ce sa zic? Nici Hagi nici Oli nu au facut mare branza la Poli. La Steaua comanda Beeeecali si nu stim cat de bun e Oli cu adevarat. Cu Hagi vom vedea ce va fi
steag1 steag2 steag3 steaua_ro fularsteau2 steagsimplu steagsahmic ![]()
ce sa zic? Nici Hagi nici Oli nu au facut mare branza la Poli. La Steaua comanda Beeeecali si nu stim cat de bun e Oli cu adevarat. Cu Hagi vom vedea ce va fi
steag1 steag2 steag3 steaua_ro fularsteau2 steagsimplu steagsahmic ![]()
Cam socant dar asta este viata!!!Important este sa ii multumim lui Oli indiferent ca a facut bine sau rau in anumite momente!!Si ....poate intr-o zi va reveni si va avea un lot valid si va dovedi ca am gresit cand am avut indoieli asupra lui!!! Acum Hagi trebuie sa demonstreze ca cei care l-au criticat au gresit!!! Sper sa nu se modifice lotul asa cum s-a intamplat la Timisoara cand a venit. Nu e bine ca schimbam antrenorii odata la 2 ani sau 1 an si 6 luni dar sa speram ca Hagi va reusi ce speram cu totii!!! Inca nu a inceput campionatul si meciurile din CL!!! Sa vedem cum merge echipa si comentam dupa!!!
Hagi are toate sansele sa faca performanta la Steaua.In primul rand are suflet ros-albastru,ca noi toti,in al doilea rand este sustinut de majoritatea suporterilor,o sa ne asculte cand vom avea ceva de spus,nu o sa fie carpa lui jjj!E foarte important sa avem un antrenor care sa iubeasca echipa,e logic ca o sa-si doreasca tot ce e mai bun + ca o sa-l tempereze pe jjj.Ii urez mult succes si sper sa demonstreze ca si ca antrenor,la Steaua va fi tot Regele!Daca se facea mutarea asta mai devreme probabil Elton si Thereau nu mai plecau.Pentru inceput ar trebui sa-i acordam toata increderea noastra.
oameni buni stati sa vedem,ca s-ar putea sa zboare copilasii lui Oli
9gigel,petrel )si alti jucatori de divizia x.si poate aduce Hagi ceva singe proaspat .sper...
bine ca a plecat Olaroiu dar in ceea ce priveste venirea lu Hagi ca antrenor nu stiu ce sa zic mie unu nu mi se pare un mare antrenor asa ca raman in suspans sper sa gresesc yo si Hagi sa faca din Steaua o echipa care sa joace asa cum vrem noi suporteri !!!!!!!!! steagsimplu
din cate tin minte nea' Hagi a esuat peste tot pe unde a antrenat. Nu mi se pare deloc o mutare excelenta, este doar o mutare de imagine parerea mea ... s-a intors Neaga si l-a adus pe Hagi antrenor, asta numai ca sa inchida gura la suporteri poate poate 'om uita sa-l mai injuram si sa-i dam cu votu'.Sezonul viitor va fi un sezon foarte important pentru tot fotbalul romanesc ... noi vrem sa atacam noul sezon cu atacanti de 34 de ani si antrenor care a esuat peste tot .. asta e, mai tre si sa experimentam .. sunt curios cand vor lua sfarsit experimentele astea idioate si sper sa ma insel.
Bafta Hagi.
Forza Steaua !!!
omule i-a gindestete ce a facut ca antrenor:a fost la turci si a facut treaba la galata cu o echipa de rezerve ,dupa ce bascanii au vindut toata echipa ,a iesit pe doi la mare lupta cu fener in conditiile care aia aveau un buget urias in comparatie cu galata,iar la noi nici nu a avut timp sa faca ceva la Timisoara ca a fost timpul prea scurt si Iancu nu a avut rabdare ,el credea ca o echipa se face intr-o luna ,asa ca nu-l judecam momentan dupa ce a facut la Timisoara,gindestete ca la un transfer conteaza si numele lui foarte mult ,una este sa vii cind te cheama Hagi si alta era cind te chema Oli.sa-l lasam sa-si faca treaba si mai vedem cu timpul.
FORZA Steaua
...Si tocmai cand eram mai convins ca Olaroiu va imbatrani la Steaua, sub protectia comandantului suprem...
Se pare ca am uitat de mascarada din urma cu cateva luni, cand ziaristii au demascat faptul ca, pe contractul lui Olaroiu, semnat cu atata tam-tam, scria de fapt ca data pana la care este valabil e 30 iunie 2007, si nu era o intelegere de trei ani, cum declarase patronul.
Parca se leaga ceva, nu?
Sper ca proaspatul antrenor sa nu se ia dupa modelul textil de curatat podele, marca Olaroiu, si sa aiba macar aceeasi coloana vertebrala pe care a avut-o ca jucator. Sper ca nu sunt prea visator sau prea sceptic afirmand asta.
Bine ai venit, Gica...si te rog, in numele tuturor inimilor care bat pentru Steaua...FA CEVA!
Eu inteleg ca pe acest forum fiecare isi exprima liber parerea, dar multi ori nu sunt suporteri adevarati, ori sunt misogini, ori pur si simplu scriu ce le trece prin cap. Nu se poate ca dupa atatia ani de mercenariat, acum cand in conducerea Stelei avem in sfarsit STELISTI ADEVARATI sa vina alde neica nimeni sa isi dea cu parerea numai ca sa se afle in treaba. Daca Adrian Ilie+Hagi+Balint nu este o echipa de conducere potrivita pentru Steaua, atunci CINE? Va rog frumos inainte de a contesta valoarea acestora puneti in balanta ceea ce ati facut voi pentru Steaua si ce au facut EI. Cine sunt EI si cine sunteti voi? Credeti ca vreunul dintre ei si-ar asuma o asemenea responsabilitate daca ar avea si cea mai mica banuiala ca si-ar putea compromite numele? Pentru voi este usor sa faceti pe filozofii si vesnic nemultumiti atata timp cat va ascundeti in spatele unor porecle a caror identitate probabil nu o stiu nici confidentii vostri. Veti fi fiind probabil mari talente nedescoperite din cauza timiditatii. Fiti barbati. Iesiti in fata si spuneti raspicat: "EU SUNT MAI BUN. Daca argumentele voastre sunt pertinente, atunci omenirea va va da dreptate. Pana atunci insa, nu aveti dreptul sa faceti polemica numai pentru a va afla in treaba.
RUSINE!!!RUSINE!!!RUSINE!!!
"LA Steaua CE VA RASARI E O CALEA ATAT DE LUNGA CA MII DE ANI VOR TREBUI LA JAVRE S-O AJUNGA"
Multumesc lui D-ZEU ca a existat un EMINESCU care ne-a dat o identitate nationala, ca exista un Hagi care a dus fotbalul romanesc aproape de perfectiune, ca exista Steaua eterna mea iubire!
Am scapat de zeroli.... oricum cea mai buna solutie in momentul asta era Hagi...cel putin peste el nu o sa aiba curaj ciobanu sa se bage,ca ii e rusine...oricum protestul trebuie continuat impotriva ciobanului.. ![]()
Majoritatea de aici shtiu ca eu fac parte din grupul acela de suporterii care cerea timp si rabdare pentru Oli, acum .. surprinzator, chiar ma bucur ca a plecat, nu mai era dorit, suporterii au vrut altceva si nu avea rost sa ramana .. sincer, nu cred ca a plecat pentru un salariu mai mare .. probabil au fost cateva conflicte dar nu asta conteaza acum ..
Oli e un capitol inchis din istoria Stelei,eu il vad ca pe un capitol fericit, plin de performantza .. normal si cu cateva gresheli .. cu sigurantza sunt multzi care il vad pe Oli ca fiind o pata neagra dar .. merita respect, nu trebuie sa'i ridicam statuie dar nici sa'l injuram .. totushi, el a fost cel care ne'a facut sa simtzim iar gustul performantzei adevarate, mirosul tare al CL .. merita un ' SUCCES, iti multzumim pentru tot .. !! '
E de bine ca a plecat Oli, dar .. venirea lui Hagi trebuie salutata ?? Eu am mari retzineri. nu pot decat sa'mi aduc aminte un episod destul de asemanator, Oli pleaca de la Timishoara, lasa echipa pe locul 3 si vine Hagi .. dupa un timp pleaca si el, dar lasa echipa pe locul 8 .. oare asa va ajunge si Steua noastra ?? Hagi ca jucator merita tot respectul nostru, a fost cu adevarat un rege .. dar ca antrenor ... a lasat de dorit, nu a dovedit nimic .. acceptam sa fie si Steaua un alt experiment din cariera lui stralucita de antrenor ?? .. Imi e aproape imposibil sa vorbesc de rau sau .. de posibile incompetentze despre Hagi .. dar ca antrenor.., sincer .. cred ca multzi il accepta pe Hagi jucatorul, nu antrenorul si este o foarte mare diferentza..
Bafta Oli , sa mai auzim de tine .. !! Bafta Hagi .. noi o vrem pe Steaua pe locul I, daca nu potzi sa faci asta .. nu te baga.. !!
Oli mult succes la noua echipa!
Hagi la cat mai multi ani in Ghencea!
Forza Steaua!
Hagi nu a facut treaba la Poli pentru ca acolo sunt mult prea mari pretentiile pentru nivelul lor .Hagi are aptitudini, nume si va fi campion cu Steaua !!
OLE OLE Olaroiu NU MAI E !! DAR BUBA E CA VIN PE BANDA ANTRENORII CARE NU AU FACUT NIMIK LA Poli) SI NU VOR FACE NICI LA Steaua ASTA E BUBA DAR MACAR VINE UNU CU ORGOLIU SI PLEACA UN SCLAV AL UNUI OIER BEHEHEHE
DACA SI Hagi VA FACE ACELASI NIMIC PE CARE L-A FACUT Oli LA Steaua,DUPA CE A VENIT DE LA Poli,ADICA SA NE DUCA IN SEMIFINALELE UEFA,SA NE CASTIGE 2 CAMPIONATE SI SA NE SCOATA DIN GRUPELE LC,PE LOCUL TREI ATUNCI IMI DORESC ASEMENEA ANTRENORI!
PANA CINEVA NU IL VEDE PE Hagi IN MECIURI PE BANCA Stelei,SI NU ARE STOFA DE ANTRENOR ATUNCI SA I SE PUNA IN CAP,NU INAINTE.EU VOI ASTEPTA SA VAD REZULTATELE,SUNT CURIOS,DAR SCEPTIC INSA NU DAU CU BARDA CA MUKTI ALTI BERBECI CARE SPUYN CA SUNT FANI!
Faptul ca scrii intregul mesaj cu caps lock, inseamna ca tipi.
Scrie mesajele asa cum o fac si ceilalti utilizatori. Atentie!
Moderator
Era cazul sa se faca o schimbare.
Succes Gica ! sprecl2
un singur lucru am de spus?e pe BUNE???sau e vreo tzeapa??? ![]()
Hagi antrenor,Ilie manager,viitorul mie imi suna bine.multumim Oli pentru ce ai facut pentru Steaua. INTOTDEAUNA SUPERIORI
E foarte bine!
Hagi antrenor
Balint secund
foarte bine
Oli succes la arabi!
Nu stiu ce sa zic. Nu pot sa ma bucur, nici sa plang.
Totusi, decat sa fii umilit, injurat, sa traiesti sub presiune cu un cioban nebun pentru 300 de mii de euro mai bine pleci la arabi pentru 1,3 mil. si stai linistit langa palmieri.
Parca cu Hagi am un sentiment de teama, nu prea cunoaste potentialul jucatorilor. O sa treaca mult timp pana se acomodeaza baietii cu tactica "Regelui".... Si nu avem voie sa ratam Champions League....
Oli dc erai inspirat plecai din iarna! Ii dadeai o sansa in plus noului antrenor.
Hagi nu a semnat inca, sa nu ne pomenim cu situatia de acum 2 ani.
FORZA Steaua!
Da ce bine a iesit acum 2 ani cu Zenga antrenor direct de pe plaja!
A venit Regele! Sigur e contestat de multi...dar, haideti sa ne amintim impreuna 2 lucruri: a luat Cupa Turciei cu Galatasaray, iar Romania, impotriva Sloveniei, in deplasare, a facut un mexi excelent in 2001. Asa ca, sa-i dam o sansa! In plus, e stelist adevarat. A venit de la Istanbul sa ia apararea Stelei in fata atacurilor frustratului de Mircea Lucescu senior! Forza Steaua! Stelistii se intorc acasa! steagsimplu
Daca o sa fie si Balint secund!!!!! SUPER TARE FRATE! ![]()
Succes Oli si multumim pentru ce ai facut bun la Steaua. Bafta Hagi si sa ne duci acolo unde ne este locul.
Forza Steaua
FORZA Steaua! Hagi, Balint, Adi Ilie! ASTA DA TRIO!
hai sa nu ne mai stresam atat
pentru ca nu avem de ce
Hagi nu a venit la Steaua doar ca un simplu antrenor
a venit ca STELIST ADEVARAT!
o sa antreneze echipa si cu sufletul
nu nuami cu mintea
la fel cum a facut Zenga
si Walter,trebuie sa recunoastem, a fost omul care a readus Steaua pe cer
eu am incredere in Hagi
el a trait in performanta toata viata lui fotbalistica
nu cred ca se va opri acum
mai ales ca e vb de clubul pe care il iubeste
motivatia lui o sa fie suplimentara
haideti sa lasam suspiciunile si nesiguranta la o parte
si sa fim alaturi de el si de echipa
eu zic ca merita
pentru tot ce a facut pentru Steaua
englezii obijnuiau sa zica cand murea regele si era incoronat mostenitorul:
"regele a murit!traiasca regela"
haideti
Oli a plecat! Traiasca Regele!!!
p.s. avand in vedere ca Hagi e nasul lui Gigi cred ca latifundiarul se va mai potoli un pic
nu de alta dar pentru el familia inseamna mult
si din cate stiu eu
Nasul da sfaturi finului
nu invers
Excelent !! Doane ajuta!! FORTZZAA HAGIIII !!! Forza Steaua !!!
Fratilor daca e pe bune sunt fericit, daca nu cine a facut gluma asta proasta nu stiu ce sa pateasca, nimic grav, dar sa pateasca ceva....sunt fericit!!!! Steaua mea e pe maini bune!!!!
Forza Steaua forza Steaua ole ole ole!!!!