FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zaglebie Lubin - Steaua Bucuresti 0 - 1 (0 - 0)

«1789»
Joint01.08.2007 07:39
Nu-mi aduc aminte ca cineva sa-l fi criticat pe Hagi pentru ce a vrut sa joace, ideea este ca nu prea ai cu cine in fata. Nu sunt jucatori capabili sa faca faza ofensiva, asta-i problema, nu Hagi. Exceptandu-l pe Dica, care ieri a jucat atacant, la ora asta nu ai nici un mijlocas de valoare capabil sa faca ceva bun in atac. Daca mai adaugi si faptul ca nu ai nici un atacant bun de joc, ai imaginea completa a jocului de aseara. Repet, nu Hagi este problema. In conditiile date cred ca a judecat foarte bine jocul, fapt care ma bucura enorm.

eu cred totusi ca poate face o treaba excelenta cu lotul pe care il are acum (inclusiv cei accidentati in prezent). daca mai vine cineva, desi este cam tarziu, sa fie primit...daca nu, asta este. trebuie doar putina rabdare.

The_Foxes01.08.2007 07:52

ati vazut strategia lui Hagi...a declarat inainte de meci "veti vedea o Steaua ofensiva " si astfel a vrut sa-i intinda o capcana antrenorului zaglebie si daca e sa ne luam dupa scor si dupa joc ne dam seama ca 1- Steaua a vrut azi sa joace mai mult pe contraatac 2- nu am jucat spectaculos ci eficace. ne-au tremurat chilotii la sfarsit dupa min 80 dar intr-un fel e normal fiind la inceput de sezon. mai trebuie un mijlocas la centru langa Radoi

Dj.P@uL01.08.2007 09:30

Ce comentariu de kk au avut astia de la Prima TV :( !

yang01.08.2007 12:17

Goian strike

After reaching the group stage for the first time in 20 years last season the 1985/86 European champions will hope to move to within one round of the competition proper again next Wednesday.

Dezinformare totala pe site-ul UEFA

SzabiStelistu01.08.2007 13:38

Steaua a dominat jocul si a castigat.........e important ca a castigat,si asteapta mai linistit returul.....FORZZA Steaua fularsteaua2fularsteaua2 steagsimplu

ULTRASSICK01.08.2007 13:50
Ce comentariu de kk au avut astia de la Prima TV :( !

chiar ca...nu stiu dak a nimerit vreu jucator klumea tot meciul....

:"la balon e Dica...a pardon Neagaa .............Croitoru...nu eu cred ca e Neaga aa da ai dreptate............Goian respinge , cred ca a fost Golanski........" si tot asa PENIBIL!!!

Harald03.08.2007 15:30

cainii au picat cu lazio :biggrin:

o sa vina italienii in infernul de pa lia manoliu

lollll

bodanelu03.08.2007 16:10

hai frate.. pe toate topicurile se discuta de spurkys cu Lazio.

mods?? :D

creati un topic special la discutii libere si rupeti-va tastaturile legat de ei. Aici se discuta despre Steaua!!

Red-Blue Shark08.08.2007 12:29

Ar fii pacat daca ar ploua la meci... ar strica tot spectacolul......si mai ales pentru Steaua care toti stim ca are multi jucatori tehnici....in orice caz sa speram ca nu o sa ploua rau ca e un dezavantaj pentru Steaua......Zaglebie se bazeaza pe forta si ploia ajuta mereu pe cei care joaca dur .........oricum nu o sa fie probleme sa trecem de ei.........eu zic ca suntem in grupe in proportie de 80%...

DOAMNE AJUTA.........FORZZA Steaua

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 12:47
Ar fii pacat daca ar ploua la meci... ar strica tot spectacolul......si mai ales pentru Steaua care toti stim ca are multi jucatori tehnici....in orice caz sa speram ca nu o sa ploua rau ca e un dezavantaj pentru Steaua......Zaglebie se bazeaza pe forta si ploia ajuta mereu pe cei care joaca dur .........oricum nu o sa fie probleme sa trecem de ei.........eu zic ca suntem in grupe in proportie de 80%...

DOAMNE AJUTA.........FORZZA Steaua

pai io zic ca nu va ploua .. e frumos acum in Bucuresti .. oricum ar fi nasol pentru Steaua dak ar ploua si frumos pentru zaglebie dak ar ploua .. oricum ar fi doamne ajuta sa batem .. !

«1789»