FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pulido Si Golanski La Steaua ! (ols)

«123456»
vanfootball06.07.2007 18:41

"Surse din apropierea clubului sustin ca oficialii ros-albastri au demarat negocierile pentru aducerea virfului sirb Dragan Mrdja, de la Lierse. Acesta a evoluat pentru nationala tarii sale de tineret la Campionatul European U-21, din Olanda, unde Serbia a terminat pe locul doi, dupa nationala tarii gazda. Mrdja a reusit sa marcheze doua goluri pentru selectionata vecinilor din vest, in semifinala disputata impotriva Belgiei si in finala contra Olandei." Sursa nu e prea credibila, totusi (Fanatik).

http://www.youtube.com/watch?v=9HENjjoNne4

http://www.youtube.com/watch?v=AfrqpPfgO5E

Virgil06.07.2007 18:41

4dd9b4pulidop.jpg

Nume: Rubén

Prenume: Martín Pulido

Nombre futbolístico: Pulido

Alias: Pulido

Fecha de nacimiento y lugar: 02/02/1979 Madrid

Estatura: 1,87 m

Peso: 80 Kg

Nacionalidad: espanol

Internacional: No

golanski_pawel.jpg

Pawe³ Golañski

Imiê i nazwisko Pawe³ Golañski

Data urodzenia 12 pa¼dziernika 1982

Miejsce urodzenia £ód¼, Polska

Pseudonim Golo

Pozycja obroñca

Wzrost 183 cm

Waga 74 kg

Obecny klub Steaua Bukareszt

AmuntBoy06.07.2007 18:50

Nombre futbolístico: Pulido

prin Romania o sa aibe si nickname ;)

alexblaja06.07.2007 19:33
Conform cu mine acest acest transfer este rãu, și va fi dupã aceea rateu. Lãsat activiștii înșiși lovesc din cauza ei pot sã regrete decizia și Pawel pe care el este unii dintre fotbaliști cei mai buni în mingea polonezã. El el a fost dorit a a fost, așa viațã. :sad2: :sad2: :sad2:

:)))))))))))))))))))))))))))))

Activistii insisi astia intr-adevar lasat la greu,....E.T este printre noi....the truth is out there!

stefanVl06.07.2007 20:33
Ai vazut tu echipa buna fara jucatori trecuti de 28 de ani? Sincer, nu as vrea sa jucam cu 11 pusti. Experienta e foarte importanta in fotbal. Gurita si P.Marin sunt cam batrani, dar oricum, primul nu e titular (e a 5-a rezerva), iar pentru Marin avem inlocuitori destui.

Pe o parte ai dreptate iar pe de alta nu... Daca te gandesti ca l-ai alungat pe Thereau 24 de ani super jucator si ai adus altul cu 10 ani mai batran.. nu prea e bine.. pentru ca ma uit la echipele mari ale europei care doresc antrenori sa promoveze tineri sa nu mai dea zeci de milioane pe ei.. Hagi face bine ce face.. si sper sa mai aduca ceva tineret.. de ce nu se uita la cei de la U21 ?

Nu am nimic cu Gurita pentru ca pentru Liga I este super VULPOI si o sa marcheze multe goluri la Steaua.. sunt sigur de asta.. dar daca ar mai transfera si Steaua cel putin 2 mijlocasi si 1 atacant atunci ar fi super bine ah si am uitat.. G.Coman cred poate activa si in alta Liga nu?

Galagan Mihai06.07.2007 20:34

Sa-i vadem la treaba apoi sa-i analizam!Sper sa faca lucruri in favoarea Stelei!

lupi06.07.2007 20:42

golanski e fundas central sau stanga....nicidecum dreapta:P

stefanVl06.07.2007 20:45
golanski e fundas central sau stanga....nicidecum dreapta:P

Pai cred ca central ne trebuie acuma nu? Celalat cica o fi dreapta.. spaniolul

Matteo06.07.2007 20:50

Ruben (nu-mi vine sa-i zic Pulido :biggrin: ) e fundas central iar Golanski poate juca si in centru si pe dreapta

vanfootball06.07.2007 21:13

"E adevarat ca Golanski este cel pe care il dorim, probabil va veni in zilele urmatoare sa semneze. Avem nevoie si de un fundas central, pentru ca Ghionea este accidentat. Nu stiu daca acesta va fi Pulido", a spus Adrian Ilie.

Din aceasta declaratie se intelege clar ca Golanski nu a fost luat pentru a acoperi postul de fundas central. Probabil va juca pe dreapta. Pulido e fundas central "de meserie".

Khalid06.07.2007 21:37

lasa frate ca va fi unul dintre fotbalisti cei mai buni in "mingea" romaneasca :)))))))))

P.S: Pentru polonezul ala cu romana lui de balta

dbd06.07.2007 21:42

frumos sa vedem de ce sunt in stare...bafta

SSK06.07.2007 22:19

Sincer, gandindu-ma mai bine, imi dau seama ca Adrian Ilie este o surpriza placuta. Foarte ponderat in declaratii, n-a afirmat niciodata despre un jucator ca ar fi transferat daca transferul nu era 100% parafat! Mare diferenta fata de MM, care intr-o vreme se batea cu Becali in declaratii...

Iar daca transferurile se vor dovedi utile, atunci Adi Ilie e mare! Dar mai avem nevoie neaparata de un mijlocas ofensiv!

roby_spartacus06.07.2007 22:38

BV bv incepem sa transferam jucatori bunicei ...inca 3..4 transferuri si o sa ne intarim FF bine !!! Hai Gica si Ilie am incredere in voi :>!!

radusor06.07.2007 23:43

pai hai sa vedem ce lot avem in era Hagi deocamdata:

portari: Andrey, Cernea, vatca (bun..dak nu e Andrey, atunci e problema si trebuie transferat un portar)

fundasi dreapta: Marin, golanski, Saban (excelent)

fundasi central dreapta: Radoi, Goian, Baciu (excelent)

fundasi central stanga: Ghionea, pulido, prunescu (excelent)

fundasi stanga: emeghara, nesu, Tudose (bun)

mijlocasi la inchidere: Petre, Lovin, pintilii (bun)

mijlocasi la constructie: Bostina, bicfalvi, enescu (bun)

mijlocasi dreapta: Croitoru, badoi, Nicolita (excelent)

mijlocasi stanga: Cristocea, Ochirosii, Coman (bun)

atacanti: Dica, Neaga, Iacob, Badea, Gurita si Ilie :tongue: (excelent)

Se pare ca avem cate 3 jucatori de divizia A pe post: vreo 10 jucatori de Liga Campionilor, vreo 10 de gloria buzau si vreo 10 buni de frecat banca d rezerve.

Deci..Hagi ar trebuie sa castige campionatu si sa iasa pe locu 3 in Liga cu echipa asta..parerea mea. si nici de cupa nu ar trebuie sa ne ferim.

Din cele 3 transferuri ramase, promise de Becali, cred ca daca ar reusi sa aduca un portar de Liga si un mijlocas la constructie de super clasa, Steaua ar putea face o mare surpriza in ch league.

steaua_ro

Playmaker07.07.2007 06:14

ruben pulido, asta e unu din jucatori d 5 stele promisi in Ghencea????? Atat d bun ca nici nu i-au prelungit aia contractu? Dar dak l-a recomandat domnul scouter contra e clar trebuie sa fie mare piesa omu'. De unde se spunea ca se vor face transferuri pentru a numai fi probleme d lo d accidentari, nici nui a inceput kmpionatul si deja nu stim c sa facem d accidentari d lipsa fundasilor etc IEAC

White_R07.07.2007 07:38

Daca a declarat jijiotu e clar ca nici unu nu e la Steaua inca .

ANTIgigi07.07.2007 08:55

eu am o vorba....pana nu'l vad ca se antreneaza la Steaua....inca nu e jucatorul clubului.

PS: Vezi cazul Chivu....de 3 ani e plimbat prin toata Europa

cristi_mold07.07.2007 09:01
fundasi central dreapta: Radoi, Goian, Baciu (excelent)

fundasi central stanga: Ghionea, pulido, prunescu (excelent)

steaua_ro

Cred ca Radoi este fundas central stanga. Dar oricum el koaca mijlocas defensiv de mult timp si am vazut ca si Hagi il prefera pe acest post.

Cat despre transferuri eu cred ca sunt foarte bune. Pulido nu este un ranegat in Spania, a jucat titular in 19 meciuri sezonul trecut si a jucat finala Cupei Spaniei cu Getafe( el este cel care a gresit la holul lui Kanoute). In plus a avut oferte de la Zaragosa si Santander. Cat despre Golanski daca a jucat in nationala Poloniei insemna ca este bun.

il_scorpio07.07.2007 09:30

Cred ca intr-adevar avem un lot competitiv acum si sper ca anul acesta sa cucerim titlul , cupa si sa ajungem in optimile CL. Avem pe fiecare post cel putin 2 jukatori..iar pe unele posturi chiar 3-4 jukatori. Avem de asemenea multi jukatori tineri talentati.....deci Hagi are toate conditiile pptr a face performanta!!!

AmuntBoy07.07.2007 09:51

Craioveanu: "Ruben este un jucãtor de talie europeanã"

Ruben Pulido a fost recomandat Stelei și de Gheorghe Craioveanu. Fost jucãtor la Getafe și stabilit în acest oraș spaniol, Craioveanu a fost consultat despre posibilitatea de a direcționa jucãtori cãtre Steaua încã din perioada cînd antrenor era Cosmin Olãroiu. Înainte de începerea pregãtirilor, Craioveanu i-a fãcut o vizitã lui Gigi Becali, unde s-a întîlnit și cu Olãroiu.

"Le-am dat steliștilor referințe bune despre Ruben, pentru cã este un jucãtor de talie europeanã. Este genul de fundaș care nu se sperie cînd are mingea la picior, are o detentã foarte bunã și anticipeazã excelent. Din cîte știu, are mai multe oferte, printre care Espanol și Zaragoza, dar pe el îl tenteazã mai mult sã joace în Champions League, iar Steaua îi poate oferi acestã posibilitate. Este un tip deschis, care are simțul umorului foarte dezvoltat și era printre favoriții noștri în vestiarul lui Getafe", a declarat Craioveanu.

axl2307.07.2007 10:19

Craioveanu a fost intotdeauna un om cu picioarele pe pamant, asta ma face sa cred ca transferul va fi unul reusit.

DanStan07.07.2007 11:17

Admitand ca cele doua transferuri vor fi confirmate ramane de vazut si cum se vor incadra cei doi in angrenajul Stelei. In tot cazul, e clar ca nici spaniolul si nici polonezul nu vor umbla in genunchi dupa vreun tricou al nu stiu carei mari vedete.

slm_marius07.07.2007 11:18

Pana nu vad ca sunt prezentati in Templul Fotbalului Romanesc nu cred nimic.Ca am mai vazut transferuri de genul acesta ca si speculatiile de saptamana asta in privita lui Chivu la Real.Deci in concluzie sper ca cele doua transferuri sa ne aduca un plus.

AmuntBoy07.07.2007 11:31

dap asa e

este in titlu oficial , dar oficial inseamana la conferinta de presa sau prezentat pe site-ul oficial cu tricoul in mana cum a fost Thereau la Anderlecht

PS: Am intrat un pic pe forum la Getafe si am citit ca jucatorul Pulido este pretuit acolo pentru ca este de mult si ca au jucat cu el si in B si ca este un caracter in vestiar cum zicea si Craioveanu.

Bine, nu e niciunul suparat ca nu a semnat un nou contract,

majoritatea sunt dezamagiti ca a gafat in finala cu Sevilla

«123456»