Steaua va fi campioana '07-'08.Cluju n-are fata de Champions League ![]()
![]()
am sh eo o replik pentru IONUABAZA:bah frate Steaua a faqt nijte achizitii destul d bune...
mai ales Mendoza sh Dayro Moreno...care sunt jucatori d superclasa...in acest moment,Pepe a intrat intr-o pasa f buna...a dat gol sh cu FC Vaslui,sh cu Mioveni...dci.....doar Habibou trebe sa mai confirme...asa ca....ceea c ne trebuie in tur,adik nijte varfuri, au fost aduse...
Renunta la limbajul gen mirc si incearca sa scrii corect d.p.d.v. gramatical.
Citeste regulamentul
Presupun ca vom continua aici discutiile care mai pana acum cateva saptamani se purtau in "Cu un ochi in curtea contracandidatelor bla bla", nu?
In cazul asta, eu vreau sa va spun ca am avut 2 orgasme, in minutele 87 si 88 ale meciului de azi din Groapa.
@weeezer, e vorba aici de miticul orgasm masculin multiplu colectiv.
Apopo de meciul Dinamo - Pandurii: mi-a placut cum si-au aratat suporterii dinamovisti sustinerea fata de jucatorii care trec prin momente grele, prin scandari de imbarbatare: "rusine sa va fie!" Le-au mai spus si "mercenarilor", insa atat timp cat in peluza afiseaza un banner cu "Dogs of War", expresie incorecta d.p.d.v. gramatical (probabil ca vroiau sa scrie war dogs), insa acceptata ca insemnand...mercenari, ar trebui sa se rezume la "rusine sa va fie" (sau sa le fie.)
Spre 24!
un banner cu "Dogs of War", expresie incorecta d.p.d.v. gramatical (probabil ca vroiau sa scrie war dogs),
(Din pacate) nu e incorecta gramatical, sau Shakespeare, Thomas Jefferson si Frederick Forsyth sunt analfabeti
.
Penalty usor acordat pentru Dinamo si rezultat dintr-un offside evident chiar si fara reluare, pentru Poli Bragadiru. Arbitrajul romanesc chiar e praf, nu rau intentionat.
L.E. In sfarsit, au vazut si desteptii de comentatori de la National offside-ul... aceiasi destepti care zbierau sus si tare cu 5 minute inainte "penalty clar pentru Dinamo, ar trebui cartonas rosu pentru Luchin. da, indiscutabil"
L.E. comentatorii astia cred ca se uita la alt meci... penibili.
Mie mi s-a parut fault clar la Danciu.Si da,merita Luchin cartonas rosu direct.
La golul lui Poli a fost offside,dar asta nu va starni prea multe comentarii,nefiind Steaua beneficiara greselii tusierului!...
Oricum,eu cred ca Poli a fost mai mult avantajata in meciul asta decat Dinamo...
In seara asta am vazut "neutralitatea" presei din Romania,Poli a fost clar avantajata cu Dinamo insa nu prea s-a vorbit de acest lucru in aceasta seara,in schimb a intrat balena de Iancu ca sa se planga iarasi de Becali(indirect bineinteles ca sa nu il cheme la comisii) si cum Timisoara nu e lasata sa joace, stiti voi, povestea cu nasu si lupescu.
Saracii neprihaniti de la Timisoara!!! Sa se ia de mana cu "furatii" de la Cluj din partea mea si sa se duca... unde vor ei. Sper ca nu ati uitat cum a fost dezavantajata de arbitri Steaua la Timisoara in tur,aceiasi timisoreni castigand meciul din ghiulesti dintr-o centrare care iesise afara iar acum pechinezii au fost dezavantajati la randul lor, asa ca nea Iancu poate sa debiteze cat o vrea el ca mananca rahat exact ca toti detractorii Stelei. Abia astept sa le-o tragem in Ghencea, pateticii naibii.
Vazand toate aceste "rivalitati" ma bucur ca noi suntem mereu superiori, sa va dau niste exemple,Poli uraste pe Dinamo si pe Steaua, rapid uraste Dinamo si Steaua(mai ales pe noi la cate umilinte le-am tras in ultimii ani),oltenii urasc capitala(deci implicit si Steaua),CFR uraste capitala(deci si Steaua), asa ca mie place ca noi nu avem adversari adevarati pentru ca noi suntem undeva mai sus,noi nu antipatizam pe nimeni. Teoretic singurii cu care am avea o rivalitate ar fi pechinezii,dar victoriile impotriva lor sunt normale pentru mine si va spun sincer ca nici egaluri in groapa lor nu ma deranjeaza,important e sa-i batem pe Ghencea. Numai la frustratii din liga1 auzim mereu de la noile transferuri "vreau sa batem pe Steaua" in loc sa auzim ca se bucura de proaspatul transfer.
Miza celorlalte e sa ne bata pe noi,miza noastra este sa-i batem pe acesti pitici si apoi sa incercam sa ne punem cu granzii Europei.
Apropo,desi era un subiect din care se putea scoate ceva scandal,arbitrajul fiind penibil in aceasta seara,emisiunile de gen au tinut putintel,doar vreo 1 ora sau 1 ora si jumatate,cand au fost greselile de arbitraj ce au favorizat echipa noastra grasu' de ivanovici a stat pana pe la ora 1 noaptea,asa s-a inchis repede pravalia,pentru ca nu e vorba de Steaua,nu e nici Becali prin preajma,asa ca audienta e cam micuta.
Chiar zilele astea avem inca un exemplu ca suntem atacati sub centura de presa mizera din nou,l-au dat pe habibou dat afara in vara,iar baiatul a aparut a 2-a zi si a negat totul ba chiar imbecilii aia au gresit si numele mamei lui.
Pentru toti anti-stelistii din presa si pentru frustratii de la alte cluburi: Noapte buna deontologilor.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Da,asa-i,a fost jenant ca de obicei grasu' de Iancu!
Cum poate sa spuna ca arbitrul i-a dezavantajat,cand ei au marcat din offside?Deci:
1.Luchin a fost eliminat dupa doua galbene,al doilea primit dupa un fault clar la Danciulescu in careu(unde merita direct rosu);
2. 11 metri clar acordat;
3.Al doilea eliminat(scuze ca nu retin numele respectivului) tot corect a fost.A luat un galben pentru proteste(hentul lui Popa a fost clar),urmat imediat de al doilea galben pentru ca a aplaudat ironic(asa prevede regulamentul,am vazut meciuri din strainatate unde s-a procedat la fel);
4.Golul lui Poli dat din offside(cred ca au fost de fapt doua-chiar si la pasa lui Ganea);
Astea sunt toate decizii regulamentare,iar daca urmarim meciul pe ansamblu,Poli a fost cea avantajata.
Dar gorila stie una si buna.Sa se planga,ca doar nu degeaba are suflet visiniu...
Ma mir ca nu a spus ca Steaua e de vina pentru impotenta lor.
Chiar daca ar fi arbitrat impecabil (chiar avantajat sa spunem), scroafa din Timisoara, tot ar gasi un aut care, in opinia lui, ar fi putut face diferenta pe tabela. In Romania, sa nu ne mire nimic pentru ca este o lume horror, al prostiei, ingamfarii, lacomiei (adica toate defectele posibile).
Un singur conducator se bucura de tot respectul meu, si anume Dumitru Bucsaru, cel de la Unirea Urziceni. De doi ani de cand e in Liga I Unirea, nu l-am vazut niciodata in public, sa dea declaratii jignitoare la adresa altora, sau la adresa arbitrilor (ce face MM cu Dan, e alta treaba). E bun si 1/18... facem progrese avand in vedere ca acum 3 ani, raportul era de 0/16.
Jabba si cand e ajutat clar de arbitri vede furt dar este normal pentru o persoana nascuta si crescuta in tigania din Giulesti(unde de la o vreme exista o "epidemie" de frustrare)....Pai cu echipa asta de 2 lei vrea el sa bata pe Ghencea?? Dupa ce si-o iau de la Steaua cu 2,3-0 o sa tipe iar ca e furat
De la o vreme toata lumea tipa ca este furata,ca X a facut blat cu Y!E o adevarata tiganie,aseara nu am vazut meciul,in primul rand ca nu m-a interesat,insa am vazut si eu fazele alea 2,trebuia sa se termine 0-0,nu prea am vazut penalty iar la pulisti a fost offsaid clar,acuma tiganul ala de Iancu de ce nu mai tipa ca au fost furati si altele,roata se intoarce de fiecare data,oricum la ce echipa are pulii,nu au nici o sansa in Ghencea!!
De la o vreme toata lumea tipa ca este furata,ca X a facut blat cu Y!E o adevarata tiganie,aseara nu am vazut meciul,in primul rand ca nu m-a interesat,insa am vazut si eu fazele alea 2,trebuia sa se termine 0-0,nu prea am vazut penalty iar la pulisti a fost offsaid clar,acuma tiganul ala de Iancu de ce nu mai tipa ca au fost furati si altele,roata se intoarce de fiecare data,oricum la ce echipa are pulii,nu au nici o sansa in Ghencea!!
ai dreptate...toti se gasesc sa comenteze(mai ales despre meciurile Stelei)...dar Muresan uita ca in tur au fost avantajati clar(mai ales cu Craiova)...acu toti se gasesc sa zica de Steaua...daca eram pe locu 3-4 nu mai ziceau nimic...dar daca suntem pe locu I toti gasesc comentarii.
cineva trebuia sa o facadoamne, am trait sa vad in Liga I cum un jucator ( Ganea) il strange de gat pe un arbitru... la propriu![]()
arbitri nostri nu inteleg ce trebuie sa faca
asa se face treaba la noi
poate o sa arbitreze mai bine de frica
ai dreptate...toti se gasesc sa comenteze(mai ales despre meciurile Stelei)...dar Muresan uita ca in tur au fost avantajati clar(mai ales cu Craiova)...acu toti se gasesc sa zica de Steaua...daca eram pe locu 3-4 nu mai ziceau nimic...dar daca suntem pe locu I toti gasesc comentarii.
sa mai comenteze si acum dupa meciul cu "u" Cluj sa vedem ce are de spus
Steaua n-a facut un campionat f bun...nu prea mi-a placut..decat unele meciuri...a fost f tare faza cand Ganea l-a strans pe arbitru de gat...eu nu l-as mai lasa niciodata sa joace fotbal.. ![]()