P ... eu o sa-l regret mereu pe Elton si o sa-i strig numele pe stadion...Elton,Elton,ELTOOOON !!!!

shmecher08.07.2007 09:21
Intr-adevar, si mie mi-e nitel ciuda ca Clujul se misca atat de repede cu transferurile, mai ales ca aud tot felul de aprecieri foarte laudative la adresa lotului lor. E un avantaj sa ai achizitiile mai devreme, ca sa le poti integra.

Pe de alta parte, nu mi-as dori niciodata ca Steaua sa faca ce-a facut CFR-ul anul asta, adica sa ajungem sa avem 12 sau 15 straini in lot. Modelul Chelsea mi-e total antipatic, iar Steaua aceea nu ma va reprezenta prea mult. Conducatorii CFR-ului vor ca prin bani sa faca minuni si cred ca totul se poate cumpara. Cred ca o sa si-o ia-n freza precum Europoli, macar ca aia transferau mai mult romani.

Important e ca achizitiile sa fie de valoare. Daca mai luam un mijlocas ofensiv care sa poata fi titular, eu ma declar multumit de transferuri. Cu conditia ca si Golanski si Pulido sa confirme, evident. Pana acum, Neaga, Badoi, Bicfalvi si Emeghara sunt oricum niste castiguri.

Badoi ala e penibil. Ai vazut cum joaca? Nu are un pic de fantezie, centrarile sale sunt din 20 15 prin spatele portii, e necomunicativ. Eu cred ca e un jucator absolut inutil. Si faptul ca G. Copos l-a dat atat de usor spune multe. Nu stiu de ce il lauda anumite persoane. La nationala e convocat frecvent doar datorita ambitiei lui Piturca de a nu-l convoca pe Ogararu. Orcum nu il baga pe Badoi absolut deloc la joc.

daffyduck08.07.2007 10:09

Van, eu zic ca il vrea defapt pe Renato Augusto si Celsinho, da au aruncat-o pe asta cu columbianu la misto.

Sincer, Guarin si Cardenas sau jucatori de talia lor nu cred ca vor ajunge in urmatorii 10 ani in Romania, la fel cum n-a ajuns nici Belluschi (apropo de FM, pe unul din jocurile mele a fost cumparat de Betis si e estimat in 2008 la 45.000.000$ :D)

Vad pe aici fel de fel de entuziasti, care fac analiza a lotului si tot adauga in paranteze (excelent) (foarte bine) sau (bine).

La portari suntem varza, Vatca si Cernea sunt doua panarame. Singurul portar care e cam la 1/2 din ce ar trebui sa insemne un portar e Andrey, da e bine ca il tinem la Steaua II sa creasca ... ;-)

Ghionea isi va reveni la valoarea dinaintea accidentarilor in minim juma de an. Daca isi va mai reveni.

Radoi nu stiu daca isi va mai reveni vreodata. La fel si Iacob.

Goian si Nicolita au inceput sa acuze fotbalul profesionist: stau mai mult accidentati, pentru ca joaca sambata - miercuri - sambata - nationala.

Declaratia lui Cristocea spune totul: inainte la Farul jucam 30 de meciuri pe sezon, mai mult stateam in vacanta, iar la Steaua este un ritm infernal. Chestia asta ne da peste cap 80% din lot, pentru ca noi aducem jucatori numai de la echipe care se bat la retrogradare. Apropo de Cristocea, alt jucator care nu cred ca-si va mai reveni.

(Voi continua)

Khalid08.07.2007 10:26

@daffyduck eu zic sa iti stergi contu de pe fcsteaua.ro/forum. Bai frate esti normal? Sa zic ca ai un pic de dreptate cu Cernea, dar cand am vazut ce ai scris de Radoi m-au apucat nervii. Omul asta e sufletul echipei, a jucat in meciul din Giulesti cu ciorile o repriza intreaga cu glenza piciorului cat un pepene si il critici. De unde mama draq stii tu ca Vatca e panarama? Ai vazut un meci cu el?. Si ma rog din ce sa isi revina Cristocea care are o mica durere la spate si care in ultimele etape din campionatul trecut a fost titular meci de meci si a jucat excelent.

P.S: Te legi de ce are Steaua mai valoros, in loc sa te legi de O.Petre(care a stat mai mult accidentat), Gigel Coman(care nu e fotbalist), Bostina(care joaca cand vrea muschii lui).

leynad7208.07.2007 12:41
@daffyduck eu zic sa iti stergi contu de pe fcsteaua.ro/forum. Bai frate esti normal? Sa zic ca ai un pic de dreptate cu Cernea, dar cand am vazut ce ai scris de Radoi m-au apucat nervii. Omul asta e sufletul echipei, a jucat in meciul din Giulesti cu ciorile o repriza intreaga cu glenza piciorului cat un pepene si il critici. De unde mama draq stii tu ca Vatca e panarama? Ai vazut un meci cu el?. Si ma rog din ce sa isi revina Cristocea care are o mica durere la spate si care in ultimele etape din campionatul trecut a fost titular meci de meci si a jucat excelent.

P.S: Te legi de ce are Steaua mai valoros, in loc sa te legi de O.Petre(care a stat mai mult accidentat), Gigel Coman(care nu e fotbalist), Bostina(care joaca cand vrea muschii lui).

Are perfecta dreptate in tot ce spune, anormal imi pari a fi tu in schimb...

Radoi s-a cam dus, portar n-avem de nicio culoare, iar Cristocea are dureri mai mari, nu numai una mica la spate.

Referitor la stergerea contului te-as sfatui mai degraba pe tine s-o faci, n-ai nicio treaba cu fotbalul.

Stiu ca doare, dar asta e adevarul.

Khalid08.07.2007 12:51

Daca noi stelisti am inceput sa spunem ca Radoi s-a dus, e vai de capul Stelei. Fara el la mijloc Steaua nu e Steaua. AC Milan a luat UCL cu jucatori "dusi" asa ca mie personal imi convine sa avem jucatori dusi dar sa avem performante.

P.S: Au nimerit javrele pe forumul nostru. @leynad72 normal ca n-am nici o treaba cu fotbalul,ca doar nu cu asta ma ocup,dar este inadmisibil sa il criticam pe Radoi. Sunt tare curios daca tu ai vreo treaba cu fotbalul.

axl2308.07.2007 12:59

@Khalid, atat leynad cat si daffy sunt "clienti" vechi ai acestui forum. Nu sunt "javre", au doar un alt unghi de a privi lucrurile. Si nu-ti mai aroga drepturi care nu-s ale tale.

Khalid08.07.2007 13:09

Atunci tu esti al treilea care crede ca Radoi e jucator "dus". Ar trebui sa rupem contractele cu toti jucatorii si sa luam altii.

«123456»