FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ifeanyi Emeghara

«12346»
steaua-steaua-steaua03.10.2007 20:38

Wally, o sa avem parte de banda aia stanga, Ochirosii o sa revina (poate chiar din iarna), iar Eme nu pleaca nicaieri.

Bravo, Eme!

Wally03.10.2007 20:42

Nu sunt chiar asa sigur ca o sa avem aceasta banda stanga. De la JJ poti sa te astepti la orice.

Inclusiv sa scape de Ochirosii pentru a-i face loc "marelui" Surdu. Si daca totusi am fi avut acest "cuplu" inca de acum, nu ar fi fost bine?

steaua-steaua-steaua03.10.2007 21:21

Si daca-l aveam, era accidentat.

Daca si cu parca s-au suit in barca!

Nu-l avem acum, dar se va intoarce sigur. Pana si recuperarea o face in Ghencea.

Hai ca suntem offtopic pe forumul lui Eme. Macar pe el il avem in curte.

DTP-Ludacris04.10.2007 14:24

Mi-a placut cum a jucat, sper sa o tina tot asa!

Forza Steaua!

se7en04.10.2007 14:36

Fundas complet, de calitate. Daca munceste in continuare, are sanse sa fie prima optiune pe postul lui, si poate ajunge si in nationala Nigeriei.

forever_STEAUA01.11.2007 12:49

EMEGHARA, CONVOCAT LA NATIONALA NIGERIEI

Fundașul stelist Ifeanyi Emeghara a fost convocat la naționala de fotbal a Nigeriei de cãtre selecționerul german Berti Vogts, pentru meciurile amicale cu Australia și Elveția. Emeghara nu are nicio selecție pânã acum, dar a mai fost inclus în echipa lãrgitã a Nigeriei în 2005, pentru Cupa Africii pe Națiuni 2006, dar nu a fost reținut în lotul definitiv.

Nigeria va întâlni Australia la Londra, pe 17 noiembrie, iar partida cu Elveția va avea loc trei zile mai târziu, la Zurich.

Sursa: Prosport

Bogdan4Steaua05.11.2007 07:34

Emeghara a fost unul din putinii jucatori stelisti care au aratat ceva in meciul cu Timisoara. Cu el pe stanga si Golanski pe dreapta, benzile laterale ar da randament.

Dani200509.11.2007 17:39

Hai ca pe stanga va ramane Eme, dar dreapta...

Parca din iarna era anuntata venirea "pariului europarlamentarului Jiji"... George Blay!

Oricum, Eme are postul asigurat. Ori pe stanga, ori pe dreapta, tot titular va fi.

weeezer20.11.2007 21:32

Probabil cel mai bun transfer al verii, alaturi de portarul Zapata. Titular in nationala tarii sale (as astepta un feedback, oare cum o fi jucat?), titular la Steaua... remarcabil pentru un jucator nou venit, care pe deasupra a mai fost si accidentat.

steaua_gloria05.12.2007 18:50

Garantez ca intr-un interval de 2-3 ani acest jucator va "izbucni".

forever_STEAUA21.01.2008 16:28

EMEGHARA A DEVENIT INDISPONIBIL

Conform site-ului kickoffnigeria.com, Ifeanyi Emeghara, fundasul nigerian al Stelei, nu va evolua în partida de debut a nationalei sale de la Cupa Africii, meciul de luni cu Coasta de Fildes, din cauza unei accidentari.

Aparatorul a resimtit duminica dureri la genunchi si nu a participat la antrenamentul primei reprezentative, alergând doar usor de unul singur. ?Asa e fotbalul, accidentarile vin si trec. Sper însa sa ma refac cât mai repede?, a spus Emeghara.

Sursa: Prosport

stelistu_621.01.2008 17:21

Asta ne mai lipsea, sper sa se faca bine cat mai repede.

MoWeed21.01.2008 18:04

Sper sa nu fie grav... sa avem si noi odata tot lotul valid!

steaua_gloria21.01.2008 19:15

Zicea la stiri ca spera sa-si revina pentru urmatoarele meciuri, deci nu e grav, cel putin asa sper.

Raul198825.01.2008 18:20

stie cineva daca joaca Emeghara astazi in echipa Nigeriei

bodanelu25.01.2008 20:56

Conform site-ului Eurosport nu joaca. E doar rezerva.

DelPiero1025.01.2008 21:20

Cine-i mai bun ca Eme pe postul lui din lotul Nigeriei? :huh:

se7en26.01.2008 00:07

Taiwo, de la Olympique Marseille.

DelPiero1026.01.2008 16:18

Da, il stiu!

E un jucator cu un sut extraordinar, insa Eme poate evolua pe ambele flancuri ale defensivei, sa nu uitam!

stelistu_626.01.2008 16:32

E tehnic si are si viteza.

BADboySteaua07.02.2008 17:51

Fundasul meu preferat

Wally07.02.2008 21:43

Ce se mai aude de Eme? Mai e accidentat?

Serginho10.02.2008 17:49

cel mai bun fundas lateral al campionatului:).

yo_marius13.02.2008 11:58

Emeghara: "Toate meciurile sunt cruciale"

Desi oficialii Stelei sustin ca meciul cu CFR Cluj este o finala, fundasul nigerian Ifeaniy Emeghara, a spus, marti, ca nu numai meciul cu liderul este important, ci toate sunt cruciale.

"Sunt mandru sa joc la Steaua. Aici am sansa de a invata multe. Este una dintre cele mai bune echipe din Romania, cu jucatori de mare calibru In acest moment, noi trebuie sa ne gandim foarte bine la meciurile care urmeaza, sa ne pregatim mental pentru returul campionatului. Toate partidele sunt cruciale, din punctul meu de vedere si trebuie sa le tratam pe toate la fel, indiferent de adversar. Totul va iesi cum trebuie daca vom da tot ce avem mai bun in noi. Nu trebuie sa ne gandim foarte mult la cei de la CFR Cluj, ci la felul cum vom juca noi. Au o echipa buna, insa nu cred ca trebuie sa ne facem probleme in ceea ce-i priveste", a declarat nigerianul, citat de site-ul Stelei.

Dupa ce a petrecut aproximativ 3 saptamani la Cupa Africii pe Natiuni fara sa joace, Emeghara nu este suparat. "Ma simt foarte bine. Am acceptat faptul ca nu am jucat la Cupa Africii pe Natiuni fiindca asa a fost voia lui Dumnezeu. Eu sunt foarte credincios si am invatat sa primesc totul ca atare", a opinat fundasul Stelei.

Referitor la o depunctare a Stelei din cauza jignirilor lui Gigi Becali, Emeghara a prefarat sa nu se implice in scandalul Bucuresti-Cluj. "Nu comentez o eventuala suspendare a Stelei. Orice om are dreptul la opinie, dar eu ma gandesc doar la fotbal si la ceea ce trebuie sa joc. Indiferent ce se va intampla, nu ma pot implica in aceasta discutie", a afirmat Emeghara, spunand apoi ca diferenta de puncte dintre cele doua echipe nu este insurmontabila.

"Pentru mine, diferenta de puncte fata de lider nu este foarte mare. Nici nu ma gandesc la asta. Nu am pierdut sansa de a juca in UEFA Champions League. Noi trebuie sa jucam in continuare si sa speram", a adaugat Eme.

Fundasul nigerian a comentat si transferurile din aceasta iarna, opinand ca echipa s-a intarit odata cu aducerea strainilor. "Jucatorii noi sunt foarte buni, echipa s-a intarit odata cu sosirea lor si va creste competitia in sanul echipei pentru un loc de titular. Avem jucatori foarte buni pe fiecare post. Toti oamenii de la Steaua sunt prietenii mei si ne intelegem foarte bine. Lucram impreuna si suntem o familie", a punctat Emeghara.

onlinesport

MoWeed14.02.2008 17:24

Ma bucur ca este optimist Emeghara. Nu pare a fi afectat de ghinionul accidentarii de la Cupa Africii!

Sper ca lipsa din pregatirile Stelei nu-i va afecta relatiile de joc...

«12346»