E bine ca vin jucatori noi la Steaua sper sa arate ca sunt jucatori valorosi si sa ne ajute sa ne indeplinim obiectivele!
E bine ca vin jucatori noi la Steaua sper sa arate ca sunt jucatori valorosi si sa ne ajute sa ne indeplinim obiectivele!
PULIDO ESTÁ MUY CERCA DEL Steaua DE BUCAREST
Rubén Pulido jugará la próxima temporada fuera de Espa?a. A pesar de que el Almería o el Deportivo le han hecho ofertas, el central abulense está decidido a probar una aventura en el extranjero y el Steaua de Bucarest es el mejor colocado. Hay un principio de acuerdo Para que el ya ex getafense juegue allí las próximas tres temporadas. La posibilidad de disputar la Liga de Campeones y los buenos informes de Craioveanu y Cosmin Contra le pueden hacer decidirse en las próximas horas por el conjunto rumano que ganó una Copa de Europa al Barça en los 80.
Pese a lo atractivo de la opción rumana, Pulido aún no ha firmado y quiere pensarlo bien, pues tiene otras dos ofertas económicas muy buenas: del Hertha de Berlín y del Derby County inglés. El central arriesgó y decidió no renovar con el Getafe porque contaba con pocos minutos. Ahora parece que va a obtener recompensa a ese riesgo y su buen final de temporada le valdrá Para firmar un buen contrato fuera de nuestra Liga. Si elige el Steaua, será el primer espa?ol en jugar en la élite del fútbol rumano.
Articol din As.com
Zice ca jucatorul Pulido este aproape de Steaua si ca trebuie sa se decida in urmatoarele zile ce oferta va alege
El mai are oferte de la Almeria, Deportivo , Herta si Derby foarte bune din punct de vedere financiar.
Este liber de contract si Steaua ar iesi bine , doar sa-i plateasca salariul pe 3 ani.
Este primul jucator spaniol care va evolua la noi in Romania si Craioveanu + Contra i-au vorbit frumos de Steaua.
E bine daca vin
1 Acoperim axu central 2 Concurenta frate tre sa upte si G and G sa ramana titulari
Pe flancu suntem acoperiti
Mijlocasu ala sa il ia si ne-am scos
Atacu merge daca il ia si pe Daddy e numa bine
Si cine zicea ca nu facem transferuri ?
Forza Steaua
PANA NU II CEVA OFICIAL NU CRED NIK pentru ca Becali SPUNE MULTE SI FACE PUTINE
NE TREBUIE UN PORTAR
Ne calificam in CL.......
Il vedeti pe Vatca sa apere cu Chelsea, Liverpool, Inter, Barcelona?
Ma bufneste plansul ( cand ma gandesc ca cealalta varianta e Cernea)...
Am luat 2 fundasi...se pare...gata ajung...
Mai trebuie si cineva care sa stie sa dea o pasa, sa tina mingea, sa dribleze...m-am saturat de Bostina
Bicfalvi e bunicel dar mai e pana departe...
Ganditi-va ca vrem sa trecem de grupele ligii
INCA O DATA
NE TREBUIE UN PORTAR
E bine daca vin
1 Acoperim axu central 2 Concurenta frate tre sa upte si G and G sa ramana titulari
Pe flancu suntem acoperiti
Mijlocasu ala sa il ia si ne-am scos
Atacu merge daca il ia si pe Daddy e numa bine
Si cine zicea ca nu facem transferuri ?
Forza Steaua
PANA NU II VAD PREZENTATI CU TRICOUL IN MANA EU NU CRED NIMIC
Bine ca mai intarim lotul,oricum aveam probleme in aparare . Totusi as vrea sa avem si un portar de valoare in care sa avem incredere. Sper sa iesim din grupele CL ![]()
Forza Steaua!
1. Pe site-ul celor de la as.com scrie ca jucatorul va veni duminica in Romania sa semneze contractul cu Steaua,informatie preluata si de Fanatik.
2. Vatca este mai bun decat orice portar caruia Steaua ii poate asigura suma de transfer si salariul. Portar ca asta nu a avut Steaua demult si va demonstra asta.
3.Pentru a gasi acel mijlocas de creatie e nevoie de timp pentru ca nu poti arunca cu milioanele pe un jucator care sa nu dea randament. Adrian Ilie are contacte in Europa si nu numai pentru a-l gasi, trebuie cautat un jucator care se poate adapta stilului de joc din estul Europei. Cred ca cea mai buna varianta ar fi un jucator din Ucraina,Turcia si chiar Rusia, gen Artem Milevskiy, Arda Turan...
NE TREBUIE UN PORTAR
Mai trebuie si cineva care sa stie sa dea o pasa, sa tina mingea, sa dribleze...m-am saturat de Bostina
INCA O DATA
NE TREBUIE UN PORTAR
Nu mai vine nici un portar, asta e clar.
Si eu astept acel mijlocas central. Poate avem noroc si gaseste Ilie unul bun, ca Herea nu prea mai vine.
@Khalid
Milevskiy nu e varf de atac?
Nu mai vine nici un portar, asta e clar.
Si eu astept acel mijlocas central. Poate avem noroc si gaseste Ilie unul bun, ca Herea nu prea mai vine.
@Khalid
Milevskiy nu e varf de atac?
Cica noul Sheva.A participat anul trecut la U-23 si parca au ajuns in finala ucrainienii.
NE TREBUIE UN PORTAR
INCA O DATA
NE TREBUIE UN PORTAR
apropo de portar....oare de ce am senzatia ca se asteapta ca Hamutovski sa termine contractul si sa-l ia Steaua?El a zis ca s-ar intoarce aici,daca Steaua ar avea nevoie de serviciile lui.Cert e ca sunt persoane din conducerea Stelei sau apropiati ai oierului care citesc ce se scrie pe aici...credeti ca ei nu stiu ca avem nevoie de un portar??Ideea e ca n-ar fi exclus sa ne trezim cu vreo "surpriza"
Steaua per sempre
Cred ca ar fi fost mai bine daca i-am fi luat pe Golido si pe Pulansky.
Cred ca ar fi fost mai bine daca i-am fi luat pe Golido si pe Pulansky.
:laugh: :laugh: :laugh:
Bre nea Jiji au mai ramas 3 transferuri de facut.G Coman,Baciu si ov Petre(daca poti si Saban cu Lovin la pachet) SCAAAAAPAAAA DE EI SI NE-AM INTARIT.
Hahahaha, "Dinamo e o forta in lume", cat de penibil, cat de complexati. Asta seama foarte mult cu povestile de la amicalele pe care Dinamo le joaca cu echipe mici din provincie. Fiecare articol are ca titlu "Nebunie!" "Delir!" "Psihoza in masa!", pe cand situatia reala este total opusa. Nu au existat jocuri amicale in care Dinamo sa nu fie huiduita de catre o buna partea a spectatorilor veniti la meci.Incredibil cat de complexati sunt!
Ba da, Dinamo e o forta in lume! In lumea necuvantatoarelor, de Emil Garleanu!
Acum, fara gluma, chiar e o forta: caschete, pistoale, gloante de cauciuc, pulane....asta e arsenalul militiei, nu-i asa?
Dupa revenirea lui Ghionea, ar fi frumos sa trecem la o aparare de genul: Golanski, Goian, Ghionea(Pulido), Emeghara.
Apararea e asigurata. Inca un mijlocas de constructie bun si avem lot de Champions League. Daca mai luam si un atacat precum Dady, cu atat mai bine.
Punctul slab ar putea fi postul de portar. Poate ne surprinde Vatca placut si scapam de problema asta.
Important e sa aduca cat mai multi la echipa,sa fie concurenta,ca daca ne confruntam iarasi cu acel joc monoton din era ZerOLi,nu facem nimica,uite mi-a placut ce a declarat Golanski:"consider Steaua e o rampa de lansare spre un alt club PUTERNIC,pentru ca nu vreau sa-mi inchei cariera la Steaua",nu il cunosc dar nu pot sa-i zic decat respect,uite un jucator care e ambitios,nu considera Steaua o echipa la care sa se infunde,ci o considera puternica,dar el vrea mai mult vrea sa se lanseze la Steaua,asta e mentalitate de jucator mare,nu-l cunosc,si n-am auzit in viazta mea,dar daca a jucat in nationala atunci e bine,inseamna ca are valoare,cat despre Pulido,nici de asta nu stiu ce sa zic e tot fundas,nu sunt febletea mea fundasii dar ei aduc trofeele,iar atacanti vand biletele,cert este ca avem nevoie de o aparare de fier,e un sezon lung si greu si la sfarsit sper sa terminam macar cu untrofeu din 4.
FORZA Steaua!!! MEREU SUPERIORI,MEREU DEASUPRA TUTUROR,MANDRU CA SUNT SUPORTER AL SINGURULUI CLUB CU ADEVARAT PUTERNIC!!! ![]()
steaua_ro
sau poate are curaj Hagi si-l baga pe Lungu la meicurile oficiale si ne surprinde baiatul
Uite cum a explodat ala de la Poli la 20 ani
Cica noul Sheva.A participat anul trecut la U-23 si parca au ajuns in finala ucrainienii.
nu-si permite Steaua,pe Mylevski
Doua transferuri bune si in acelasi timp necesare.. dar totusi chiar nu se mai gasesc jucatori pana in 26 de ani? Polonezul e perfect dar.. celalalt din ce am auzit 28 de ani.. si cand ma gandesc Badoi 30, Gurita 34, P.Marin 32 sau cat o avea.. Neaga si el aproape 30 cred.. nu prea rezista la efort am vazut pe Badoi care parerea mea jumate de milion de dolari dati degeaba.. pe un jucator care o sa mai faca fata doar in Liga a IIIa..
Doua transferuri bune si in acelasi timp necesare.. dar totusi chiar nu se mai gasesc jucatori pana in 26 de ani? Polonezul e perfect dar.. celalalt din ce am auzit 28 de ani.. si cand ma gandesc Badoi 30, Gurita 34, P.Marin 32 sau cat o avea.. Neaga si el aproape 30 cred.. nu prea rezista la efort am vazut pe Badoi care parerea mea jumate de milion de dolari dati degeaba.. pe un jucator care o sa mai faca fata doar in Liga a IIIa..
Ai vazut tu echipa buna fara jucatori trecuti de 28 de ani? Sincer, nu as vrea sa jucam cu 11 pusti. Experienta e foarte importanta in fotbal. Gurita si P.Marin sunt cam batrani, dar oricum, primul nu e titular (e a 5-a rezerva), iar pentru Marin avem inlocuitori destui.
Conform cu mine acest acest transfer este rãu, și va fi dupã aceea rateu. Lãsat activiștii înșiși lovesc din cauza ei pot sã regrete decizia și Pawel pe care el este unii dintre fotbaliști cei mai buni în mingea polonezã. El el a fost dorit a a fost, așa viațã. :sad2: :sad2: :sad2:
lol
tu esti polonez?
ce e cu romana aia de balta
))))))))))))
tu-n ce dracu limba vorbesti?
if you're polish better speak english ![]()
Conform cu mine acest acest transfer este rãu, și va fi dupã aceea rateu. Lãsat activiștii înșiși lovesc din cauza ei pot sã regrete decizia și Pawel pe care el este unii dintre fotbaliști cei mai buni în mingea polonezã. El el a fost dorit a a fost, așa viațã. :sad2: :sad2: :sad2:
please speak in english steagcruce2
It's good Golanski?