FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi la Steaua, Olaroiu la Al Hilal!

«1456789»
milovan djilas24.06.2007 07:24

Venirea lui Hagi la Steaua trebuie judecata de noi in primul rand cu sufletul. Sa ii acordam credit si sa speram ca va confirma, deoarece prin mutarea asta facem un pas mare, in ceea ce priveste intoarcerea la valorile autentice ale Stelei, cu care ne identificam.

Personal nu pot uita bucuria enorma pe care am simtit-o intr-o noapte de iarna, in pauza sezonului `86-87, cand tatal meu (omul care m-a facut stelist), venind de la serviciu m-a trezit (fapt atipic pentru el si pentru orice parinte de buna credinta) si mi-a soptit, cu nedisimulata bucurie: "L-am luat pe Hagi"!!!

Cei care isi amintesc vremurile stiu ca pana si un astfel de transfer bomba nu facea obiectul stirilor mass-media decat foarte tarziu.

De asemenea, un bun prieten, ("machine head" pe acest site) mi-a povestit cum a pastrat ani de zile un decupaj din ziarul Sportul, unde, la transferurile Stelei, se consemna " plecari -

" veniri - Hagi"

Mult succes, Gheorghe Hagi!!! Vei avea un loc special intotdeauna in sufletele noastre!

lucian10024.06.2007 07:32

steagsahmic In sfarsit a rasarit soarele si pe strada noastra! Gata cu umilintele, gata cu jocul cu fundul in poarta. Mai rau decat cu Oli in mod cert nu are cum sa ne fie! In sfarsit, viitorul suna bine!

ant_ali24.06.2007 07:52

Hagi la Steaua? oare este mutarea care trebuia ? imi vvoi spune si eu parerea desi cred ca pe unii din voi va va supara! Hagi a fost bun ca jucator, poate cel mai bun atat in lotul Stelei cat si in cel al Nationalei, demonstrand tuturor asta! dar ca antrenor a aratat la multe echipe cat se pricepe, nu e nevoie sa va amintesc performantele lui ca antrenor. Cred ca a fost facuta cea mai proata mutare pe care o putea face Gigi dar din ce antrenori romani sunt disponibili era singura alternativa.

Sincer nu cred ca va face mare lucru Hagi, mai degraba cred ca va da echipa inapoi. Cel mai bun antrenor al Stelei din ultimii ani a fost fara indoiala Protasov, si mare greseala ca l-au lasat sa plece !

ramane de vazut ce va face Hagi cu echipa ! desi nu cred in puterile lui ca antrenor !

costy_k1_G.24.06.2007 08:01

Oli a fost un mare antrenor a avut performante... si tre sa-i multumim. Dar cu Hagi antrenor si Popescu presedinte E CEVA UNIC. steagcruce2

Danny24.06.2007 08:13

La primu antrenament , ar trebui sa ne ducem asa mult , sa-l imtampinam la Hagi , si sa ii dam carou , un Steag cu Steaua , sau ceva reprezentativ .....

dr.adrian924.06.2007 08:20

oare nar fi fost mai bine daca venea Zenga. si el e liber de contract si a avut cele mai mari performante la Steaua. el a format echipa care a ajuns asa departe in UEFA

Jiji e prost rau. cea mai mare injuratura: Gigi

cristi_mold24.06.2007 08:21

Abia astept sa se faca primele transferuri din era Hagi si sa vad primul joc al Stelei cu Hagi pe banca. Bun venit inapoi in templu Majestate!

Respect Hagi!!!!!

Danny24.06.2007 08:26

Zenga nu mai popate veni , Hagi e ce-a mai buna alegere , mai ti minte cum a plecat Zenga ?? Gigi nu mai vrea nici straini la Steaua , si e si certat cu el .....si in plus antrenori straini nu fac decat sa incurce echipa , ca ii pune pe jucatori sa invete limba antrenorului .... si nu o sa se inteleaga asa bine .....

MIMIRELA24.06.2007 08:36

Borcea si Copos au anuntat ca renunta sa mai faca transferuri in aceasta vara... Nu mai este cazul ... Performantele lor sunt deja asigurate ... L-a adus Jiji pe Hagi la Steaua! URMEAZA DEZASTRUL NOSTRU ROS-ALBASTRU!!!

SuperSteaua24.06.2007 08:41

1. la Steaua au invatat cu totii un cuvant nou: "liant" (Radoi, Gigi, Argaseala); e adevarat ca tot nu prea stiu baietii sa-l foloseasca.

2. Gica Popescu e un d0bit0c fara caracter. Stelistii ar trebui sa isi aminteasca ce a facut boul in meciurile cu Benfica in semifinale, cand a jucat ANUME foarte prost ca sa fie lasat sa plece la Craiova.

3. De Hagi nu stiu ce sa zic; poate va avea rezultate. Mult mai bun e Lacatus!

stelist24/2424.06.2007 08:44
Reclama
dankressman124.06.2007 08:47

Fratilor

Nu stiu daca dreptatea e de partea cuiva in disputa asta. Nu stiu inca daca Hagi e mai bun sau mai rau decat Oli. Insa ceea ce ma face sa fiu convins de oportunitatea venirii lui Hagi sunt urmatoarele cuvinte:

Trup si suflet pentru culori

O echipa ce face furori

Daruiti-va ca noi

Sintem mandrii de voi!

In afara de Laca numai Hagi poate aduce Unirea!

Dumnezeu va fi stelist!

stelist24/2424.06.2007 09:02

oricum, imi pare rau de plecarea lu Meme, el era mai aproape de noi ,basarabenii, decat va fi Adrian Ilie sunt convins 100%

apropo, am vazut nishte pareri a unor prieteni de ai mei, care cred ca Hagi s-ar descurca si ca jucator foarte bine la virsta sa

AndreyCor24.06.2007 09:24

eu zic sa nu mai carcotim atata ..ca era mai bun olita ca nu era mai bun decat Hagi....asa cum iam dat o sansa [...] de olita o sai dam o sansa si REGELUI....MACAR E STELIST ADEVARAT .......

Dano24.06.2007 09:27

Oli marele stelist...cum a dat de bani si-a bagat piciorul in ea de Steaua!!!!!!!!!!!! Rusine!

Mult succes Gica...macar tu ai venit cu sufletul!!!!

Olandezz24.06.2007 09:51

El Salvador!

Asta e cel mai bun lucru care ne putea intampla.. Nici numai speram la asa ceva. Este magnific acest lucru!! super!

Asa cum a fost Cruijff 'De Verloren Zoon' (the lost son) la revenirea sa la Ajax si 'El Salvador' cand s-a intors ca antrenor la Barca, asa va fi si Hagi pentru. noi. El ne va da gloria asa de mult asteptata de noi inapoi.. Dar pentru. asta tre' sa avem rabdare... multa rabdare!

Hagi we love you! steagcruce2 steaua_ro steaua_ro

thor_clone24.06.2007 09:51

Bine ca ai plecat vis urat!

Te intorci la nivelul tau: coreea, arabia = asia. Multumim ca ne-ai lasat o echipa praf.

grizzly24.06.2007 10:11

bine ca am scapat de asta. sa fie sanatos acolo, la arabi. sa-i dea aia contract de sute de milioane pe sute de ani, sa nu mai vina.

sheva_dicanio24.06.2007 10:16
Borcea si Copos au anuntat ca renunta sa mai faca transferuri in aceasta vara... Nu mai este cazul ... Performantele lor sunt deja asigurate ... L-a adus Jiji pe Hagi la Steaua! URMEAZA DEZASTRUL NOSTRU ROS-ALBASTRU!!!

MAI DU-TE-N ***** MA-TI !!!

onlySteaua24.06.2007 10:25
Steaua face antrenori mari pe banda rulanta.

ai mare dreptate!

claudiu2004200224.06.2007 10:41

O sa va vad dupa cateva meciuri pierdute de Steaua .... pe cine o sa dati vina ?? pe Hagi .... si o sa strigati : Demisia , Demisia ... nu o luati in nume de rau ... nu imi doresc acest lucru ... sper sa ma insel ... dar asta cred eu ca o sa se intample :( !!!!

bumbum24.06.2007 10:48

adevarul e ca nici eu nu il vad tare bine pe Hadji.....nu tare a facut treaba pe unde a fost....au cam scartait lucrurile la ekipele unde a antrenat, dar sper sa ma insel de data asta in privinta lui....prea mult opimism strica...sa fim mai ponderati totusi....kiar daca e clar ca a venit cu inima la club, sper sa aiba si cap

fane_casieru24.06.2007 10:48

Rabdare baieti , rabdare sa nu incepem acum cu povesti gen '' drobu` de sare '' ca e prea devreme.

Cogliostro24.06.2007 11:07

Salut!

Nu am mai postat de multa vreme...sper ca venirea Regelui sa schimbe ceva in jocul Stelei...in BINE!!! Totodata sper ca Regele sa aduca acel spirit al vitezistilor de altadata,in vremurile frumoase in care Steaua facea furori in Europa si sa conduca echipa catre performante la fel de mari. Nu as vrea insa sa fie subiectiv in alegerea primului 11 asa cum adeseori a fost Zerolaroiu si de asemenea nu vreau sa devina orbit de bani...vreau sa fie cu picioarele pe pamant si sa ne aduca acolo unde trebuie!Adica acolo unde ne-au lasat Zenga si Protasov si chiar mai departe daca se va putea! Si inca ceva...de multe ori se intampla sa mai pleci si cu stangul...trebuie sa ii acordam credit...macar cateva jocuri...stiu eu vreo 4-5 la numar...sa nu strigam din prima DEMISIA!!! Sa fie intr-un ceas bun si...

FORZA Steaua!!!!

bumbum24.06.2007 11:30

Gollum (o.l.i.) a tinut sa multumeasca colaboratorilor si jucatorilor pentru cea mai frumoasa perioada petrecuta de el ca si antrenor......ca doar lor le datoreaza succesul avut...nu Stelei si nici suporterilor ei....nici macar nu a mentionat ceva de ei.....si mai vb de atitudine!....

PS........macar de i'ar lua si pe Lovin(d) si jijelinho Coman cu el......

«1456789»