mare dreptate ai streza ![]()
mare dreptate ai streza ![]()
Se pare ca maestrul Zicu si-a intrat in normal :biggrin:
Dinamo praf, marile vedete sunt nervoase rau. Nu merge deloc treaba, Borcica nu si-a facut datoria in meciul asta. :tongue: :tongue:
Dreptate ai!Parca-l vad pe Rednic la vestiare,intrebandu-si elevii:"Cineee suntem?"
-"miau,miau,miau!" :biggrin:
Bravo Vaslui ! Bravo Dorinel !
Superba lectzie de fotbal predata javrelor in aceasta seara de vasluieni ! Cu tot ajutorul lui lajos care trebuia sa penalizeze cu ,,rosu"iesirile nervoase ale lui Bratu si Niculescu,potaile sau dovedit neputincioase in fatza unui adversar tenace coordonat din teren de acest Dorinel Munteanu. Un Dorinel care parca nu are varsta si este precum vinul.
Inca o data felicitari echipei F C Vaslui si antrenorului Dorinel Munteanu !
Asta a fost antrenamentu' pentru Champions League =))=))
Dreptate ai!Parca-l vad pe Rednic la vestiare,intrebandu-si elevii:"Cineee suntem?"
Imi permit sa raspund la aceasta intrebare cu un citat din Vasilica Mafteius, acest clasic in viata al Rromaniei : "Suntem prostii satului, prostii Romaniei".
Am eu impresia ca Vasluiului ii prieste in Stefan cel Mare !!!! Bravoooo Dorinele !!!!!!
Cred ca de-acum incolo Borcica v-a renunta la ideea de a face economie de lovele , si v-a umbla din nou la lovele , la arbitri,
,asa poate mai castiga si Dinamo cate un meci !!!!
Dreptate ai!Parca-l vad pe Rednic la vestiare,intrebandu-si elevii:"Cineee suntem?"-"miau,miau,miau!" :biggrin:
Cum cine sunt ??? Spartanii..., aia din care n-a ramas nici unul in viata , !!!!
Borcea a vazut cum sa rasturnat situatia !!! Bine i a facut.
Nu numai ca a mancat bataie Dinamo, dar a facuto si in fatza publicului !!! A ce rusine !!!
O ilegalitate nu putea ramane nepedepsita cel putin moral.
Bravo Dorinele !
Nu pot sa nu jubilez dupa esecul javrelor,desi,nu i bine. Vom trece si noi prin asemenea situatii, dar am speranta ca esecul potailor v-a aduce la suprafata vesnicele conflicte din sanul conducerii, ceea ce-i va afecta negativ. In fine, un rezultat bun pentru noi.
Am aflat de rezultatul de aseara la ora 4. Am crezut ca visez si m'am culcat. Acum m'am trezit si am zambit, dinamu a pierdut !!!!
Cainii au dat dovada ca apot pierde cu toate ca sunt campioni,spartani sau cine stie ca intruchipari de zei,razboinici,bineinteles ca ma bucur de esecul lor,dar am stats si m-am gandit cum o fii cand vom pierde si noi,am vazut in campionatul asta echipe destul de puternice,si l-a cum jucam ar trebui sa stam si sa reflectam la ce trebuie facut!!
Am un feeling ca o sa avem mari batai de cap cu Clujul anul asta...
Si nici Timisoara nu mai sunt prostii de pana acum.
Cainii au dat dovada ca apot pierde cu toate ca sunt campioni,spartani sau cine stie ca intruchipari de zei,razboinici,bineinteles ca ma bucur de esecul lor,dar am stats si m-am gandit cum o fii cand vom pierde si noi,am vazut in campionatul asta echipe destul de puternice,si l-a cum jucam ar trebui sa stam si sa reflectam la ce trebuie facut!!
Anul asta va fi o lupta foarte echilibrata in liga1.Gloria a egalat la rapid in minutul 89,Poli si clujul se lupta chiar acum intr-un meci echilibrat(sper sa egaleze Poli),tocmai de aceea victoria Stelei de la Farul capata o alta importanta.Trebuie sa ii sprijinim pe baieti,sa lasam criticile deoparte deocamdata,caci peste cateva etape echipa va fi mai omogena ,vor intra si accidentatii si ne vom exprima altfel in teren... steagcruce2
lasati javrele ca deocamdata ma uit la meciul chefereului cu Poli si cred ca vom avea o deplasare grea la Cluj...
fazele fixe vor fi din nou foarte importante pentru noi pentru ca centrul apararii clujenilor nu pare a se sincroniza la situatiile astea..
in schimb pe centrul apararii vom avea nevoie de viteza, Goe a fost depasit mi se pare odata...
in fine, pana atunci mai este..
in schimb pe centrul apararii vom avea nevoie de viteza, Goe a fost depasit mi se pare odata...in fine, pana atunci mai este..
Asa e. Pan atunci mai e. Si totusi... 2 saptamani (pline de altfel pentru Steaua) nu sunt multe. Dar pana atunci sa ne bucuram ca rezultatele au cam fost de partea lui Gica. Suntem pe primul loc in campionat, singura echipa care a invins in cele doua etape disputate deja. Cu noroc sau nu, suntem pe primul loc.
pentru. cel care la un alt topic a cerut sa apara ala care zicea ca de ce Oli juca cu doi inchizatori, si ca acum face la fe si Hagi: in ceea ce priveste jocul cu doi inchizatori, inca, sa asteptam poate Hagi zice ceva cand mai cere un mijlocas de constructie. Atunci sigur va dispare Lovin.
Am mare incredere in Hagi. Sa avem rabdare si sa nu mai faca nimeni prostii prin tribune. Daca Dinamu a fost iertata, sa fim siguri ca noua ni se va rupe gura daca gresim.
Cine e pe primul loc?
![]()
![]()
Dupa meciul din seara asta, intre CFR si Timisoara (2-2), a aparut in presa stirea conform careia Plesan si McKain ar fi fost acontati de dinamu.
Acuma sunt curios cati de pe forum se vor oftica pentru Plesan... acum 2 luni era hulit pe acest site, in timp ce acum, echipa noastra incearca sa inchege un joc fara un adevarat decar in teren...
E Bine ca sa dus la Dinamo cei doi. Au deja probleme ca de ce cutare nu joaca ci ala da samd, si Rednic nu pare sa stie cu cine incepe fiecare partida. Cu atat este mai balamuc la dinamu, cu atit mai bine este.
Plesan nu ma impresionat nici o data, sau poate in acel 5-1 cu Germania in culorile portocalii al Romaniei (era frumos echipamentul ala)
Noi trebuie in or ce caz sa gazim un N°10 de calitate, ca altfel, nu avem cu cine juca in mijloc central, sau poate se reface un atacant si trece Dicanul acolo. Cu toate ca, Dica este in continuare golgeterul nostru.
Ce s-a enervat cineva ca de ce nu joaca? N-am prins, pune-ma si pe mine la curent. Pleaca Zicul si Danciulescul, cumva? Eventual si Niculescul, si Bratul? ![]()
Incep sa il regret din ce in ce mai tare pe Trica dupa aceste doua meciuri ale CFR-ului,pare acea minte clara de la mijlocul terenului pe care ne-o tot dorim si puteam sa il aducem fara niciun ban in aceasta pauza competitionala.
@I.N. Money Referitor la Trica si eu am aceasi parere pe care am mai exprimat-o pe forum. Ma intreb de ce Eugen nu e la noi in lot. A jucat foarte bine in primele 2 etape si ar fi fost pentru noi exact acel nr. 10 de care tot pomeneste Gica.
Mie transferul lui Plesan si McKain la Dinamo, daca se confirma, mi se pare inexplicabil! Iancu este incredibil de prost daca face mutarea asta, macar si pentru ca ii da pe mai putini bani decat i-a luat. La Poli se petrec lucruri ciudate rau de tot... Sunt curios cum va reactiona cehul.
Cat despre Plesan, tocmai remarcam azi ca parea sa fi intrat definitiv in gratiile galeriei timisorene. Ce greu trebuie ca-i va fi sa vina inapoi la Dinamo... Mercenar de ultima speta.
Trica ar fi ok la mijloc, dar cred ca Steaua ar putea gasi ceva mai bun de-atat. Problema e ca noi nu gasim nimic. (de ce nu am gasi si noi un Didi de exemplu?)
Problema e ca noi nu gasim nimic. (de ce nu am gasi si noi un Didi de exemplu?)
Pentru ca noi nu cautam, sau mai bine spus nu cautam unde trebuie. Noi cautam pe la Vaslui, Progresul, Jiul...
Candidate la titlu : Universitatea Craiova si CFR Cluj