Dragi stelisti care ati vazut meciurile rivalelor(si la nostru bineinteles),va rog sa spuneti care dintre cele 3 echipe au jucat mai bine in prima etapa? Desi sunt lipsit de obiectivitate,eu zic ca Steaua,pentru ca am avut vreo 6-7 ocazii f mari in tot meciul,iar adversarii doar vreo 2 suturi la poarta. Singurul minus a fost apararea,pentru ca Goe si rada nu au mai jucat impreuna. Steaua a jucat bine in conditiile in care iar avem 6-7 accidentati.
Am vazut si meciul crapidului si de f multe ori mioveni i-a pus la locul lor,n-au avut nici o faza in prima repriza,iar cel putin un gol al lor a fost marcat din greseala de arbitraj,daca nu chiar amandoua,avand in vedere ca buga,fiind in ofsaid,a influentat faza pentru ca a sarit la minge.
Meciul javrelor m-a lamurit in ceea ce priveste arbitrajul romanesc. Am mai zis-o si in postul de mai sus,daca Steaua juca cum a jucat dinamu azi,toate ziarele erau pline de bullshit-ul tipic romanesc,cum ca Hagi e varza,Steaua e varza etc. Am rezistat cu greu la meciul javrelor din cauza comentariului imbecil dar am reusit sa trag niste concluzii. Gloria Buzau a jucat bine spre f bine,au condus meritat iar dinamu nici nu a existat in teren,n-au avut nici o ocazie. Arbitrul i-a ajutat,pentru ca inainte de gol,Cristea i-a tras una in boase unui adversar,dar normal ca arbitrii nu au vazut. Dinamo a avut tot meciul nr ametitor de 3 faze periculoase de poarta,din care a dat 2 goluri,iar spre rusinea lor n-au ajuns la poarta adversa in ultimele 20 de minute.
Trebuie sa continuam victoriile in campionat dar momentan mi se pare mai important meciul cu zaglebie care trebuie castigat. Eu raman la parerea ca in aceasta etapa,desi am avut 6-7 accidentati,am jucat mai bine decat rivalii nostri care au beneficiat de un efectiv complet.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.