FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zaglebie Lubin - Steaua Bucuresti 0 - 1 (0 - 0)

«1345679»
JDERUL31.07.2007 05:42

Sunt sigur ca polonezii vor face marcaj strict la Dica.In acest caz depindem de cum vor fii,,in sut ceilaltzi".Desigur ca ma bucura orice marcator,dar cel mai mult doresc sa inscrie Banel.Nu de alta da* poate rupe si el pisica si-si da drumu*la bagatul in atze !

stelist nebun31.07.2007 07:36

fular-campionii ba ce pot sa zic thoamne ajuta si stiu ca Steaua se va chinui in seara asta ...da sper sa castigam si sa ne bucuram si sai asteptam in tara sa sarbatorim.........prognostic zaglebie-Steaua 2-3 marcatori Neaga*2 zaharia 1 steagsimplu steagsimplu steagsimplu

steagsimplu abia astept sa se termine meciul asta.....ca e prea mult stres.......abia astept sa le inchidem gura la polonezi.....nus asa de tari .........de au luat bataie in halu ala de la Vaslui!!!!!! fularsteaua2fular-campionii

robisteaua31.07.2007 07:54

Echipa probabila va fi urmatoarea (in proportie de 99%):

.............................1 Cernea................................

.....18 P.Marin........3 Goian..........5 Rada........15 Nesu......

......................26 Croitoru.......6 Radoi.....................

.........29 Badoi..............10 Dica...............16 Nicolita.......

...............................25 Neaga................................

Rezerve: 82 Vatca, 4 Golanski, 17 Baciu, 28 G.Coman, 8 O.Petre, 7 Bicfalvi, 30 Zaharia

fansteaua4631.07.2007 08:27

avem nevoie de un rezultat pozitiv steagsimplu fular-campioniifularsteaua2

raducelbun31.07.2007 09:01

Cred ca va fi un rezultat care ne va lasa un gust amar. Ceva de genul 1-1, sau 2-1 pentru. polonezi in urma unui meci in care se putea mult mai mult.

Sper din toata inima sa ma insel!

bubylycy31.07.2007 09:46

ii batem .. de nu stiu cei cu ei.. dak zaglebie ne pun probleme pai ce sa mai zic.. de alte echipe mai titrate..

2-3-0 cred ca le da nu prea mult ca doar si acasa mai dam o tura steagsahmic fularsteau2

mihais31.07.2007 09:46

eu sper la 1 rezultat bun si cred ca vom obtine 1 la vreo 2 goluri diferentza in favoarea noastre

hai Steaua

greusceanu31.07.2007 09:50

sper sa batem si acasa sa avem un meci usor si sa facem spectacol steagsimplu

c.ronaldo1731.07.2007 09:53
avem nevoie de un rezultat pozitiv steagsimplu fular-campioniifularsteaua2

Era si culmea sa spui ca avem nevoie de un rezultat negativ.

Stelist4ever8831.07.2007 10:13
Zaglebie Lubin ? Saturn Ramenskoe 2-0

In prima etapa din Rusia, viitoarea adversara a ros-albastrilor din turul 2 preliminar a batut cu 2-0, pe Saturn Ramenskoe, golurile fiind inscrise de : André Nunes (min. 71) și Felipe (min. 89)

Sursa: Gsp

Zaglebie Lubin e din polonia nu din rusia :))) greseala :Dfularsteaua2fular-campioniifularsteaua2fular-campioniiforzateauaforzateaua steagcruce2

sorin_77731.07.2007 11:34

Echipa probabila la Steaua + schimbari:

Cernea

Golanski (Nesu) Goian Rada P.Marin

Badoi Radoi Croitoru (Bicfalvi) Nicolita

Dica Zaharia (Neaga)

Scor final Zaglebie - Steaua 2-5

Wally31.07.2007 11:35

Nu cred ca Golanski si Zaharia vor fi folositi titulari in aceasta seara...

DexOne31.07.2007 11:41
Sunt sigur ca polonezii vor face marcaj strict la Dica.In acest caz depindem de cum vor fii,,in sut ceilaltzi".Desigur ca ma bucura orice marcator,dar cel mai mult doresc sa inscrie Banel.Nu de alta da* poate rupe si el pisica si-si da drumu*la bagatul in atze !

dak vor face un marcaj la Dica de cel putin doi oameni...va ramane cineva demarcat...sa speram ca va fi un marcaj de 3 oameni la Dica..si dak reuseste sa ii scoate din joc raman 2 posibilitati libere ;) steagsahmic

foreminescu2431.07.2007 11:48

diseara vom invinge cu 2-0 e diferenta mare de valoare.in rest sunt contrariat de un episod la care raspund doar atat:pupa-l in carici(sa nu zic ****) pe Bostina, Jiji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

potra31.07.2007 12:09

@ robisteaua

m-as mira sa se iasa din vesnicul si deja monotonul 4-4-2.

toate bune baieti! si sa ne auzim cu bine dupa meciul din seara aceasta!! ;)

mihais31.07.2007 12:10

nu cred ca este corect cum este tratat Bostina in rest ce sa zic hai Steaua!!!si Dica da-le vreo 2 !!!

steaua_ro steag2 ar fi de neconceput o ratare a calificarii

wild STEAUA31.07.2007 12:17

salut tuturor celor cu inima ros-albastru. deseara imi doresc cel mail mult sa castigam pentru. Gica. Merita cu adevarat.

alina_198131.07.2007 12:22

pentru toti cei din afara tarii...din pacate nu cred ca putem vedea meciul pe net...de azi dimineata tot caut un site care transmite in direct ...n-am gasit nimic nici macar cu plata...asta sa fie problema ,important e ca Steaua sa castige...sunt sigura ca la sfarsitul meciului ne vom intalnii cu totii aici pe forum sa-i felicitam pe ai nostri!!!!

fular-campionii CU Steaua PANA LA MOARTE!!!!!!!!!!

fularsteaua2fular-campionii steagcruce2 forzateaua

editat de moderatori:

fara caractere bolduite, te rugam

mirceaor31.07.2007 12:24
nu cred ca este corect cum este tratat Bostina in rest ce sa zic hai Steaua!!!si Dica da-le vreo 2 !!!

steaua_ro steag2 ar fi de neconceput o ratare a calificarii

N-o fi corect cum e tratat,da nici el nu a jucat nimic in unltima vreme si nici n-a pus suflet in teren.Sa fie sanatos!

DexOne31.07.2007 12:29
pentru toti cei din afara tarii...din pacate nu cred ca putem vedea meciul pe net...de azi dimineata tot caut un site care transmite in direct ...n-am gasit nimic nici macar cu plata...asta sa fie problema ,important e ca Steaua sa castige...sunt sigura ca la sfarsitul meciului ne vom intalnii cu totii aici pe forum sa-i felicitam pe ai nostri!!!!

fular-campioniiCU Steaua PANA LA MOARTE!!!!!!!!!!

fularsteaua2fular-campionii steagcruce2 forzateaua

Omule dak vrei sa te hobezi la web...iti pot da yo meci pe webcam ;)

SI PENTRU RESTUL STELISTILOR DIN AFARA...CARE ARE CHEF SA IL VADA PE WEB DATI-MI MESAJ PRIVAT SI VA DAU UN ID DE MESS

c.ronaldo1731.07.2007 12:35

Ar mai putea fi o metoda, inafara de web-ul lui DexOne.

http://tvonline.1gb.at/ - Aveti in lista si Prima TV.

PS: Sper sa nu imi i'au Ban pentru. programe xxx. :-)

pak pak.

Dica si Radoi31.07.2007 12:40

Steaua va bate cu ori ce pret si fara probleme pe toti cei ce ii vor sta in cale spre cucerirea titlului 24. Zaglebie trebuie sa se astepte la tot ceea ce este mai rau fiindca Steaua o va spulbera , sa-r putea sa ajungem si in finala ligii cu ajutorul lui Dumnezeu . Steaua in acest an mai mult ca sigur ca va castiga o cupa europeana , Titlul 24 si chiar si Cupa Romaniei cine stie poate dar mai mult ca sigur va castiga si super cupa Romaniei. Dica este cel mai bun jucator din Liga 1 burger si va marca meci dupa meci si gol dupa gol dica10 . Am un msaj pentru toti fanii Stelei steag2 Haideti sa fim mai buni , sa nu-l mai injuram pe domnul Gigi deoarece a facut multe pentru echipa . Cine stie poate ca daca nu era el nu am fi ajuns nici in Champions Ligus (League?!) . Gestul pe care l-a facut a fost unul se isi arate multumirea fata de dinamovisti! . Trebuie sa uitam incidentele neplacute ! Trebuie sa ii sustinem pe jucatori ori unde sa-r duce, pentru a castiga meci de meci , doar asa putem ajuta si noi Steaua daca suntem STELISTI adevarati . Trebuie sa ii lasam pe jucatori sa isi faca datoria ! Sa ii sustinem la bine si la greu . Asa Steaua va fi cea mai puternica echipa din lume si nimeni si nimic nu ne va mai putea sta in cale . Galeria noastra trebuie sa fie mai tare decat cea de la Liverpool . steaua_ro .

Fie vreme buna ,

Fie vreme rea .

Va batem pe toti !

Ori unde veti vrea !

Forza Steaua !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Forza Steaua

Dica si Radoi31.07.2007 12:45

Zaglebie asteaptate la tot ceia ce este mai rau Steaua te va spulbera Prevad un scor mare 0-5 sau 0-4 Steaua E ceamai tare > NU am emoti stiu ca vom castiga !!!!!!!!!!!!!!!!!! Forza Steaua steag3

MALDINI_STEAUA31.07.2007 12:46

2-0

Dica and Croitoru :D

dulusdan31.07.2007 13:06

STATI LINISTITI CA Steaua SIGUR O SA CASTIGE EU SPER CA CU 2 LA 0 . NU AU CUM SA NE PUNA PROBLEME. Steaua RULES FOREVER

«1345679»