Am crezut ca traiesc clipele de la Boro
Am crezut ca traiesc clipele de la Boro
bun,merge un 1-0 in deplasare!da' jocul a cam fost haotic,Banel e depasit si finul,in prima repriza,a fost cam indolent!polonezii sunt rudimentari si se vede ca ne trebuie un virf veritabil!consider ca ciobanul a facut o timpenie mare cit el atunci cind l-a trimis pe Gurita la buzau!
Tu compari o semifinala de cupa europeana cu un amarat de meci ?
steaua_ro bun meciu bv baieti..suntem 80%calificati
Mi s-a parut ca am jucat mult prea defensiv.
Adversarii si-au dorit sa inscrie dar nu pot prea multe . Asa par... neputinciosi.
Mi se pare o prostie ca s-a renuntat la Bostina si Gurita. Ei ar fi adus un MARE plus la pase, centrari respectiv viteza.
Sper ca la Bucuresti sa arate altfel meciul ....
steaua_ro bun meciu bv baieti..suntem 80%calificati
Dupa 1-0 in deplasare avem doar 80% sanse
????Eu zic sa te mai gandesti!
Mi s-a parut un meci incredibil de slab, de mult n-am mai vazut Steaua jucand asa slab, cred ca nici pe vremea lui Oli...
Mi s-a parut un meci incredibil de slab, de mult n-am mai vazut Steaua jucand asa slab, cred ca nici pe vremea lui Oli...
Asa e . Cu un adversar de calibru nu stiu ce ne facem.
Sanse f.f. mari sa jucam turul 3. Atunci sa vedem !! sprecl2
sa nu exageram, totusi. nu am jucat rau, suntem la inceput, se vad semne ca avem un antrenor pe banca si nu un cacacios asa ca... sa fim alaturi de Gica si in continuare.
Eu personal nu prea am vazut scheme, nu prea am vazut nimic, am vazut niste mijlocasi care au cam dus greul, si care au castigat duelurile doar datorita diferentei de valoare individuala, am vazut un Rica Neaga... de fapt, nu, nu l-am vazut pe Rica Neaga... si-n rest o aparare ok si un portar sigur.
Cam slabut ... mai ales din minutul 80 incolo. Mijlocul a fost cea mai mare slabiciune a noastra, adica a cam fost lipsa la constructie, de unde numarul mare de mingi bubuite. Ne-a salvat Goian azi, asa cum ne-a salvat Dica vineri. Ar cam trebui insa sa incepem sa castigam pe mana echipei, nu prin "sclipiri" individuale.
Despre echipa :
Cernea - sigur pe el, cand am avut nevoie a fost la post.
Petre Marin : muncitor si precis in interventii, ca de obicei. Neplacuta insa lipsa sa din ofensiva.
Rada : n-a stralucit, asa cum nimeni nu prea a facut-o, dar nici nu prea ai ce sa-i reprosezi.
Goian : omul meciului, jos palaria. In afara de gol a mai scos si o centrare pe care scria "gol" a polonezilor. Alaturi de Cernea, a fost singurul care merita prima de victorie.
Golanski : idem Petre Marin.
Croitoru : vrea si poate, dar nu inteleg incapatanarea lui Hagi de a pune un jucator de picior drept pe partea stanga. Azi insa, mediocru.
Radoi : a luptat si a scos si el o minge periculoasa. Plus : a inceput sa traga la poarta in loc sa tot frece mingea prin pase inapoi sau laterale. Minus : nu prea nimereste poarta.
Lovin : .... anost. Nu gasesc nimic de zis despre el. Cam jalon de cateva ori.
Nicolita : tot ca de obicei. Adica haotic, vesnic al doilea de minge, centrari aiurea, driblinguri rare si mai toate spre inapoi ... mai bine dati-i o sansa lui Badoi.
Neaga : tot slab. De alergat alearga, dar pe moment alearga degeaba. Nu se poate bate cu fundasii adversi, dar nu i-a depasit nici prin viteza sau dribling. Ma rog, o data i-a depasit dar tot peste a tras.
Dica : sa-i trecem la capitolul merite centrarea de la gol ... altceva nu prea a mai reusit. Dar ramane un om esential pentru Steaua.
Per total, echipa n-a stralucit dar a invins si asta conteaza. Ramane inca de corectat naravul mingilor bubuite in fata si obiceiul prostesc al retragerii in aparare dupa marcarea golului.
Am asteptat cu sufletul la gura acest meci care,trebuie sa recunoastem,a lasat impresia ca suntem inca departe de cea ce ne-am propus,de jocul pe care trebuie sa-l practice o echipa care are pretentia de a juca in grupele C.L...Neaga a gresit toate mingile importante,decisive as spune care ar fi putut schimba soarta acestui meci,in timp ce Badea care a demonstrat ca merita un loc in echipa a fost lasat deoparte..Croitoru!??-INEXISTENT.Am avut noroc de un Goian in zi de gratie,care a si marcat un gol care avea toate sansele sa fie anulat(in cazul in care adversarul nostru era unul de calibru)pentru un fault in atac cat se poate de evident!plecareea lui Bostina dar si locul lasat liber de Paraschiv,reprezinta pentru Hagi,o ecuatie greu de rezolvat,jocul practicat in aceasta seara este dezamagitor iar in acest mod nu cred ca vom reusi sa ajungem nici macar in grupe,si poate ar fi bine pentru ca ne-am face de ras....iar daca totusi minunea s-ar intampla,jucand asa cum au facut-o in aceasta seara eu personal nu as avea nici o satisfactie si asta petru ca sunt un adevarat suporter al Stelei si al fotbalului de calitate.Forza Steaua!! ![]()
steagsimplu
Tot ce vreau sa zic este ca avem nevoie de un jucator tehnic la mijloc....un numar 10 un jucator de creatie care sa faca diferenta sa poata sa scoata adversari din joc.daca jucam cu 2 inchizatori....cu Lovin este clar ca vom folosi aceleasi mingi in adancime pe varfuri...fara sa reusim sa facem o faza cu multe pase pe jos deoarece Lovin (chiar si Radoi, desi un jucattor ca Radoi este necesar la mijloc) nu este in stare sa intre in combinatii cu oamenii din fata..sa reusim sa creem faze, deoarece un jucator ca Lovin nu este in stare decat sa dea pase inapoi si mingi pe sus in careu.Atat vreau sa spun ca mai avem nevoie de cel putin un jucator tehnic la mijloc...Herea ar fii fost o solutie foarte buna l-am urmarit si este un jucator cu calitati...vede bine jocul, dribleaza da pase foarte bune
Da da, corect, si mie mi s-a parut fault in atac la faza golului.
Meci satisfactor pentru o deplasare in UCL la o echipa solida ...
Daca tot ii dam pe Bostina, Baciu si Coman barem sa se aduca ceva in locul lor
ca iar o sa se zica ca nu avem lot
Sa se rezolve cu ivici ala si gata
Calificare rezolvat in proportie de 70-75%
Acum trebuie sa batem la Faru
Se stie ... victoriile aduc moral , aduc joc bun , aduc alte victorii ![]()
Meci bunicel facut de Steaua, chiar daca nu si spectaculos. Hagi a reactionat cu prudenta si a trimis un prim 11 destul de sigur, fara mari inovatii. Avand in vedere ca ratarea calificarii ar fi dus la ratarea campaniei europene (ceea ce ar fi fost un dezastru), consider prudenta lui intemeiata.
I-as remarca pe Cernea (mai sigur decat ne-a obisnuit), Goian si Rada. Ceilalti au facut o partida obisnuita. De la Golanski m-as fi asteptat totusi la ceva mai mult. Sa speram ca poate mai mult decat am vazut in seara asta.
Cred ca miza calificarii e una pur teoretica in aceste momente, nu-i vad pe polonezi in stare sa ne bata-n Ghencea. Trebuie insa sa remarc ca sunt cei mai puternici adversari pe care i-am avut in turul 2 pana acum, dupa Sloga Jugomagnat (2001, remember?), Shelbourne si Gorica. O echipa totusi solida si bataioasa, dar destul de limitata tehnic.
Victoria e excelenta pentru moralul baietilor. Trebuie sa invingem si la Constanta, ca sa abordam returul cu maximum de incredere.
Ok a fost un meci in care nu am stralucit...tactic am jucat foarte bine...sper ca in retur sa le dam mai multe ![]()
steagsimplu ![]()
![]()
bravo baieti mia placut am jucat ceva in stilul barcelonei si nu ma refer aicic la spectacol ci la presing si aparare de fapt asta este si cheia cu care se castiga barça a castigat tot anultrecut dat jocului spectaculos pe atac dar cu un PRESSING ucigator adica atacantii cum se pierdea mingea coborau chiar si pana la mijlocul terenului sa recupereze si facu pressing tot timpul astfel fundasii practic nu mai aveau de lucru de aceea a fost valdes "zamora" p cu cele mai putinr goluri incasate in fine Steaua este pe drumul cel putin sa avem rabdare ca sunt multi juc lipsa si multi noi pana se OMOGENIZEAZA echipa mai tre timp si in privinta lui Hagi intradevar nu este ff ,mare antrenor dar a prins cat de cat experienta si va fui bine cum a zis si el sal lasam sa munceasca caci totul va fi bine FELICITARI Steaua SI SUCCES FORZA Steaua CAMPIONIII ......
vax!
In sfarsit, a inceput si drumul european...
Un meci greoi, cu o echipa slaba dar care nu ne lasa deloc sa trecem de mijlocul terenului. Steaua a jucat pragmatic, pacat ca prea defensiv, insa de inteles pentru ca e primul meci in deplasare din era Hagi.
A fost placut cum Banel in neputinta a incercat sa inscrie gol cu mâna. Probabil se naste un nou Maradona.
Victorie si atat!
Rica - nimic, nici macar un cartonas rosu nu a mai luat, un cot in gura adversarului... nimic.
Parca nu-mi vine sa cred ca suntem in situatia in care sa nu putem trimite macar un atacant in teren! Sunt dezamagit, nu atat de joc cat de lot! Sunt curios ce adversar am putea intalni in turul 3.
Un joc destul de slab, dar e bine ca am castigat. Nu stiu cum gandeste Gica jocul pe benzi, si pe ce fundasi laterali mizeaza el, dar cred ca P. Marin nu ar trebui sa lipseasca din primul 11 sub nici o forma, indiferent daca e pe stanga sau pe dreapta...deci unul din cei 2 fundasi de peste 1 milion ar trebui sa stea pe banca(Golanski sau Emeghara).
Cele mai critice pareri despre meci si echipa noastra sunt pe acest site. Pana si gsp-ul este mai bland cu noi. Nu-mi amintesc ca anumite persoane sa fi fost asa pretentioase pe vremea lui Oli cum sunt acum, cu un antrenor care totusi cred ca merita mai multa rabdare din partea noastra decat nulitatea de care cu greu am scapat. E adevarat nu am jucat senzational, au fost si destule greseli dar totusi...este un inceput de drum, poate lucrurile se vor indrepta. Dar de aici si pana la a prevesti un viitor sumbru echipei si antrenorului si a reaminti esecurile lui Hagi ca antrenor doar asa, de caterinca, e cale lunga.
Nu-mi aduc aminte ca cineva sa-l fi criticat pe Hagi pentru ce a vrut sa joace, ideea este ca nu prea ai cu cine in fata. Nu sunt jucatori capabili sa faca faza ofensiva, asta-i problema, nu Hagi. Exceptandu-l pe Dica, care ieri a jucat atacant, la ora asta nu ai nici un mijlocas de valoare capabil sa faca ceva bun in atac. Daca mai adaugi si faptul ca nu ai nici un atacant bun de joc, ai imaginea completa a jocului de aseara. Repet, nu Hagi este problema. In conditiile date cred ca a judecat foarte bine jocul, fapt care ma bucura enorm.
+ ...e singurul site unde citesc asa ceva : fault in atac la faza golului. Super...Nu cumva a fost si un 11 m neacordat pentru polonezi ?