FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ifeanyi Emeghara

«13456»
blindica19.12.2009 12:48

Si uite ca n-a fost nevoit si eu zic ca joaca foarte bine pe stanga,si nici pe dreapta n-ar avea probleme.

MikStelista25.01.2010 07:41

"A renascut Emeghara!

Nigerianul se antrenează la capacitate maximă si nu mai simte dureri, după doi ani de cosmar, cu operatii la ambii genunchi

Toată delegatia Stelei e cu ochii pe Ifeanyi Emeghara in Antalya. Rezistă africanul sau nu? Deocamdata rezista Fundasul lateral respectă acelasi program pe care il au si colegii lui, chiar dacă el a revenit recent in urma a două operatii, cite una la fiecare genunchi. A stat pe margine aproape doi ani!

Staff-ul din Ghencea e multumit de cum se prezintă "Eme": "Din punct de vedere medical, el nu mai are probleme. Stă bine si ca pregatire, fiindcă are o capacitate de efort nativă bine dezvoltata Să speram că de-acum incolo nu va mai avea necazuri cu accidentarile. Pină in prezent nu l-au mai suparat durerile si se vede clar că asta l-a ajutat si psihic. Are un moral bun, simte si el că poate reveni pe teren".

La testele fizice pe care le-au dat stelistii in Turcia, Emeghara a scos timpi dintre cei mai buni, atit la viteza cit si la rezistență. Iar la jocurile care incheie antrenamentele, nigerianul e mereu printre cei mai determinati din echipa Face efort si joacă extrem de agresiv."

(gsp.ro)

red&blue_boy25.01.2010 08:30

Ar fi bine sa reziste Emeghara.Si fizic,si psihic...

David25.01.2010 12:26
"A renascut Emeghara!

Staff-ul din Ghencea e multumit de cum se prezintă "Eme".

Ce crede stafful din Ghencea nu inseamna aproape nimic.Oricum,bafta Eme.

Korado31.01.2010 15:53

Ii doresc sa aibe pofta de joc si sa nu asculte lucrurile rele care se vor spune despre el.

Sa dovedeasca accea tarie cu care eram eu , unul , obisnuit la el sa vad.

red&blue_boy11.02.2010 11:19

Cica Emeghara iar are probleme,i s-a umflat genunchiul...Chiar credeam ca a scapat de accidentari... :(

MikStelista11.02.2010 11:21

Genunchiul lui Emeghara a cedat din nou!

Ieri, africanul a iesit din nou pe terenul de antrenament, dar va fi trimis iar la clinica din Bologna pentru că genunchiul i s-a tot umflat in ultimele zile

După o pauză de o saptamina vreme in care s-a pregatit doar la sala de forță, Emeghara a facut antrenament cot la cot cu colegii sai. A fost o sedință fizica in care a fost nevoit să alerge mai multe ture de teren intr-un anumit timp.

Vestea proastă pentru Stoichiță e că unul dintre genunchi i s-a umflat din nou. "Nu-l voi putea folosi nici la amicalul cu BATE, pentru că genunchiul nu-i rezista I se tot umflă in fiecare zi", a explicat Stoichiță situatia lui.

Emeghara a ramas pe teren pentru a discuta cu Stoichiță si cu doctorul echipei, după care a mers pe un gazon alaturat si a mai schimbat citeva pase cu preparatorul fizic. "Trebuie să-l trimitem iarăși la clinică in Italia, să vedem exact cum stau lucrurile. Acum nu stiu dacă nu cumva e chiar normal să i se umfle genunchiul, tinind cont de cit de grave au fost problemele lui si de ce a facut el in perioada de pregatire. Poate am fortat si noi un pic nota si l-am bagat la joc in ultimele două meciuri din decembrie ...", a spus Stoichiță.

gsp.ro

AG11.02.2010 12:18

c'est fini

red&blue_boy11.02.2010 12:29
c'est fini

Din pacate,cred ca asa e...Nu mai poate rezista sa faca fotbal de performanta,ritmului antrenamentelor...Si cat asteptam sa revina in primul 11...E unul dintre putinii fotbalisti de la Steaua,ca restul sunt mai mult jucatori de fotbal...Totusi,mai sper la o minune,sa revina...

pytycrys15.02.2010 09:07

Este printre singurii jucatori adevarati ai Stelei.

Mare pacat de el.

blindica15.02.2010 12:57

Staff-ul medical al Stelei este de rah*t !

MoWeed15.02.2010 14:21

E tot vina fanilor, nu a staffului medical de-a dreptu' incompetent pe care l-a angajat Jiji

danimarcu15.02.2010 21:50
E tot vina fanilor

Si eu cred ca de la injuraturile fanilor i se trage!... :whistle:

Acum serios:nu numai staff-ul medical e de vina.Cred ca rade Jabba si cu curu' de Gigi de cate tepe i-a tras,aproape tot ce a venit de acolo a fost de mana a doua la pret de nou-nout.Ori jucatori varza,ori accidentati... :thumbdown:

David26.02.2010 13:26

Jucatorul Stelei, Ifeanyi Emeghara, a efectuat in perioada 22-24 februarie mai multe controale amanuntite la clinica Isokinetic din Bologna.

Fotbalistul stelist a fost consultat atat de catre profesorul Maurillo Marcacci, care a efectuat interventia chirurgicala in cazul accidentarii jucatorului, cat si de catre profesorul Gianni Nanni, care s-a ocupat de reabilitarea medicala. Rezultatele controalelor sunt imbucuratoare, urmand ca Emeghara sa revina in Roamania, unde va efectua atat antrenamente cu echipa, cat si antrenamente cu caracter personal. Facem precizarea ca nu se impune o noua interventie chirurgicala de orice natura.

FC Steaua Bucuresti

Alexander28.02.2010 11:58

La cate vesti imbucuratoare am primit despre el, nu ramane decat sa ne intristam.

Judy24.03.2010 14:32

azi e ziua lui!

LA MULTI ANI eme!

pytycrys24.03.2010 17:03

La multi ani!

Printre singurii jucatori buni de la noi.

TrupSiSuflet-Steaua23.08.2010 12:33

Uite ca a trecut si peste accidentare..si a inceput sa joaca...hmm joaca cam slabut..dar a stat o mare perioada de timp in afara terenului...acidentat....

Sa speram ca se va integra si va face meciuri bune...

Pardon a trecut de mult ziua lui :wall:

RobYnho23.08.2010 13:37
La Multi Ani EME !!! :hai_steaua:

Ce-ai, ma ?

se7en23.08.2010 22:54

sa aiba parte de vreo 6-7 meciuri consecutive si sigur o sa-si dea drumul la joc. facuse niste meciuri foarte bune acum 2 ani, pana sa se accidenteze initial. chiar ma mir cum de a avut ciobanul rabdare, probabil a si uitat de el, insa mai mult ca sigur daca se mai rupe o data pe termen lung o sa fie vandut.

bogdinho_AISS05.09.2010 13:05

sincer...el a gresit la vreo 5 goluri din cele luate de Steaua in acest debut de sezon...adica in total au fost 6 cu tot cu europa league,iar emeghara a cam gafat la multe...insa se vede ca are valoare in ciuda tuturor obstacolelor...daca nu ar fi avut probleme cu genunchii ar fi fost departe si el acum...

S.Mariuss20.09.2010 16:56

Presedintele Stelei a anuntat ca la meciul de cupa de miercuri, va reveni si Szekely, insa vestea proasta vine din partea lui Emeghara, care poate sta pe bara cateva luni.

"Emeghara are o ruptura musculara, maine va face un RMN si se va sti exact cat va lipsi. In orice caz, va lipsi cateva saptamani, daca nu chiar luni.", a mai spus Duckadam.

Lari29.01.2011 22:44

Duritatea pregatirii fizice de ieri a facut o victimă de lux: nigerianul a suferit o contractură la spate si a parasit antrenamentul

Lacatuș a inceput sedinta de pregatire de ieri cu 20 de jucatori de cimp, dar a terminat-o doar cu 19. Unul dintre stelisti n-a putut face față ritmului infernal impus de preparatorul fizic Michele Bon si a cedat. E vorba despre nigerianul Emeghara, care la jumatatea antrenamentului i-a facut semn doctorului Radu Paligora că are dureri mari la spate.

Emeghara a iesit din rindul colegilor sai si după ce a fost consultat a si primit un prim diagnostic: contractură la spate. A fost oprit imediat de la efort si după ce si-a mai tras sufletul vreme de 4-5 minute, a parasit terenul si s-a dus la hotel.

De altfel, Emeghara a fost unul dintre cei care au facut cu greu față turelor interminabile de ieri. A ramas mai mereu ultimul, desi facea parte dintr-o grupă accesibilă din punctul de vedere al ritmului, si nici nu ducea turele pină in capatul terenului.

4 luni si jumatate au trecut de la ultimul meci oficial disputat de Emeghara, Liverpool - Steaua 4-1, pe 16 septembrie 2010, cind a suferit o ruptură musculară

E singura rezervă a lui Brandan

Lacatuș speră ca problema medicală a lui Emeghara să nu fie de durata Africanul e singura variantă de rezervă pentru argentinianul Brandan, aceasta după ce titularul postului de fundaș stinga, Iasmin Latovlevici, va suporta in perioada urmatoare o interventie chirurgicală la rinichi, care il va scoate din circuit pentru două luni.

gsp

red&blue_boy30.01.2011 00:14

Emeghara nu o sa isi mai revina nicicand cu adevarat... :(

S.S.Lazio30.01.2011 01:22

odata accidentat destul de grav pana la operatie ...nu cred ca sunt sanse sa-ti mai revii , macar 80 % din randamentul initial .

«13456»