FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre Liga 1 - editia 2007/2008

«1234568»
IONUTZ-CIPRIAN11.08.2007 06:33

Astept si eu momentul ca toti sa vad echipa jucand asa cum trebuie,poate voi vedea ceva frumos acuma etapa asta,dar cred ca ma voi plictisi in fata TV-ului,pacat ca avem o echipa care poate sa faca spectacol,sincer mi-e frica de Iasi si mai ales de Cluj,daca vom bate si cu iesenii vom fii din nou pe primul loc cu un avans de 3 puncte in fata celorlalti!!

axl2312.08.2007 16:18

Ce gol frumos a dat Gloria Buzau(Claudiu Ionescu) in meciul cu Farul!!!

SSK12.08.2007 21:02

Ce gol frumos a dat Trica! Si ce gol frumos a dat Didy! Presimt un meci greu la Cluj si, per total, un campionat foarte disputat...

Insa pana una alta, e bine: descopar cu surprindere ca sunt meciuri din Liga I la care chiar merita sa te uiti!

stelist-hd13.08.2007 04:55

da se pare ca bigfaldi este un pusti care va creste mult la Steaua in urmatoarele sezoane. bafta lui si si sa mai inscrie goluri spectaculoase asa cum a facut-o in meciul cu Poli Iasi.

HAI Steaua!!!!!!

noname_fu13.08.2007 08:35

se scrie Bicfalvi

IONUTZ-CIPRIAN13.08.2007 09:00

Urmeaza cel mai greu meci de pana acum,cel cu CFR,sunt curios ce o sa iasa,oare o sa asistam la prima infrangere a Stelei sau ii vom invinge si pe astia?

raducelbun15.08.2007 08:26

Auziti si voi, Muresan vrea sa ne bata la cel putin doua goluri diferenta, Bregodi sustine ca echipa lui joaca mai bine ca noi si ca doar din gresala nu sunt lideri, despre Dinamo ca sa mai spun - astia sunt deja campioni... TE DOARE CAPU', daca te pui la mintea astora nu mai prindem nici UEFA!

vlad_2006_steaua15.08.2007 13:13

Sper sa batem CFR-ul daca bate Steaua cu un scor frumos atunci nu ar trebui sa ne facem griji pana la meciurile cu Dinamo si Rapid :biggrin: steagsimplu

wolfi16.08.2007 10:35

vad numai lume optimista pe aici...ca batem CFR`u lejer, ca luam campionatul la fel de lejer si toate cele.pai ca sa castigi un meci cu CFR`u e de munca...si trebuie o concentrare maxima.venim dupa meciul cu borisov si trebuie sa demonstram ca suntem o echipa mare, trebuie sa avem cu adevarat o victorie importanta in campionat, desi toate sunt importante.am mai spus, CFR`u este o nuca greu de spart...sper sa o crapam cu 1-0 si de acolo mai vedem ce mai este...asa ca nu va mai avantati voi atat cu declaratii dintr`astea usoare fara nici o baza.

Hai Steaua !

cris16.08.2007 10:59

Meciul cu CFR este dupa parerea mea cel mai greu de pana acum , trebuie sa ne mobilizam si sa isi dea drumul la joc ca pana acum tare am cam scartait .

dee16.08.2007 12:39

Va ploua cu goluri duminica in Gruia! CFR-ul e genul de echipa care se conduce dupa mottoul " sa dam cu un gol mai mult decat adversarul", Steaua, din pacate, in ultimul timp a trecut in tabara " sa nu primim gol!" sau " doamne da' greu mai trec 90 de min". Sper ca pana la ora meciului sa se mobilizeze si sa-si revina, cat de cat, nu ai nici o satisfactie sa castigi impotriva Stelei, daca aceasta joaca prost. E un interes mult prea mare pentru jocul asta si noi, publicul, meritam sa vedem un super meci ... si o victorie pentru. favoritii nostri.

forever_STEAUA16.08.2007 13:51
CFR-ul e genul de echipa care se conduce dupa mottoul " sa dam cu un gol mai mult decat adversarul"

Numai sã nu fie din penalty...

dee16.08.2007 13:59
Numai sã nu fie din penalty...

da, ai dreptate .... cel mai tare ma enerveaza golurile date din lovituri de la 11m .... oricum, ar fi jignitor pentru atacantii CFR-ului sa castige meciul cu Steaua cu ajutorul unui penalty, ce naiba ... pot mai mult sa faca :)

forever_STEAUA16.08.2007 14:05

Eu mã refeream la meciul favoriților tãi cu pooli Timișoara. Ei preferã un egal decât sã își pãteze blazonul (?!) și golul victoriei sã fie înscris din penaltz.

Anul trecut nu s-au simțit jigniți atacanții lui CFR? A fost nevoie de Goe ca sã nu piardã amãrâții la 0.

dee16.08.2007 14:12

scopul scuza mijloacele ....oricum, de anul trecut s-au schimbat multe.

P.S CFR-ul nu sunt favoritii mei , normal ca tin cu ei, asa, din patriotism local ... dar daca ar fi sa aleg, inima mea bate pentru "U".

Nu mai cita tot post-ul anterior. Citeste regulamentul.

IONUTZ-CIPRIAN17.08.2007 10:00

O sa ne arda CFR-ul de nu o sa o putem duce,la cat au ratat aseara,au arata ca stiu fotbal si jocul lor este mult mai bun ca al echipei noastre!!!

raducj17.08.2007 15:04

ai cazut in butoiul cu pesimism? :happy: Aseara CFR-ul a jucat ca dracu de prost, cred ca ai vazut alt meci.

Oricum , cred ca isi vor reveni pana duminica si-i vor preda Stelei lectia de ofensiva.

N-au nimic de pierdut, mai rau decat joi nu poate fi!

IONUTZ-CIPRIAN17.08.2007 15:19

Din pacate sunt in butoiul realitatii,si pentru noi realitatea este cam dura!!

JDERUL17.08.2007 17:16

Unirea i-a adus pe lilieci cu picioarele pe pamant si i-a trimis acolo unde le este locul.

Dupa 4-1......

Virgil18.08.2007 19:47

Dinamo - Dacia Mioveni 1-1 in Groapa!

Dinamo a aratat ca orice numai ca a echipa candidata la titlu si la grupele Ligii nu! A ramas cu 6 puncte dupa 4 etape.

SS Lazio18.08.2007 19:51

Virgile,au luat totusi un punct.Da-i naibii. Au dat gol in minutul 92=)) cu 8 minute de prelungiri ,practic Ce bine ma simt!

Acum vad si ei cum e cu ritmul din CL.Si au jucat doar un meci :)) .Noi cand jucam in paralel CL/campionat si ne luau toti la colimator,taceam din gura...acum e momentul sa le zicem vorbe frumoase.Asa merita ,javrele!

1000 de oameni am fost la meci.

Batem maine! FORZA Steaua!

weeezer18.08.2007 19:51

Si asta in conditiile in care a egalat in minutul 92.

Mi-a placut portarul celor din Mioveni.

bodanelu18.08.2007 19:55
1000 de oameni am fost la meci.

Batem maine! FORZA Steaua!

vad ca esti entuziasmat, si apoi cred colegii de forum ca esti catel :)

SS Lazio18.08.2007 19:56

Da,ai intuit bine starea mea.Vin cu errata ,asa din bun-simt:) 1000 de oameni *au* fost la meci.

danimarcu18.08.2007 20:01
Dinamo - Dacia Mioveni 1-1 in Groapa!

Dinamo a aratat ca orice numai ca o echipa candidata la titlu si la grupele Ligii nu! A ramas cu 6 puncte dupa 4 etape.

Ai glumit,stiu...ca in bancul ala cand vine Bula dupa 5 ani de puscarie,si-si vede copiii:"vai dragii lui tata,din 3 ati mai ramas doar 5!..."

«1234568»