FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre Liga 1 - editia 2007/2008

«15678»
CoRsSo28.08.2007 21:06

cred ca e a 5-a oara cand intru pe forum si vad tot mesaje contra lui Becali...e adevarat face multe prostii da' apoi isi da seama imediat ca a gresit...se vede ca iubeste Steaua dupa gesturile care le face...a investit multi bani in echipa si trebuie respectat..eu iubesc pe oricine iubeste Steaua inclusiv pe el...haideti sa nu mai punem presiune pe echipa si sa ii lasam sa joace fotbal in liniste ca o sa fie mai bine...si sper sa nu fiu injurat pentru mesaju asta :biggrin:

adyshor-redline2302.09.2007 09:39

Meciurile pierdute de Dinamo.........

Dinamo-FC Vaslui 0-2

Dinamo-Gloria Bistrita 0-1

............................................................asa sa va ajute Dumnezeu si in continuare

amarel02.09.2007 16:48

@ corsso

Mergi la culcare ,lasa cugetarile astea pentru altii !!!!!!! Sau tu esti ....cel cu livrarea cu miau miau la Becali ????

CoRsSo03.09.2007 17:24

@amarel

Nu am nimic cu Becali..Nici eu nu il sufar cum nu il suferi nici tu da' nu are rost sa ne batem joc de echipa din cauza unuia care nu stiu dak are 8 clase..

PS: eram sigur ca o sa comenteze cineva ceva de postu meu :biggrin:

para03.09.2007 20:11

sper ca infrangerile din Liga Campionilor sa nu ne descurajeze si sper ca jucatorii nu vor avea moralul la pamant,ca in meciul cu Rapid,acela jukat dupa tragedia de la Middlesbrough!oricum vom castiga acest campionat!acum jucatorii sunt mai relaxati pentru ca nu mai este RA2 care sa tipe mereu la ei,sper sa-si revina mai repede,se cunoaste lipsa lui in jocul echipei!! fular-campionii steag3

para03.09.2007 20:14
cred ca e a 5-a oara cand intru pe forum si vad tot mesaje contra lui Becali...e adevarat face multe prostii da' apoi isi da seama imediat ca a gresit...se vede ca iubeste Steaua dupa gesturile care le face...a investit multi bani in echipa si trebuie respectat..eu iubesc pe oricine iubeste Steaua inclusiv pe el...haideti sa nu mai punem presiune pe echipa si sa ii lasam sa joace fotbal in liniste ca o sa fie mai bine...si sper sa nu fiu injurat pentru mesaju asta :biggrin:

am aceeasi parere ca si tine!bravo,nu iti ascunde niciodata parerea TA,oricare ar fi ea! forzateaua

cezar07.09.2007 16:57
"ar trebui", ce bine zici. Eu cred ca si anul asta ne vom califica in grupele UCL si nu vom face fata pe doua fronturi. Urmarea va fi clasarea pe locul 3 la sfarsitul turului cu sanse mici la titlu.

Numai de bine!

sansele la titlu........wow titlul e deja castigat......spun asta pentru ca eu cred cu TARIE ca la noi in campionat BLATUL e in floare......si daca Dinamo a fost (cu noroc:))|campioana...anul asta Steaua E CAMPIOANA.....UN AN EI UN AN NOI.... ca ne place sau nu..Gigi E PRIETEN CU Borcea.

cu sigurantza tu vezi doar partea frumoasa a lucrurilor......crezi tu ca el baga bani in Steaua doar pentru ca iubeste echipa??..te inseli amarnic...SA FOLOSIT de echipa si a castigat mult mai multi bani decat a bagat el in Steaua

inches10.09.2007 19:13

De unde dracu un jucator nenorocit de la Buzau, care nici dracu nam auzit de el, conduce un Audi TT ??? o_O

cristi_mold10.09.2007 19:17

@inches

Ce jucator de la Buzau, conduce Audi TT. Poate Ochirosii:D

inches10.09.2007 21:41

Daca era Ochirosii, nu as dice 'necunoscut' :)

Accident de doi dati afara de la Buzau recent,

masina este al unul dintre "Marian Nejneru si Eduard Sotrocan" si pe GSP poti sa vezi pozele

Au reusit sa trimita o persoana in spital ...

FC_STEAUA_194717.09.2007 20:11

Suntem in kakao in campionat in acest moment. Al doilea cel mai prost atac din toata Liga si nu se pare ca o sa fie mai bun in curind. Trebuie multe lucruri schimbate.

SteauaToronto07.10.2007 14:43

Cam toate echipele care sunt pretende la titlu au castigat etapa asta. Victorie necesara la Mioveni !

axl2307.10.2007 15:54

Dinamo - Otelul, 6-1 in minutul 85. Un meci frumusel, pacat de scor.

stelista_4everstelista07.10.2007 18:28

doamne nu pot sa cred 1-1 la pauza cu o echipa ca dacia mioveni!!! :angry:

nici 3 pase nu pot lega!!!am marcat in 9 jocuri cat cainii intr-unul. ce e de facut???daca se mai poate face ceva...

amarel07.10.2007 20:09

Mda, a dat Iacob 2 goluri descultilor astia...., ,...mai astept 2 etape , inca mai sper ...., parca sa spun ca e un reviriment in jocul nostru , vedem noi !!!

IONUTZ-CIPRIAN08.10.2007 14:12

Nu prea cred eu ca vine revirimentul ala prea curand!!

chester08.10.2007 14:31

Lasati ca o sa castige Steaua urm. meciuri :biggrin: fular-campionii

oase08.10.2007 18:43

sal

asa e frate am batut greu o echipa care nu are nimic in comun ca fotbalul dar ne miscam greu ..

forza Steaua forza Steaua forza Steaua forza Steaua forza Steaua forza Steaua

Steaua :steagcruce:fularultras

FC_STEAUA_194709.10.2007 07:01

Cand naiba o sa se joace restanta aia??? LPF sunt adormiti ca de obicei.

axl2309.10.2007 14:17

Mircea Rednic, antrenor la Rapid. Hai sa vedem marea scofala.

Wally09.10.2007 15:32

Nu o sa faca Rednic mare lucru...

Vialy_Sud09.10.2007 16:01

Mda ...ar trebui sa vorbim despre Steaua aici ...nu despre cracrapid..dinamu` .. la **UE Rednic la **Ue cracrapid!

axl2309.10.2007 16:30

@vialy

Nu trebuie sa vorbim despre Steaua aici, trebuie sa vorbim despre Liga1.

vladfcs200709.11.2007 08:11

sezonul asta de campionat este a celor din provincie...dar Steaua sper sa prinda un loc de UEFA...si nu numai eu sper...ci totzi suporterii adevaratzi...ne indreptam spre24 cat mai in Forza posibil...FORZA Steaua pana la MOARTE!!! fularultrasfularsteaua2

ionutabaza31.01.2008 08:13
sansele la titlu........wow titlul e deja castigat......spun asta pentru ca eu cred cu TARIE ca la noi in campionat BLATUL e in floare......si daca Dinamo a fost (cu noroc:))|campioana...anul asta Steaua E CAMPIOANA.....UN AN EI UN AN NOI.... ca ne place sau nu..Gigi E PRIETEN CU Borcea.

cu sigurantza tu vezi doar partea frumoasa a lucrurilor......crezi tu ca el baga bani in Steaua doar pentru ca iubeste echipa??..te inseli amarnic...SA FOLOSIT de echipa si a castigat mult mai multi bani decat a bagat el in Steaua

Steaua e o echipa foarte buna dar cu achizitiilem care le-au facut nu stiu ce sanse avem la campionat

Steaua
«15678»