Salut khalid:
nu conteaza cauzele pentru care suntem la ani lumina in urma, conteaza ca suntem.
Trebuie sa invatam sa ne gasim locul pe scara valorilor, sa nu mai speram sa fim Real Madrid sau Manchester United, in urmatorii 20 de ani, pentru ca asta nu se poate. Numai peluza stadionului Bernabeu costa de 5 ori cat tot stadionul Ghencea, nu mai vorbesc de facilitati si nu mai adaug ceva de Old Trafford.
Cat despre ce spui tu, ca nu exista la ora actuala jucator precum Hagi, Lacatus, etc ... cred ca te inseli un pic ... pe vremea lui Hagi se juca alt fotbal, nu spun ca nu a fost mare, dar ... oricum, eu am vrut sa spun ca nu mai putem juca cu ei, chiar daca acum 10-20 de ani au fost mari de tot ... nici cu Dobrin nu mai putem juca, asta e, nu mai poate juca numele lor ... ce conteaza daca Mutu si Chivu sunt sau nu mai buni ca ei ... Mutu si Chivu sunt acum valizi sa intre in teren, pot juca 90 de minute ... si da, e trist ca la ora actuala nu avem jucatori la un nivel inalt ... Lovin, Gigel Coman, Nesu, Croitoru ...
O sa-mi sariti in cap, dar nici Vali Badea nu este un talent, are plasament aproape de 0. Stie cu mingea cand ii vine exact la picior ... dar pentru fotbal mare, e nevoie de mai mult. Cum mi-ai zis mie de Banel, ca nu-mi aduc aminte de golurile de la Sevilla, cu Betis: ba da, imi aduc aminte, dar un jucator bun nu este bun 1 sezon, 10 meciuri, chestii ... este un jucator bun 5-10 ani ... si are poate 1 sezon prost in total ... poti sa-mi zici mie tu ce vrei despre Banel, e determinat, muncitor, disciplinat, fair-play, devotat ... dar nu poti sa-mi spui ca are calitati de mijlocas, mai ales de aripa ofensiva ... are creativitate si tehnica 0, adica exact ce trebuie pe postul ala ... nu mai zic de centrari, care se apropie de -1 la el ... e mult mai bun fundas dreapta decat mijlocas dreapta ...
Cu tot respectul ai dreptate pana la un anumit punct.....Croitoru!...nu-l compara pe Croitoru cu l.o.v.i.n....care e doar jucator de fotbal.....dar si Nesu...o fi el mai subtirel.....dar are putere de sacrificiu