FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi la Steaua, Olaroiu la Al Hilal!

«1234569»
JDERUL23.06.2007 21:28

Intra pe situl sport.ro si te vei convinge.Au dat declaratii in acest sens si jjjjjjj si REGELE.

jorginho23.06.2007 21:29

steagsimplu Hagi Hagi Hagi Hagi DU-NE PE CULMI Gica AI VENIT ACASA TE VOM IUBI MEREU Hagi" LOCUL 2 NU E PENTRU Steaua" Gica: FA DIN Ghencea DIN NOU CASA FOTBALULUI SPECTACOL. CU Hagi SPRE 24 steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu

c.ronaldo1723.06.2007 21:30

O sa vedeti voi cum o sa se descurce altii cu jumate de echipa accidenantat. Va repet: Oli era cel mai bun antrenor la Steaua din ultimii 6,7 ani.

capone23.06.2007 21:37

Eu inca nu m-am trezit din vis, nu imi vine sa cred asa ceva. Dumnezeu e stelist !!!

steaua_ro

Kreator23.06.2007 21:37

_olaroiu este unul din cei mai slabi antrenori pe care i-a avut Steaua in toata istoria clubului.

Daca lasam deoparte returul 2005-2006, cand echipa juca din inertie fotbalul minunat impus de Protasov, ce ramane in urma lui _oli?

Sa vedem ce s-a intamplat in sezonul 2006 - 2007, cand amprenta lui _oli a inceput sa se puna asupra echipei:

Dubla mansa cu Standard Liege castigata, si accederea in Grupele Champions League - OK, un plus pentru _oli (un plus si nu un mare plus pentru ca Steaua a fost cap de serie, insa pe munca lui Zenga si Protasov).

Prestatia din Grupele CL:

O victorie cu Dinamo Kiev in deplasare, neconfirmata insa in meciul de la Bucuresti cu aceeasi Dinamo Kiev... un scor egal 1-1, insa cu suferinta mare de tot..... joc slab al nostru, in aparare, fara orizont, scor final 1-1 dupa o executie de exceptie (inca una) a lui Dica.

Prestatii penibile acasa cu Real Madrid (1-4) si Lyon (0-3).

Pe ansamblu participarea in Grupele CL penibila.

Dubla mansa cu Sevilla din primavara din Cupa UEFA ... 0-2 acasa, 0-1 in deplasare, joc in continuare penibil - marca _olaroiu.

In campionat:

Cochetarea cu locul 4 la jumatarea returului, locul 2 obtinut cu greu la final, dupa ce ne-am milogit la maidanezi sa nu se predea in fata CFR-ului.

Meciuri cu echipe de pe ultimile locuri castigate cu 1-0 sau 2-1, meciuri in care in ultimile 10-15 minute jucatorii de la Steaua trageau de timp pentru a pastra rezultatul de pe tabela!!!!

PENIBIL.

In Cupa Romaniei:

Primele meciuri jucate pe teren "neutru" adica stadionul Steaua...

Otelul Galati depasita dupa loviturile de la 11 metri...

Si 0-1 cu _poli_bragadiru_fulgerul_saniuta_timisoara_alcool5%_1921

PENIBIL

Pe ansamblu: _olaroiu un antrenor absolut PENIBIL!

Drum bun _olita, si sper sa nu mai revii niciodata la Steaua!

fedora23.06.2007 21:38

Cea mai buna veste din anul asta.

Oli, pa!

Am incredere in Hagi si cred ca daca trece cu bine de primul an, o sa ramana mult timp aici.

Bine ai venit!

w3bmaster23.06.2007 21:39

Yes am scapat de Oli am zis ca fac petrecere am de ce bea

Nu conteaza ca sincer nu cred ca Hagi e f bun (peste Oli) da stiu 2 lucruri : Ii place atacu si e Stelist

Bine Ai Revenit Giga

Forza Steaua

AdrianUltras2523.06.2007 21:39
O sa vedeti voi cum o sa se descurce altii cu jumate de echipa accidenantat. Va repet: Oli era cel mai bun antrenor la Steaua din ultimii 6,7 ani.

exagerezi

Zenga a fost cu mult peste Oli

cu foarte mult

si inca este

o sa vedeti voi

Regele o sa faca minuni

el vine la Steaua ca fost component al "generatiei de aur" a Stelei

nu o sa se lase

e stelist adevarat

nu ar lasa niciodata ca Steaua sa fie umilita!

cristinelly23.06.2007 21:42

:((((Imi pare rau ca a plecat Oli:((( El incepuse sa cunoasca bine echipa. A obtinut cele mai mari performante du dupa '90. Trebuia sa ramana!!!! Oricum...respect Oli pentru tot ce ai facut la Steaua!!! fularsteaua2 In legatura cu Hagi...nu sunt asa incantat de venirea lui....nu prea a confirmat ca antrenor. Sper sa confirme la Steaua. si sa intre in grupele CL!:))

RESPECT Oli!!!! RESPECT Oli!!!! RESPECT Oli!!!!!

Oli=Cel mai mare antrenor din Romania

sarbatoarea_titlului_23_2131576280.jpg

alexblaja23.06.2007 21:43

A plecat MM!

A plecat Oli!

Trebuie sa mai plece si Jiji si totul va fi bine!

Cu ceva vreme in urma nu as fi fost de acord cu venirea lui Hagi ca antrenor! Acum insa, pentru ca Olaroiu nu si-a indeplinit obiectivul de dupa pauza competitionala din iarna, adica cel putin locul 2 in campionat si Cupa Romaniei. nu pot decat sa ma bucur de aceasta veste si sa-i urez succes lui Gica Hagi!

Acum, ceva off-topic la articolul asta dar on-topic la iubirea pentru Steaua: am fost saptamana care tocmai s-a incheiat intr-o vacanta intr-o statiune bulgareasca. Aseara am iesit sa beau o bere si in curtea hotelului am vazut un baiat, un copil nu mai mare de 10 ani, care avea o sapca cu Steaua. L-am intrebat daca tine cu Steaua si a zis fara sa clipeasca un "DA" hotarat....i-am spus ca e foarte bine si sa continue sa tina cu Steaua. Azi, pe Autostrada Soarelui, pe un picior de pod vizibil de pe carosabil, era pictata o mare emblema a clubului pe care-l iubim: Steaua Bucuresti! A fost pentru mine o saptamana fara TV, fara stiri, fara ziare romanesti de cacao, fara declaratii ale jucatorilor de Liga a doua din Spania (a propos, oare nemernicul ala l-ar fi vrut calcat de o masina si pe copilul pe care l-am intalnit eu in Bulgaria?)....un singur lucru nu m-a parasit: iubirea pentru Steaua!Forza Steaua, mandru ca sunt STELIST!

DanStan23.06.2007 21:44

Daca stirea se va confirma si daca Hagi nu si-a imbunatatit intre timp stilul atunci miscarea e mai degraba dezavantajoasa pentru Steaua.

predatorpulse723.06.2007 21:59

Nu trebuie nici sa ne bucuram dar nici sa facem parastas ca a venit Hagi si a plecat Olaroiu. Desi nu mi-a placut niciodata Olaroiu si majoritatea meciurilor Stelei in mandatul sau au fost penibile,omul a avut rezultate si macar pentru asta merita respectat. Dar omul care merita cel mai mare respect din partea noastra,macar din 2003,incoace este Walter Zenga,el a scos echipa din rahatul in care o bagase Piturca in acei luuuungi 4 ani. In rest Oli a fost pres in fata lui Becali si la fel de ipocrit cu patronul pentru ca intr-o zi lauda un jucator,a 2-a zi nu face faza defensiva etc.

Despre Hagi nu pot sa spun prea multe,nu prea a confirmat ca antrenor,dar nici nu a avut unde. Nu vreau sa-i gasesc scuze dar la Galata nu prea a avut buget in acel an(si totusi a luat cupa mi se pare),la bursaspor nici nu se pune iar la Bragadiru nu exista mentalitate de campioni,nu vedeti ce lesinati sunt,tot se dau europoli,desi n-au jucat nici un meci in Europa de multi multi ani.

Eu raman neutru in ceea ce-l priveste pe Hagi,vreau sa vad cum se va comporta Steaua in primele meciuri si daca va rezista presiunii de a califica Steaua in CL si a lua titlul 24.

Eu unul ii urez succes si mi-as dori sa vina si Balint ca secund,astfel am avea 2 mari stelisti pe banca,lucru care ne-a cam lipsit de vreo 2 ani incoace.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

twetwet23.06.2007 22:02

uraaaa uraaaaa uraaaaa

la arabi cu tine catzel lingau!!

Hagi macar are orgoliu si nu o sa accepte indicatiile oierului!!

Doamne ajuta!!

Forza Steaua!!

antimanelist23.06.2007 22:04
Daca stirea se va confirma si daca Hagi nu si-a imbunatatit intre timp stilul atunci miscarea e mai degraba dezavantajoasa pentru Steaua.

de acord...sincer eu il preferam pe Oli in locu lu' Hagi...Hagi era bun JUCATOR...din cate ati vazut si voi ca antrenor nu a stralucit...o fost si la Poli si cre ca o facut o victorie din...10 meciuri? si Poli are echipa buna dak are cine s-o antreneze...si nu numa cu Poli...Hagi nu i bun de antrenor... parerea mea

un singur lucru am de spus?e pe BUNE???sau e vreo tzeapa??? :blink:

cre ca e pe bune...am vast si la TV...doar nu o face astia de pe site o gluma asa dintr-odata..asteptam si vedem

piturca200223.06.2007 22:09

Olaroiu a plecat / a plecat beleaua / si acum de bucurie /strigam Forza Steaua!

martanu23.06.2007 22:12

Olaroiu a realizat una dintre cele mai mari contra performante in campionatul trecut.....ajunsesem la vreo 15 puncte in spatele liderului. Asta este cea mai mare rusine pe care am trait-o eu personal.

Tot Oli a fost acela care a facut antrenamentele un calvar, jucatorii erau rupti dupa antrenamente, de asta se si accidentau asa des.

Hagi este un stelist adevarat, care nu a confirmat, dar are acum sansa sa o faca. Nu cred ca Jiji va mai avea ceva de zis la alcatuirea echipei. Ar fi un vis frumos implinit sa-l aduca pe Balint antrenor secund.

Oli drum bun!!!

Hagi bine ai venit!!!!!

borcescu_coposan23.06.2007 22:14

pacat..nu e bine cu Hagi...nu o sa se descurce...si nici nu o sa stea mult..cand o sa plece, o sa plece cu un jucator venit in vara asta... tot nasol ca Olaroiu o sa antreneze, dar, macar nu o sa-i mai alerge atat pe jucatori..

Astristul23.06.2007 22:24

Am scapat de dracu si am dat de tacsu....

Am zis-o si o sa o sa sustin pana la proba contrarie: Olaroiu (adica Zer0li) e cu 5 clase peste Hagi ca antrenor. Din punctul asta de vedere imi pare rau ca a plecat. Sper totusi ca Hagi sa arate ca intradevar e ANTRENOR si sa ne califice in grupele UCL.

Trebuie totusi sa fim realisti. La anul adio cupe europene....

FORZA Steaua !!! steag2

Za Best23.06.2007 22:25

Acum il vreti inapoi pe ZerOli,dupa ce 99% din voi il injurati de mama focului pana acum?Ce vreti mai oameni buni!Vreti iar carpa de sters pe banca Stelei?Iar joc fricos,cu ''n'' inchizatori?Eu ma bucur enorm ca am scapat de aceasta nulitate numita Olaroiu...

P.S.Sa avem incredere in Hagi!Si cand a venit Zenga,acum3 ani,n-a avut nimeni incredere in el...dar s-a vazut apoi ca e ''scula''...

h41osuL23.06.2007 22:28

nu mai bateti mha nene apa in piua cu tot ce a facut Olaroiu la Steaua ... sunt suporter al Stelei de cand ma stiu dar pe Olaroiu nu l-am putut suferi niciodata

tot ce a reusit Olaroiu la Steaua a reusit datorita lui Zenga respectiv Protasov...echipa si stilul de joc erau formate deja de acesti 2 mari antrenori ... Olaroiu nu a facut decat sa strice cu inganfarea lui...a piedut cei mai buni jucatorii Steaua cu Oli pe banca ... a plecat MM cu Oli pe banca ... e il laudati atat ... ca a venit Hagi nici mie nu prea imi convine ... Lacatus e emblema Stelei ... Laca trebuia sa vina ...

LOVE Laca 4 EVER....Eternul numar 7 al Stelei ! ! ! !

bogdan_b23.06.2007 22:30

Oli a vrut sa plece , s-a dus la cascaval mai mare . II multumesc pentru tot ce a facut la Steaua insa daca era stelist adevarat nu ne lasa si in momentu asta banii erau doar niste hartii dar poate a avut de ales intre liniste si sclavigism , presiune din partea publicului stelist sau a patronului GB(sa nu uitam episodul Elton(Oli baga-l pe Elton... Bagaaa-l pe Eltoon , Oli baga-l pe Elton) sau (Alo, aici GB , Oli te rog baga-l pe Ochirosii in repriza a 2 a , nu ma intereseaza pe cine scoti). Acum venit Hagi , un stelist pur-sange care nu a demonstrat nimic pana acum ca antrenor in Romania , sper sa demonstreze la Steaua si ii urez mult succes.

h41osuL23.06.2007 22:31

alt antrenor care ar face de Steaua acum ... ar fi Mihai Stoichita ... stochita are stofa de Steaua ... are fantezie ... joaca numai pe atac ... joaca la spectacol ... cum ii sta bine Stelei ... nu Oli nu Hagi ...

kuivert23.06.2007 22:32
Da ce bine a iesit acum 2 ani cu Zenga antrenor direct de pe plaja!

Cu Zenga a fost acum 3 ani...acum 2 ani l-am adus pe Protasov

Steauaforever3323.06.2007 22:35

Am trait-o si pe asta. Hagi antrenor la Steaua. As vrea sa cred ca Hagi a invatat ceva dupa esecurile pe care le-a avut ca antrenor pana acum. Are un lot valoros de semifinala UEFA, grupe LC, loc 2 in Liga I, campionat neinceput, timp pentru alte transferuri, timp pentru pregatirea viitoarelor obiective, in concluzie ar cam avea tot ce-i trebuie pentru obtinerea de mari performante dupa cum declara acum cateva luni "Steaua nu e echipa de locul 2", sper ca nu s-a gandit de la locul 2 in jos.... :), pentru ca altfel o sa zic si eu "Hagi nu e antrenor de locurile 1,2....."

Sper ca intre timp a devenit mai diplomat si mai putin nervos. Sper, tot timpul sper, ca a mai invatat ceva din tainele meseriei de antrenor. Inclin sa cred ca daca nu ve reusi sa ne califice in grupele LC si sa castigam campionatul, atunci sa nu dea vina pe altcineva decat pe Hagi. Si mai sper ca de data asta a venit cu lectia invatata.

Ii dau credit lui Hagi pana la terminarea turului, dar nu vreau sa-l aud declarand in urmatoarele zile: "e nevoie de timp"; "e nevoie de constructia echipei"; "e nevoie de rabdare", pentru ca echipa actuala poate ajunge in grupele LC, poate castiga campionatul (asta daca nu vom mai fi macelariti prin Liga I).

Asadar, multumim mult Oli (chiar ma intrebam cat o sa mai rezisti presiunii); bine ai venit Hagi, sper sa-i determini pe jucatori sa dea totul pe teren asa cum o faceai tu ca jucator.

fular-campioniifularsteaua2 steagsimplu :biggrin:

Dulah23.06.2007 22:36
pacat..nu e bine cu Hagi...nu o sa se descurce...si nici nu o sa stea mult..cand o sa plece, o sa plece cu un jucator venit in vara asta... tot nasol ca Olaroiu o sa antreneze, dar, macar nu o sa-i mai alerge atat pe jucatori..

Mai lasati-ne fratilor cu previziunile astea de 2 lei ,poate ca intradevar nu va face mare lucru Hagi,dar poate va face.

Eu zic sa vorbitzi dupa ce se vor vedea rezultatele din campionat.Nu conteaza ce a facut la Poli,acum e aici ,+Adi Ilie ,asa ca haideti sa fim optimisti ,ca avem stelisti adevarati si sa ne sustinem echipa asa cum merita.Ar trebui sa fie plin forumul de urari de bine ,macar din respect pentru ce a fost si ce a facut acest Hagi.

Asa ca sa discutam despre cum antreneaza mai tarziu

Bine ai Venit Hagi!!!! Suntem alaturi de tine ,speram sa readuci Steaua la normal.

Forza Steaua!!!

«1234569»