FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi la Steaua, Olaroiu la Al Hilal!

«12349»
c.ronaldo1723.06.2007 19:35

Cand era Oli nu va convenea, acuma cu Hagi iar nu va convine... [.........................](unii)

pda23.06.2007 19:42

S-a intors regele, am mare incredere in el, macar acum vom vedea fotbal bazat pe atac. fular-campionii

Santy23.06.2007 19:42

Am incredere maxima in Hagi pentru ca el stie ce inseamna Steaua, iubeste clubul, iubeste suporterii, acest lucru e foarte important pentru a realiza lucruri mari. Regretul e ca a plecat Elton, sigur Hagi l-ar fi pastrat in lot, dar se descurca el. Partea cea mai buna in venirea lui este ca nu va mai face ciobanul ce vrea din echipa. Mult succes Gica, fa-ne fericiti cum o faceai si ca jucator.

PS: nea principe care esti tu Gigi, faptul ca vine Hagi ca antrenor si ca suntem entuziasmati nu inseamna ca te suportam si ca o sa-ti cantam in struna, SA-TI INTRE BINE IN CAP!!!!!!

c.ronaldo1723.06.2007 19:43

Atac ca turma... toata lumea... si defensiva ba... o sa'l lasam doar pe Cernea in defensiva .

Ovidiu_IASHI_Steaua23.06.2007 19:43

ERA SI ITMPUL...in fine o veste SUPERBA PA PA PA PA PA PA olitza...si nu te mai intoarce pupincuristule!!!!

Desi am retineri in porivinta lu' Hagi, nu pot zice decat SUCCES....

Haideti sa redevenim Steaua fular-campionii

Horatiu723.06.2007 19:43

Pana la urma am scapat de Olaroiu, cel putin nu il mai putem injura pentru plecarea lui Elton.Sa vedem daca Hagi va incerca sa il pastreze pe Elton si pe Thereau la echipa.

Oricum e clar ca nici Hagi nu a confirmat ca antrenor, dar nu e tarziu nici acum.

Raman la ideea ca Hagi e mai bun ca Olaroiu

Nu pot sa spun decat MULT SUCCES Hagi si cat mai multe trofee

FORZA Steaua

fularultras steagcruce2

Dreadnought23.06.2007 19:44

legat de rezultate ...ramane de vazut AT LEAST WE HAVE A REBORNED TEAM fular-campionii

fansteaua4623.06.2007 19:46

o veste extraordinara fularsteaua2fular-campionii

c.ronaldo1723.06.2007 19:47

[...........] Elton e jucatorul arabilor. S-au platit banii, tot. Va credeti in FM sa il luati inapoi?

JDERUL23.06.2007 19:50

In niciun caz.Hagi are mandrie si coloana vertebrala. Iubeste Steaua mai mult decat multi dintre noi. Sa ne amintim numai momentul cand a facut Istanbul-Bucuresti si retur cu avionul in numai 8 ore pentru a lua pozitie in apararea Stelei atunci cand toti dusmanii si complexatii din fotbalul romanesc dadeau in EA.

L-am cunoscut pe Hagi si pot spune ca este un mare caracter. Modest si firesc nu a facut niciodata caz de realizarile sale ca fotbalist.

In niciun caz nu putem fi pesimisti in fata acestei vesti.

Este cea mai inteligenta miscare a lui jjjjjj de cand a preluat Steaua. Hagi si-a castigat prin munca dreptul la respectul nostru, iar noi suntem obligati sa i-l acordam. NU avem dreptul sa ne indoim de calitatile sale ca antrenor.

Cine era Mourinho inainte sa castige CL cu FC Porto?

Horatiu723.06.2007 19:50
[...............]. Elton e jucatorul arabilor. S-au platit banii tot. Va credeti in FM sa il luati inapoi?

Nu cred ca au semnat actele prinvind transferul lui la o alta echipa

Speranta moare ultima

Forza Steaua

steagsimplu steagcruce2

el_g23.06.2007 19:55

''Vreau sa vad cu ochii mei daca Olaroiu pleaca!'''

aiurea moment ... lui Oli ii mai trebuia un an sa fii vazut ce facea deoarece anul asta a jucat cu echipa a 2-a ..Hagi eeste doar cel mai mare jucator roman

...Hagi este un rau mai mare ca Oli....

DonAndres23.06.2007 19:55

Eu cred ca trebuie sa ne bucuram,sa-i uram regelui bun venit si lui Olaroiu sa-i multumim pentru tot ceea ce a facut la echipa!Eu unul am incredere in Hagi,poate nu a avut sansa pana acum la echipele pe care le-a antrenat dar acum cred ca a venit si vremea lui!Totusi mai imbucurator este faptul ca Gigi nu va putea sa se bage peste Gica in alcatuirea echipei.Acum avem un antrenor cu onoare si care si-a aratat atasamentul fata de Steaua tot timpul!

Succes Gicane!!!!!!!!!!!!! steagsimplu

Heart_For_Steaua23.06.2007 19:57

A confirmat si Becali acum pe Sport.ro ... O mutare excelenta... Am incredere in Hagi ca va obtine tot ce isi doresc suporterii(Grupele Cls si daca se poate si mai departe , daca nu macar locul 3 ; Campionatul si Cupa Romaniei)

razvan_cmi23.06.2007 19:59

Nu sariti cu criticile la adresa lui Hagi doar de dragul de a va afla in treaba

Hagi este inainte de toate un stelist adevarat care a facut mult pentru clubul nostru si are respectul nu numai al romanilor ci al Europei. Asta este primul avantaj. Cat despre calitatile de tehnician , timpul va ramane sa decida asupra acestui aspect.

Pana una alta , noi suporterii trebuie sa i aratam respectul cuvenit si sa-i facem o primire de adevarat campion si aparator al culorilor ros-albastre. iar cu sprijinul celui mai tare public eu cred ca "regele" nu ne va insela asteptarile , ci dinpotriva va face tot posibilul sa si respecte principiile : Steaua nu stie ce este locul 2!

Hagi si Ilie sunt doi campioni care nu pot da gres ...cel putin nu concomitent. Allez allez......de cantece......

lucvald-190223.06.2007 20:00

Pana la urma Oalaroiu era slabutel..prea defensiv pentru mine...si nu avea orgoli..mizeria aia de Jiji ii facea mereu rectificari la echipa....a plecat pentru 1,7 milioane de Para..sau euro..nu mai conteaza....e la fel de mercenar..acolo n-o sa mai auda nici dracu de el.....Hagi....hm...sa speram ca nu o sa dezamageasca iar.....poate e un inceput si pentru el..oricum..nu putem schimba nimic..decizia este luata..

fiara723.06.2007 20:04

olaroiule du-te invartindu-te!! Sper sa cazi de pe camila si sa iti rupi gatul!!! :D

mecarm23.06.2007 20:08

De aici incolo LINISTE ! GATA ! Sa-l lasam sa-si faca treaba.O sa vedeti ca tot el il potoleste si pe cioban cu declaratiile lui tembele.

danielcristian23.06.2007 20:11

Este cea mai buna veste pe care o aud de ceva timp incoace.Nu ma mir ca mai exista pe aici indivizi care plang deja dupa Oli,probabil sunt aceiasi care vor plange si dupa Jiji cand acesta va disparea!Lasati la o parte placa aia cu lipsa performantelor,sunt sute de antrenori care nu s-au nascut performanti...Gica va avea succes la Steaua,sunt sigur de asta.Cine nu-i de acord sa-l sustina si sa-l lase sa-si faca treaba,ala nu-i stelist! steagsimplu

hypno23.06.2007 20:11

din cate tin minte nea' Hagi a esuat peste tot pe unde a antrenat. Nu mi se pare deloc o mutare excelenta, este doar o mutare de imagine parerea mea ... s-a intors Neaga si l-a adus pe Hagi antrenor, asta numai ca sa inchida gura la suporteri poate poate 'om uita sa-l mai injuram si sa-i dam cu votu'.

Sezonul viitor va fi un sezon foarte important pentru tot fotbalul romanesc ... noi vrem sa atacam noul sezon cu atacanti de 34 de ani si antrenor care a esuat peste tot .. asta e, mai tre si sa experimentam .. sunt curios cand vor lua sfarsit experimentele astea idioate si sper sa ma insel.

Bafta Hagi.

Forza Steaua !!!

crazy_frog_200723.06.2007 20:11

ba frate sunteti distrusi rau pe bune pe romaneste.......voi nu va ganditi ca Hagi e super naspha..offffffffffffffff.....si Oli e mai bun ..huuu .....HAi Steaua fular-campionii

:biggrin: steagcruce2

costy9023.06.2007 20:15

Ma sigur a venit Hagi la Steaua ca antrenor??? :o ca azi nu am prea urmarit stirile....parca nu prea imi vine sa cred ca a plecat Olaroiu de la Steaua :-/ , Doamne ajuta sa fie asa.... oricum bafta Hagi dak este adevarat ca este noul antrenor al Stelei steagsimplu

Joga Bonito23.06.2007 20:16

Nu stiu ce sa zic. Nu pot sa ma bucur, nici sa plang.

Totusi, decat sa fii umilit, injurat, sa traiesti sub presiune cu un cioban nebun pentru 300 de mii de euro mai bine pleci la arabi pentru 1,3 mil. si stai linistit langa palmieri.

Parca cu Hagi am un sentiment de teama, nu prea cunoaste potentialul jucatorilor. O sa treaca mult timp pana se acomodeaza baietii cu tactica "Regelui".... Si nu avem voie sa ratam Champions League....

Oli dc erai inspirat plecai din iarna! Ii dadeai o sansa in plus noului antrenor.

Hagi nu a semnat inca, sa nu ne pomenim cu situatia de acum 2 ani.

FORZA Steaua!

MooxuLeTz`23.06.2007 20:17

OLE OLE Olaroiu NU MAI E !! DAR BUBA E CA VIN PE BANDA ANTRENORII CARE NU AU FACUT NIMIK LA Poli :))) SI NU VOR FACE NICI LA Steaua ASTA E BUBA DAR MACAR VINE UNU CU ORGOLIU SI PLEACA UN SCLAV AL UNUI OIER BEHEHEHE

Sforza23.06.2007 20:18

Bun venit Hagi!

Sa dea Dumnezeu sa stralucesti si ca antrenor asa cum o faceai ca jucator!

«12349»