FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi la Steaua, Olaroiu la Al Hilal!

«156789»
carminastan24.06.2007 11:31

N-am sa fac o evaluare a vreunuia dintre cei doi ANTRENORI. Nu este acum momentul, mai ales ca nu l-am vazut inca pe Hagi in actiune.

Deocamdata vreau doar sa spun:

Multumim Cosmin Olaroiu si succes pe mai departe!

Bine ai venit Gica Hagi si Multu succes la Steaua!

O sa beneficiezi de supportul tuturor stelistilor, te rugam nu ne dezamagi!

ultras_dany24.06.2007 11:48

:laugh: Gata Jiji sa terminat ku Hagi nu merge ca ku Oli :)) !!!

Hagi Hagi Hagi Hagi LA fularsteaua2 !!!!

I LOVE Hagi. I LOVE Hagi. I LOVE Hagi steagro

By fularultras DanyS

FlasHUL24.06.2007 11:51
ba frate sunteti distrusi rau pe bune pe romaneste.......voi nu va ganditi ca Hagi e super naspha..offffffffffffffff.....si Oli e mai bun ..huuu .....HAi Steaua fular-campionii

:biggrin: steagcruce2

Ba baiatule DISTRUS esti tu. A mai fost Hagi la Steaua antrenor? de unde [........] sti tu cum se va descurca? Ce [.....] performante a avut ba Oli inainte sa vina la Steaua? De ce [vorbesti] aiurea? Ciocu mic toata lumea si sa il lasam sa vedem ce poate. Eu am mare incredere in el. Are multe atuuri fata de Oli: personalitate, mentalitate de invingator, este ofensiv, orgoliu si este Stelist 100%. Care nu crede ca va face treaba la Steaua...momentan doar "nu crede". Nu mai loviti aiurea in el (astia pesimistii) care probabil erati prea mici in epoca Hagi ca sa realizati ce respect trebuie sa aveti pentru el. Ce mari tactici de antrenor ai vazut tu la Oli de zici ca se poate numi "antrenor"? Stil italian? Pai ala e stil italian ma? bagi 7 jucatori cu profil defensiv in echipa (normal ca echipa va sta numai in aparare), si asta se cheama "stil italian"? e bata omu si cel putin el ne-a demonstrat asta. Despre Hagi inca nu stim ce poate (ca antrenor) asa ca sa facem liniste si sa asteptam. Sa ii acordam respectul cuvenit si sa il primim ca pe un Rege, ceea ce si este.

Forza Steaua !

P.s Plecarea lui ZEROli este cea mai buna veste pe care am auzit-o de multe multe multe luni incoace. Am scapat de pupincuristul asta retard.

zipper24.06.2007 12:00

Bafta Oli si iti multumim! Traiasca Regele!

steagcruce2

Alexica24.06.2007 12:14

Ne pare rau ca pleaca Oli dar cu venirea Regelui speram ca GB va aduce jucatori de valoare la cererea nasului sau.Speram ca Steaua va egala daca nu va depasi performantele pe care le-a avut cu Oli.

La revedere Oli si iti mulumim ca ai fost alaturi de Steaua si la bine si la rau.

[/color]Stelist pana la moarte si dincolo de ea.

steagsimplu fularsteaua2 steagsimplu

leynad7224.06.2007 12:47

Cel mai bun transfer din vara asta : Olaroiu la Al Hilal !

Personal il preferam pe Zenga in locul tentativei de antrenor numita "Olaroiu", dar si cu Hagi nu cred ca poate sa fie mai rau ca pana acum.

Ce e cel mai trist e faptul ca nu luam jucatori pentru a face fata in CL.

Ce-am adus pana acum e apa de ploaie...

Guritza, Bubitza, 3 lulele 3 surcele sunt pentru echipa a doua, sa fim seriosi.

Adevarul e ca avem o echipa secunda destul de valoroasa, sa vedem daca facem ceva si cu prima, acolo e buba mai mare !

La mijloc suntem vraiste in continuare si am impresia ca ne cam refuza jucatorii, nu stiu ce sa zic...

Ma rog, sa vedem ce-o sa se mai intample si mai vorbim.

Bafta Hagi !

ariell24.06.2007 12:49
Zenga nu mai popate veni , Hagi e ce-a mai buna alegere , mai ti minte cum a plecat Zenga ?? Gigi nu mai vrea nici straini la Steaua , si e si certat cu el .....si in plus antrenori straini nu fac decat sa incurce echipa , ca ii pune pe jucatori sa invete limba antrenorului .... si nu o sa se inteleaga asa bine .....

Offtopic, Danny tata sigur ai luat capacitatea ?

Sau sa pun pe seama entuziasmului incoerenta si dezacordurile tale ? :huh:

Dragoshel24.06.2007 12:59

Am vazut si io conferinta de presa a lui Oli, a multumit lu mama lui lu tata lui, lu Jiji, lu Adi Ilie, la conducere le TOTI, DAR DE NOI SUPORTERII CARE AM FOST LA FIECARE MECI SI UMPLEAM STADIONUL, NIMIC

adi_steaua24.06.2007 13:04

Nici o lacrima pentru Olaroiu!!!

Despre Hagi, nu o parere f buna ca antrenor...dar haideti sa-i dam incredere. Singurul lucru de care sunt sigur este acela ca Steaua nu va mai juca defensiv. La capitolul imagine Hagi sta foarte bine.

In rest...acelsi despret, aceeasi greata fata de ciobanul numit Gigi Becali.

leynad7224.06.2007 13:04

Sincer, ii apreciez pe conducatorii de la CFR Cluj pentru increderea pe care o au in jucatorii straini.

Realitatea e ca din Romania nu ai ce sa mai iei.

Sunt sigur ca vor avea echipa de top anul asta.

Priviti ce jucator au adus :

http://www.youtube.com/watch?v=_31upPxqT1g

Gol cu capul din afara careului !!!!!

Ziceti voi, ne strica un jucator ca asta in echipa ?

La noi de ce nu se poate o campanie de genul asta ?

O sa murim cu patriotismul in brate !

Vedem bine ca nu mai avem ce sa luam de la noi din campionat, dar preferam sa murim cu prostii nostri decat sa ne chinuim sa aducem ceva de afara.

Nu pricep mentalitatea asta, si ma imbolnavesc de nervi !

Adi Ilie, hai tata, adu ceva odata ca altfel ne facem de cacao in Europa !

Imbarliga-l pe cioban sa sara cu banii, ca avem lot slabut, ne trebuie jucatori adevarati, nu mimoze !

Reptile1924.06.2007 13:30

Faceti valuri se intoarce Regele!!! steaua_ro

forever_fan_steaua24.06.2007 14:08

L-am iubit pe Hagi mai mult decat pe orice alt fotbalist care a fost vreodata la Steaua. Stiu ca iubeste Steaua si ca n-a uitat-o, indiferent pe unde a evoluat ca jucator sau antrenor. Am incredere ca va demonstra la Steaua ca poate fi si un antrenor la fel de bun cum a fost ca jucator.

Am incredere in tine, Hagi si abia astept sa te vad pe banca Stelei cand va canta Imnul Champions League!

Jony_stelist24.06.2007 14:08

Deci e de bine,a venit cobra,a venit regele,mai tre sa plece si Jiji si e perfect :D

Bine ca am scapat le zeroiu ala,doamne si eu care credeam ca ala da bani ca sa antreneze,da un salariu de 1,7mil pe an,saracii oameniu n-au ce face cu banii

cariocas24.06.2007 14:12

cu un ochi rad cu altu plang...Olaroiu a facut treaba buna in cupele europene si a facut din Steaua o echipa adevarata. dar acum se intorace adevaratul stelist. Hagi va trebui sa demonstreze ca este si un antrenor bun.Steaua e sansa lui

BAFTA Hagi....

FORZA Steaua

STELIST MEREU.... CAMPION MEREU

shack3r24.06.2007 14:16

Tre` sa pupam mustatile stufoase arabilor ca ne-au facut o bucurie asa mare.

Totusi,nu stiu ei de ce belea au dat :D

Astristul24.06.2007 14:45

A plecat Oli, si credeti-ma ca daca era altcineva il injuram ca nu e stelist. Pai putea sa-i dea si 10 mil $ pe an salariu ca pentru Steaua nu renunta un STELIST. Dar poate ca Oli si-a dat seama ca asta e cel mai bun lucru pe care il putea face si astfel a demonstrat ca este un adevarat STELIST!

Multumim pentru tot Oli si te mai asteptam la Steaua cand o sa ai o mentalitate ca a lui Oleg Protasov. Pana atunci .... numai bine.

In ceea ce-l priveste pe Hagi....eu sper sa nu retrogradam. :tongue:

Revenind seriosi un pic, nu cred ca Hagi va castiga ceva (poate sper eu sa castige Cupa Romaniei). Oricum la Steaua daca nu o sa aibe rezultate va pleca singur, fara sa-l dea GB afara.

Pronosticul meu: Hagi nu va prinde returul Ligii 1 (2007/2008) pe banca tehnica a Stelei!

Mult succes Hagi & FORZA Steaua !!! steag2

alextz24.06.2007 15:21

bine ca a plecat [.......] ala de baci dar a mai ramas capul.... Jiji.Forza Hagi

DonAndres24.06.2007 15:21

Bai fratilor!!!!!Pronosticurile se fac la pronosport ........Haide-ti sa ne primim gloriile cu bratele deschise si sa fim optimisti!

Nu puneti pecetea pe Gica ....ca ar fi antrenor slab fara sa-l vedem ce face aici la noi unde are pentru prima data in cariera de antrenor o echipa pe masura geniului sau!!!!

Eu unul ma bucur din tot sufletul!!!!!

Inca o data.....Bine ai revenit Gicane!!!!!!!!!!

mihai_2024.06.2007 15:41
MAI DU-TE-N ***** MA-TI !!!

ca fraier mai esti maaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

soare4ever24.06.2007 16:12

In sfarsit am scapat de Oli>BAfta Gica Hagi!!

Forza Steaua!!!!

Suiram8724.06.2007 16:19
Bai fratilor!!!!!Pronosticurile se fac la pronosport ........Haide-ti sa ne primim gloriile cu bratele deschise si sa fim optimisti!

Nu puneti pecetea pe Gica ....ca ar fi antrenor slab fara sa-l vedem ce face aici la noi unde are pentru prima data in cariera de antrenor o echipa pe masura geniului sau!!!!

Eu unul ma bucur din tot sufletul!!!!!

Inca o data.....Bine ai revenit Gicane!!!!!!!!!!

E tipic pentru unii sa judece dinainte , ai foarte mare dreptate , eu sper sa avem cel mai bun sezon post-decembrist

Bebe jr.24.06.2007 16:35

Chiar daca miscarea e mai mult una ce tine de imagine la Becali, plecarea lui Olaroiu si venirea lui Hagi reprezinta un pas bun la momentul potrivit la Steaua. Ii urez lui Hagi : Bun venit ACASA!

In acelasi timp ii doresc sa aiba rabdare,sa se inconjoare de persoane puternice care sa ii dea sfaturi potrivite si la bine,dar mai ales in situatii critice si sa aiba cat mai multe reusite in noua lui calitate!

Ii aduc aminte ce spunea Richard Nixon - "Numai cine trece prin cele mai adanci vai, stie sa se bucure cu adevarat de frumusetile acestei lumi de pe cele mai inalte creste!"

Venirea lui Hagi si a lui Adrian Ilie reprezinta inceputul revenirii marilor vedete ros-albastre ACASA.

Imi doresc ca Steaua sa redevina o mare familie - antrenori, jucatori, suporteri.

Pentru un nou inceput, cat mai multe succese si multa bafta!

For better and for worse, FOR EVER

Mandru de culorile ROS-ALBASTRE, mandru ca sunt STELIST!

fular-campioniifularsteaua2

ULTRASZ0R24.06.2007 16:46
Nici eu nu vreau sa te jignesc, dar cred ca ar fi bine sa folosesti virgule. Punctele de suspensie au alt rol. Mi-a fost greu sa-ti citesc comentariul, imi place ce spui dar nu cum o scrii.

probabil asa ma manifest eu ... scriu cu inima ... si nu cu capul .... puteai sarii comentariul meu :mellow:

Am vazut si io conferinta de presa a lui Oli, a multumit lu mama lui lu tata lui, lu Jiji, lu Adi Ilie, la conducere le TOTI, DAR DE NOI SUPORTERII CARE AM FOST LA FIECARE MECI SI UMPLEAM STADIONUL, NIMIC

Tu d'aia mergi pe stadion ? ca sa iti multumeasca cineva la conferinte de presa ? pffff ce mentalitate .... e de ajuns ce fac baietii ( cand au toane bune) vin si ne saluta la finalul meciului ... ne multumesc si asta e .... steagcruce2

alecone24.06.2007 16:53

2 kestii :

1-Hagi e mai capos decat jj (sau cel putin la fel), adica are coloana vertebrala....

2- Gica nu va astepta la fel de mult ca Oli sa plece daca nu va avea rezultate...

Pana atunci, ce se mai aude cu abonamentele?....

thor_clone24.06.2007 17:14

Ascultati aici ce va spun:

1. Ciobanul a declarat azi ceva de genul ca el are nevoie de oameni de caracter la echipa (a se citi pupincuristi,lingai,olaroi) si dupa aia de antrenori

2. Olaroiu e praf. In 6 luni, max 1 an distruge Al Hilal si il dau aia afara

3. Hagi nu va accepta sa fie "om de caracter" cu ciobanul si in max 1 an zboara indiferent de rezultate

Din combinatia celor 3 de mai sus rezulta al treilea mandat pentru Olaroiu la Steaua. In max 1 an il avem din nou la echipa. Ne auzim de acum intr-un an sa vedem daca am ghicit-o sau nu

«156789»