Otelul m-a exasperat, daca nu rata in halul ala monstruos scotea cel putin un egal.
Otelul m-a exasperat, daca nu rata in halul ala monstruos scotea cel putin un egal.
Frumos golul lui Semeghin, spaima sticlelor de vin.
E timpul ca CFR-istii sa-si revina cu picioarele pe pamant,dupa scorul din seara asta.Ca prea se credeau mari fotbalisti...
Sper ca a observat Hagi gaurile pe care le are CFR-ul in aparare...
Sper sa vada toata lumea ce greu se aduc puncte din cupele europene, si sa nu o mai huleasca pe Steaua cand se intoarce din deplasari cu cate un egal...
Nu cred ca e pe puncte, e tur preliminar si asta, din cate stiu, nu? Punctele se iau in seama abia din faza grupelor. Sau nu?
@weezer
E adevarat ca nu stiu exact cum e cu punctele,dar o socoteala are loc.Ca de-aia avansa rrapidul asa urgent in clasamentul ala fantoma,de fiecare data dupa ce juca tururi preliminare...
In tururile preliminare punctele sunt jumatate fata de grupe sau faze superioare, insa odata ce ai intrat cu echipele in fazele preliminare punctele se impart la numarul de echipe, deci anul acesta se va imparti la 5, deci CFR si Otelul ne va trage mult in jos...si daca stau bine sa ma gandesc nici cu spurcatii nu mi-e rusine...
S-au dus punctele Romaniei. Probabil ca doar la anul vom avea echipa campioana direct in UCL. Cu echipe gen Otelul sau Cluj nu avem nici o sansa. Si cand te gandeai ca ar fi vrut in UCL in locul Stelei. Ca ei ar fi meritat. Sper din toata inima sa le-o tragem si noi.
sincer, nu stiu care meci a fost mai prost, al CFR-ului sau al Stelei.... nu merita nici una dintre ele sa ajunga mai departe in UEFA, respectiv UCL! ( hai sa zic ca Steaua are un mic avantaj , macar au facut un amarat de egal). Dupa (semi)esecul lor speram ca macar Otelul sau CFR-ul sa mai faca ceva ....dar, nimic!
@dee
3-1 pe teren propriu? In preliminariile Cupei UEFA? ªi ãștia cicã vroiau în UCL. :laugh: :laugh: :laugh:
"Mulțumim" chefere cã îți bați joc de munca Stelei și a rapedului. ![]()
Peste 2-3 ani iar o sa avem doar 3 echipe in cupele europene si doar campioana va merge in Champions League. Poate salvam noi tara ca de obicei. :tongue:
Poli pierde lamentabil pe terenul Unirii Urziceni, cu un scor categoric de 4-1. Se pare ca minunea lui Dushan Uhrin Jr. a tinut 3 etape, timp in care si banatenii ca si CFR-istii prinsesera aripi in declaratii.
Duelul verbal dintre MM Stoica si Alexa a fost clar castigat de baietii fostului nostru manager, chiar daca ex-javra a marcat din 11 m pe final de meci.
Asadar dupa a 4-a etapa, euro-Poli este egalata la puncte de echipa din Voluntari. ![]()
Poate le spala Plesan rusinea celor de la Poli ca tot vine din Banat, si mai inscrie o data in poarta clujului..sau de 2 ori.. ![]()
sincer, nu stiu care meci a fost mai prost, al CFR-ului sau al Stelei.... nu merita nici una dintre ele sa ajunga mai departe in UEFA, respectiv UCL! ( hai sa zic ca Steaua are un mic avantaj , macar au facut un amarat de egal). Dupa (semi)esecul lor speram ca macar Otelul sau CFR-ul sa mai faca ceva ....dar, nimic!
Dinamo v-a pleca cu un punct amarat din dubla cu Lazio !!!Otelul cred ca v-a lua 3 puncte in retur, iar CFR-ul e posibil sa ia un punct , poate chiar 3..cine stie, insa pot pune pariu ca Lazio , ia 3 puncte la Bucuresti !!!
Jalnic joaca potaile!
E 0-0 la pauza cu Mioveniul ,si dupa cum joaca nu au sanse sa castige.Arbitrul le-a dat vreo 3-4 lovituri din preajma careului ,de pomana,doar-doar da Niculescu gol...
Meciul asta va fi probabil rezolvat de arbitru,care ii impinge pe maidanezi de la spate...
Cred ca dupa acest inceput de week-end sunt ceva mai clare apele privind "contracandidatele" noastre.
In primul rand, oricine visa 2 sau chiar 3 echipe din Liga lui mitica in CHL si 4 in UEFA era nebun de legat, delira total. Acest campionat plin de greseli de arbitraj, adversari fara obiectiv care vin sa stea cu curu-n poarta (Poli Iasi/Pandurii sunt cele mai bune exemple, echipe-parazit care parca au magnet de locurile 10-11 si nu fac decat piedici, si sunt multe altele...) si echipe umflate cu pompa de patroni/presedinti idioti (vezi bragadiru si mai nou chefere) nu poate realistic sa dea atatea echipe de succes in Europa. Pur si simplu, echipele respective nu sunt capabile, nu au forta de a ataca pe mai multe fronturi. CFR si Otelul au demonstrat-o din plin, si presupusa "distrugere" a punctajului este, parerea mea, o simpla revenire la o normalitate pe care am uitat-o, blocati cu capul in nori.
Revenind on-topic, despre adversarele noastre la titlu:
-U Craiova (mentionata aici de cateva ori), dupa prima etapa in care a batut o echipa care inca are 0 puncte, s-a desumflat repede, cum stiu doar oltenii, cu 3 infrangeri consecutive. Au ramas si fara antrenor, si Pandurii se pare ca i-au luat si la mancat praz, si la fotbal.
-CFR Cluj se vede de la o posta ca nu are experienta pentru o asemenea cursa. Odata scapata de statutul de outsider, aceasta echipa ramane doar cu declaratiile pompoase ale oficialilor ei scarbosi, si cu umilinta patita de la o echipa din CIPRU, contra careia, trebuie sa repet, AVEA O COTA DE 1.25 LA VICTORIE!!!
-**** Cimisoara ramane fratioara cu Rapid si cam atat. A sters urziceniul pe jos cu toate vedetele lui JabbaIancu. La fel cum se intampla in fiecare an. Se umfla cu pompa, si se sparge usor de tot
-Singurele rivale reale raman, cu tot respectul pentru provincie, cele din Bucuresti. Javrele stiu sa joace atunci cand nu intra cu nasul pe sus in teren (vezi Vaslui), iar daca Bergodi reuseste sa scape CRApizii de naivitatea ultimelor 5-10 minute, s-ar putea sa vem probleme.
-Un mare, mare MARE plus pentru FC Vaslui si Unirea Urziceni. Doua echipe ambitioase, artagoase, cu doi patroni cat de cat civilizati, cu doi antrenori tineri, pusi pe treaba, care au facut echipe tari, trag serios si muncesc pentru rezultate. Pacat ca Dan Petrescu nu stie decat un cuvant in vocabular: "arbitri", si ca MM este pana la urma un profitor, si nimic mai mult. Sincer, aceste 2 echipe, serioase, imi plac de 10 ori mai mult decat umpluturi de genul celor descrise mai devreme, care imi fac scarba de campionat.
Felicitari Mioveniului, de foarte mult timp n-am mai vazut o echipa din campionatul romanesc sa-si bata joc de catelusi in groapa. Javrele nu mai stiau unde e mingea, iar faza din ultimele minute cand cei de la Dacia au stat 2 minute sa execute o lovitura libera a fost cireasa de pe tort. :laugh:
Maidanezii sunt la pamant!
Nici nu au inceput bine meciurile tari,si deja au infirmeria plina si joaca ca cizma...
Cred ca si-au luat anul trecut doza de noroc pe 2 ani de zile,asa ca trebuie sa inceapa Borcea sa umble din nou la arbitrii!...
Dupa primele 4 etape putem spune sigur ca echipa militiei este principala favorita pentru castigarea titlului de campioana a Romaniei.
Wally ai uitat sa specifici ca este principala favorita la castigarea Cupei Romaniei , Champions League si a Supercupei Europei. ![]()
Felicitari Mioveniului , desi se putea si mai bine ![]()
anul asta ne batem cu vasluiul si urzicenii la titlu! daca nu incepe iar Borcea sa cumpere arbitrii lui Dinamo si pe cei ai adversarelor...
la asta se refera mitica dat-dracu-Dragomir cand zicea ca Borcea e cel mai bun conducator de club: nu cumpara doar arbitrii ca sa castige Dinamo, ci si pe cei care trebuie sa termine adversarele cainilor! plus sa ajute echipele care vor da punctele usor lui Dinamo (vezi corpodean la ceahlau-buzau, care ceahlau nu a deranjat haita ulterior)
de la meciul de anul trecut 0-1 cu cainii imi tot doresc sa imi apara cumva corpodean in fata masinii si sa fie macar la 10 cm de trecerea de pietoni...
anul asta ne batem cu vasluiul si urzicenii la titlu!
cred ca ai glumit!!!Steaua nu se mai bate la titlu anul` asta cu nimeni...pentru ca nu are adversar...sper doar sa se imbunatateasa jocul
Cred ca pentru spartani campionatul asta v-a fi ...Termopile !!!! !!!!
Chiar anticipam , ca Rednic a ridicat nasul prea sus , prin stratosfera, si tocmai
de-aceea , s-ar putea sa nu mai simta pamantul de sub picioare .
Am spus si mai in urma, poate chiar pe topicul asta, de-acum incolo, spartanii vor juca in 15 sau 12, arbitrul de asta seara i-a impins permanent de la spate !!! cornere neacordate pentru Mioveni,lovitura libera de la marginea careului neacordata pentru Dacia, si lovituri imaginare pentru spartani !!! totusi , a fost modest, nu s-a dat in stamba..,vedem ce urmeaza!!!
sa speram ca urmeaza tot infrangeri pentru Dinamo si victorii pentru Steaua
Nu am vazut meciul din aceasta seara dintre Dinamo si Mioveni, dar ma bucura nespus de mult rezultatul, si sunt oarecum uimit cum de Gigi Netoiu nu le-a facut cadou cele 3 puncte fostilor camarazi. Se pare ca in acest inceput de campionat javrele au mari probleme acasa, marcand un singur gol, si acesta pe final de meci si acumuland doar 1 punct pe teren propriu din 6 posibile. Felicitari baieti, tineti-o tot asa !
Mai raman 2 meciuri importante in aceasta a 4-a etapa, intre Rapid si Otelul, si bineinteles CFR - Steaua. Sper sa provocam prima infrangere a clujenilor in acest sezon, si de asemenea sper intr-un rezultat pozitiv al Otelului in Giulesti. Ar fi de vis o desprindere de 5 puncte fata de principalele urmaritoare.
Neobrazare fantastica din partea dresorului de potai.Dupa ce juniorul Craciunescu a tras cu ei tot meciul si a prelungit meciul cu 6 min 43 sec se declara nemultzumit de prestatzia acestuia si pretinde ca i-a dezavantajat ! Acelasi dresor mai spune ca a fost o rusine de arbitraj.Aici are dreptate.A fost rusinos modul cum fluiericiul a condus meciul pro potai.
Baietzelul cu butelii lipseste de la intalnirile cu presa din ultimul timp.O fi ocupat cu oaresce aranjamente ,,fotbalistice"? S-o pregati sa intre in teren la urmatoarele meciuri?(Pana mai ieri alaltaieri se laudau ca au cel mai bun lot cel mai valoros,cel mai.....dresorul nu putea sa doarma noaptea de ganduri cum sa roteasca jucatorii sa nu se supere.S-a propus chiar si pe el sa fie rotit.Si dupa returul cu Lazio va fi.Se va duce invartindu-se.) Sau poate obraznicatura se ocupa de mutarea echipei la locurile sale de origine VALEA BOULUI.Nume predestinat si unde poate vor avea mai multzi spectatori dacat in groapa.
Pai si nu au cel mai bun lot? :biggrin: ,nu au demonstrat asta pana acuma :biggrin: ?Cat despre omul cu buteliile,cred ca il doare piciorul de la tensiune acumulta in ultima vreme,si are interdictie de a iesi din casa!! :biggrin:
Pai ... uitandu-ma la prestatiile echipelor , as spune ca FC Vaslui si cu Unirea Urziceni sunt de departe cele care joaca cel mai bine ... daca ne uitam la rezultate , observam ca Steaua sta cel mai bine . Sper doar ca sa o tina tot asa : Timisoara (1-4) , CFR ca in meciul cu anorthosis , Craiova (care se bate la titlu dom'le) , rapid (cea din sezonul trecut , adik egalata pe final) , si nu in ultimul rand , maidanezii (0-2 cu Vaslui , 1-1 Mioveni , poate un 0-1 cu Farul , dar deja intru in SF)