FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi la Steaua, Olaroiu la Al Hilal!

«16789»
alecone24.06.2007 17:25
Ascultati aici ce va spun:

1. Ciobanul a declarat azi ceva de genul ca el are nevoie de oameni de caracter la echipa (a se citi pupincuristi,lingai,olaroi) si dupa aia de antrenori

2. Olaroiu e praf. In 6 luni, max 1 an distruge Al Hilal si il dau aia afara

3. Hagi nu va accepta sa fie "om de caracter" cu ciobanul si in max 1 an zboara indiferent de rezultate

Din combinatia celor 3 de mai sus rezulta al treilea mandat pentru Olaroiu la Steaua. In max 1 an il avem din nou la echipa. Ne auzim de acum intr-un an sa vedem daca am ghicit-o sau nu

sper ca venirea lui Gica la noi sa reprezinte inceputul sfarsitului dictaturii lui jj....

joe2124.06.2007 18:56

Mai Oli, nu pot decat sa-ti multumesc pentru unele clipe frumoase pe care le-am trait alaturi de Steaua cand erai tu antrenor.Ma bucur ca ai plecat, la un ban mai bun, dar pe de alta parte riscai sa devii un fel de Piti, un fel de raie da care cu greu scapi.Baiatule, multa bafta iti doresc la arabeti si in primul rand nervii tari, nu vei avea numai unul de Jiji cum crezi tu, ci cateva zeci si aia vor sa conduca toti si "se pricep toti", asculta-ma caci cu ei lucrez...In afara de bani esti terminat ca antrenor, doar daca Jiji nu te aduce inapoi,Doamne fereste, mai poti sti? Stau si ma-ntreb, daca e adevarat ce se vehicula, de ce n-ai acceptat oferta Heerenven? Parerea mea e ca te-ai sinucis, in cazul ca dai gres, arabetii nu stiu ce-i rabdarea...Ma bucur ca vei juca impotriva lu' Elton, din cate am inteles, imi doresc sa te umileasca asa cum l-ai umilit tu pe el, lingandu-l in ureche pe Jiji, cum c-ar fi omu' lui MM.Drum bun Oli si sa nu te mai intorci niciodata la Steaua...Sper ca Hagi sa aduca un plus de viteza in jocul echipei, ceea ce-ai distrus tu decand a plecat Protasov...

LARI24.06.2007 19:09

Eu vreau sa-i multumesc lui Olaroiu pentru performatele pe care le-a avut. Atata vreme cat el a stat pe banca pana in semifinalele Cupei UEFA si cat el a stat pe banca la castigarea SuperCupei si la ultimul titlu, eu vreau sa-i multumesc.

Stiu ca sunt multe lucruri de comentat la performantele lui, dar ar fi nedrept sa stergem intreaga sa munca. Raman si acum la parerea ca victoria de Kiev a fost 75% obtinuta datorita unui joc tactic exceptional, si, atata vreme cat nicio rivala nu se poata lauda cu un asemenea rezultat, si atata vreme cat el a scris o pagina importanta a istoriei Stelei, vreau sa-i multumesc.

Si eu cred ca a facut un gest stupid nemultumind cum se cuvine fanilor. A balmajit ceva, dar insuficient, in opinia mea.

Pentru cine e curios, poate sa urmareasca aici si cuvintele sale de ADIO:

http://www.tvr.ro/articol.php?id=10684&c=137

Hagi, avem asteptari uriase de la tine! Speram ca-ti dai seama ca asta e ultima ta sansa sa demonstrezi ca esti Antrenor... SUCCES!

bad_joke24.06.2007 19:30

Bine ca a plecat ZerOLI odata ca ma saturasem sa fie o marioneta de-a lui Becali.Dar sa fiu sincer nici de Hagi nu sunt prea incantat,mie mi se pare un antrenor slab,mai ales ca acest scenariu sa mai comentat,de fiecare data cand Hagi a preluat locul lui Olitzan n-a facut nimic,are doar o Cupa cu Galatasaray dar nu are un CV care sa-l recomande,dar din respect pentru jucatorul Hagi o sa-i dau o sansa,bine multi ar zice si cine p... mea mai esti si u sa-i dai o sansa,eu sunt un suporter sceptic in privintza valori de antrenor al Stelei,nu a demonstrat mare lucru pana acuma,dar eu sper sa demonstreze acuma ce poate si sa speram ca e omul care il cautam noi,sa speram ca jucatori o sa se muleze pe tactica lui Hagi,pentru ca pana acuma pe unde a fost toti au spus ca jucatori nu inteleg ce le cere Hagi ,ce vrea de la ei

Nu-mi ramane decat sa ii urez BUN VENIT!!!!SI MULTUMIM CA NE-AI LASAT ZEROOOOOOOLIII!!!! steagsimplu fularsteaua2fular-campionii

Martin_Tudor1224.06.2007 20:06

in primul rand, foarte marfa poza:P

eu zic ca ori ce schimbare este bine venita... sa ii dam si lui o SANSA:P

poate Steaua lui Hagi va ajunge in C.L. :P

bumbum24.06.2007 20:34
Eu vreau sa-i multumesc lui Olaroiu pentru performatele pe care le-a avut. Atata vreme cat el a stat pe banca pana in semifinalele Cupei UEFA si cat el a stat pe banca la castigarea SuperCupei si la ultimul titlu, eu vreau sa-i multumesc.

Stiu ca sunt multe lucruri de comentat la performantele lui, dar ar fi nedrept sa stergem intreaga sa munca. Raman si acum la parerea ca victoria de Kiev a fost 75% obtinuta datorita unui joc tactic exceptional, si, atata vreme cat nicio rivala nu se poata lauda cu un asemenea rezultat, si atata vreme cat el a scris o pagina importanta a istoriei Stelei, vreau sa-i multumesc.

Si eu cred ca a facut un gest stupid nemultumind cum se cuvine fanilor. A balmajit ceva, dar insuficient, in opinia mea.

Pentru cine e curios, poate sa urmareasca aici si cuvintele sale de ADIO:

http://www.tvr.ro/articol.php?id=10684&c=137

Hagi, avem asteptari uriase de la tine! Speram ca-ti dai seama ca asta e ultima ta sansa sa demonstrezi ca esti Antrenor... SUCCES!

gandeste'te ca e singurul meci care s-a castigat CLAR tactic.....in zeci de meciuri la echipa..e cam putin nu? si ma bucur ca esti de acord ca pe el nu l-au interesat fanii....DELOC....toti antrenorii, jucatorii care au plekat din Ghencea au multumit DIN START suporterilor....Gollum nu afacut'o!......asta tine de bun simt....ceea ce el....se pare ca nu are.....si daca a ramas in relatii bune cu ciobanu...inseamna(vb cuiva) ca o sa mai vina

roby_spartacus24.06.2007 21:07

Cred sa Steaua a castigat un mare antrenor chiar daca nu a avut el rezultate dar cred ca jocul Stelei nu o sa mai sufere !!! E si Ilie acolo si e ff bine ... cei 2 o sa faca un cuplu perfect ..... saper sa luam campionatul .cupa Romaniei si sa ne calificam in CL bafta Hagi !!

asalt7324.06.2007 22:04
Toata lumea la primul antrenament al lui Hagi! Ar fi frumos din partea noastra sa mergem toti si sa il sustinem la primul antrenament... si nu ma refer aici doar la cei din peluze sau din grupurile ultra'...ci la toti stelistii.

Nu la primul antrenament , ci la plecarea in Austria,la aeroport!

asalt7324.06.2007 22:06
Oli marele stelist...cum a dat de bani si-a bagat piciorul in ea de Steaua!!!!!!!!!!!! Rusine!

Mult succes Gica...macar tu ai venit cu sufletul!!!!

Tu pentru un salariu de 7 ori mai mare nu ti-ai schimba serviciul pentru. ca iubesti prea mult firma respectiva ?

asalt7324.06.2007 22:15
Am vazut si io conferinta de presa a lui Oli, a multumit lu mama lui lu tata lui, lu Jiji, lu Adi Ilie, la conducere le TOTI, DAR DE NOI SUPORTERII CARE AM FOST LA FIECARE MECI SI UMPLEAM STADIONUL, NIMIC

Nu trebuia sa ne multumeasca noua care l-am fluierat in ultimul timp , Noi trebuie sa-i multumim lui ca A PLECAT!

DORU FUM?TORU25.06.2007 00:15

AM SCÃPAT DE DRACU , AM DAT DE NAªU. SPER CÃ NU NE VA FI NAªU ªI NOUÃ.LASÃ-NE Oli ªI NE-A LÃSAT,SPER CÃ NU ªI LASÃ-NE GICÃ !!??

Suiram8725.06.2007 04:53
Majoritatea de aici shtiu ca eu fac parte din grupul acela de suporterii care cerea timp si rabdare pentru Oli, acum .. surprinzator, chiar ma bucur ca a plecat, nu mai era dorit, suporterii au vrut altceva si nu avea rost sa ramana .. sincer, nu cred ca a plecat pentru un salariu mai mare .. probabil au fost cateva conflicte dar nu asta conteaza acum ..

Oli e un capitol inchis din istoria Stelei,eu il vad ca pe un capitol fericit, plin de performantza .. normal si cu cateva gresheli .. cu sigurantza sunt multzi care il vad pe Oli ca fiind o pata neagra dar .. merita respect, nu trebuie sa'i ridicam statuie dar nici sa'l injuram .. totushi, el a fost cel care ne'a facut sa simtzim iar gustul performantzei adevarate, mirosul tare al CL .. merita un ' SUCCES, iti multzumim pentru tot .. !! '

E de bine ca a plecat Oli, dar .. venirea lui Hagi trebuie salutata ?? Eu am mari retzineri. nu pot decat sa'mi aduc aminte un episod destul de asemanator, Oli pleaca de la Timishoara, lasa echipa pe locul 3 si vine Hagi .. dupa un timp pleaca si el, dar lasa echipa pe locul 8 .. oare asa va ajunge si Steua noastra ?? Hagi ca jucator merita tot respectul nostru, a fost cu adevarat un rege .. dar ca antrenor ... a lasat de dorit, nu a dovedit nimic .. acceptam sa fie si Steaua un alt experiment din cariera lui stralucita de antrenor ?? .. Imi e aproape imposibil sa vorbesc de rau sau .. de posibile incompetentze despre Hagi .. dar ca antrenor.., sincer .. cred ca multzi il accepta pe Hagi jucatorul, nu antrenorul si este o foarte mare diferentza..

Bafta Oli , sa mai auzim de tine .. !! Bafta Hagi .. noi o vrem pe Steaua pe locul I, daca nu potzi sa faci asta .. nu te baga.. !!

..Ai si tu dreptate :tongue:
jarhead25.06.2007 05:29

Un singur gand: sprijin neconditzionat pentru Hagi! Respect pentru mitul care a revenit acasa!

ariell25.06.2007 06:33

Sper ca va gasi resursele fizice si tactice pentru a repune in functiune la parametrii numiti spectacol si eficienta jocul Stelei, mai sper de asemenea ca in eventualitatea in care nu va fi sa fie desi nu imi doresc aceasta varianta, dar daca va fi sa se intample asa Gica va avea demnitate si nu se va agata de un scaun.

Un mare stelist s-a intors acasa, iti doresc din suflet Gica ca o data cu venirea pe Ghencea sa se sparga si ghinionul tau iar experientele ulterioare sa ramana istorie si sa devii un mare antrenor, antrenor de care are nevoie Steaua, dar tu stii prea bine ce inseamna asta si ce inseamna Steaua, pentru ca in decursul carierei de jucator ai lucrat cu cei mai buni.

Bun venit Hagi !

Drum bun Oli, iti multumim si tie pentru ce ai facut pentru noi chiar daca de multe ori ne-ai mancat zilele, iti urez succes acolo unde vei ajunge..

cris25.06.2007 07:14

Ma bucur foarte mult ca a revenit Hagi la echipa . Sper sa duca Steaua acolo unde ii este locul . Sincer nu sunt foarte convins de aptitudinile sale de antrenor sper sa ma insel , dar in orice caz sunt convins ca in cazul in care echipa merge prost el o sa plece deoarece este un om plin de caracter si sigur nu o sa mai faca Becali echipa . Acum trebuie sa arate Hagi daca are stofa de antrenor . Ii urez mult succes .

ovi66625.06.2007 07:37
Tu pentru un salariu de 7 ori mai mare nu ti-ai schimba serviciul pentru. ca iubesti prea mult firma respectiva ?

pai asta cred ca voia dano sa scoata in evidenta. ca pentru Oli Steaua a fost mai mult "firma" la care lucra decat familie.

oricum, stai linistit dano, ca nici Hagi nu e numai trup si suflet pentru culori. a cerut si el un salariu mare. in plus, acum 2 ani, a refuzat sa vina...

oricum, multumesc Oli pentru ce ai facut la echipa (desi in ultimul timp nu prea mai aveai sprijinul meu)!

si MULT SUCCES Hagi! MULT SUCCES PENTRU Steaua SI PENTRU TINE IMPLICIT!

fularultras steagcruce2

cristi_mold25.06.2007 08:36

Desi multi de pe acest site il i-au la misto pe Oli, trebuie sa ii multumim pentru tot ce a facut la Steaua, pentru grupele Champions League, pentru titlu si chiar si pentru acest loc 2. Stiu ca jocul echipei in mandatul sau nu a fost unul extraordinar dat totusi MULTUMIM Oli CA AI FOST ANTRENORUL Stelei!!!

Bine ai venit Majestate! Sper sa ai rezultatele pe care ti le doresti si sa faci din Steaua marea echipa care era cand jucai tu pentru ea. Noi suporterii te vom sustine neconditionat si vom fi mereu alaturi de tine si de echipa. La bine si la greu Steaua e clubul meu Tot mereu!!!

PS: Oli le-a multumit suporterilor pentru sprijin chiar daca nu a fost mereu pe placul lor!

horse3725.06.2007 09:25

nu stiu de ce, dar nu pot fi chiar asa de entuziast.

Gica Hagi e de departe MVP-ul Romaniei din toate timpurile si va trece mult timp ca cineva sa-l egaleze, darami-te sa-l depaseasca. si cu toate astea imi este teama sa nu-l hulim sa nu-i cerem si lui demisia.

bafta gicane!

LARI25.06.2007 10:59

L-a vandut berbecu' pe Cyril :( Ooooffff!!!

Bafta Hagi!!!

Vad ca a inceput presa sa speculeze pe marginea viitoarelor achizitii. Sa speram ca vom mai lua macar un mijlocas de creatie valoros...

Hai, Gicane, ca avem treaba multa!

P.S. Nu pot uita meciurile Galatei si ale celor de la Bursaspor cu el pe teren... Bai, nene, echipele alea atacau in valuri, dar apararea era praf...

Nu pot decat sa sper ca vom vedea "era Oleg" renascuta...

AmuntBoy25.06.2007 11:11

pentru mod

ok, e banat spurcatul

dar barem sa ii se stearga si postul sa nu mai incite lumea ;)

guguta25.06.2007 11:12

Hagi ce poti sa spui cind rostesti acest nume doar fobal si fotbal doar asta este cuvintul ce poate caracteriza acest om pentru mine el este zeul acestei echipe .cit despre trecutul lui ca antrenor e palid dar are ceva de spus in viitor .

fular-campioniifularsteaua2 Steluta esti soarele si luna esti pinea si sarea mereu pe locul1 steagsimplu

steagsahmic steagsahmic steagsahmic steagsahmic steagsahmic

Azazello25.06.2007 14:52

Bine ai venit Gica Hagi!!!! SUCCES IN TOT CE-TI PROPUI!

Si un gest de bun simt , chiar daca nu l-am simpatizat niciodata - Drum bun Oli. Succes si tie. Multumim pentru ce ai facut la Steaua !

fortza steaua25.06.2007 15:10

sa speram ca Gica va face treaba la Steaua...dar cu un patron care ishi baga nasul peste tot fara sa aiba habar de fotbal o sa fie foarte greu chiar si pentru Hagi...oricum bafta lui Gica..ce va fi vom vedea.

bobochyka1725.06.2007 21:12

Hagi e cea mai buna optiune pentru Steaua in momentul asta din punctul meu de vedere: e stelist, si-adorit foate mult sa vina deci il cred pe cuvant cand spune ce planuri are, e orgolios si cred ca nu ii va permite lui Gigi sa mai faca echipa, jucatorii pe care ii va cere sa fie transferati cred ca vor fi de valoare pentru ca el chiar stie ce e valoarea si nu in ultimul rand ii va mai taia din elan oierului (in presa si poate chiar si la adresa suporterilor) si de ce nu si lui Radoi (in vestiar).

Dano26.06.2007 07:57

Dar tu daca ti-ar da Dinamo bani...ai mai tine cu Steaua ?

«16789»