La multi ani, Emeghara!
Apropo, ce se intampla cu el? Pe site-ul oficial nu apare ca indisponibil...
La multi ani, Emeghara!
Apropo, ce se intampla cu el? Pe site-ul oficial nu apare ca indisponibil...
E una din enigmele actualei Stele! El si cu Rada...
Apropo, La Multi Ani, Ifeany!
Te asteptam pe teren!
Emeghara a jucat in primele meciuri cu o accidentare si acum a luat o pauza sa se refaca total.
Emeghara, pe barã pânã-n varã!
Fundașul are probleme la cartilajul genunchiului drept si, posibil, la menisc. Deși a sperat cã va scãpa de durerile de la genunchi fãrã operație, norocul nu a fost de partea lui Ifeanyi Emeghara.
Nigerianul va fi supus pânã la urmã unei intervenții chirurgicale, fapt care îl va scoate din circuit pentru restul campionatului. De altfel, în cursul zilei de azi el va fi supus unei artroscopii pentru a se afla gravitatea accidentãrii. Cel mai probabil, Eme va pleca în Italia. Acolo îi va fi reconstruit cartilajul si, dacã va fi nevoie, meniscul la Clinica Isokinetic de la Bologna de cãtre renumitul doctor Mario Marccaci. De altfel, acest loc este unul familiar pentru jucãtorii din Ghencea, de-a lungul timpului Rãdoi, Dicã, Pleșan si Neșu fiind ?clienții? clinicii. ?Marți am fãcut și eu o scurtã mișcare cu echipa, și Emeghara pãrea cã nu mai are probleme. Din pãcate pentru el, miercuri a fost nevoit sã pãrãseascã antrenamentul din cauza durerilor la genunchi care i-au reapãrut?, a povestit managerul Stelei, Adrian Ilie. ?Cobra? este de pãrere cã, în aceste condiții, fundașul este obligat sã ajungã la cuțit. ?Eme trebuie sã se opereze neapãrat. Din câte am înțeles, e vorba de menisc și de cartilaj. Nu existã o altã soluție, astfel cã el va rata tot restul sezonului?, a mai spus Ilie. Durerile fotbalistului în vârstã de 24 de ani nu sunt de ieri, de azi. Convocat în lotul Nigeriei pentru Cupa Africii, desfãșuratã în ianuarie, fundasul s-a accidentat înaintea confruntãrii cu Coasta de Fildeș. Problemele au reapãrut în sãpentruãmâna premergãtoare jocului cu Urziceni, moment din care Ifeanyi nu a mai jucat niciun minut pentru Steaua.
Sursa: Prosport
Deci mai trebuie sa-l suport pe Nesu cateva meciuri... nasol...
Are si Nesu bunele lui...
Bun. De fapt, problemele Stelei nu sunt in aparare. Aici chiar stam bine.
Eme a fost operat astazi! I-a fost reconstruit meniscul extern al genunchiului drept.
S-a avansat un termen de 4 luni pentru recuperare, asta insemnand ca va rata toata pregatirea de vara si inceputul de sezon (va reveni la sfarsitul lui septembrie).
Pai n-a mai jucat de ceva timp. nu puteau sa-l opereze mai devreme pentru a fi refacut mai repede in vederea noului sezon?
a avut probleme cu obtinerea vizei pentru a se duce in Italia. ![]()
si le-au luat o luna sa le rezolve? ![]()
nu tine de club... tine de ambasade. ei stiu care sunt procedurile pentru a intra in italia
ce se mai intampla oare cu eme , ca nu s-a mai vorbit de mult de el ... cat de grav poate sa fie accidentat de lipseste atata timp ... ?
Eme a fost operat la Bologna. Interventia chirurgicala a constat in reconstituirea meniscului extern de la genunchiul drept. Operatia a avut loc in mai, iar perioada de recuperare este aproximata la 4 luni.
Sa speram ca Eme va fi apt de joc in august-septembrie. In astfel de cazuri nu merita sa risti...
Sa speram ca Emeghara isi v-a reveni cat de curand :sad:
hai mai repede Eme ca il prindem pe Petrica titular si la 40 de ani.
asta cred ca s-a lasat de fotbal, e african si poate ca e mai batran decat Petrica al nostru, prea mult sta pe tusa, prea multe operatii si fara macar sa fi jucat, unde s-a accidentat el daca nu a jucat.
Baiatul asta are de gand sa mai joace vreodata fotbal ?
@strezahuzum
De ce nu il intrebi pe domnul Paligora?
Anul asta nu cred ca va mai prinde vreun meci oficial dar se pare ca totusi va fi refacut pana in decembrie. Doamne ajuta.
Emeghara a plecat iar la clinica de la Bologna pentru un nou consult. ªi nu mai are nici o șansã sã joace în 2008
Fanii Stelei abia și-l mai amintesc pe Emeghara jucînd pentru roș-albaștri. Au fost doar 3 meciuri în acest sezon, toate în februarie-martie. Apoi, un șir interminabil de probleme medicale, care au reapãrut acum.
Fotbalistul de 24 de ani s-a pregãtit normal în ultimele 10 zile și se pãrea cã poate rezista ritmului antrenamentelor. Dar a simțit iarãși dureri la genunchiul drept, cel operat în luna mai. Iar staff-ul medical al Stelei a decis sã-l trimitã pe fundașul stînga la Clinica Isokinetic de la Bologna!
"Așa e, Eme a plecat în Italia. Nu e vorba de o nouã operație, ci de un consult anãnunțit. Oricum, nu cred cã el va mai apuca sã joace în acest tur. Sper sã pot conta pe el din primãvarã", a confirmat Dorinel Munteanu.
18 meciuri din 67, adicã doar 27%, a jucat Emeghara de cînd a venit la Steaua
1 milion de euro a costat transferul lui Emeghara de la Poli Timișoara, în vara lui 2007
Nici Ovidiu Petre nu joacã sîmbãtã
Dorinel Munteanu nu poate miza nici pe Ovidiu Petre. "Sîrmã" are în cotinuare probleme la genunchiul drept, acolo unde s-a operat în varã, conducerea din Ghencea avînd de gînd sã îl trimitã și pe el la Bologna. "Ovidiu nu poate juca nici cu Poli Timișoara. Totuși, situația sa este diferitã de cea a lui Emeghara. Sper sã îl pot folosi pe finalul acestui tur de campionat ", a declarat Munti.
Sursa: www.gsp.ro
toate aceste probleme le avem din cauza "profesionalismului" angajatilor clubului nostru. nu sunt genul de suporter care vine al stadion si il injura pe Becali 90 de minute, pentru ca a facut si lucruri bune si in multe ocazii are intentii bune numai ca nu stie sa le puna in practica.
de data aceasta insa este numai vina lui pentru problemele pe care le avem.
1. nu este posibil ca in acest club sa aibe functii de antrenori la juniori persoane care nu au nici o legatura cu fotbalul sau cu sportul in general. inteleg sa iti mai ajuti rudele cu cate o slujba, dar daca tot investesi o gramada de bani in juniori, nu vrei sa ai si pe cineva competent care sa ii antreneze???
2. aceeasi problema in departamentul medical. nu inteleg cum jucatori ca o. Petre, emeghara sau plesan au trecut de testele medicale. ce teste le-au fost facute acolo? sincer, eu as da afara tot stafful medical al Stelei pentru performantele din ultimii ani. dupa parerea mea, orice jucator ce urmeaza a fi transferat ar trebui trimis pentru niste investigatii serioase 2 sau 3 zile la o clinica specializata din strainatate daca in Romania nu exista o clinica specializata.
3. nu inteleg de ce ne tot trimitem jucatorii la bologna, daca se accidenteaza imediat dupa ce au jucat din nou 2-3 meciuri. nu am studiat medicina, dar nu mi se pare normal sa se intample asa ceva. acu ceva vreme parca zicea Chivu ca nu intelege de ce romanii se tot duc in italia cand toti italienii se duc in germania sa se opereze. daca nu sunt italienii cei mai competenti doctori, atunci noi de ce ne tot trimitem jucatorii acolo? ma intreb daca nu a investit cineva bani la clinica aia din bologna si are interes sa le tot aduca clienti...
"Emeghara este la Bologna la recuperare. A fãcut operație la ambele picioare, ãsta e motivul pentru care dureazã atât. A fost decizia medicilor de acolo sã fie operat la ambele picioare", a declarat Argaseala, care a adaugat ca acesta este motivul pentru care recuperea dureaza atat de mult.
Mai joaca Emeghara fotbal vreodata?
Nimeni nu cred ca poate sa afirme asta cu exactitate, nici nu prea s-au oferit detalii legate de starea lui, exact ce probleme are, doar ca "s-a operat la ambii genunchi".