FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi la Steaua, Olaroiu la Al Hilal!

«1345679»
h41osuL23.06.2007 22:39

hai sa zic si eu ca voi... sa ma incred in Hagi ca antrenor ... desi nu cred...tot respectul pentru jucatorul Hagi ... dar pentru antrenorul Hagi imi pastrez dreptul de a fi circumspect....om trai si om vedea...sa ne ajute Dumnezeu sa faca fata Hagi si sa ne duca pana in finala UCL ....DOAMNE AJUTA ! ! ! steagsimplu fularsteaua2 steagsimplu

audiopixel23.06.2007 22:40

O mutare pe care o asteptam mai devreme.O mutare care se petrece in stil Steaua moderna:halucinant.Desi sunt multi sceptici in ceea ce priveste aceasta miscare eu raman la parerea ca per total e bine(las la o parte clasicele discutii despre finantator&friends):avem o garantie morala si un om care respecta fotbalul.Nu cred in basmele cu (ne)confirmatul in antrenorat de pana acum.Ienei a devenit un mare antrenor la Steaua si exemplele pot continua.Sa speram ca o sa fie bine

O sa vedeti voi cum o sa se descurce altii cu jumate de echipa accidenantat. Va repet: Oli era cel mai bun antrenor la Steaua din ultimii 6,7 ani.

Da-mi voie sa nu ma incred in profetiile tale.Iar in ceea ce priveste istoria recenta a Stelei(cei 6-7 ani de care aminteai) permite-mi sa spun un nume fara a plonja in superlative:Zenga.

vlad_cj23.06.2007 22:46

Muli ne doream ca Oli sa plece, sa fim sinceri. A plecat cand nu ne asteptam, macar bine ca nu a lasat echipa in mijlocul campionatului. Hagi poate sa-i imprime un alt stil, poate mai ofensiv. Sa ii multumim lui Oli pentru tot ce a facut si nu a facut si sa ii uram drum bun, sincer, mie nu mi-e antipatic. Ca e bine ca a venit, ca nu, pe Hagi trebuie sa-l sustinem. Pana la urma a venit la club un stelist adevarat, cel mai mare jucator din istoria fotbalului romanesc, sa-l lasam sa demonstreze si ca antrenor. Da, veti spune ca nu a avut rezultate...sa fim seriosi...cu cine sa aiba?! cu bursaspor? cu Poli? chiar cu galata? ce echipa avea galata cand a fost el acolo si ce echipe aveau contracandidatele ei? Dar la Steaua e altceva...Hagi iubeste Steaua, si isi va da sufletul pentru ea, sunt sigur! Stiu sigur ca Hagi nu va accepta ca altcineva sa se bage in "echipa", alt lucru bun! In final, drum bun Oli, multumim, BUN VENIT Hagi! IN TEMPLU DOAR UN REGE POATE CONDUCE! Forza Steaua!!!

MegaMan23.06.2007 22:49

Daca pana acum ne plangeam ca Steaua se apara si cu echipele mici de acum Steaua o sa atace in valuri cu toata echipa."Toata lumea in atac si toata lumea in aparare".Acum a venit timpul ca Hagi sa dovedeasca ca e un antrenor de valoare asa cum a fost si ca jucator.

Pentru cei pesimisti:Pana acum el nu a avut ocazia sa-si arate calitatile de antrenor.

1.A preluat nationala dupa ce a ramas fara vedete.Era inceputul erei Mutu-Chivu

2.Galatasaray.A terminat pe locul 2.pentru un antrenor fara experienta eu zic ca e bine

3.Poli Timisoara.Sa fim seriosi.Cine la Timisoara a reusit sa faca echipa?Acolo nu exista omogenitate. Cand se cunosc jucatorii intre ei repede ii vinde si mai aduce Iancu inca 10 jucatori.Asa nu se poate.

Eu zic ca Steaua are un lot valoros si omogen cu care se poate lucra usor si cu care poti avea rezultate.Bafta Hagi!

TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI !!!!!!!!!!!!! fularsteaua2

ULTRASZ0R23.06.2007 22:57

Sincer ... nu vreau sa va jignesc. ....exista totusi un DAR mareeee de tot ... toti in Romania suntem antrenori ... judecatori ...avocati ..... noi nu stim cand sa zicem ... "Nu stiu ... " ... de parca e ceva rusinos... va rog eu.... sustineti-va echipa pe stadion ... constientiza-ti si voi odata pentru totdeauna .... ca nu toti sunteti oameni de peluze... iar cei ce vin in peluza...sa cantati ma din tot sufletul pentru ca e echipa noastra... sunt culorile noastre.... ne simtim ca acasa.... ca in familie ... suntem o familie... cantati fara rusinea celui de langa ce pare ca nu intelege ce se intampla... uitati ... grecii ... cum toti cei ce stau la peluze... canta... se sincronizeaza si la batut din maini ... tot ... hai sa-l lasam noi pe Hagi ... ca nu avem nici macar unu de aici valoarea lui ... si nu de bani vorbesc.... hai sa fim la inaltime ... in ceea ce priveste fenomenul peluzelor... si apoi sa ne ridicam cu pretentii mari .... ca parerea noastra sa conteze.... SUSTINETI-VA ECHIPA DIN TOT SUFLETUL pe stadion ..... si asa prin aceste impulsuri trimise de noi precum niste sageti catre eroii nostri din teren .... aceste nu au decat darul de a face din ei niste luptatori ... nu poti sta indiferent cand zeci de mii de oameni canta pentru tine .... innebunesti credeti-ma ..... steagsimplu LASATII PE OAMENII DIN CONDUCERE SA ISI FACA TREABA .... NOI TREBUIE SA NE SUSTINEM NECONDITIONAT ECHIPA ..DACA NU ....SI NUMAI SIMTIM NIMIC PENTRU EA .. STAM ACASA ... in cazul meu ... niciodata.... intotdeauna mandru de mentalitatea mea ...de principiile si idealurile mele. ... mandru ca sunt stelist.... si acum in final .... MANDRU DE "CAPSUNARII" NOSTRI ! steagcruce2

LARI23.06.2007 23:05

Eu cred ca Steaua va castiga enorm de mult ca atitudine, insa mai cred ca va pierde ceva din organizare. Sincer, nu-l prea vad pe Hagi genul de antrenor care sa stea cu orele sa descifreze jocul adversarilor. Cred ca un antrenor ideal e cel care imbina excelent cele doua abilitati.

Ramane de vazut!

Excelent comentariu, ULTRASZOR!

George Stan23.06.2007 23:07
Sincer ... nu vreau sa va jignesc. ....exista totusi un DAR mareeee de tot ... toti in Romania suntem antrenori ... judecatori ...avocati ..... noi nu stim cand sa zicem ... "Nu stiu ... " ... de parca e ceva rusinos... va rog eu.... sustineti-va echipa pe stadion ... constientiza-ti si voi odata pentru totdeauna .... ca nu toti sunteti oameni de peluze... iar cei ce vin in peluza...sa cantati ma din tot sufletul pentru ca e echipa noastra... sunt culorile noastre.... ne simtim ca acasa.... ca in familie ... suntem o familie... cantati fara rusinea celui de langa ce pare ca nu intelege ce se intampla... uitati ... grecii ... cum toti cei ce stau la peluze... canta... se sincronizeaza si la batut din maini ... tot ... hai sa-l lasam noi pe Hagi ... ca nu avem nici macar unu de aici valoarea lui ... si nu de bani vorbesc.... hai sa fim la inaltime ... in ceea ce priveste fenomenul peluzelor... si apoi sa ne ridicam cu pretentii mari .... ca parerea noastra sa conteze.... SUSTINETI-VA ECHIPA DIN TOT SUFLETUL pe stadion ..... si asa prin aceste impulsuri trimise de noi precum niste sageti catre eroii nostri din teren .... aceste nu au decat darul de a face din ei niste luptatori ... nu poti sta indiferent cand zeci de mii de oameni canta pentru tine .... innebunesti credeti-ma ..... steagsimplu LASATII PE OAMENII DIN CONDUCERE SA ISI FACA TREABA .... NOI TREBUIE SA NE SUSTINEM NECONDITIONAT ECHIPA ..DACA NU ....SI NUMAI SIMTIM NIMIC PENTRU EA .. STAM ACASA ... in cazul meu ... niciodata.... intotdeauna mandru de mentalitatea mea ...de principiile si idealurile mele. ... mandru ca sunt stelist.... si acum in final .... MANDRU DE "CAPSUNARII" NOSTRI ! steagcruce2

Nici eu nu vreau sa te jignesc, dar cred ca ar fi bine sa folosesti virgule. Punctele de suspensie au alt rol. Mi-a fost greu sa-ti citesc comentariul, imi place ce spui dar nu cum o scrii.

doar_un_rege.jpg

cristian8623.06.2007 23:27

Un lucru este cert Hagi este stelist.

Eu as accepta un sezon fara performante, dar sa vad ca Steaua redevine ceea ce trebuie sa fie, sa vad o reconstructie, nu cred ca locul 1 (sau 2) obtinut in genunchi este demn pentru un club de anvergura Stelei.

In numele Fiarei, Printului si Regelui.

FORZA Steaua !

Danntes24.06.2007 00:03

Hagi....da bine...sufleteste....dar nu tine de foame...

Nu il vad bine....inca un experiment la clubul nostru...

alice4steauaBUC24.06.2007 00:31
nu mai bateti mha nene apa in piua cu tot ce a facut Olaroiu la Steaua ... sunt suporter al Stelei de cand ma stiu dar pe Olaroiu nu l-am putut suferi niciodata

tot ce a reusit Olaroiu la Steaua a reusit datorita lui Zenga respectiv Protasov...echipa si stilul de joc erau formate deja de acesti 2 mari antrenori ... Olaroiu nu a facut decat sa strice cu inganfarea lui...a piedut cei mai buni jucatorii Steaua cu Oli pe banca ... a plecat MM cu Oli pe banca ... e il laudati atat ... ca a venit Hagi nici mie nu prea imi convine ... Lacatus e emblema Stelei ... Laca trebuia sa vina ...

LOVE Laca 4 EVER....Eternul numar 7 al Stelei ! ! ! !

Total de acord cu tine...s-au trezit unii acum ca vai ce mari performante a facut Olaroiu..a facut pe dracu...s-a vazut ce performanta am facut cu el un campionat intreg...va aduc aminte ca la un moment dat eram pe locul 4!!!acele performante de care vb voi au fost facute pe spatele altora...

Sa-l lasam pe Hagi sa-si faca treaba...si cum bine spunea cineva pe aici, niciodata el nu va fi injurat in Ghencea...

Ziceti voi ca Hagi nu a avut nicio performanta..Olaroiu ce dracu de performante a avut pana sa ajunga la Steaua?

Sunt convinsa de un lucru...Hagi nu va accepta niciodata sa-i faca finu echipa asa cum obisnuia Olaroiu...Sa speram ca va reusi sa-i bage un pic mintile'n cap ...

Am incredere ca o sa fie bine...trebuie sa fie bine... :biggrin:

tosteaua24.06.2007 01:11

1)Hagi il poate controla pe berbecali

2)Oli era o marioneta in ultima vreme deci nu mai conta prea tare ba MM ba ciobanu ii bagau oamenii

3)Oli trebuia sa plece de la meciu cu Boro cand a demonstrat ca nu poate

4)Hagi e un mare stelist

.......

In rest ramane doar sa demonstreze ... Bafta Gica! Bafta Adi!

bobzaner24.06.2007 04:02

Felicitari Gica,iti doresc succes si stiu sigur ca nu o sa stai drept in fata lu finu tau.

onlySteaua24.06.2007 04:06

cred ca inca visez.

a plecat olita? nu-mi vine sa cred!

oare ce au avut arabii in cap?

in fine, nici nu conteaza asta. a plecat olita. asta-i important!

hai gicane! te-am contestat de atatea ori. demonstreaza-ne ca am gresit!

de un lucru sunt sigur: Hagi e un om de onoare.

si un lucru foarte important: PROTESTUL TREBUIE SA CONTINUE!

armin24.06.2007 05:35

Olaroiu trebuia sa plece CU ORICE PRET. Sper sa nu fie un pret prea mare, cu timpul om vedea. Oricum Hagi nu e Oli, daca vede ca nu face treaba, pleaca singur.

Gogu24.06.2007 05:47

E ziua plângerii. Sã-i pui poza la poartã, da!, dar sã-l numești antrenor...

Quetzalcoatl24.06.2007 06:01

Bine-ai venit Hagi.

Mda, vad ca unii se hazardeaza cu previziunile lor pline de "optimism" si ii prevad Stelei, sub mandatul lui Gica o perioada nefasta. M-ai bine uratii bun venit si aveti rabdare macar pana la finalul turului !

Oricat de bun antrenor ai fi, sunt echipe carora nu le prieste stilul impus de un antrenor si asta datorita jucatorilor pe care-i are la dispozitie. Hagi, pe unde s-a perindat ca antrenor, niciodata nu a avut din partea conducerii echipelor pe care le-a antrenat, rabdarea necesara. Era privit ca un salvator, un Mesia, se vroiau rezultate imediate, uneori absurde in conjunctura lotului avut la dispozitie. Oricum, a fost si greseala lui aici, s-a aruncat din prima sa antreneze echipe de calibru fara sa aibe o experienta si-un rodaj necesar. Trag nadejdea maturizarii lui Gica dupa aceste experiente si-a timpului "petrecut" peste el .

P.S. ar fi extraordinar ca Hagi sa-l aibe pe Balint secund da' nu cred. Dupa ultimele declaratii ale lui Gavril Pele Balint, aceste-si doreste o functie de antrenor principal.

fcr196924.06.2007 06:07

oofff....acum il regret si mai mult pe Elton...:(((

Danny24.06.2007 06:08

Nu inteleg ceva , cum a putut Becali sa il dea afara pe Oli asa de repede ??? Becali zaicea ca va mai ramane la Steaua cel putin un sezon .......si Oli a plecat tocmai cand incepusem sa am si io inceredere in el ......dar se pare ca lui Thereau nu ii convinea de antrenor , ca vazui ca acum , cu noul antrenor Hagi , ramne si Andrey , si Thereau . Ii urez mare Succes lui Hagi !!!! Si sa ne duca in sferturi , si sa se grabneasca repede cu transferurile , ca pana acum Steaua a cam hibernat .

Virgil24.06.2007 06:39

Steaua face antrenori mari pe banda rulanta. As vrea sa-i amintesc doar pe ultimii trei: Zenga, Protasov, Olaroiu. Hagi VA FI URMATORUL!

Daca o sa obiectati in privinta lui Oli, o sa argumentez ca dupa ce a fost scos pe usa din dos de la Poli, nimeni nu i-ar fi oferit un contract de 1,7 milioane pe sezon.

Asadar, am incredere in Hagi si in staff-ul sau.

BINE ATI VENIT MAJESTATE!

zloty24.06.2007 06:49

Hagi vine cu sufletul deschis la Steaua , si cand faci ceva cu pasiune nare cum sa nu fie bine

mikky24.06.2007 06:52

Oli du-te invirtindu-te si ia-ti si copiii cu tine.

Am tot respectul pentru G. Hagi - jucatorul, dar G. Hagi - antrenorul este cu totul altceva. Din pacate, sunt sigura ca ciobanul va face in continuare acelasi circ, iar Hagi nu este omul care sa-i poata tine piept.

P.S. Dk se facea aceasta schimbare mai devreme, poate ca Elton raminea jucatorul Stelei.

TRAIASCA REGELE! steagcruce2

andreiJipa24.06.2007 07:01

Multa bafta Hagi.....si..cere-l si tu pe Elton inapoi....esti acolo cu Adrian Ilie...amanadoi il puteti convinge pe Gigi sa-l readuca pe pitic inapoi...baftaaaa multa

Matteo24.06.2007 07:06

o sa vedeti ca Becali n-o sa mai aiba acelasi tupeu si cu Hagi....Hagi are o anumita prestanta...o sa fie mult mai bine cu Hagi o sa vedeti ;)

shack3r24.06.2007 07:19

Elton inca nu a semnat.Poate odata cu venirea Regelui in Ghencea,acesta o sa aiba un cuvant greu de spus in plecarea brazilianului si poate,printr-o minune,Elton ramane la Steaua.

lecce24.06.2007 07:22

Toata lumea la primul antrenament al lui Hagi! Ar fi frumos din partea noastra sa mergem toti si sa il sustinem la primul antrenament... si nu ma refer aici doar la cei din peluze sau din grupurile ultra'...ci la toti stelistii.

«1345679»