FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pulido Si Golanski La Steaua ! (ols)

«1236»
fcsteaua.ro06.07.2007 13:21

Steaua Bucuresti a ajuns la un acord cu Getafe in privinta transferului lui Ruben Pulido. De asemenea, clubul din Ghencea a reusit sa il achizitioneze si pe polonezul Golanski de la Korona Kielce.

"Dintre cei cinci jucatori de pe lista, am rezolvat deja doua transferuri. Este vorba de un polonez si de un spaniol", a declarat patronul Stelei, Gigi Becali.

NewsIn a anuntat vineri ca spaniolul despre care vorbea Becali este fundasul Ruben Pulido de la Getafe. Acesta urmeaza sa semneze cu Steaua un contract pe trei ani de zile. In varsta de 27 de ani, Pulido a fost recomandat la Steaua de coechipierul sau, nimeni altul decat romanul Cosmin Contra. Pulido a mai jucat in cariera sa la juniorii lui Real Madrid, UB Conquense si Rayo Vallecano.

1349891919_golanski.jpg

Celalalt jucator transferat de Steaua este fundasul polonez de la Korona Kielce, Pavel Golanski. In varsta de 25 de ani, Golanski este fundas central si a debutat in nationala Poloniei anul trecut, intr-un meci impotriva Norvegiei, iar de atunci, jucatorul a strans cinci selectii si a reusit sa marcheze un gol. Se pare ca pretul acestuia a fost de un milion de euro.

Onlinesport

AKM-4706.07.2007 13:23

Daca vor si semna, sezonul viitor o sa fie minunat ... Abia astept sa ii vad in tricoul ros-albastru fular-campionii

Tupac Amaru06.07.2007 13:23

Misto nume: Pulido, Edel Apula Bete... Campionatul asta chiar pare o p***.

forever_STEAUA06.07.2007 13:25

@Tupac Amaru

Si in acelasi timp este realizat si transferul lui Golanski :laugh:

DonAndres06.07.2007 13:30

Sa le uram 'Bun venit' si sa speram ca vor face o figura frumoasa!

Forza Steaua!!!!!!

cris406.07.2007 13:33

Golansky este fundas dreapta din cate am inteles !

BlaUGranA06.07.2007 13:34

Bun venit in familia Stelei!Daca mai transferam un mijlocas bun ofensiv si un atacant rupem tot!

FORZA Steaua! steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

florin_b_*06.07.2007 13:54

Pulido e fundas central iar Golanski poate juca atat fundas dreapta cat si fundas cecntral. Amandoi sunt foarte inalti si au o oarecare experienta..mai ales Pulido. Achzitii f bune facute de Steaua in comparatie cu Dinamo care l-a adus pe Stoican, jucator ce nu mai avea oferte nici macar din Ukraina.

Bravo Gica..acu integreaza-i si vom avea o concurenta de cel putin 2 jucatori de valoare pe fiecare post...pe unele deja sunt 3 (Oli nu ar mai fi transferat nici macar unul..cu Gica antrenor GG se comporta altfel).

Se zvoneste ca ar mai fi un atacant din Serbia (parca asa scrie in fanatik)..si sa vedem si de un mijlocas ofensiv si e cam gata lista..Herea nu va veni datorita lui Iacov.

Abia astept meciurile de la Mierlo!!

Steaua e intradevar puternica...Avem vreo 25-30 de jucatori de valoare!!

Cernea, Vatca, Andrey (e inca al nostru)

Emeghara, Nesu, P. Marin, Saban, Goian, Golanski, Pulido, Ghionea, Baciu

Banel, Croitoru, Badoi, Radoi, Lovin, Ov Petre, G. Coman, Cristocea, Ochirosii, Bicfalvi (+ inca unul)

Dica, Neaga, Iacob, Badea, Gurita (+ inca unul)

Am numarat 27...daca am gresit la numarat sau am uitat pe cineva va rog sa ma corectati!!

De mult nu am mai avut un lot asa de echilibrat!

RazvanOchirosii3006.07.2007 13:54

In Sfarsit .... Se Fac Si Niste Transferuri Bune La Steaua ....De Fundasi Aveam Nevoie...Si Uite`i Ca Vin ...Ce Randament Vor da...Vom Vedea!! :) Sa Speram Ca o sa Acopere Posturile Pe Care Avem Gauri Cu Bine :P

MooxuLeTz`06.07.2007 14:00
Bun venit in familia Stelei!Daca mai transferam un mijlocas bun ofensiv si un atacant rupem tot!

FORZA Steaua! steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

Si De portar nu zice nimeni nimik jucam cu real si cu Lyon iar si cu vatca in poarta talent nu ne-am invatzat d anul trecut avem nevoie de un portar adevarat sau macar de hamutowsky tare dor imi e de el si de Protasov :(

jordan06.07.2007 14:01

ce smecherie...juniorii lui Real Madrid si rayo vallecano...data viitoare poate cautam o tanara speranta din insulele belize si un old boy din madagascar...cum sa joci in Liga capionilor cu KlemiSabani din astia..iei 12 milioane profit si faci transferuri de jucatori liberi de contract sau rejectati din spania...macar stam mai bine ca javrele care isi plimba "jucatorii" prin europa si le repatriaza la juma' de pret..

MooxuLeTz`06.07.2007 14:04
Pulido e fundas central iar Golanski poate juca atat fundas dreapta cat si fundas cecntral. Amandoi sunt foarte inalti si au o oarecare experienta..mai ales Pulido. Achzitii f bune facute de Steaua in comparatie cu Dinamo care l-a adus pe Stoican, jucator ce nu mai avea oferte nici macar din Ukraina.

Bravo Gica..acu integreaza-i si vom avea o concurenta de cel putin 2 jucatori de valoare pe fiecare post...pe unele deja sunt 3 (Oli nu ar mai fi transferat nici macar unul..cu Gica antrenor GG se comporta altfel).

Se zvoneste ca ar mai fi un atacant din Serbia (parca asa scrie in fanatik)..si sa vedem si de un mijlocas ofensiv si e cam gata lista..Herea nu va veni datorita lui Iacov.

Abia astept meciurile de la Mierlo!!

Steaua e intradevar puternica...Avem vreo 25-30 de jucatori de valoare!!

Cernea, Vatca, Andrey (e inca al nostru)

Emeghara, Nesu, P. Marin, Saban, Goian, Golanski, Pulido, Ghionea, Baciu

Banel, Croitoru, Badoi, Radoi, Lovin, Ov Petre, G. Coman, Cristocea, Ochirosii, Bicfalvi (+ inca unul)

Dica, Neaga, Iacob, Badea, Gurita (+ inca unul)

Am numarat 27...daca am gresit la numarat sau am uitat pe cineva va rog sa ma corectati!!

De mult nu am mai avut un lot asa de echilibrat!

stai linistit ... Gigel nu este jucator deci sunt 26 apoi dupa cantonamentele astea multi vor fii imprumutatzi bla bla iar pulio ala nu e bun d nik polonezu e ft bun in schimb avem nevoie si d portar Andrey pleaca iar vatca = -1 Cernea e bun doar pentru Liga lu` mitica si mijlocas ofensiv foarte tehnic gen Elton huaa Gigi !!

cris06.07.2007 14:07

Pana nu ii vad sa semneze nu cred nimic , si cred ca am si motive sa ma indoiesc , la cate minciuni ne-au fost servite nu mai pot avea incredere in nimic .

Alexica06.07.2007 14:23

In sfarsit sau rezolvat problemele din aparare.Sper ca acesti jucatori sa confirme si sa ne ajute sa castigam campionatul si sa trecen de grupele CL.Sa mai vina un mijlocas de constructie(Elton era bun)si un atacant (Am auzit ca vine unu din Portugalia)si avem echipa de CL.

Cu Steaua oriunde si oricand forzateaua spre cl fular-campioniifularsteaua2

Stelisimul06.07.2007 14:24
Forza Steaua!!!!!!!!!!
Matrixone06.07.2007 14:27

Bun venit in familia Stelei. Nu l-am vazut in nici un meci pe Pulido, dar daca a jucat 19 meciuri ca titular la Getafe, inseamna ca are ceva valoare. Daca si Golanski poate juca fundas central, nu vad bine cel putin pe unul dintre "turnurile de control" Goian sau Ghionea (cred ca atat polonozul cat si spaniolul stau mai bine la capitolul viteza decat cei doi G)>

@dy_00706.07.2007 14:30

Nu vreau sa par indiscret da se aude ca Dady deja e la Steaua. E adevarat ???? Dak e asa e bine este un atacant inalt ,puternic dar si cu o viteza buna 2 transferuri mai facem si putem sa spunem ca avem un lot numeric,valoros si competitiv

Raul198806.07.2007 14:48

eu zic ca cu jucatori astea doi am facut o mutare buna

ce ne mai trebuie ii un mijlocas central (creativ) poate si un mijlocas stinga si un atacant bun

eu propun ca mijlocas central pe camus

am citit ca vrea sa plece de la charleroi

de cand a plecat Meme de la Steaua nu mai a aparut nimic despre el

din parerea mea el ii un super jucator

ca atacant eu imi doresc pe "dady"de la belenenses

eu stiu ca l-am propus de vreo luna cand nici nu au aparut articole ca Steaua ii interesata de el

ii super bun atacantu asta

@Matrixone

eu stiu ca el poate juca pe postul de fundas dreapta si de fundas stinga

el ii 1,83 inalt si de acea nu cred ca va juca el pe postul de fundas central

haiduk406.07.2007 14:51

Off TOPIC!

Ma kak pe mine de ras! Au auzit prostii ca Steaua e sustinuta si in amicale si au platit romani sa vine la antrenament!

Dinamo a fost susținutã de un grup de 20 de suporteri echipați în alb și roșu, la primul antrenament al zilei de la Flachau. "Mã bucur cã avem suporteri și la Flachau. Asta înseamnã cã Dinamo este o forțã în lume"

rares_ultras06.07.2007 14:51

mijlocas bun este turcul arda turan e tinar ,are viteza tehnica e jucator daca Hagi lar putea convinge sal luam am avea o linie de mijloc tare cu Radoi,Neaga si Nicolita

axl2306.07.2007 14:55

Steaua e salvata!!!!

Serios acum, calmati-va, am transferat (daca am transferat) doi jucatori de care, in mare parte, doar gamer-ii au aflat pana acum. Nu zic ca n-or fi buni dar astept sa-i vad pe teren ca sa-mi fac o parere.

Ce ma bucura e faptul ca TRANSFERAM jucatori.

Lucas06.07.2007 14:57
Off TOPIC!

Ma kak pe mine de ras! Au auzit prostii ca Steaua e sustinuta si in amicale si au platit romani sa vine la antrenament!

Dinamo a fost susținutã de un grup de 20 de suporteri echipați în alb și roșu, la primul antrenament al zilei de la Flachau. "Mã bucur cã avem suporteri și la Flachau. Asta înseamnã cã Dinamo este o forțã în lume"

Hahahaha, "Dinamo e o forta in lume", cat de penibil, cat de complexati. Asta seama foarte mult cu povestile de la amicalele pe care Dinamo le joaca cu echipe mici din provincie. Fiecare articol are ca titlu "Nebunie!" "Delir!" "Psihoza in masa!", pe cand situatia reala este total opusa. Nu au existat jocuri amicale in care Dinamo sa nu fie huiduita de catre o buna partea a spectatorilor veniti la meci.

Incredibil cat de complexati sunt!

vanfootball06.07.2007 15:02
Pana nu ii vad sa semneze nu cred nimic , si cred ca am si motive sa ma indoiesc , la cate minciuni ne-au fost servite nu mai pot avea incredere in nimic .

"Am stabilit toate detaliile cu Steaua, voi semna un contract pe trei ani", a declarat Ruben Pulido pentru NewsIn

SSK06.07.2007 15:04

Asa e, axl, e bine ca transferam jucatori, ramane sa vedem si ce stiu!

AmuntBoy06.07.2007 15:10

de Pulido prima oara am auzit de jucator cand a gafat in meciul cu Sevilla din finala Cupei :)

dar sper ca la noi sa nu gafeze

Tare numele lor, dar ce o fi zis ciobanul crestin ca aduce la echipa pe Pulido si Golanski :))))

nici nu stie cum ii cheama ....

«1236»