FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre Liga 1 - editia 2007/2008

«145678»
IONUTZ-CIPRIAN21.08.2007 09:37

Daca pleaca Hagi,presimt ca razboiul Jiji-SUPORTERI va reincepe!!!

alexynho21.08.2007 11:34
A jucat Borcea meciul asta numai ca nu s-a ridicat la asteptari. Prevad niste "jocuri" excelente facute de Borcea in meciurile urmatoare...

Sigur ... Borcea atacant , care va face norma de 3 goluri (3 penalty-uri , si vreo 10-12 lovituri libere ca bonus , de la 16 metri) ... turcu mijlocas ofensiv , care se va ocupa sa ii dea "paine" lui nea' borcica ... ca mijlocas defensiv mr.Badea ... care se va ocupa in special cu distrugerea adversarilor (la propriu) , si sa nu il uitam pe domn' profesor Mircea Rednic ... care va fi fundas central , insa de cate ori va fi nevoie , va fi si atacant .... spuneti voi , cu asemenea echipa , poate sa ii faca fata vreun club din Liga I sau din Europa ? Prevad ca dIMANO o sa castige titlul la N puncte distanta de locul 2 , si va lua Shampions Ligul :)

stifler_cale21.08.2007 13:52
Daca pleaca Hagi,presimt ca razboiul Jiji-SUPORTERI va reincepe!!!

eu cred ca va incepe o adevarata revolutie forzateaua

amarel21.08.2007 20:52

In seara asta am vazut prima repriza din anglia-Romania !!!!! Frumos meci !!! adica repriza .

Cine naiba e Deac asta ???? Stie cineva uinde joaca ???? mi-a placut mult mai mult decat Bicfalvi !! mai sprinten si mai tehnic , si foarte indraznet si incisiv !! !!!

Wally21.08.2007 20:57

Deac jocaca la CFR Cluj. Adica vorba vine "joaca", face parte din lotul lui CFR ca "Nea Ando" il baga pe Fabiani in loc sa promoveze tinerii...

predatorpulse721.08.2007 21:04

A jucat bine deac,dar mie mi s-ar parut ca in prima repriza mai ales eric s-a descurcat f bine,avand chiar si un sut periculos in primele minute.

Momentan nu stiu daca ne mai trebuie jucatori,14 transferuri mi se pare o cifra f mare pentru o echipa care pana de curand avea ca principal atu omogenitatea.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Wally21.08.2007 21:12

Daca tot e vorba de jucatori tineri stie cineva ce mai e cu Al. Iacob? E cumva la Buzau?

amarel21.08.2007 21:14
A jucat bine deac,dar mie mi s-ar parut ca in prima repriza mai ales eric s-a descurcat f bine,avand chiar si un sut periculos in primele minute.

Momentan nu stiu daca ne mai trebuie jucatori,14 transferuri mi se pare o cifra f mare pentru o echipa care pana de curand avea ca principal atu omogenitatea.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Bicfalvi a avut un sut foarte frumos in primele minute , dar apoi a disparut din joc !!!

Deac a fost extrem de activ la mijloc, si foarte iute, se descurca chiar si intre 3 adversari ......!!!

Ma uimeste ca Andone nu-l joaca, chiar nu stiam ca joaca la CFR,sper sa nu se piarda pe parcurs !!!!

De Tatarusanu ce ziceti ?????

Wally21.08.2007 21:22

Tatarusanu a aparat foarte bine in aceasta seara. Acum stiu care au fost motivele pentru care Albut nu mai e in poarta Gloriei. Totusi Pantilimon de ce n-a fost convocat(si el a facut un meci la fel de bun in meciul cu Franta)? O fi accidentat?

bodanelu21.08.2007 21:23
Daca tot e vorba de jucatori tineri stie cineva ce mai e cu Al. Iacob? E cumva la Buzau?

da e la buzau si din ce am vazut eu nu prea a prins echipa. el si cu Litu. in rest Simion si Tudose sunt titulari.

Wally21.08.2007 21:34

Ma mira faptul ca nu prinde echipa. Un jucator cu atatea prezente la nationalele de tineret si juniori, trebuie sa stie ceva fotbal. Cand l-a adus, eu chiar credeam ca va mai juca din cand in cand la Steaua, dar se pare ca m-am inselat. Cat despre Tudose, a jucat foarte bine in centrul defensivei, fata de fundas dreapta, unde Walcott l-a depasit de fiecare data.

alexynho22.08.2007 06:19

@ Wally .. pentru ca Tudose e fundas central , nu dreapta ... de aceea era depasit de fiecare data ... cat despre Iacob si eu am ramas masca atunci cand am vazut ca nu prinde echipa , mai ales ca Buzaul totusi e Buzau ... o echipa care vrea sa nu retrogradeze (desi cred ca se vor duce in acest sezon)

razvan_stelist200723.08.2007 13:13

Eu cred ca daca era adus un antrenor cu o experienta mai mare Steaua putea face rezultate mai bune in campionat si in preliminarii.din Liga 1 eu cred ca ar fi trebuit adus Petre Grigoras ca antrenor pentru ca are o experienta mai mare dekt Hagi ca antrenor.Cred ca ar trebui ca Steaua sa ii dea pe Bostina si Coman si sa faca tot posibilul sa il cumpere pe Torje de la Poli care este un jucator de mare viitor sau sa ii dea la schimb pentru clement palimaru de la Poli Iasi.aqm ca avem o linie de fundasi excelenta nu mai e nevoie de alti jucatori,dar totusi cred ca mai bine era adus Dorel Stoica de la U Craiova decat Emeghara.

Wally23.08.2007 14:03

Postul pe care joaca Stoica, nu are nici o legatura cu postul pe care joaca Eme. Si in plus, ce sa caute la noi un jucator care nu prinde echipa la Craiova?

amarel24.08.2007 18:34

Sau sa-l ia pe Deac de la CFR, tot freaca tusa acolo ..........

danimarcu25.08.2007 17:02

Buzaul a pierdut acasa cu CFR-ul,1-2.

Candidati siguri,alaturi de U Cluj la retrogradare.

predatorpulse725.08.2007 17:36

Culmea e ca pentru o echipa mica,buzaul nu a jucat rau si nici stelistii nostri d-acolo nu s-au miscat rau,pacat ca a dat batoza aia gol la final. Chiar daca clujul a presat mereu cred ca au avut vreo 4 faze clare de poarta tot meciul,in conditiile in care au jucat cu o candidata la retrogradare. In continuare,nu ma impresioneaza clujul,dupa cum am mai zis,jucatori de valoare acolo sunt Semedo,trica,didi,si poate cadu si tony,iar acum si deac. Restul sunt o umplutura de jucatori portughezi mediocri in cel mai bun caz care intr-adevar mai stiu cu mingea,dar cam atat.

Dar adevaratul motiv pentru care buzau a luat bataie a fost ca Gaga-Voda nu a venit sa dea indicatii lui Stefan Stoica. :biggrin:

danimarcu25.08.2007 17:38

M-am ingretosat de-a dreptul cand am vazut unii spectatori cum ii faceau cu mana razboinicului...

L-au facut din nou pe berbec sa se simta iubit...

cristi_mold26.08.2007 08:36

Se pare ca in Liga I, favoritele dezamagesc si apar din ce in ce mai multe surprize( Vaslui, Urziceni etc.). In plus un lucru care mi se pare imbucurator este ca lupta la retrogradare este mai apriga ca niciodata. Inca nu putem spune ce echipe sunt favorite pentru a ajjunge la matineu

dee26.08.2007 19:27

doamne, am trait sa vad in Liga I cum un jucator ( Ganea) il strange de gat pe un arbitru... la propriu :mellow:

danimarcu26.08.2007 22:59

Mai bine il strangea pe Sapunaru,ca nu il inghit deloc... :biggrin:

asparake26.08.2007 23:40

sa vedem ce echipa o sa avem cand revin Ghionea si Badea!!! forzateaua steag3 dica10 spre cl SPRE 24

inches27.08.2007 00:07

A inebunit rau de tot Ganezul, o sa fie pedepsit ca la NBA, un sezon intreg, te uiti la imagini, nu este ca Badoi anul trecut, Ganea parca chiar ca l-ar fii omorat pe arbitrul secund daca nu intervinea nimeni, trebuie dus la spitalul de psychopati!

c.ronaldo1727.08.2007 07:02

Gestul lui Ganea e sub orice critica, insa si-o merita toti arbitrii din Romania la cat gresesc. As fi fost mai fericit daca in locul asistentului era CorPoDean.

tzepelea27.08.2007 15:51
A inebunit rau de tot Ganezul, o sa fie pedepsit ca la NBA, un sezon intreg

daca ar fi dupa mine nu l-as mai lasa sa joace fotbal niciodata...

desi a cam avut dreptate...:-?

«145678»