FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pulido Si Golanski La Steaua ! (ols)

«13456»
axl2308.07.2007 13:10

@Khalid

Iar concluzionezi aiurea.

daffyduck08.07.2007 13:24
@daffyduck eu zic sa iti stergi contu de pe fcsteaua.ro/forum. Bai frate esti normal? Sa zic ca ai un pic de dreptate cu Cernea, dar cand am vazut ce ai scris de Radoi m-au apucat nervii. Omul asta e sufletul echipei, a jucat in meciul din Giulesti cu ciorile o repriza intreaga cu glenza piciorului cat un pepene si il critici. De unde mama draq stii tu ca Vatca e panarama? Ai vazut un meci cu el?. Si ma rog din ce sa isi revina Cristocea care are o mica durere la spate si care in ultimele etape din campionatul trecut a fost titular meci de meci si a jucat excelent.

P.S: Te legi de ce are Steaua mai valoros, in loc sa te legi de O.Petre(care a stat mai mult accidentat), Gigel Coman(care nu e fotbalist), Bostina(care joaca cand vrea muschii lui).

Bre khalid, nu te aprinde. N-am mai apucat sa zic de Ov Petre, Bostina si G Coman. N-ai vazut ca am spus "va continua"? Trebuia sa plec la biserica, nu de alta, dar mi-ar prinde bine putina pace in suflet avand in vedere perioada care va urma.

Acum lasand gluma deoparte, voi oamenii nu stiti sa faceti o distinctie clara, FOARTE CLARA, in a "aprecia/respecta" pe cineva si a "concluziona/vedea adevarul" in ceea ce priveste pe cineva.

Haideti sa nu ne mai ascundem dupa bananieri. Van Basten, un geniu fotbalistic, a fost nevoit sa renunte la fotbal din cauza unor probleme la glezna.

Un alt exemplu, mult mai aproape de noi, este nimeni altul decat Adi Ilie. Care exact atunci cand era cel mai puternic pe val, a trebuit sa renunte la fotbal. A venit accidentarea. A venit pauza lunga. A venit recuperarea. De incercat? A MAI INCERCAT. Au mai incercat si altii.

Nu zice nimeni ca Radoi nu este un SUPER CARACTER si un super stelist. Nu zice nimeni asta nici despre Adi Ilie sau van Basten. E greu sa te mai amagesti insa ca Mirel va redeveni cel pe care Giginho cerea 10 milioane de euro si care era in atentia tuturor cluburilor din Europa. Cine a facut cat de cat sport, STIE CE INSEAMNA ACCIDENTARILE LA GENUNCHI si mai ales ce inseamna recidivele lor.

Pe o lista lunga la care stau cu inima in san, ii avem pe : Radoi, Ghionea, Dica sau V Iacob. Exact ce aveam mai importanti ca jucatori la Steaua. Nu intamplator ei sunt cei accidentati: pentru ca pe ei s-a bazat echipa Steaua in ultimele 2-3 sezoane si ei au dus greul in carca. Normal ca nu s-au accidentat de-alde Bostina si Gigel Coman, ca aia oricum joaca la misto.

Revenind la ei, mai sunt pe teren si astia, care sunt vesnic "viitorul Hagi al Romaniei" si mor mereu in anonimat.

Eu am o mare durere in suflet cand citesc forumul: ce te tot acuza lumea ca esti sau nu stelist, daca vezi sau nu adevarul? Dau exemplu ce s-a intamplat dupa meciurile cu Lyon, Real Madrid si dubla cu Sevilla. Unii oameni, in speta romani de pe forumul fcsteaua.ro, traiesc intr-o lume paralela creata de Gazeta Sporturilor. Si anume lumea conform careia noi, romanii, brusc, am valora ceva in fotbalul european. Deodata asa, dupa 12 ani de bezna si de eliminari mai mult sau mai putin rusinoase. Carevasazica, de-alde Lovin si Baciu care jucau pentru Bacau la retrogradare, Nesu pe care il darama si o ploaie marunta de toamna, Bostina 1/2 pasarica. Banel autogol de Fier, Cernea plasament ZERO si multi altii Cristoci si Croitori adusi de la echipe care aveau maxim 30 de meciuri pe sezon, puteau deodata sa rastoarne toate ierarhiile normale ale ultimilor 20 de ani de fotbal si sa bata, fie si in Ghencea, echipa CEA MAI TITRATA din Europa: Real Madrid (o fi depasit-o ac Milan de curand ...).

Fratilor, noi facem parte dintr-o alta lume, alt balon de aer ... cand vreodata iti vei permite sa faci comparatii Cernea/ Casillas, Radoi/Cannavaro, Badea/Raul, Van Nistelrooy, Bostina/Robinho, etc etc etc !!!???

Sper din toata inima ca Hagi sa aiba parte de un lot mai bunicel ... cu lotul din "era zerOli", orice antrenor din lume retrograda sau lupta la retrogradare in oricare din campionatele: Anglia, Spania, Italia, Germania. Si poate prindeam locurilel 6-10 in Franta.

(Va continua)

daffyduck08.07.2007 13:37
Daca noi stelisti am inceput sa spunem ca Radoi s-a dus, e vai de capul Stelei. Fara el la mijloc Steaua nu e Steaua. AC Milan a luat UCL cu jucatori "dusi" asa ca mie personal imi convine sa avem jucatori dusi dar sa avem performante.

P.S: Au nimerit javrele pe forumul nostru. @leynad72 normal ca n-am nici o treaba cu fotbalul,ca doar nu cu asta ma ocup,dar este inadmisibil sa il criticam pe Radoi. Sunt tare curios daca tu ai vreo treaba cu fotbalul.

khalid, tu esti arab sa nu intelegi romana?

1. N-am zis ca Radoi "s-a dus", am zis raspicat ca cel putin la ora actuala nu mai joaca ce juca inainte de accidentare.

2. Am mai adaugat ca daca accidentarea la genunchi ii va recidiva, la revedere. La fel si in cazurile Ghionea, Dica si V Iacob. Ghionea va fi alt jucator care pana in 2008 nu va mai atinge forma pe care o avea inainte de accidentari.

3. Radoi juca oricum mai bine fundas central decat mijlocas, fie si defensiv. Si by the way, acum ca nu mai e "zerOlaroiu", lumea vrea spectacol, poate joaca Hagi cu doi mijlocasi centrali ofensivi si nu il mai plangem atat pe Radoi la centrul terenului, nu? ;-). P.S.: daca joaca la centrul terenului, Radoi are sanse mai mari sa fie faultat si sa se reaccidenteze, apropo

4. Cine poate sa zica despre Inzaghi, Kaka, Dida, Paolo Maldini, Nesta, Gatuso ca sunt jucatori "dusi", chiar n-are nici o treaba cu fotbalul.N-o sa aiba Steaua in urmatorii 10 ani vreun jucator de talia astora de mai sus.

5. Milan nu a luat CL-ul anul asta din cauza acestor jucatori, ci din cauza ca nu au avut nici o treaba in campionat si s-au putut concentra pe CL, unica lor sansa de a ramane in Champions League. Nu intamplator celalata finalista a fost Liverpool, care era la 14p in spatele lui Manchester in campionat cu vreo 10 etape inainte de finalul campionatului Angliei.

Oricum khalid, nu mai sari ca Daffy Duck (ala de pe cartoon network) de fund in sus pe aici, ca datoria de a fi stelist nu inseamna sa-i pupi in fund pe Becali, MM, Oli, Hagi, Radoi, Lacatus ...

Am toata admiratia pentru Radoi, tot respectul, ii doresc tot binele din lume, dar Steaua nu trebuie sa faca favoruri jucatorilor si nici sa stea in vreun jucator. Daca Radoi nu va mai putea sa joace fotbal la nivel inalt, n-avem decat sa-i purtam glorie eterna in suflet si sa-i platim renta viagera tot restul vietii lui. Ca sa castigi, pe teren nu ai nevoie de "nume", ci de jucatori valizi. Ca asa jucam cu Dukadam, Hagi, Lacatus si Adrian Ilie si rupeam pe Real Madrid si Lyon, nu? Ce zici?

P.S.: si chestia cu castigarea CL-ului nu mai e ca pe vremuri, acum 20 de ani, cand erau pe rand echipe care dominau Europa ani la rand ... in vremurile de azi, cand nu prea a reusit nici o castigatoare de CL sa-si pastreze titlul si in anul urmator, cand ai numai "galaxii" de echipe ca Chelsea, Inter, Liverpool, Manchester United, Real, Barca, Bayern Munchen, Valencia, Arsenal, Milan, Roma, Lyon, etc ... de care din astea poti tu sa spui ca a castigat AUTORITAR CL-ul? Ca daca e sa o iei asa, Milan a tremurat serios in fata alora de la Celtic, a castigat in prelungiri ... nu mai e fotbalul asta in ziua de azi atat de simplu pe cat pare ...

Ma gandesc la transferurile lui Liverpool, MU, Barca sau Real Madrid, anul acesta, ca sa vedem la cate miloane de ani lumina suntem in urma ...

AmuntBoy08.07.2007 13:48

Khalid si eu zic ca esti beat

Poate e timpul sa te duci la culcare ;)

vanfootball08.07.2007 14:41

Welcome back, daffy!

Punctele mele de vedere in problemele abordate in ultimul timp ar fi urmatoarele:

1. E nevoie de un portar, intr-adevar; Imi aduc aminte de paradele extraordinare ale lui Khomutovskyi. Ati vazut vreo parada imposibila la Cernea pana acum? Ienei spunea ca un portar bun trebuie sa apere toate mingile parabile si din cand in cand sa mai scoata si cate o minge imposibila. Nu-mi amintesc sa fi facut Cernea asa ceva la noi. Nu il consider un portar rau, da o anumita siguranta echipei, dar trebuie sa ne comparam jucatorii cu ce au adversarii, iar mie imi e frica sa incerc o comparatie cu Lobont sau Coman. Pe Vatca nu-l stiu atat de bine, am vazut doar acele cateva minute de la Kaprun, unde a aparat mai slab decat Cernea. Totusi, macar Vatca mai are timp sa creasca, Cernea are 31 de ani si e la apogeul carierei. Interesul pentru Luis Garcia, portarul lui Getafe, e imbucurator, arata ca suntem in cautare de goalkeeper-i;

2. Un mijlocas central valoros langa Radoi nu avem; Acesta poate fi si un mijlocas defensiv, multe echipe mari au doi mijlocasi defensivi in centru, dar nimeni nu baga in teren doi mijlocasi centrali cu tehnica de fundas (de ex.:Radoi+Lovin), constructia ar avea mult de suferit si nu as vrea sa vad din nou un joc axat numai pe benzi. Asadar, trebuie un mijlocas central cu tehnica, viziune si pasa. Dupa ce l-am ratat pe Herea, sunt convins ca Adi Ilie va face tot posibilul sa aduca un alt jucator cu acelasi profil, sper sa reuseasca;

3. Sper din tot sufletul sa aducem un varf de atac, gen Iacob cu ceva viteza si tehnica. Thereau nu mai e, iar Iacob a tinut-o numai in acidentari. Nu as vrea sa planga si Hagi ca nu are un "varf de careu", atunci cand are nevoie de el, asa ca trebuie luat acum. Din moment ce avem banii necesari, ar fi cazul sa achizitionam un varf adevarat. Dady sau Mrdja corespund profilului, sper ca macar unul dintre ei sa ajunga la noi.

Despre fundasi nu sunt multe lucruri de zis, e singurul post acoperit 100%. Ghionea va reveni in vreo 2 luni, iar pana atunci Pulido si chiar Golanski ii pot tine locul.

Daca luam un portar peste ce avem acum, mult-doritul mijlocas central si un varf, vom putea spune, fara sa gresim, ca Hagi va avea la dispozitie cel ma bun lot din ultimii 10 ani si nu ar exista nicio scuza pentru un eventual insucces. Dar numai dupa cele 3 transferuri + confirmarile in cazurile Golanski si Pulido.

Off, Daffy e molipsitor, am inceput si eu cu post-uri lungi...

valentin2day08.07.2007 16:19

ati sarit toti pe khalid

Radoi al doilea jucator ca valoare de la Steaua(dupa Dica)

ati uitat ca si Dica a avut o perioada cand nu prea juca nimica si erau chiar si unii(care nu pot sa-i numesc suporteri stelisti) ca il injurau

si apoi in LC a dat 4 goluri

aveti si voi rabdare

Raul198808.07.2007 17:20

am citit ca espanyol si deportivo sunt interesati de pulido

eu sper ca baiatu se tine de cuvant si va semna miercuri cu Steaua si nu cu alta echipa :unsure:

cristian01408.07.2007 17:44

Conform stirilor Pro TV, primul disponibilizat din era Hagi este Gigel Coman, care isi va urma taticul in Arabia Saudita.

Ba mai mult, Olaroiu i-a dorit la noua sa echipa si pe Dica, respectiv Ovidiu Petre.

Raul198808.07.2007 18:01

credeti ca arabi astea nea da 1 million de euro pe Gigel Coman daca cerem atata :rolleyes:

ce ii un million de euro pentru ei ?

ca pentru noi o sticla de cola

in ochii lui Olaroiu Coman ii sasa noul maradona :biggrin:

daffyduck08.07.2007 18:30
credeti ca arabi astea nea da 1 million de euro pe Gigel Coman daca cerem atata :rolleyes:

ce ii un million de euro pentru ei ?

ca pentru noi o sticla de cola

in ochii lui Olaroiu Coman ii sasa noul maradona :biggrin:

Sper ca are Gigi minte si il lasa pe Gigel gratis la arabi. Nu de alta, dar mai mult o sa piarda daca il tine in lot la Steaua ... ii plateste aiurea salariu si ii mananca toate meciurile si noua ficatii si nervii.

Virgil08.07.2007 18:35

Sa nu uitam ca Gigel ne-a costat 750.000 euro! 1 milion cred ca ar fi pretul corect.

daffyduck08.07.2007 18:38
Sa nu uitam ca Gigel ne-a costat 750.000 euro! 1 milion cred ca ar fi pretul corect.

Si daca se incapataneaza sa-l dea la pretul de 1 milion si exista riscul sa nu-l ia nimeni si sa ramana la Steaua? Ne tine pe noi treaba asta?

Lasa, ca am pierdut bani si cu Elton, nu mai conteaza acum, conteaza sanatatea noastra psihica si sa avem un lot performant ... :D

AmuntBoy08.07.2007 18:46

sa ceara maxim 200-300k pe el si gata

sa dea salariul pe primul an lui Pulido

axl2308.07.2007 19:20

@amunt

Daca o sa ceara numai 2, 300 pe el se sperie aia si nu-l mai cumpara. Trebuie pus un pret de un milion, un milion jumate, arabilor le place sa "show off".

strezahuzum08.07.2007 19:29

Cu riscul de a enerva pe mai toata lumea , ma tem ca trebuie sa-i dau dreptate lui Daffy intr-o privinta : Radoi a cam trecut de varful carierei sale. Cred ca si-a atins maximul in sezonul 2004-2005, mai ales in dublele cu Liverpool si Southampton din UEFA. Atunci Radoi a fost cam singurul de la noi despre care puteai zice fara indoiala ca se ridica la valoarea oricarui adversar. Dupa perioada aia, cred ca intr-adevar era un jucator dorit de echipele din vest, si daca Gigi nu ar fi bisnitarul imputit care este, azi Mirel juca intr-un campionat puternic. Dar GG s-a dovedit, ca si verii sai, doar un bisnitar dornic sa "dea o teapa". A cerut un pret ridicol de mare , crezand probabil ca ala era momentul sa-si recupereze toti banutii investiti (aia care nici in ziua de azi nu stim cati sunt). Daca ar fi cerut o suma mai rezonabila, adica max. 5 milioane, cred ca era mai bine pentru toata lumea.

Radoi a continuat la Steaua. Din pacate s-a ratat intrarea in CL (de care a fost raspunzator in buna parte) si a urmat meciul din tiganie, intrarea criminala a dobitocului incaltat numit Rada. L-a scos pe tusa pe Radoi vreo 2 luni de zile, daca tin bine minte. A revenit, nu a fost acelasi, a avut parte si de scandalul cu nea Piti. A urmat alta accidentare, urata de tot si de lunga durata. In ambele cazuri, Radoi a tras de el si a jucat cu dureri sau a revenit mai devreme decat era cazul pe teren. Partial din ambitie, partial (probabil) la presiunea nasului speriat ca i se duce mina de aur pe apa sambetei. Rezultatele le-am vazut toti : evolutii slabe, alte accidentari. Si mai ales nervi. Cauzati mai mult ca sigur de un rationament asemanator cu ce-am insirat eu pe-aci.

Nu ma intelegeti gresit. Radoi o sa mai joace cativa ani la Steaua, o sa mai prinda si zile bune si zile proaste. Este in continuare un jucator bun. Doar ca .... nu mai asteptati minuni de la el.

daffyduck08.07.2007 19:42

Salut strez ... din pacate, punct ochit, punct lovit.

Am tot respectul pentru Radoi. Sunt unele lucruri pe care nu vreau sa le stie nimeni de pe forumul acesta, dar daca as zice ceva de Mirel, as zice de propria mea familie ... ;-)

Din pacate insa pentru el, nivelul campionatului din Romania este FOARTE scazut fata de posibilitatile de exprimare a unor jucatori-talent.

Mutu, Chivu, Lobont ... au prins trenul cand trebuia, acum sunt jucatori de valoare, cu experienta bogata adunata in campionate puternice, pe gazoane impecabile, in Champions League, cu adversari fair play si nu macelari, cu antrenori cu scoala de fotbal, cu arbitrii decenti, cu spectatori pe masura, nu care iti iau m***ii in p**a si asa mai departe ...

Dupa un anumit moment de timp, nu iti mai face nici un bine ca fotbalist sa joci contra lui Poli Iasi, FC Vaslui, Ceahlaul, Pandurii, Gloria Bistrita, FC Arges ... :D, etc etc etc

vanfootball08.07.2007 20:20

@strezahuzum&daffy

Pentru ca fotbalul nostru sa iasa din mocirla in care se afla acum cativa ani, era nevoie de sacrificiul unor oameni ca Radoi. A ratat o cariera extraordinara la Arsenal sau Inter, a pierdum milioane de euro, dar noi am primit un lucru extraodinar in urma sacrificiului capitanului nostru, am primit FOTBAL. Nu, nu avea toata lumea de castigat de pe urma unui transfer pe 5 milioane. El ar fi avut de castigat, dar campionatul Romaniei ar fi fost departe de ce este astazi. Radoi e cel mai important exemplu de jucator sacrificat in favoarea fotbalului romanesc (suna ironic, nu?). Au mai fost si altii, fotbalistii buni au ramas in tara, fortati sau nu de patroni, valoarea Diviziei A a crescut, iar acum avem 2 echipe in CL si jucatorii de afara vin "sa faca performanta" la echipe din Romania. Nu-mi spuneti ca nu vin jucatori importanti la noi - vin si aia, ar fi venit si Belluschi cu Carizzo de mana, daca le dadeam salarii bune.

Mult respect, Mirel Radoi!

danielcristian08.07.2007 21:03

Poate chiar peste,daca tinem cont de cati peri albi ne-a scos... :biggrin:

Khalid08.07.2007 23:15

@daffyduck.

1.E greu sa te mai amagesti insa ca Mirel va redeveni cel pe care Giginho cerea 10 milioane de euro si care era in atentia tuturor cluburilor din Europa.. Nimeni nu se amageste.Dupa mine Radoi nu a facut niciodata 10 milioane de euro, dar este unul din jucatorii esentiali pentru Steaua.

2.Banel autogol de Fier. De ce nu amintesti de Nicolita in ipostaza in care dadea 2 goluri la Sevilla in meciul cu Betis.

3.Fratilor, noi facem parte dintr-o alta lume, alt balon de aer. Am vazut o stire despre transferul lui Carlos Tevez la Man United in care se preciza salariul jucatorului de aproximativ 58 milioane de euro timp de 5 ani. Facand o scurta comparatie intre ceea ce primeste Tevez(11 mil/an) si,sa zicem, cat primeste Radoi(300-350.000/an) apare o diferenta de la cer la pamant.

4.khalid, tu esti arab sa nu intelegi romana?. De odata ce scriu in romana, inteleg romana.

5.Oricum khalid, nu mai sari ca Daffy Duck (ala de pe cartoon network) de fund in sus pe aici, ca datoria de a fi stelist nu inseamna sa-i pupi in fund pe Becali, MM, Oli, Hagi, Radoi, Lacatus. Eu nu "pup" pe nimeni in fund, doar sustin ceea ce cred ca la ora actuala este valoare la Steaua. Mica sau mare asta ramane la aprecierea fiecaruia.

6. Daca Radoi nu va mai putea sa joace fotbal la nivel inalt, n-avem decat sa-i purtam glorie eterna in suflet si sa-i platim renta viagera tot restul vietii lui.. Este normal ca Radoi in 4-5 ani sa nu poata practica un fotbal de nivel inalt, deocamdata este in stare sa o faca.

7.Ca asa jucam cu Dukadam, Hagi, Lacatus si Adrian Ilie si rupeam pe Real Madrid si Lyon, nu? Ce zici? Vise. La ora actuala nici un fotbalist din Romania nu este la nivelul celor de mai sus, nici macar Mutu sau Chivu.

8.Ma gandesc la transferurile lui Liverpool, MU, Barca sau Real Madrid, anul acesta, ca sa vedem la cate miloane de ani lumina suntem in urma. Gandeste-te ce salariu minim pe economie avem in Romania si ce salariu au in Spania,Anglia.

@AmuntBoy

Khalid si eu zic ca esti beat

Poate e timpul sa te duci la culcare ;) Poate e timpul sa vorbesti despre ceea ce e important pentru Steaua sau macar sa postezi ontoppic. Nu are nici o relevanta faptul ca eu sunt beat sau nu.

@vanfootball

Frumos spus.

(Nu va continua)

c477u7u09.07.2007 05:57

deci pana nu ii vad pe acesti 2 jucatori in culorile Stelei nu cred nimik. Sper s ne ajute in anul acesta cu prestatiile lor. Cat despre Coman cred ca ar trebui s il cedeze pe gratis ca nush cine ar da vreun ban p un jucator ca el. Si apropo de Elton am vazut cat de bn a fost primit, ii urez succes mai departe si poate peste 1-2 ani se mai inalta si se intoarce la Steaua :D :D :Dfularsteaua2

The Flyer09.07.2007 08:36

afacerile oierului!si din cauza mortului de Oli!cine dracu' mai e timpit sa dea un milion pe gnomul de gigelus???????

daffyduck09.07.2007 08:42

Salut khalid:

nu conteaza cauzele pentru care suntem la ani lumina in urma, conteaza ca suntem.

Trebuie sa invatam sa ne gasim locul pe scara valorilor, sa nu mai speram sa fim Real Madrid sau Manchester United, in urmatorii 20 de ani, pentru ca asta nu se poate. Numai peluza stadionului Bernabeu costa de 5 ori cat tot stadionul Ghencea, nu mai vorbesc de facilitati si nu mai adaug ceva de Old Trafford.

Cat despre ce spui tu, ca nu exista la ora actuala jucator precum Hagi, Lacatus, etc ... cred ca te inseli un pic ... pe vremea lui Hagi se juca alt fotbal, nu spun ca nu a fost mare, dar ... oricum, eu am vrut sa spun ca nu mai putem juca cu ei, chiar daca acum 10-20 de ani au fost mari de tot ... nici cu Dobrin nu mai putem juca, asta e, nu mai poate juca numele lor ... ce conteaza daca Mutu si Chivu sunt sau nu mai buni ca ei ... Mutu si Chivu sunt acum valizi sa intre in teren, pot juca 90 de minute ... si da, e trist ca la ora actuala nu avem jucatori la un nivel inalt ... Lovin, Gigel Coman, Nesu, Croitoru ...

O sa-mi sariti in cap, dar nici Vali Badea nu este un talent, are plasament aproape de 0. Stie cu mingea cand ii vine exact la picior ... dar pentru fotbal mare, e nevoie de mai mult. Cum mi-ai zis mie de Banel, ca nu-mi aduc aminte de golurile de la Sevilla, cu Betis: ba da, imi aduc aminte, dar un jucator bun nu este bun 1 sezon, 10 meciuri, chestii ... este un jucator bun 5-10 ani ... si are poate 1 sezon prost in total ... poti sa-mi zici mie tu ce vrei despre Banel, e determinat, muncitor, disciplinat, fair-play, devotat ... dar nu poti sa-mi spui ca are calitati de mijlocas, mai ales de aripa ofensiva ... are creativitate si tehnica 0, adica exact ce trebuie pe postul ala ... nu mai zic de centrari, care se apropie de -1 la el ... e mult mai bun fundas dreapta decat mijlocas dreapta ... :D

nykuxl09.07.2007 08:43

na ma baieti si fete a-ti crezut ca nu face Steaua transferuri.......

SSK09.07.2007 18:05
@strezahuzum&daffy

Pentru ca fotbalul nostru sa iasa din mocirla in care se afla acum cativa ani, era nevoie de sacrificiul unor oameni ca Radoi. A ratat o cariera extraordinara la Arsenal sau Inter, a pierdum milioane de euro, dar noi am primit un lucru extraodinar in urma sacrificiului capitanului nostru, am primit FOTBAL. Nu, nu avea toata lumea de castigat de pe urma unui transfer pe 5 milioane. El ar fi avut de castigat, dar campionatul Romaniei ar fi fost departe de ce este astazi. Radoi e cel mai important exemplu de jucator sacrificat in favoarea fotbalului romanesc (suna ironic, nu?). Au mai fost si altii, fotbalistii buni au ramas in tara, fortati sau nu de patroni, valoarea Diviziei A a crescut, iar acum avem 2 echipe in CL si jucatorii de afara vin "sa faca performanta" la echipe din Romania. Nu-mi spuneti ca nu vin jucatori importanti la noi - vin si aia, ar fi venit si Belluschi cu Carizzo de mana, daca le dadeam salarii bune.

Mult respect, Mirel Radoi!

N-as fi putut-o zice mai bine, pe cuvant! Sunt TOTAL de acord cu cele spuse de tine. Obiectivele mari se obtin NUMAI cu sacrificii. Daca urmarim doar binele si destinele individuale, atunci fotbalul nostru va avea mereu de pierdut. Mai avem nevoie si de cate-un Radoi si se cuvine sa-l respectam cu atat mai mult.

bumbum09.07.2007 22:40

@ Khalid

meciul cu Betis si cel cu cccrrrrrapid din sferturile cupei UEFA sunt cam singurele meciuri in care Banel a fost decisiv.....si asta a fost anul trecut. Poate Radoi a facut la un moment dat 10 milioane....doar ca nu a fost constant si plus de asta cred ca ai observat ca acum primeaza jucatorii de atac in favoarea celor care sustin apararea....

Timpul le va rezolva pe toate...

«13456»